Damski bokser - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Damski bokser

BOBO

Niech twój chłopak trenuje swą siłe na równych sobie a nie na tobie słabszej kobiecie. Myśle, że powinnaś pomyśleć o nowym związku i nowym uczuciu.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

67

Zgadzam się ze wszystkimi a najbardziej z Magnolią "miłość nie krzywdzi "UCIEKAJ GDZIE PIEPDZ ROŚNIE póki jeszcze możesz ,mam koleżanke w podobnej sytuacji pamiętaj choćby  przyszedł na kolanach NIE WRACAJ a jeżeli to Ty się odezwiesz to pamiętaj , będzie tak jakbyś zaakceptowała to co zrobił mam nadzieje że Ci się uda bo jeżeli nie to będziemy mieć  o jedną wiecej nieszczęśliwą rodzne z całego serca powodzenia Ps. pomyśl o swoich przyszłych dzieciach

68

Jestem kilka miesięcy po ślubie. Wczoraj mój mąż wrócił z meczu kompletnie pijany.Pokłóciliśmy się. Od słów przeszło do czynów. Zwyzywał mnie od dziwek. Oberwałam z pięści w twarz. Dziś on tego nie pamięta, mówi, że wymyślam. Mam 24 lata, nie wiem co robić.

69

Ja2,
chcesz odejść od niego ? Macie dzieci ?

70

Ty chcesz dzwonic i przepraszac za to, ze Cie pobil? On nie potrafi porozmawiac jak kazdy normalny czlowiek? Okazal Ci tak ogromny brak szacunku, a Ty dalej do niego biegniesz. Prosze Cie, obudz sie i poznaj swoja wartosc. Kochasz go, ale najwyrazniej on Ciebie nie, skoro zrobil Ci cos tak ponizajacego. Wiem, ze trudno jest odejsc jak sie kocha, ale czy zwiazek gdzie nie ma zaufania i szacunku jest zwiazkiem? Zycze podjecia dobrej decyzji.

71

Wspolczuje wam dziewczyny -koszmar ale nie pozwalajcie na to .

72

najlepszym rozwiązaniem jest odejść, bo inaczej nie ma się prawdziwego życia
to trudne, ale warto podjąć ten najgorszy krok

73

BOBO nie ma sensu tego ciagnac ja odeszla ale bylam naiwna uwiezyla w jego slowa ze kocha ze nigdy juz nie podniesie na mnie reki ze sie zmieni
zakoncz to zanim cie zabije

74

Jak zobaczyłam ten wątek, od razi wiedziałam że to napiszesz... Ze go kochasz. Powtórzę się ale jeżeli raz Cie uderzył zrobi to po raz kolejny. Taka osoba już się nie zmieni. A Ty brnąc dalej w ten chory układ pokazujesz mu że zgadzasz się na to żeby Cie bił. A to najgorsze co możesz zrobić. Ja rozumie że łatwo powiedzieć a gorzej zrobić. Ale musisz być silna i skończyć to jak najszybciej. Teraz "tylko" oko, a kto wie co będzie później. Trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko:)

75

wiem, że to trudne , ale trzeba go pogonic, jak raz rękę potrafił podnieść to i drugi raz to zrobi.

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024