Czy od pettingu można zajść w ciążę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy od pettingu można zajść w ciążę?

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 147 ]

66

Odp: Czy od pettingu można zajść w ciążę?

ale to racjonalnie trzeba myśleć.
jakby ręcznik ojca była w stanie zapłodnić, to co druga córa by chodziła w ciąży z własnym ojcem.
trzeba racjonalnie myśleć,, nie wiem, logicznie?
i te różne tematy typu: usiadłam na deskę klozetową, mam 3 braci i boję się (...).
a co, to siada się "pusią (kurde, chcę delikatnie nazwać) na deskę"? no ja nie wiem. Czasem jestem w stanie komuś odpowiedzieć jak ma wątpliwości, ale po sposobie pisania i układania zdań widać, ze niektóre panny dopiero niedawno jakąś 15 świeczkę zdmuchnęły i to daj Boże żeby już 15.

Zobacz podobne tematy :

67

wiem ze to nie powiino miec miejsca ale znowu te obawy,otoz z 1 na 2 lipca ponioslo nas otoz mielismy petting bez wstepnych calosci igraszek bo to byly dni plodne wiec nie dalam sie uwiesc na calosc maaz mi piescil reka moje miejsca intymne wczesniej w lutym w czerwcu uzywalismy gumki i to w dni nieplodne i bylo ok teraz tylko reka to fakt reka nie zapladnia-ale nurci mnie jedno czy czasem maz nie dotykal swojego zanim mnie dotknal nikt nie wie maz stwierdzi ze nie i zebym dala spokoj z pytaniami ale to juz nie daje mi juz z tydzien czasu dio dzis czy powinnam zrobic test z krwi z tego powodu bo mysle ze to mnie uspokoi i zrobie dla swietego spokoju
blagam wiem ze to smieszne do tej pory bylo ok bo byla gumka ale tu wpettingu nie uzylismy bo maz tylko piescil reka a potem poszlismy spac
co mi radzicie mam w ten sposob robic test z krwi?
dodam ze mamy juz 1 dziecko i nie myslimy o potomku
po prostu chcielismy sie w ten sposob popiescic troszke sie obawiam az sama nie iwm znerwow jest mi niedobrze czy z tej mozliwej ciazy?

68

wczoraj robilam hcg dla swietego spokoju i otrzymalam wynik 3.54 czy to ciaza jak ?! jakim cudem?!z mezem jestesmy w szoku jestem chyba w ciazy?!jesli do piatku nie dostane to w piatek powtorze bete:-//no nic trudno stalo sie chyba swoje robia (nie umyte rece+dni plodne=ciaza) ostrzegam wszystkich ze to tak sie skonczy nawet palcowka...1 ciaza byla poczeta tradycyjnie,2 reka

69

Witam:)
mam pytanie ostanio z chłopakiem miescilismy sie dwukrtonie on robił mi palcowke i ocierał sie penisem o moje wargi sromowe po tym wszystkim miał wytrysk ale nie ma mnie. był to moj pierwszy dzien płodny i jestem dziewica czy mogłam zajsc w ciaze jesli na członku była jakas sperma a on po ocieraniu robił mi placówke bardzo prosze o pomoc

70 Ostatnio edytowany przez beatkam63 (2011-07-29 13:43:45)

Jezu????????????????????????czy wy nie chodzicie na lekcję biologii w szkole? Tak, możesz zajść w ciąże w sposób wyżej opisany. Osłabłam normalnie.

71

No tak jakikolwiek kontakt spermy z wargami sromowymi to szansa na zajście w ciąże....Nie trzeba uprawiać seksu aby mieć dziecko jeszcze w dodatku te dni płodne.
Co nie znaczy że zajdziesz w ciąże.

72

Czasem stwierdzam, ze warto było chodzić na lekcje biologii. smile Odpowiedz tak jak wyżej. Nie ma rzeczy niemożliwych...

73

witam,
mojej dziewczynie spóźnia się okres ;/
dodam, że miała go 3 czerwca, potem 29 lipca i do dziś nic ;/
niby chodzi czasem wzdęta, lekkie kłucie jajników, ale na tym koniec, w zeszłym roku też nie miała 2 miesiące.... a pierwsze co przychodzi do głowy to...
ostatnio koło 1 września byliśmy ze sobą blisko, do zbliżenia nie doszło, był tylko petting, wzajemne pieszczoty, a gdy robiło się gorąca to zakładałem prezerwatywę i dochodziło do pocierania jej narządów - w prezerwatywie, następnie dochodziło do wytrysku poza nią, doprowadzała mnie ręką daleko od pochwy...
nie wiem czy w którymś momencie przed założeniem prezerwatywy mogliśmy się dotknąć i coś przenieść... ale to już 3 miesiąc idzie bez okresu...
dziewczyna koło 20 września była u ginekologa i on jej powiedział, że musi czekać cierpliwie na okres, robił zwykłe usg i niby jest ok, no ale przy ewentualnej ciąży w 4, 5 tyg usg chyba i tak nic nie wykryje...
nie wiem co już mam myśleć

74

Jeśli ginekolog mówi, że trzeba cierpliwie czekać na okres i nic nie robić, to trzeba zamienić konowała na normalnego lekarza, który skieruje dziewczynę na badania krwi pod kątem hormonów. Brak okresu przez 3 miesiące to nie jest nic normalnego, wskazuje na jakieś zaburzenia (bo jeśli chodzi o ciążę, to jest mało prawdopodobna, o ile nie wykroczyliście w sferze seksu poza to, co opisałeś).

75

akurat odnośnie seksu to nic poza tym co napisałem nie było, nie współżyjemy bo nie jesteśmy jeszcze gotowi....

76

A test ciążowy? Uwierz, jest łatwy w obsłudze, a zaoszczędza dużo nerwów wink

77

Test testem, może być różnie.... dlatego na początku chciałem poprosić o opinie bardziej doświadczone osoby, czy jest możliwość ciąży bez współżycia w moim przypadku....

78

Bardziej wierzysz forumowiczom, niż testowi ciążowemu? wink

79

Może nie chodzi o to komu wierzę, ale liczę się ze zdaniem osób, które mają coś wartościowego i mądrego do przekazania smile

80

on.xx napisał/a:

czy jest możliwość ciąży bez współżycia w moim przypadku....

Aż mi się przypomniał cytat z House'a :
-'czy jest możliwość zajścia w ciążę, jeśli na desce klozetowej usiadła kobieta, a tam była sperma?
- 'tak, jeżeli siedział na niej inny facet' wink

Poza tym na przyszłość nie martw się tak, bo 'zrobić sobie dziecko' to nie jest tak hop siup wink
Pozdrawiam.

81

on.xx napisał/a:

Może nie chodzi o to komu wierzę, ale liczę się ze zdaniem osób, które mają coś wartościowego i mądrego do przekazania smile

Ciąża w Waszym przypadku graniczy z niepokalanym poczęciem, ale na miejscu Twojej dziewczyny przeszłabym się do ginekologa i poprosiła o skierowanie na odpowiednie badania, bo martwiłby mnie brak miesiączki.

82

Uprawiałam petting ze swoim chłopakiem, i nie jesteśmy pewni czy nie doszło do wytrysku. Minęło ponad 2 miesiące, miałam `okres` lecz nie jestem pewna czy napewno był to okres. Miałam go tyle samo co zawsze lecz był mniej intesnsywny. Mam dużo większy apetyt, łatwiej się denerwuje, od wczoraj czuje się jak bym miała zaraz z wymiotować brzuch od dołu mam tak jagby większy ... marwie się bo nie mam skończonych 18 lat . Nie moge pojść do ginekologa, bo nie poprosze o to mamy, chyba by zwariowała. okres mam nie regularny, choć od paru miesięcy przed już się regulował , a tu po 3 tygodniach spóznienia , a drugi juz po 29 dniach. NIe wiem , pomóżcie . : )

83

mgdaaa: Ale do czego dokładnie doszło między Wami, bo nie napisałaś? I czemu nie możesz iść do lekarza bez mamy? Ile masz lat? Ja miałam 17 i poszłam z macochą, bo ona akurat miała iść na cytologię, więc szłyśmy razem, ale nikt mnie o rodziców nie pytał. Normalnie się zarejestrowałam, a przecież mamy inne nazwiska, więc oczywiste było, że moją mamą nie jest. Tylko ja szłam prywatnie, może to też jest inaczej.

84

kaisa_malene napisał/a:

mgdaaa: Ale do czego dokładnie doszło między Wami, bo nie napisałaś? I czemu nie możesz iść do lekarza bez mamy? Ile masz lat? Ja miałam 17 i poszłam z macochą, bo ona akurat miała iść na cytologię, więc szłyśmy razem, ale nikt mnie o rodziców nie pytał. Normalnie się zarejestrowałam, a przecież mamy inne nazwiska, więc oczywiste było, że moją mamą nie jest. Tylko ja szłam prywatnie, może to też jest inaczej.

Mam 16 lat. I chłopak robił mi palcówkę. Dotykał sowojego penisa, a potem mi . Nie jesteśmy pewni czy doszło do wytrysku. Ale miałam ` okres`  ? U nas nie wejdzie się bez rodzica...

85

No szanse są chyba niewielkie, ale może poproś mamę, żeby z Tobą do tego lekarza poszła. Tylko nie mów, że boisz się ciąży, powiedz, że masz nieregularny cykl i Cię to martwi. Może nawet od ginekologa tabletki na uregulowanie cyklu dostaniesz tongue

86

Witam,
wczoraj w nocy uprawialiśmy z chłopakiem seks z zabezpieczeniem. Użyliśmy prezerwatywy. Dzisiaj rano zrobił mi palcówkę. Nie pamięta czy po seksie umył ręce. Czy jest możliwość że przy zdejmowaniu prezerwatywy mógł nanieść na swoje ręce w jakiś sposób plemniki i mogło dojść do zapłodnienia? Mam aktualnie dni płodne.

87

insomika plemniki gina po pół h góra godz nie ma żadnej możliwości zebys była w ciązy

88

witam;) uprawiałam z moim chłopakiem petting, miałam wtedy dni płodne,  on miał wytrysk  daleko ode mnie, wytarł swojego członka i po jakimś czasie zaczął nim pocierać moje narządy które były wilgotne, czy jest możliwe abym była w ciązy mimo ze on nie miał spermy na swoim członku??

89

Dzień dobry, mam bardzo dyskretny problem. Ostatnio z moim chłopakiem zaczęłam uprawiać peeting . Jego członek dotykał mnie w okolicach narządów płciowych, a dokładnie próbował "we mnie wejść". Wytrysku nie było, ale mam pytanie czy jest możliwość, abym była w ciąży ? Z góry dziękuję za odpowiedź i dyskrecje .

90

A co miś boisz się że zadzwonimy do mamy? smile

91

Miś. Tak jak wiele osób napisało już w tym temacie...
Nie wydaje mi się. W teorii to możliwe, ale czy to się zdarza w praktyce? Raczej nie. Gdyby tak łatwo można było zajść w ciążę nie byłoby tylu kobiet które starają się o to od lat. Wszystko się liczy. Dzień cyklu, ilość spermy, nie wiem. Mogę Ci tylko powiedzieć, że mnie zdarzało się współżyć bez zabezpieczenia, w dni płodne. I jeszcze w ciążę nie zaszłam. O pettingu już nie mówiąc. Jeśli jest zachowana ostrożność, w takim wypadku jaki opisujesz.. stawiam że to możliwe w 00,01%.

Oczywiście nie zachęcam Cię do tego, żebyś próbowała to robić częściej. Jeśli to początki to od tego momentu radziłabym zadbać o zabezpieczenie. Zaoszczędzi Ci to wiele stresu. I partnerowi też.

W sumie.. to nawet daję dwie ręce, że w ciąży nie jesteś. smile

92

Bardzo dziękuję. Wolałam spytać kogoś o zdanie na ten temat.

93

witam . czytałam wasze powyzsze wypowiedzi i w nich hest  chyba zawatra odpowiedz na moje pytanie. jakby to najprosciej powiedziec, walilam konia swojemu facetowi, a on wyprysnął, a po wszystkim załozył majtki zeby przypadkiem mie nie dotknąc spermą tam gdie nie trzeba.... a po tym włozyl mi palec w cipke. tak sie zastanawiam czy moze dotknął spermy tym palcem, bo juz 12 dni mi sie spóźnia okres....
a jeszcze czy jest mozliwe np jak dotknie majtek poplamionych spermą a pozniej mnie tam.... czy jest mozliwosc zajscia w ciąze ?

bardzo przepraszam za prosty jezyk

94

Od pettingu nie można zajść w ciążę.
Od tego można umrzeć.

95

A ja mam takie pytanie. Z moim partnerem uprawialismy seks, nie był to jednak pełny stosunek, On ocierał się penisem o moje wargi sromowe i w tej pozycji doszedł do orgazmu. Zastanawiam się, czy jest możliwosc zajscia w ciążę. Dodam, że miałam wtedy dni niepłodne, na drugi dzień dostałam okres. Jak myslicie? Jest ryzyko? Wydaje mi się, że nie, ale już sama nie mam pewnosci. Na test jest niestety jeszcze za wczesnie.

96

Dzień przed okresem ewidentnie jest czas niepłodny, więc w ciąży nie jesteś. Jednak gdybyście się w taki sposób zabawiali w czasie dni płodnych - ryzyko byłoby całkiem spore.

97

Czy stojac pod wiatr , bez majtek mozna zajsc?
Nie stojac nigdzie sie nie zajdzie.

98

andreas1410 napisał/a:

Czy stojac pod wiatr , bez majtek mozna zajsc?
Nie stojac nigdzie sie nie zajdzie.

wymiękłam wink

99

witam.
Panikuje cz nie jestem w ciazy. moj facet stara sie opanowywac podczas pieszczot ja rowniez, zachowujemy zdrowy umysl, ale to nie zawsze jest latwe. martwia mnie osoatnie sytuacje czyli: on piescil mnie, ja jego, przez spodnie ktore byly lekko wilgote od wiadomo czego, potem starałam sie ''uciekac '' z reka ktora doszło do zadawanych przeze mnei pieszczot aby on jej nie dotknal i nei piescił potem mnie. nastepnie ja piesciłam jego.
byl;a poruszana kwestai tego: czy mozna zajsc majac na sb majtki etc.

ja osobiscie podejrzewam ze n ie ejstesm w ciazy.
dodam ze moj ostatni okres trwał od 29.06-04.07.
wczoraj miałam cos na styl leciutkiego plamienia.  i moj biust jest lekko obolały wiec zanosiło by sie na okres.
osobiscie podejrzewam ze nie ejstesm w ciazy jednak nerwy biora nademna gore i chciałabym uslyszec wasze zdanie o tej sytuacji
dziekuje za odpowiedzi:)

100

Polecam ci lekturę któregoś z podręczników do biologii z gimnazjum lub liceum. Tam jest wszystko fajnie wytłumaczone i z kolorowymi obrazkami, więc nie będzie trudno zrozumieć.

101

Normalnie jak czytam niektóre pytania tych młodych ludzi to wymiękam wink
Panuje taki wrak elementarnej wiedzy i wyobraźni wśród młodzierzy że strach pomyśleć.
Rozwaliło mnie pytanie "...czy zabawiając się w majtkach mogę zajść w ciążę..." - nie wiem czy przytoczyłem to dosłownie. wink
Choć z drugiej strony lepiej spytać niż żyć w nieświadomości. Ale czym się zajmują w szkole na lekcjach biologii....?
Pewnie ważniejszymi tematami jak np rozmnażanie ameby czy czymś podobnym. Bo sexualność człowieka nie jest godna uwagi...

102

Przemo77 tak śmiechem żartem, ale mama mojej licealnej miłości była położną i opowiadała jak to odbierała raz poród u dziewicy smile

Ostre pieszczoty, wytrysk na cipkę lub nawet delikatnie w niej, a że wiek największej płodności to i się tak zdarzyło big_smile

No, ale przez majtki to szczyt szczytów.

103 Ostatnio edytowany przez myszkaq (2012-09-04 22:06:58)

wiem że była już o tym mowa ale jest dużo sprzecznych odpowiedzi. dlatego opowiem moja sytułację. Ostatnio i moim chlopakim uprawialismy petting. gdy masturbowałam go doszło do wytrysku po czym wytrał penisa swoja reką a nastepnie o mur, potem o spodnie, gdyż byliśmy w opuszczonym( w średnio zadbanym miejscu)  domku. mineło około 10 min, po czym zdjąłl mi spodnie a nasteonie zrobił palcówke. czy plemniki mogły zostać na palcu i przedostac się do pochwy a nastepnie jajników? dodam jeszcze że potem zrobił mi `minetkę`. Było wilgotno. jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciąze? było to około 5-6 dni po okresie. a mam go średnio co 23-29 dni. nie wiem zupełnie co robić, proszę o pomoc.

104 Ostatnio edytowany przez Łada (2012-09-04 21:55:00)

myszkaq napisał/a:

wiem że była już o tym mowa ale jest dużo sprzecznych odpowiedzi. dlatego opowiem moja sytułację. Ostatnio i moim chlopakim uprawialismy petting. gdy masturbowałam go doszło do wytrysku po czym wytrał penisa swoja reką a nastepnie o mur, potem o spodnie, gdyż byliśmy w opuszczonym( w średnio zadbanym miejscu)  domku. mineło około 10 min, po czym zdjąłl mi spodnie a nasteonie zrobił palcówke. czy plemniki mogły zostać na palcu i przedostac się do pochwy a nastepnie jajników?

Plemniki bardzo szybko umierają wysychając. Od jednego lekarza dowiedziałam się, że po około 8 minutach plemniki przebywając w niesprzyjającym środowisku są już martwe. Natomiast nie wiadomo, czy plemniki Twojego faceta nie potrafią dociągnąć do tych dziesięciu minut wink Według mnie szansa na zaciążenie jest niewielka.

myszkaq napisał/a:

dodam jeszcze że potem zrobił mi `minetkę`, `wysysając` śluz.

Nie wiem w jaki sposób ta konsumpcja miałaby zabezpieczyć Cię przed ciążą.

105 Ostatnio edytowany przez myszkaq (2012-09-04 22:05:14)

oboje nie mieliśmy jeszcze tego pierwszego razu za sobą. nie wiem czy to robi róznice czy nie.
Bardzo prosze o pomoc. bardzo mi na tym zależy.

106

Ponieważ podczas pettingu nie dochodzi do wprowadzenia członka do pochwy, ryzyko zajścia w ciążę w ten sposób jest niewielkie. Jednak w pewne sytuacje mogą doprowadzić do zapłodnienia. Aby podczas pettingu uchronić się przed niechcianą ciążą, warto zapoznać się z faktami dotyczącymi tej formy pieszczot oraz zapłodnienia.

Do ciąży podczas pettingu może dojść, jeżeli w czasie pieszczot dojdzie do wytrysku bezpośrednio na kobiece narządy płciowe. Znacznie mniej prawdopodobne jest zajście w ciążę poprzez wprowadzenie niewielkiej ilości nasienia do pochwy na palcach swoich bądź partnera. Plemniki są bardzo wrażliwe na nagłe zmiany środowiska, więc inna temperatura oraz suchość skóry powoduje szybkie obumarcie zazwyczaj w przeciągu kilku minut. Chociaż w przypadku szybkiego przeniesienia w ten sposób nasienia do pochwy w okresie płodnym istnieje minimalne ryzyko zajścia w ciążę.

Więc nie wypisujcie tu jakiś bredni bo mi się tego nawet czytać nie chce.
Dziękuję za uwagę!

107

wysysając śluz heheh padłam

108

myszkaq napisał/a:

wiem że była już o tym mowa ale jest dużo sprzecznych odpowiedzi. dlatego opowiem moja sytułację. Ostatnio i moim chlopakim uprawialismy petting. gdy masturbowałam go doszło do wytrysku po czym wytrał penisa swoja reką a nastepnie o mur, potem o spodnie, gdyż byliśmy w opuszczonym( w średnio zadbanym miejscu)  domku. mineło około 10 min, po czym zdjąłl mi spodnie a nasteonie zrobił palcówke. czy plemniki mogły zostać na palcu i przedostac się do pochwy a nastepnie jajników? dodam jeszcze że potem zrobił mi `minetkę`. Było wilgotno. jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciąze? było to około 5-6 dni po okresie. a mam go średnio co 23-29 dni. nie wiem zupełnie co robić, proszę o pomoc.

Gdybyś podczas czegoś takiego jak opisana wyżej sytuacja zaszła w ciążę to byłoby to chyba najbardziej niesamowite poczęcie świata smile Właściwie to nie ma żadnych szans abyś mogła zajść w ciążę... ale na przyszłość wiedz, że na tym forum nie ma wróżek i warto kupić test i rozwiać swoje wątpliwości niż produkować się na forum smile Ale tak na poważnie to nie bądźmy dziecinni, chyba wiesz w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia komórki jajowej... skoro wiesz to sama sobie odpowiedz czy mogłaś zajść w ciążę

109

myszkaq napisał/a:

Na pewno zaszłaś w ciążę. Gratulację, zostaniesz mamą big_smile. Tylko proszę, nie edukuj w tych kwestiach swojego dziecka.

Najgorzej, jak plemniki "dostają się" przez majtki. Wtedy ciąża jest murowana.

110

Jaga Baba07 napisał/a:
myszkaq napisał/a:

Na pewno zaszłaś w ciążę. Gratulację, zostaniesz mamą big_smile. Tylko proszę, nie edukuj w tych kwestiach swojego dziecka.

Najgorzej, jak plemniki "dostają się" przez majtki. Wtedy ciąża jest murowana.

hehhe jak się urodzi to zapewne bardzo się ucieszy gdy dowie się jak zostało poczęte. Teorie jaką powinnaś mu przekazać masz już opanowaną. Tylko powiedz mu niech pamięta że nie wyciera się ręki o mur bo wpadka gwarantowana.

111 Ostatnio edytowany przez myszkaq (2012-09-05 08:01:10)

robiłam test 24 h po tym, nic nie wyszło. potem dokladnie przeczytałam ulotkę i okazalo się że ciąże może <tamten akurat test> rozpoznać dopiero 6 dnia. Dlatego szukałam tu pomocy. Wraz z partnerem byliśmy w strachu. dziękuje za pomoc,troche mnie to uspokoiło, jeszce raz dziekuje :>

112 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2012-09-05 08:00:04)

myszkaq napisał/a:

robiłam test 24 h po tym, nic nie wyszło. potem dokladnie przeczytałam ulotkę i okazalo się że ciąże może <tamten akurat test> rozpoznać dopiero 6 dnia. Dlatego szukałam tu pomocy. Wraz z partnerem byliśmy w strachu. dziękuje :>

Teraz goń do szkoły i zajmij się lepiej tym. Na szczęście w ciąży nie jesteś. Chyba, ze masz na imię Maria tongue.

113

Na przyszłość proponuję, abyś Ty miała orgazm, a potem zamijcie się chłopakiem. Jak dotykałaś penisa, albo on to już cipki nie dotykać, bo po co się potem stresować, że jakiś plemnik-Rambo przetrwał, albo czy było odpowiednio długo, aby wszystkie zginęły.

Wytarł rękę w mur, w spodnie? A jak tam był jakiś grzyb i wsadził Ci go do cipki? Mało higieniczne chyba.

114

Chcialabym uzyskac pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Czy jest naprawde duza mozliwosc zajscia dziewicy w ciaze gdy był wytrysk a po tym członek dotykał z zewnątrz pochwy? I czy jest to BARDZO mozliwe gdy ma sie dni plodne i zy jest to mozliwe gdy NIE ma sie dni plodnych ? Bardzo wazne byloby to dla mnie aby uzyskac odpowiedzi

115 Ostatnio edytowany przez alice in wonderland01 (2013-03-04 15:44:34)

Hahaha jeszcze mi powiedzcie że przez podanie ręki na przywitanie mężczyźnie można zajść w ciążę a się schowam w bunkrze...
Nooo niektóre odpowiedzi mnie powalily.
a dzień jaki się wesoły zrobił.
oj się poplakalam.... hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah do szkoły dzieci a nie seksic się chce!
jak nie umiecie o siebie zadbać to chciaz rodzicom nie róbcie problemów.
po coś antykoncepcja jest! prawda?
było się uczyć biologi a nie latać za chłopakami

[aż się zdenerwowalam]

116 Ostatnio edytowany przez alice in wonderland01 (2013-03-04 15:38:35)

miszka2 napisał/a:

Chcialabym uzyskac pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Czy jest naprawde duza mozliwosc zajscia dziewicy w ciaze gdy był wytrysk a po tym członek dotykał z zewnątrz pochwy? I czy jest to BARDZO mozliwe gdy ma sie dni plodne i zy jest to mozliwe gdy NIE ma sie dni plodnych ? Bardzo wazne byloby to dla mnie aby uzyskac odpowiedzi

zacznij brać tabletki nie będziesz miała obaw że wpadniesz i będziesz sobie mogła robić co ci się tylko chce. polecam

117

yoghurt007 napisał/a:

Przemo77 tak śmiechem żartem, ale mama mojej licealnej miłości była położną i opowiadała jak to odbierała raz poród u dziewicy smile

Ostre pieszczoty, wytrysk na cipkę lub nawet delikatnie w niej, a że wiek największej płodności to i się tak zdarzyło big_smile

No, ale przez majtki to szczyt szczytów.

hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah o matko!!!! Maryja chodzi po tej ziemi??? o łał

118

Fascynacja napisał/a:

wysysając śluz heheh padłam

Hahahahaha fascynujące, niech jeszcze adres na forum poda

119

myszkaq napisał/a:

oboje nie mieliśmy jeszcze tego pierwszego razu za sobą. nie wiem czy to robi róznice czy nie.
Bardzo prosze o pomoc. bardzo mi na tym zależy.

tak, z każdym nowym partnerem masz nowa błone!! uważaj...

a tak btw ty nie jesteś jeszcze w ciąży?

120

myszkaq napisał/a:

powiedz mamie jak to się jeszcze zdarzy, będzie dumna że ma taką wspaniała córkę

[zero edukacji]

121

Miszka  jeśli nie jesteś pewna jak się zachodzi w ciąże to oznacza że nie powinnaś uprawiać pieszczot aż się nie wyedukujesz.

Jeśli patrner miał wytrysk nie na twoje narządy a potem pieścił cię penisem to możliwe że plemniki pozostały  na członku. Jeśli trafiły na wejście do pochwy to mogły się przedostać do macicy.

Gdybyś w tym czasie lub dwa dni wcześniej miała owulacje to szansa na zapłodnienie jest . Jeśli nie miałaś dni płodnych to i tak trzeba by to wyliczyć bo plemniki pozostają aktywne kilka dni nawet w kobiecie czekając na szanse zapłodnienia.

Zdecydowanie bycie dziewica nie chroni w niczym przed zajściem w ciąże, zgłoś się do ginekologa i ustal metodę antykoncepcji, lub żeby mieć 100 procentową ochronę przed ciążą nie uprawiaj seksu po prostu.

122

Chcialabym uzyskac pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Czy jest naprawde duza mozliwosc zajscia dziewicy w ciaze gdy był wytrysk a po tym członek dotykał z zewnątrz pochwy? I czy jest to BARDZO mozliwe gdy ma sie dni plodne i zy jest to mozliwe gdy NIE ma sie dni plodnych ? Bardzo wazne byloby to dla mnie aby uzyskac odpowiedz

123

Dziekuje bardzo za porade. Tak oczywiscie powinno sie bardziej wyedukowwac. To jest prawda. Nie warto nigdy robic se nie potrzebnych stresow .

124 Ostatnio edytowany przez alice in wonderland01 (2013-03-04 16:41:01)

miszka2 napisał/a:

Chcialabym uzyskac pelnej odpowiedzi na moje pytanie. Czy jest naprawde duza mozliwosc zajscia dziewicy w ciaze gdy był wytrysk a po tym członek dotykał z zewnątrz pochwy? I czy jest to BARDZO mozliwe gdy ma sie dni plodne i zy jest to mozliwe gdy NIE ma sie dni plodnych ? Bardzo wazne byloby to dla mnie aby uzyskac odpowiedz

pożyczyć ci książkę o anatomii?
albo nie! dam ci podręcznik do biologii. mam nadzieję że z czytaniem nie masz problemu.
ślicznie jest wyjaśnione. podrawian i życzę sukcesów w życiu intymnym

125

Witam! Wczoraj z moja dziewczyną uprawiałem petting i doszedłem na swoją dłoń. Następnie wytarłem ją dokładnie chusteczką. Po kilkunastu minutach (+/- 10) zacząłem stymulować jej pochwe, wkładając palce tej ww. dłoni. Dłoń była całkowicie sucha, bez sladów nasienia. Moja dziewczyna znajdowała się wtedy w pierwszym dniu niepłodnym lub była na przełomie dni płodnych z niepłodnymi. Czy jest szansa zajścia w ciąże? Piszę na forum dla kobiet dlatego, iż nie wiedziałem gdzie pójść z pytaniem. Proszę o sensowne odpowiedzi

126

Nie sądzę, żeby jakikolwiek plemnik przetrwał 10 minut na suchych rękach. Więc nie sądzę też, żeby była szansa zajścia w ciążę w taki sposób...

127

3 dni temu uprawiałam z chłopakiem petting. dotykał mnie i lizał, ja go też. potem mieliśmy styczność ze spermą, dotykał jej podczas wycierania z mojego brzucha. Miałam majtki, ale on wytarł sperme z palców i wsadził mi je do pochwy jeszcze. strasznie sie obawiam o ciąże. :C dodam, że był to mój 17 dzień cyklu.

128

Czyli jeżeli mężczyzna dojdzie na brzuch, a po np minucie wprowadzi nasienie palcami, to nie ma szansy na ciąże?

129

anikanika napisał/a:

Czyli jeżeli mężczyzna dojdzie na brzuch, a po np minucie wprowadzi nasienie palcami, to nie ma szansy na ciąże?

big_smile lol widzisz, a nie grzmisz big_smile

130 Ostatnio edytowany przez justa0188 (2015-09-16 22:30:22)

.

Posty [ 66 do 130 z 147 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy od pettingu można zajść w ciążę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024