Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 659 660 661 662 663 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 42,901 do 42,965 z 85,597 ]

42,901

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Do bitej śmietany dodaje się żelatyny aby się nie rozpłynęła, a moja mama za czasów mego dzieciństwa robiła kisiel mieszając kompot z żelatyna. Domniemam więc, że jeśli dodam żelatynę w mniejszej ilości (konsystencja taka bardziej niż kiślowa ale jeszcze nie galaretka), to powinnam mus zagęścić i tym samym zatrzymać go lepiej na torcie.

Zobacz podobne tematy :

42,902 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-10-14 17:38:21)

Tajemnicza - robiłam tak mase do tortu wiśniowo-kokosowego. Wiśnie z konfiturą z dodatkiem... - a nie - ja dodałam skrobii. Myślę że z żelatyną też wyjdzie - oby nie przesadzić.

42,903

Moja córka kupuje taką śmietanę Purados.Ona jest już słodka./Nie wiedziałam o tym i kiedyś wlałam ją do mizerii./Ubija ją i przekłada biszkopt i do tego dużo owoców.Pychotka!

42,904

Bulinka> a ta śmietana się ubije na sztywno bez śmietan-fixu? I utrzyma się taka sztywna kilka godzin? Mi akurat nie zależy by była słodka, bo ja i tak nie dodaję cukru tylko ksylitol. Mi chodzi o tę sztywność właśnie. Rzadko... a właściwie bardzo rzadko udaje mi się ją usztywnić do takiego stopnia, by się nie rozpłynęła po godzinie.Nawet śmietan-fixy nie są w tej kwestii jakieś rewelacyjne.

42,905

Nie rozpływa się ta śmietana.Oczywiście trzymamy ten tort w lodówce do momentu kulminacyjnego.

42,906

Sponi napisał/a:
Invisible Man napisał/a:
Sponi napisał/a:

Powyżej, robię za nianię.

Ruszyłam do przodu w jednym, cofnęłam się kuźwa w drugim temacie.

Jestem zła na siebie i przerażona jednocześnie.

Szkoda gadać. Idę zapalić. Obejrzę potem jakiś film o kosmosie...

Trochę wodoru, węgla, tlenu i innych pierwiastków. I może nowa niczym nie draśnięta Sponi...

Co było pierwsze? Kura czy jajko?

Dobranoc.

To chyba Moment na odciecie ...

Pozdrawiam

Na odcięcie od tamtego. Nie ode mnie. Słuchaj się mnie czasem. Jestem odrobinę starsza od Ciebie. Wprawdzie wiek nie jest zasługą do tego by rozsiewać mądrosci życiowe. Ja ich zwyczajnie nie posiadam. Wiek to prawo natury. Ale czasem uprawnia do snucia racji ze względu na doświadczenia.

Czekam na dobre wieści. Od Ciebie.

Odnośnie mnie samej... Wydawaloby się, ze znam byłego. Dorosłam to tego by rozumieć (odważę się na stwierdzenie by usprawiedliwić) jego traktowanie mnie, ale nijak nie pojmuję jego nieustannej kontroli mojego życia. Nie znam go. Przeraża mnie. Boję się.

Nie cofnę się. W życiu nigdy. Za daleko dotarłam. Nie boję się decyzji a jedynie ich konsekwencji... Dla mnie.

https://m.youtube.com/watch?v=iPTDpQ66rwc

Nie rozumiem tekstu. W zadnym razie nie jestem poliglotą. Wyobraźnią tworzę sobie tłumaczenie...

Widzisz nie sluchalem sad - dobre wiesci ? narazie brak , no chyba ze brak kontaktu jest dobra wiescia smile - poniekad pewnie tak . A w powietrzu cos wisi i napewno przyszly tydzien bedzie nerwowy....

42,907

chociaż z obrazkiem Dobranockowym wpadnę hiiii

http://imgup.pl/di/ZBMP/i44.gif

do ozdobienia torta się nie wtryniam .... bo??? bo nigdy nie robiłam sama takiego z masą ...itd.

w swoich wypiekach czy jakiś galaretach nigdy nie używałam żelatyny ... lol       spadam ....   pozdrawiam smile

42,908 Ostatnio edytowany przez bulinka_1969 (2015-10-14 21:38:16)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12118999_1185793171448153_3352190617368390111_n.jpg?oh=58dac7d71bce4b6753e9518f87527c1b&oe=56C8E7E8

...a to na dobranoc:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/12108849_524501054378806_5766426059970731694_n.jpg?oh=fa61e2bc8acf3a947c3d9539f030e9b9&oe=56C95208

42,909

Doberek Dziewuszki   

zaparzam kawencje    http://imgup.pl/di/PE3V/692147kobieta-pije-kawe-s.gif   i czekam smile

ale tutaj pustki   ..... hallo jesień dopiero się zaczyna >>> lol

http://imgup.pl/di/SXV2/20150420230538uid1.jpg

ale zapitala ten czas .... już czwartek smile     

pozdrawiam WSZYŚCIUTKICH   

42,910

witam , myślałam że będę kawkę parzyć a tu już przedemną ranny ptaszek czeka  z nią smile oj dziś duże ilości wypiję , wczoraj zabalowałam  , noc nie przespana a głowa jak balon big_smile  moja mama cukiernik , cuda-cudeńka piecze , a ja totalne  beztalencie big_smile

42,911

Witaski smile

Przysiadam z kawką tongue
spokojnego i milego dnia zyczę smile

42,912

Powieki miażdżą moje oczęta. Od rana. Przesilenie jesienne?

Dzisiejszy temat dyskusji przy śniadaniu:
- dlaczego Droga Mleczna jest taka rozlazła
- kim są Illuminaci
- badanie wieku przedmiotów metodą radiowęglową

Coś mi się zdaje, że przestanie wkrótce Młoda zrzędzić, że uczy się bezsensownych rzeczy w szkole.

W kazdym razie muszę się trochę podszkolić, by Dziecina mnie pytaniami nie zaginała.

Dzień dobry...

42,913

Zaraz piję kawkę na rozruch i się biorę do ścian. Ale najpierw poznajcie moja nową asystentkę Jolę smile :

http://images69.fotosik.pl/1259/977eb2d3ccbfd951med.jpg

42,914

położyłam pierwszą warstwę "morskiej bryzy" /meldunek z robót smile/

http://images67.fotosik.pl/1261/13b27cff7bbc04b4med.jpg

42,915

weronka44 napisał/a:

O! Piotr! podczytujesz "z partyzanta"?

Tak - czasem wpadam ale wy tu nudzicie o bitych śmietanach i dzieciach więc grzecznie się wycofuję i idę dalej. Ale pozdrawiam was wszystkie!

42,916

Piotr Introwertyk napisał/a:

Tak - czasem wpadam ale wy tu nudzicie o bitych śmietanach i dzieciach więc grzecznie się wycofuję i idę dalej. Ale pozdrawiam was wszystkie!

no nie wiem... ja piszę o ścianach np. Poza tym czy istnieje facet który nie lubi bitej śmietany? smile

Dzięki za pozdrowienia smile

42,917

Weronka ten kolor "morskiej bryzy " ładny ... lol

hiiiii dobre pytanie z tą bitą śmietaną lol lol   ciekawe czy Piotr jest miłośnikiem hiiiii

pozdrawiam WSZYŚCIUTKICH  smile

42,918

Zbereźnice...

Wczoraj facet ledwo ubrany...

Wieczorem śmietana....

Rano niby ściana...

A ja o jabłku cały dzień...

http://photos.nasza-klasa.pl/53914907/9/main/bcefb86821.jpeg

A loda nikt wczoraj nie postawił.

42,919

Ha...ha...ha...Kawały o Jasiu są najlepsze.

Siedzę sobie nad lapkiem i patrzę do Was,a tu jakoś słabo ostatnio.Piszcie Dziewczyny,bo mam wolny wieczór.

42,920

Na mnie zawsze możesz liczyć, Bulinka smile. Wróciłam z tańców - spocona, endorfiny buchaja ze mnie jak para z lokomotywy...

42,921

Sponi wczoraj żadna Mycha nie podała loda smile   - bo to przywilej Sońki hiiiii

wróciła i milczy zawzięcie hiiii  ....   

http://imgup.pl/di/LSIO/22.gif >>>>> pozdrówa DOBRANOCKOWA    ..... spadam ....  smile

42,922

Ba Cha ja pamietałam o ladach rano , ale było za zimno tak z rana lody lizać tongue  tongue

A pozniej miałam urodziny PDP i ciasto było i przyznaję się bez bicia zapomniałam wink

A Soni to się lańsko nalezy !!!!!!!!!

Weronko ja tez bym chciala na tance smile
kolor scian ładny mi się podoba smile

A  co do bitej śmietany to znam jednego  co mówił ze nie lubi, ale naocznie tego nie sprawdziłam wink

Dobrej nocki Netki

42,923

Mój mąż jak Go poznałam,to mówił,że nie lubi słodyczy.Doszłam do wniosku,że chyba dlatego,bo Mu mamusia nie kupowała.

Oglądnęłam film na youtoube i idę spać.

http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/milego_spanka_dobranoc_0.jpg

42,924

helloooo Dziewuszki

zapraszam na caffe    http://imgup.pl/di/YRFR/cd0472014012.jpg  hiiiiiiiii
tylko gdzie jesteście ?????? he ????????????

Bulinka a jaki film oglądałaś???? .... pisz migusiem lol lol
wczoraj wieczorkiem też miałam sobie jakąś lekką komedyjkę załączyć
ale w końcu oglądałam Jaworowicz hmm hmm

dżises ??? która ogladała ????
druga bohaterka - młoda dziewczynka ...
tak lekarze zdeformowali jej rękę ,że byłam w szoku hmm hmm i to w Piekarach Śląskich !! gdzie szpital
ma bardzo dobre opinie - przynajmniej u mnie na południu....   
do tej pory mam to przed oczami  hmm  hmm  a miała tylko złamany palec !
jakiś KONOWAŁ  jej to zrobił ..... masakra hmm hmm
myślę,że dużo ludzi wpłaci na jej konto - by zrobić operacje gdzieś w renomowanym szpitalu .... hmm

http://imgup.pl/di/AGZB/rozmawiaja-dwie-znajome-2015-05-02-23-30-11.jpg

przynudziłam  ... to troszkę terapii ... lol lol
te śmiechy dzieci zawsze mnie rozwalają  https://www.youtube.com/results?search_ … ch+dziecka

https://www.youtube.com/watch?v=FzSijgEBS0w hiiiiiiiiiiiii

42,925 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-10-16 09:34:03)

Dzień dobry Szkraby...

BaCha to straszne co opowiadasz. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że konsekwencje dla osób, których działania przyczyniły się do nieszczęścia tego dziecka, będą chyba raczej nijakie. Nie chcę rzec żadne.

Kiedyś Mama moja zadzwoniła do mnie z przerażeniem w głosie. Oglądała właśnie jeden z odcinków programu Jaworowicz. Nasze kochane państwo przymierzało się - zasłaniając przepisami - do odebrania dziecka biednej kobiecie. Nie było fizycznej możliwości bym siadła przed telewizorem wówczas, ale nie ukrywam, że ciarki mnie przeszły. Bo... Od razu pomyślałam sobie o mnie. O moich Dzieciach. Krzywe ściany, jakieś stare łóżko. Wanna w kuchni. A u taty pełen luksus. Przeszło mi przez myśl, że ktoś znowu  może zdecydować za mnie. Nie ukrywam, że boję tego do teraz....

w ramach wymuszonego uśmiechu. Mówcie co chcecie, mnie się podoba...

Facet u kochanki (maż na delegacji), a tu nagle klucz w zamku grzebie...
Babka, niewiele myśląc, mówi mu:
- Stań na środku, tak jak jesteś - goły, a ja powiem staremu, że taką statuę kupiłam.
Maż wchodzi, rozgląda się, zauważa:
- A to co?!
- No... kupiłam taka statuę, znajomi też maja, teraz taka moda...
Maż machnął ręka i poszedł spać. ¯ona też.
W środku nocy mąż wstaje, idzie
do kuchni, wyciąga chleb, smaruje masełkiem, kładzie szyneczkę, serek,
ogóreczka... podchodzi do statui i wręcza ze słowami:
- Masz, ja tak trzy dni stałem, żeby choć q*.*a nakarmiła...

http://www.alestrona.net/upload/images/medium/2014/06/zona_do_meza_2014-05-25_04-00-08.jpg

42,926

Czesc Babeczki,
wywolalyscie mnie, czytam troche Was, ale wciaz w biegu...Dzisis...ja nie mam czasu kapci zalozyc i  butow zdjac...uczelnia, wyklady, od rana do wieczora...
weekend czas zaczac....
radiologie mam do ogarniecia...
chroniczny brak czasu
Alika nie bij !

buziaki

42,927

Soniu rozumiem Cię z tym czasem.Ja nie studiuję,a wciąż brak mi czasu.

Córka wyjeżdża z chłopakiem w niedzielę do Holandii na 8 tyg.Jadą swoim samochodem.Znów rozstanie.

42,928

Witam się piątkowo, uściski w eter puszczam...
Kawał o statule sprzedam na nocuszce...hehe

42,929

To może Piotra zainteresuje temat typowo męski. Np. o ojcu, który ma jakiś syndrom utraty czy cuś, bo nie może pogodzić się, że jego ukochana córeczka dorasta, że go już nie potrzebuje wink.
Wydaje mi się, że mojego małżonka coś podobnego dopada wink .

42,930

hej ... hej dziewczyny ... miłego wieczorku ..
pozdrawiam Piotra

42,931

Kupiliśmy papużki faliste Majce.Takim sposobem mamy trzy psy,dwa koty i dwie papużki.Oczywiście mieszkamy na wsi,więc nie mieszka to wszystko w domu.

42,932

no tak moje kotki tez mieszkaja w domu i na podworku

42,933

Witam się wafelkiem w czekuuladzie...
Kocik jak Eluś u Ciebie, też domowy...ale latający wszędzie...Piesek ma razie niestety przy budzie...

42,934

cześć, Dziewczęta! smile  i miłego dnia

mam lekkiego kaca - za dużo wina wczoraj smile  /babski wieczór/

KAWY!!!

42,935

Weronka dobrze,że to tylko kac.Mój mąż kiedyś wieczorem usiadł przy laptopie i tak się zasiedział,że całą butelkę obrócił.Rano umierał z bólu żołądka.

Ja wczoraj wypiłam piwko z sokiem.Chyba pierwszy raz w zyciu.Nawet smakowało.
Dziś w planach sprzątanie i żurek śląski na obiad.
Miłej soboty Wam życzę.

42,936

O!  Żurku! smile

42,937

Zaspiewam w chorze z Weronka...KAWY!

42,938 Ostatnio edytowany przez weronka44 (2015-10-17 10:36:44)

Co za dzień! i ta pogoda...

Mam nadzieję, że nie usnę - bom w pracy. Dobrze, że jest radio i zaplecze, poskaczę dla rozbudzenia, jakieś latino...

42,939

a ja dzisiaj mam smaka na zupe gulaszowa
wlasnie rozmyslam, czy oge wolowine zmieszac z wieprzowina?
no i zerkam na radiologie wink

Wernka jedziesz do H? sily zycze, na obczyznie to jest survival

42,940

https://www.youtube.com/watch?v=aNHwNreDp3A

to jest dobre!

Jadę za miesiąc, Sonia - wiem że łatwo nie będzie...

42,941

Posprzątane!
Mogę wziąć się za żurek.

Córka jutro jedzie do Holandii,a dziś leży chora w łóżku.

42,942

Witam smile

Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

42,943

Alika cio Ty taka małomówna?Co u Ciebie?

42,944

bulinka_1969 napisał/a:

Alika cio Ty taka małomówna?Co u Ciebie?

Dzieki Beatko  u mnie wszystko oki, codziennie to samo nudaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad

jeszcze miesiac odsiadki i do domku  wink
potanczylabym przy tych Weronkowych rytmach ale coż nie mogę:(
Wiec zmykam na spacer smile

42,945

a ostatnio w ramach wyzwalania swojej kobiecości i seksualności /trochę zablokowana/ uczę sie tańczyć sambę brazylijską:

https://www.youtube.com/watch?v=UCzOuCis9SU

42,946

Weronka to gratuluje zapału.

Alika więc trzeba się cieszyć,że nic złego się nie dzieje.

To dla Was.

http://i.ytimg.com/vi/dKj2RIAvX14/maxresdefault.jpg

42,947

No Bulinka - własnie oplułam klawiaturę  -ślina mi poleciała... smile

42,948

Dojadłam się tym żurkiem dziś za wszystkie czasy.Zaraz wrócą moi Panowie i ma przyjechać córka się pożegnać.To też pojedzą.Niechcący ugotowałam spory garnek.
Dziewczyny,a macie może takie zupy,które chętnie gotujecie,bo wszystkim smakuje?Czekam na przepisy,to chętnie wypróbuję.

42,949

hej .... hej ...
miego wekendu .....
a teraz milego wieczorku ...
moje kotki tez chodza po podworzu . ale tez sa w domu .
jak jestem w domu to siedza zemna . a jak mnie niema to sa nadworze

42,950 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2015-10-17 20:15:12)

hey wieczorkiem

Bulinka mam taką gęsta zupę pożywną - inaczej żurek pod nazwą "zalewajki "

ziemniaczki kroimy w kostkę + 2 ząbki czosnku + cebula + kiełbasa zwyczajna w całości  ( dobrej jakości )
to wszystko zalewasz gotującą wodą  - tak  z 3-5 cm  ponad ziemniaki
gotujesz aż ziemniaki będą miękkie + Vegety + pieprz ( można dodać na koniec troszkę ziel .pietruszki )
zalewasz dobrym gęstym żurkiem = gotowa smile       szybka zupa - dobra ... i pożywna ... smile

pozdrawiam lol

42,951

Hejka Dziewuszki smile
Życia nie ogarnęłam w ryzy a tak się starało. No cóż czasami wszystko musi zawalić się w gruzy by móc budować na zgliszczach.
Wy Tutaj takie smaczne żurki zapodajecie a ja dzisiaj zapycham się bigosem. Mam ogromną ochotę na coś słodkiego ale nic nie mam bo wszystko zeziarłam. Pozdrawiam wszyściutkie.
Czytałam forum ale nie mogłam się przełamać żeby coś napisać. Przyznaję się bez bicia.
Ostatnio mam taki nastrój że tylko zasnąć jak niedźwiedź w sen zimowy i przespać wszystko co złe.

42,952

Hejka Meg, fajnie, że się przełamałaś. Teraz pójdzie jak z płatka wink... wiem coś o tym  smile .

Bulinka> u mnie przyjęła się zupa meksykańska, tylko zweryfikowana gdyż w oryginale to b. pikantna zupa. Ja omijam ten ostry składnik. To pożywna zupa, co dla mnie jest istotne bo nie jadamy dwudaniowych obiadów. Mamy albo zupę albo drugie danie.

42,953

Meg,a my tu czekamy i jesteśmy otwarte na wylewanie czary żalu.Tak więc pisz,to może pomoże.

Basiu mój żurek,to dokładnie to co piszesz.Tylko ja kroję kiełbasę w kostkę,dodaję jeszcze majeranku i na koniec wrzucam pokrojone drobno ugotowane na twardo jajka.Jak mieszkałam na Śląsku,to nie używaliśmy nazwy zalewajka.Tu w Wielkopolsce tak właśnie nazywa się tą zupkę.Moja mama gotowała żurek bez ziemniaków,a ziemniaki byly osobno,ubite z podsmażaną cebulką.Teściowa zaś gotowała zalewajkę tak ubogo.Żur wlewała do wody.Doprawiała solą i pieprzem.Jak nalała na talerze,to polewała to stopionymi skwarkami.Do tego zaś ziemniaki w mundurkach.

Jeszcze jedna zupa,którą uwielbiają wszyscy w domu to zupa gulaszowa,a właściwie ja to nazywam bogracz.

42,954

Hej witam Was serdecznie,buuu ale jestem zmęczona ,miałam se dzisiaj przeboje nocą,jacyś dwaj naćpani kolesie rozpieprzyli drzwi w wypożyczalni video i sobie wynieśli płyty i odtwarzacz dvd masakra,wezwałam policję ,moment sześciu z pałami za nimi lecieli ale gnojki się schowali ciul wie gdzie ,obok sklep zoologiczny wybili szybę,dobrze że wezwałam policję bo zwierzątka by zmarzły w nocy jak szyba wybita,no i co...nic spieprzyli sobie i narobili ludziom szkody ach....gnojki i juz od pierwszej jak sie włamali to do czwartej juz nie spałam bo sledziłam co sie dzieje a rano musiałam wstać o 7 i do teraz jeszcze funkcjonuje he he
Miłych snów Wam życzę pa pa

42,955

Hej wieczornie
Meg pisz..przecież tak i Ciebie i pozostałych dziewczyn bardxo brakuje..czekamy..każda z nas na jakieś info...

42,956

Basia...może jak ich gdzieś jaka kamerka chwyci to dopiero złapią.
Witam się pięknie i do pracy mykam..

42,957

witajcie kobitki...
witam was porannna kawusia ...
Och zurek bym zjadla uwielbiam ... miam miam ....
tak jestesmy tu otwarte na wszystkie zale .
Wysłuchamy , popłaczemy . razem . Ale tez doradzimy . i podtrzymamy na duchu

42,958

Hey niedzielnie DZIEWUSZKI lol

Ela .... witaj     http://imgup.pl/di/9MTT/551436-446922378719980-848145371-n.jpg he ????? lol

Bulinka dla mnie żurek a zalewajka ??? mają całkowicie inny smak smile

żurek - u mnie gotuje się inaczej
wywar na kostce wędzonej lub obojetnie jakiej
przyprawy w tym majeranek + żurek ( można dodać śmietany smile )
i ziemniaki do tego osobno się gotuje - i do tej wersji nie daję kiełbasy ..... smile
nie pamiętam kiedy gotowałam taki żurek ???? bo zalewajka jest szybsza i pożywniejsza smile smile

Meg witaj po Twoim " niebycie " hiiii
wstrzel się w rozmowy ....  jak tam Twój facet ???? smile smile   każdej Mychy TU smile brakuje ....

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE  bez wyliczanki ...

http://imgup.pl/di/5PWT/www.gif

42,959

Witajcie w niedzielę Dziewczyny!Mimo kiepskiej pogody,niech będzie miła.

Basiu masz rację z tymi zupkami,tylko w domu u mnie jednakowo to nazywano.

Dziś schabowe i gotowana marchewka.

42,960

tak pogoda deszczowa u nas pada juz od wczoraj

42,961

Hejka wszystkim w ten słoneczny poranek smile u mnie nie pada smile Basienko myślałam że wypożyczalni już dawno nie ma , to była epoka lodowcowa smile co do zup to od żuru chłop jak z muru !:D ja bardzo lubię zupę gulasz po węgiersku
dziewczyny mam taką sprawę do Was , ja jestem przeciwniczką chemii w życiu codziennym , zagłębiam więc wiedzę  ziołach  leczniczych,  itp.. (i wiele innych jeszcze dziwadeł ) czy macie swoje bądz ,dziada-pradziada specyfiki których to używacie gdy ...............................?

42,962

kiedy co Kamoa? - wal prosto z mostu... smile

Zakupiłam kulki gejszy - używacie?

42,963

pisz prosto

42,964 Ostatnio edytowany przez Sonia2012 (2015-10-18 11:47:29)

hejka,
Basia to sie mialas
Bulinka...a ja upichcilam gulaszowa, ale troche mi kwaskawa wyszla...moze dzisiiaj sie przegryzie...poza tym bardzo pozywna, syta
Weronka, kulki gejszy do bre na wzmocnienie miesni miednicy, generalnie calego zawieszenia...nie uzywalam z przyczyn swoiscie anatomicznych
Meg...wieki cale..pisz jak tam, Twoj luby juz z Toba? jak pamietam to mial byc pazdziernik...

a ja czuje flustracje i rozdraznienie....za duzo spraw wokol mnie, nie ogarniam...i to chyba skutek...zle mi...mena wyslalam do kuchni, robi pozne sniadanie, a ja  notatki przegladam z radiologi...no zle mi...i co mam zrobic,zeby pozbyc sie frustracji??? to nie zadowolenie z siebie? nie wiem

42,965

np : zrobiłam maść  nagietka + wyciąg  z niego , wszelkie rany , wypryski po zastosowaniu tego specyf. szybciutko znikają
     maśc + wyciąg z żywokostu  ,  ostatnio jedna babeczka szepnęła mi o przytuli ,akurat zagłębiam wiedzę o niej,   miłorzębie ,dereniu (rosną u mnie w ogrodzie )

Posty [ 42,901 do 42,965 z 85,597 ]

Strony Poprzednia 1 659 660 661 662 663 1,317 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024