Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,591 do 5,655 z 10,560 ]

5,591

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Ja tez jestem na diecie od 3 tyg ale ch...to daje. Dotarlam we wtorek do ginka i sprawdzil mi tarczyce czy to nie jest powodem ze przytylam.

Zobacz podobne tematy :

5,592

Mikka i to wlasnie to. Nie chca zebys miala dziecko

a na jakiej diecie?

5,593

Ale i tak mogą sobie zrobić dziecko u siebie big_smile

5,594

Ale czego oczy nie widza...
rodzice lubia byc dziwni i miec dziwne zasady

5,595

No pewnie tak wink

5,596

Ja przestane chyba w ogole jesc zeby schudnac. Ja 2.5 tyg jadlam tylko salatki , zero chleba itd z takim efektem ze nawet pol kg nie schudlam.

5,597

Zrob sobie najpierw wszystkie badania:)

5,598

Ja biore juz tabletki na tarczyce od 2 lat. Ja  w 6 miesiecy przytylam 7.5 kg a przy moim wzroscie to duzo. Z 34 musze 36 spodnie kupowac co mi wcale nie odpowiada.

5,599

NO to sporo w tak krótkim czasie, znajoma też ma chorą tarczyce i jak PRZESTAŁA jeśc tabletki to strasznie schudła.

Nie wiem na czym to polega bo się nie znam, ale schudła dobre 25kg.

5,600

To zalerzy czy ma niedoczynnosc czy nadczynnosc tarczycy.

5,601

Spalismy razem i nawrt nie bylo zadnego gadania big_smile
A dzis jedziemy jednak razem do wrocka, bo poprsil mnie, zebym mu jutro w czyms tam pomogla. Bedziemy klasc stelarz czy cus na sufit podwieszany w lazience tongue

Oj od tarczycy sie tyje:/ moja kolezanka tez brala tabletki i mega przytyla i w szybkim tempie:/ ale to z niedoczynnoscia, bo przy nadczynnosci sie chudnie i jak cos to ja jestem bliska temu hehe mam isc niedlugo na powtorke badan TSH bo ostatnio mialam bardzo niskie smile
A jak sie ma tarczyce, to rzeczywiscie ciezko jest schudnac, a tyjesie w sumie z niczego, no z tabletek hmm a diety naprawde malo co daja. Mam wlasnie kolezank,ektora sie w sumie zalamala i nie dziwie jej sie hmm

5,602

Moja mama 9kg schudla na diecie wyglada super! Ja mam dosc k...tego ze 6,7 kg schudnac nie moge. Przez to iz jestem w ciaglych rozjazdach,nie mam czasu na silownie.

5,603

A nie ma jakiegos sposobu na schudniecie przy tarczycy?

moze ja tez sobie zrobie badania na to bo moja mama to miala. I moze tez dla tego mam problem z kilogramami.

Mika a na diecie dukana mozna pic kawe zbozowa?

5,604

Nie wiem. Narazie musze odczekac na wyniki pojutrze.

5,605

Pomysle nad dieta. Mam jeszcze almased z apteki ale brak mi do tego samozaparcia bo w 1 fazie oprocz drinkow nie wolno nic jesc. Moze zaczne biegac hehe.

5,606

Ruch też jest dobrym sposobem.

JA chodzę na siłownie ale pasowało by mi trochę systematyczności tongue:P
A jak jest zimno to mi się nie chce iść na siłownie:)

5,607

Mika09 napisał/a:

Spalismy razem i nawrt nie bylo zadnego gadania big_smile

Rodzice dojrzeli? tongue

5,608

jak mieszkalam w Pl silke mialam niecale 15min od siebie to chodzilam regularnie co drugi dzien 2 godziny. Teraz nie mam na to czasu...

5,609

Ja jeszcze nigdy nie chodziłam wink

5,610

A byly efekty? ja sie osobiscie lepiej czuje.

I jestem sprawniejsza w lozku tez:P

5,611

Uwielbiałam siłownię, teraz nie mam niestety na nią kasy, a w Warszawie tania nie jest, minimum 100zł miesięcznie trzeba wydać, a mnie niestety nie stać na to, choć bardzo bym chciała, bo mnie to bardziej motywuje.
Ostatnio sobie przemyślałam i postanowiłam jeszcze raz spróbować dukana, może tym razem nie przytyję na nim tongue Ale to po sesji i po powrocie do zdrowia - chyba choróbsko do mnie się przypałętało.
Jutro kolejny egzamin ustny, a potem wtorek pisemny i koniec, no prócz poprawki 1 marca. Znaczy mam nadzieję że koniec. Trzymajcie jutro kciuki, żebym nie zwymiotowała na biurko wykładowcy bo mam jakieś sensacje żołądkowe...

5,612

madz88 trzymam kciuki za egzamin ja w sobotę zdałam na 4 będzie dobrze
zdrówka życzę

nareszcie trochę wolnego następne zaliczenia w kwietniu smile

5,613

wróciłam z egzaminu, jest mocne 4,5 wink jeszcze tylko na jutro i odpocznę sobie chwilę (do połowy lutego gdzieś). Jutro mam nadzieję że źle nie będzie, zdać powinnam bez problemu, a jak nie zdam to dojdę do wniosku że chyba czas zmienić swoje plany życiowe. Ale i tak trzymajcie kciuki o 15.00
Lecę się uczyć, później zajrzę jeszcze. Miłego dnia!

5,614

Ja też, jutro i potem będziemy wybierać autko big_smile

5,615

Hej. Ja już jestem po egzaminach:) wszystko zaliczone. W tym tygodniu mam zamiar szukać pracy, mam nadzieję że coś znajde.

A wam jak mija dzień?

5,616 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-30 15:08:13)

Trochę padnięta jestem szczerze mówiąc. Dziś chyba po wieczorynce pójdę (nie)grzecznie spać tongue
A Tobie? smile

5,617

Mi dzień mija dobrze, siedze przed tv z nudów:)

O fajnie macie zamiar kupić samochód a macie coś już na oku?

5,618 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-30 15:24:49)

Ja tak siedzę i się kiwam, głowa sama mi leci big_smile
To jej ciotka nam obiecała, więc nic konkretnego, nie wiemy jak bardzo się może szarpnąć wink Chociaż i tak nie jeździmy, żadna z nas nie lubi prowadzić i zamawiamy taksówki. W sumie lepsze by było coś do domu wink

5,619

Heh fajna ciotka:)

Mieć samochód to naprawde wygoda, chcesz gdzieś jechać to wsiadasz i jedziesz.

5,620

No w sumie tak, chociaż na razie taksóweczki wystarczały wink

5,621

Dobrze u ciebie są taksówki:p, ja mieszkam w małej miejscowośći to by mi się nie opkacało zeby po taksówke dzwonić:/

5,622

Tylko swoim zawsze można w każdej chwili bez czekania, ale jakoś nie lubię jeździć. No i szukać miejsca do zaparkowania big_smile

5,623

Lubie jeźdzhć ale parkowania nie lubie, mamy z moim M samochód w sedanie to tym bardziej trudno się parkuje.

5,624

No widzisz. A ile razy zdawałaś? wink

5,625

Ja za 3 razem zdałam. A ty za którym razem zdałaś?

5,626

tesia, powiem szczerze, ze nie wiem czy mozna picm bo ja kawy w ogole nie pije, nawet herbaty smile ale raczej bym starala sie unikac takich produktow smile

oo Tynka wszystko zaliczyla gratulacje!! takiej to dobze, ze juz wszystko ma zaliczone tongue
Madz, Tobie rwniez gratuluje:)

czarna, rodzice chyba wyjscia nie mieli i pozwili spac razem. Ojciec to tam to wali, ale mama taka jest big_smile ale co z tego skoro nastepnym razem bratanka nie bedzie i juz bedziemy musieli osbno spac hehe

Ja sie uczylam dzis 5.5h z przerwami!!! yikes Boże w zyciu sie tyle nie uczylam, tn tak dlugo i az mi mozg paruje. Armagedon tongue o tak wszystko mi sie myli, i nie wiem czy cokolwiek tak pamietam.
Pomoglam tez chlopakowi przy remoncie, bo potrzebowal mojej pomocy i po to tez przyjechalam miedzy innymi a teraz mam chwile wolnego
Ehh, niech juz bedzie po tym egzaminie, bo mam dosc:( i tez szykam pracy jak Tynka, ale bezskutecznie ;(

5,627

Też jestem szczęśliwa że już po egzaminach:)
Ciekawe czy znajdę prace bo teraz jest ciężko a w okresie zimowym tym bardziej.
Tak was czytam i może zaczne uprawiać jakiś sport ale to dopiero jak zrobi się cieplej.
Mika długo się uczyłaś, mnie to by się wszystko pomieszało:p

5,628

Tynka, no czas zlecial nie wiem kiedy. Mi tez sie miesza, ale zazwyczaj ucze sie gora 2h, przerwa i za kilka godzin znow godzinka i tak codziennie kilka dni przed egz tongue

Teraz to sportu nie uprawiam bo zimno, ale jak jest ciepliej to rowerek smile i teraz wlasnie na wiosne kupuje rower i moze lyzworolki smile i na lodowisko sie moze wybiore niedlugo smile

Z praca ciezka, ja juz wyslalam z 50 Cv plus lazilam i tez zanosilam i zero odezwu takze ciezko bardzo hmm nie wiem gdzie mam zanosic te CV i chyba do biedronki zaniose bo co sad

5,629

Jak człowiek się uczy to prawda czas leci. uwielbiam jeździć rowerem;p nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie wiosna. Tak się zastanawiam czy wesele lepiej jest zrobić w remizie czy w restauracji? Jak myślicie?

5,630

też szukam pracy, byłam na kilku rozmowach i słyszę tylko że jestem za mało dyspozycyjna albo za dużo chcę. Ale się nie poddaję smile

Co do sportu, jutro zapisuję się na jogę!!! Mam nadzieję że będą miejsca, bo wiem że z tym ciężko jest.

5,631

Tynka napisał/a:

Ja za 3 razem zdałam. A ty za którym razem zdałaś?

Za 5 tongue

Mika09 napisał/a:

czarna, rodzice chyba wyjscia nie mieli i pozwili spac razem. Ojciec to tam to wali, ale mama taka jest big_smile ale co z tego skoro nastepnym razem bratanka nie bedzie i juz bedziemy musieli osbno spac hehe

E no, raz się przełamała, to już wam pozwoli. Chyba big_smile

5,632

Tynka, a co slub juz planujecie? smile
Wg mnie w remizie wiecej miejsca i wiadomo oriesktra i te sprawy smile restauracje to bardiej na jakies przyjecie, a nie wieksze wesele, no ale jesli jest ona duża to mozna i wesele robic:)

Tez czekam na wiosne i na rowerek smile

5,633

Ja czekam na lato wink

5,634

Myślimy trochę o ślubie i tak się zastanawiam gdzie będzie lepiej. W remizie jest więcej miejsca, można wszystko zrobić po swojemu i jest taniej a restauracji płacisz i o nic się nie martwisz, przyjezdzasz na gotowe, ale mamy jeszcze czas.
Mika jak raz pozwolili to teraz teoretycznie powinno być dobrze, móże twoja mama pozwoli wam spać razem:p

5,635

Tynka napisał/a:

Mika jak raz pozwolili to teraz teoretycznie powinno być dobrze, móże twoja mama pozwoli wam spać razem:p

Też tak myślę wink

5,636

Tynka, juz raz spalismy na swieta w 2010 roku, kiedy to babcia powiedziala mamie, zeby wiochy nie robila, bo mialam juz materac na podlodze lol no i teraz drugi raz, wic nie wierze w to, ze bedziemy mogli spac razem, bo przez ponad rok tez nie moglismy po tamtym zdarzeniu smile no ale moze w koncu da na luz.

Wiesz, wydaje mi sie, ze w remizie najlepiej:) wiaodmo, wiecej miejsca, sale mozesz udekorowac jak sobie tylko chcesz, stolili rowniez na wlasne zyczenie, jak chcesz. A restauracji nie udekorujesz i na pewno o wiele wiecej sie zaplaci. Moj facet jest kucharzem i u nich w restauracji byly czesto wesela, to w ogole ani miejsca, ani to kupy ani nic - widzialam zdjecia i filmiki, ktore robili po kryjomu tongue
My nie wiem gdzie zrobimy, pewnie u mnie w miejscowosci na jakiejs sali. Biora do 120zł od osoby chyba albo od pary, juz nie pamietam hehe

5,637

To babcia bardziej nowoczesna? big_smile

5,638

czarna, jak widac big_smile ona zawsze staje w mojej obronie i tutaj rzeczywiscie ma racje, bo bez przesady, zbeysmy nie mogli spac razem. Aaa bym zapomniala, mojej mamy argument na to to " jestesmy za krotko ze soba by spac razem" lol biorac pod uwage to, ze jak bylam w 2 letnim zwiazku, to rowniez nigdy nie moglismy spac razem lol i tak sobie mysle, moze jak bede miala 30lat i wtedy bede brac slub to moze wtedy bedziemy mogli normalnie legalnie, albo i nie? lol

5,639

Za krótko? big_smile To jak w "Draculi" z Nielsenem (ta komediowa wersja) jak facet objął dziewczynę na co wszedł jej ojciec i mówi "Co wy wyprawiacie?! Jesteście zaręczeni dopiero 10 lat!" big_smile
Zapytaj mamy w jakim wieku ona zaczęła sypiać z Twoim ojcem tongue

5,640 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-01-30 18:57:48)

oo czarna, to tak bedzie u mnie, jak w tym filmie lol
Kochana, ona w moim wieku miala juz 2 dzieci big_smile z czego pierwsze urodzila majac 19 lat. Z ojcem znala sie 3 miesiace, jak zaszla w pierwsza ciaze, a slub wzieli chyba po pol roku bycia razem lol no ale to bylo dokladnie 40 lat temu yikes o kurde to 40lecie juz maja, dobrze wiedziec lol wlasnie tak policzylam sobie i rzeczywiscie w pazdzienriku stuknie im tyle yikes yikes yikes

5,641

To ile lat ma to pierwsze dziecko? wink
Mama pewnie wie jak to z nią było i chce Ci tego oszczędzić, ciąży zbyt prędko wink Chociaż możesz powiedzieć, że miałaś już tyle okazji... może to ją przekona tongue

5,642

Nie mam pojęcia czym twoja mama się kieruję.

5,643 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-01-30 19:28:14)

Myślę, że nie chcą żeby córcia zaszła w ciążę wink

5,644

Możliwe nie chce żeby jej mała córeczka zaszła w ciąże:*hehe a tak na serio może dla swoich rodziców jesteś ciągle małą dziewczynką lub nie mogą sobie poradzić z tym że dorosłaś ehh nie wiem głośno myśle...

5,645

Mi ciocia pozwala tongue

5,646

Tynka masz rację:) z pewnością tak jest.

Byłam dzisiaj w pracy taka dorywcza sobie znalazłam, ale to nie dla mnie
8 h przed komputerem i dzwonienie cały czas.....:/

5,647

witam po długim weekendzie wink przynajmniej jak dla mnie wink

zapewniłyście mi długa lekturę big_smile:D

a ja jestem WYCZERPANA big_smile

5,648

Tesia w tych czasach każda praca jest dobra:) masz chociaż jakiś punkt zaczepienia.

5,649

Tesia a co to za praca?

5,650

a szukasz czegoś innego?

5,651

A ja się zdrzemnęłam, na krześle, noga mi ścierpła i boli i jeszcze kark big_smile

5,652

pomoc doradcy biznesowgo sieci plus firm, to jest troche wxczerpujace bo sama musze pozyskiwac klijentow i podstawa wyplaty jest niska a dodatkiem kasa od podisanych umow

5,653

tesia369 napisał/a:

pomoc doradcy biznesowgo sieci plus firm, to jest troche wxczerpujace bo sama musze pozyskiwac klijentow i podstawa wyplaty jest niska a dodatkiem kasa od podisanych umow

No to faktycznie, ja na początku roku dostałam propozycję od T-mobile ale dla klientów indywidualnych, jak usłyszałam jaka jest podstawa to zaśmiałam się tylko i podziękowałam, to jest istny wyzysk ludzi. No ale jak nie będę miała wyjścia to i to będzie trzeba przemyśleć niestety.
Mam nadzieję że Ty masz tą podstawę wyższą i premie są chociaż (mam nadzieję częste smile

5,654

To jest śmieszne, jesli uwazaja ze zajde w ciaze, jesli bede spala razewm z moim u MNIE W DOMU!! bo przeciez rownie dobrze dziecko mozna zrobic sobie u niego, na dworze, w aucie, obojetnie gdzie, prawda? smile wiec tego nie rozumiem i nigdy tego nie oagrne, ale dla mnie jest to juz zalosne, a nie smieszne. Jeszcze gdybym miala 18 lat, ale na litosc bosko nie 24 hmm ehh cyrk, istny cyrk big_smile

Moj jeden brat m 39 lat smile wiec maja 40lecie tongue na tej podstawie to obliczylam hehe
Eh znow sie okazalo, ze jakies zagadnienia sa zle i musze ich sie uczyc, ejhh szlag mnie trafi:/

5,655

Mika moi rodzice po ślubie są już 42 lata (w kwietniu minie), a moja mama miała 24 lata urodziła pierwsze dziecko, siostra moja tez miała 24 lata jak dziecko urodziła, czyli teraz czas na mnie big_smile czas zajść w ciążę, bo niedługo 24 stuknie tongue

Udało mi się zapisać na jogę big_smile:D 43 minuty na linii dały efekt smile Kocham moją dzielnicę za takie akcje smile

Posty [ 5,591 do 5,655 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 85 86 87 88 89 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024