netkafejka facettoświnia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka facettoświnia

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 192 ]

1

Temat: netkafejka facettoświnia

Dziewczyny, kobiety,
jak jest cudownie że jesteście, bez was świat był by nic nie wart, jednym słowem życie bez sensu.   Pamiętajcie też że każdy "facet to świnia".
Znam te szowinistyczne, zakompleksione, leniwe  stworzenia które dumnie zwie się "chłopem"  sam jestem z tego gatunku,
Dziewczyny ,
nie jest ważne ile macie lat, 18, 30 ,50, nie jest ważne czy jesteście szczupłe czy pulchne, nie ważne czy macie czarne, białe czy też rude włosy, nie jest istotne czy macie śniadą czy też bladą cerę najważniejsze jest że jesteście,  jesteście piękne, każda z was jest urocza.
Kochamy Was, jesteście sensem naszego bytu i naszego istnienia.

oczywiście moja żona /dla mnie/ jest najładniejsza
Pozdrawiam Wszystkie Kobiety

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: netkafejka facettoświnia

Nie każdy to świnia. Niestety wielu nią jest. Ja trafiłam na anioła smile Wg łańcuszka, który dostałam na naszej klasie mój kochany jest ideałem. Bo dla mnie jest smile Wiem, że mnie bardzo kocha, bo gdyby tak nie było, to dawno już poszedł by i zapomniał  o mnie bo charakter mam paskudny i nie wiem jak ona wytrzymuje. Ja bym o takiej osobie dawno zapomniała. I dla mnie też jak ja to mówię "jest najpiękniejszy", mimo że on mówi "ale ja brzydki". Wyjątek potwierdza regułę.

3

CookieBitch
Piszesz że trafiłaś na anioła ?
Ja wiem że wyjątki się trafiają ale raczej mało jest prawdopodobne aby Twój partner nie był taki jak reszta mężczyzn, wcześniej czy później zapewne okaże się że to ja mam rację.
Z twojego postu wnioskuję że słabo znasz życie i mało mężczyzn widziałaś lub jesteś młodą osobą która jest dopiero na początku swojej życiowej drogi, ale z biegiem lat i zdobytego życiowego doświadczenia pewnie zmienisz zdanie, obym się to ja mylił, obyś ty miała rację.
Dziewczyny szanujcie się bo "facet to świnia"

4

co to ma być???Absolutnie nie zgodzę się z tobą że nie ma wyjątków!CookieBitch ma dopiero 17lat ale jakbyś poczytał jej posty to zobaczyłbyś że jest to bardzo dojrzała młoda kobietka a nie sowizdrzoł poza tym ja jestem mężatką ,która może w pełni ponosząc odpowiedzialność za swoje słowa-stwierdzić że są wyjątki i ja także taki wyjątek mam za męża.

5

Drogie Panie
nie wiem dlaczego przyczepiłyście się tego zwrotu  "facet to świnia"
ja napisałem na wstępie że jest KAPITALNIE że jesteście, że jest cudownie z Wami, że bez Was nasze życie nie miało by sensu a wy mnie rugacie za zwrot który umieściłem.
Chciałem się wam przypodobać a zostałem zjechany
hahahahahaha

Nie dziwię się że tak zajadle bronicie swoich połówek, wszak to wasza własność i trochę nie klawo było by się przyznać że wasz facet właśnie taki jest, mnie nie musicie przekonywać jaka jest prawda, ja to wiem, wasze teksy nie zmienią mojej oceny męskiego plemiona,  jak będziecie tak bronić swoich mężczyzn  to wyjdzie że w tym naszym kraju każdy chłop to chodząca doskonałość, ciekawe tylko dlaczego jest tyle nie udanych związków, dlaczego jest tyle gnębionych, zdradzanych,  zawiedzionych kobiet.
Prawda jest jedna że w każdym chłopie jest ukryte bydle a ujawnienie się tej natury  to tylko kwestia czasu.
Nie myślę tutaj o wielkich wyczynach typu znęcanie się nad rodziną, zdrada i inne co grubsze występki, myślę o zwykłych normalnych codziennych sprawach.
np.
Kto przychodzi po biesiadzie z kolegami?
Kto uważa że jemu się należy?
Kto ocenia że za dużo wydajecie pieniędzy?
kto zawsze jest zmęczony po pracy?
kto nie ma czasu zabrać dzieci na spacer?
kto uważa że powinnyście coś zrobić ze swoim wyglądem?
Kto myśli że jest  najprzystojniejszy i wpada w NARCYZM?
oj wiele by można pisać na temat męskiego charakteru, a jeśli /w co wątpię/ należycie do tej grupy szczęściarek, kobiet które mają idealnego partnera pod każdym względem  to tylko się należy cieszyć.

Dziewczyny jesteście EKSTRA
a tym że "facet to świnia" nie przejmujcie się aż tak bardzo, da się żyć z takim stworzeniem,
spoko spoko

6

Otóż. Prawdziwym aniołem, jest facet który PRZYZNAJE SIĘ DO TEGO, ŻE JEST ŚWINIĄ. Zgadzam się również z tym, że WSZYSTKIE KOBIETY SĄ PIĘKNE I UROCZE.! To najcudowniejsze słowa. i co najważniejsze - prawdziwe!

7

Zastanawia mnie jeden fakt.. Po co stworzyłeś ten wątek, upierając się przy tym, jaki to "Wasz" gatunek jest zły, że nas wykorzystuje  itd.. ?? Jaki jest jego cel ?? Każda z nas ma swoje doświadczenia z facetami,ale żeby tak od razu uogólniać, szufladkować?

8

brysia   napisała
"   CookieBitch ma dopiero 17lat ale jakbyś poczytał jej posty to zobaczyłbyś że jest to bardzo dojrzała młoda kobietka "

ja nie napisałem że jest sowizdrzołem

9

jak coś faceci też wykorzystują kobiety i nie mówię tu o s..

10 Ostatnio edytowany przez atina (2009-01-09 15:21:56)

Coś Ty się tak czepił Tych biednych facetów.
Na każdego znajdzie się sposób żeby Go "wychować"już nasza w tym głowa.:)

11

Wszyscy faceci to totalne świnie. Każdy poleci przy byle okazji na jakąś super barbie. taka prawda.!

12

Wątek napisałem dlatego że kocham kobiety, nie mogę patrzeć jak się większość  Pań gryzie  z samą sobą, że zawsze ma sobie coś do zarzucenie, że się maltretuje dietami i innymi takimi wynalazkami, kobieta  ufa nam tym ZAKOCHANYM w samych sobie władcach świata

Drogie Panie
więcej szacunku dla siebie,  wy wszystkie jesteście urocze, wspaniałe, piękne,
bijecie nas mężczyzn w wielu sprawach, ceńcie same siebie.

Ja wiem że większość mężczyzn nie zgodzi się ze mną, no ale tylko wariata takiego jak ja stać na takie teksty, może to i przykre jak taki gość jak ja zdradza swoją rasę ale ja wychodzę z założenia  że
"Męskość to umiejętność zachowania klasy w szaleństwie"
ja całe życie /a kilka latek już mam/ zawsze byłem przeciw, przeciw wszystkiemu, komunie, milicji, policji, wojsku, teściowej,  wyświechtanym powiedzonkom, utartym stereotypom i innym takim zasadą
Uwierzcie mi jesteście piękne, cudowne, miłe, pracowite,  wiele można by pisać  o waszych walorach i zaletach ale
ale
jeżeli nie uszanujemy same czy też sami siebie to kto ma nas szanować ?????????????????????????????????????????????????????????????????

13

Kasix
to że faceci to świnie to o tym piszę, cieszę się że choć ty jedna mnie rozumiesz ale pisanie że " Każdy poleci przy byle okazji na jakąś super barbie." też nie jest prawdą, najlepszym przykładem jestem  ja, jakoś mi się udało pozostać wiernym, może nie jestem dobrym towarem
hahahahahaha
choć jako chłop muszę powiedzieć
że jestem super przystojny

14

Jaka samoocena wgl. ;o Hm. No to moze ty jesteś twardy, ale inni... hmm. przynajmniej co drugi facet zdradza żonę, dziewczynę i samego siebie. Jesli nie przyznasz mi racji, to już nie wiem..

15

Kasix no niestety jesteś w błędzie, bo nie każdy poleci na takie lalki

16 Ostatnio edytowany przez Kasix (2009-01-09 15:57:30)

To znaczy że się ze mną zgadzasz. wink ponieważ powiedziałas nie każdy. a ja powiedziałam że co drugi. więc się ze sobą zagadzamy!

17

Kasix
muszę przyznać ci rację, nie mogę nie przyznać, taka jest prawda
a ze zdrad które wymieniłaś wydaje mi się że najgorsza jest zdrada samego siebie, jeżeli człowiek postąpi w brew swoim zasadą to jest ostatnie stadium jego upadku,  oczywiście jeżeli ma jakieś zasady,  może się trafić istota bez tych zasad ale to już nie jest egzemplarz godny uwagi
a czy jestem twardy ?  hm
powiem że tak jestem twardy
ale nie będziemy rozmawiać o moich wadach,  wolę rozmawiać o waszych walorach.

18

Właśnie. w tym cały problem. odpowiedz mi na jedno pytanie : Czy chłopacy się wstydzą przyznać do tego że lubią kobiety ,, z ciałkiem '' czy ich na serio nie lubią? Mam przyjaciółkę która nie jest najszczuplejsza i nie moze znależć sobie chlopaka. jak juz miala jednogo na oku to ona tez mu sie spodobala. pewnego dnia gdy szlysmy drogą spotkalysmy go z kolegami. ona powiedziala czesc a on ją wyśmial ze jest grubą świnią.! ;<

19

Kasix
z chłopakami tak jak z dziewczynami, jednej się podoba LEW innej delikatny okularnik,  jeden lubi szczupłe kobiety inny gustuje w bardziej Rubensowskich kształtach, zapewne większość męskich szowinistycznych istot woli wyjść na spacer z super zgrabną lasencją
dlaczego ?
dlatego aby można zaimponować, zaszpanować przed kolegami, samiec lubi się popisywać a że nie ma za bardzo sam czym się popisać /bo w głowie pusto a i w portfelu podobne wiatry wieją/ to choć musi się pochwalić laską a że bardzo często tak bywa że dziewczyna też nie ma nic poza swoją figurą to pasują do siebie choć pod tymi względami.

facet jako że świnia myśli że jego EGO urośnie przez takie podejście jak opisałaś a prawda jest inna, to dziecinada, żaden ale to żaden człowiek nie ma prawa postępować w ten sposób, jest to chamskie i nikt kto sobą coś prezentuje nie może dobrze oceniać takiego gościa.
Dlatego ja całe życie nie przejmowałem się tym że inni małostkowi goście oceniali mnie jako wariata
hahahahahaha
głupcy, małostkowi głupcy byli i są w błędzie sami o tym nie wiedząć

Dziewczyny jeden mędrzec napisał
"Człowiek, który umie żyć  w harmonii z samym sobą jest szczęśliwy. "
zaakceptujcie wiec same siebie nie szukajcie akceptacji u innych małych  bardzo maluczkich i pustych ludzi

Wszystkie jesteście piękne i wspaniałe

20

Nienawidze facetów . BOJE SIE ICH!

21

skrzywdzona
nie załamuj się, pamiętaj wszytko co nas nie zabije to nas wzmocni
uśmiechnij się, koniecznie się uśmiechnij ,  jutro też wstanie słońce,  jutro też będzie piękny dzień,    tekst w stylu  " Nienawidze facetów . BOJE SIE ICH!"  świadczy o przykrych doświadczeniach ale co by to nie było, pamiętaj jesteś młodą uroczą dziewczyną,  wybacz za słowo ale "olej" wszystkich i wszystko,  jeśli jest już tak źle to może być tylko lepiej czyli można powiedzieć że wszystko przed tobą, masz cale życie do przeżycia, a facetów się nie bój to są nic nie znaczące pyłki we wszechświecie.
Trzymaj się więc  cieplutko w te zimne czasy.

22

A ja mam takie pytanko : w jakim celu został założony ten watek?
Tak pytam ,zanim ewentualnie zabiorę głos smile

23

no wlasnie, co chciałes nam przez to powiedziec?

bo to, ze swiat bez nas bylby szary, nudny to my doskonale wiemy
ze jestesmy urocze, cudowne itp. tez wiemy

24

ale dlaczego tak sie upierasz, ze FACET TO ŚWINIA ?

25

Przecież sformułowanie "facet to świnia" -pochodzi z piosenki.I faceci i kobiety -uzupełniają się i bez jednych i drugich - trudno żyć.Co do upodobań - jasne- każdy ma swoje typy,które niekoniecznie muszą się kojarzyć z Barbi i Kenem.Jednak jesli do mnie pisze facet- 20-paro letni -sugerując........ ja lubię starsze...... to mnie wybaczcie- ale to lekko śmieszy.Przecież ja dzieci mam starsze.Są pewnie granice- których przekraczanie- zakrawa na śmieszność.

26

Dlaczego taki wątek
hm
szkoda że nie czytacie tego co piszę, napisałem kilka postów wyżej,
KOCHAM WSZYSTKIE KOBIETY
ale jak na Was drogie Panie wielokrotnie patrzę to aż mi Was szkoda, może nie dosłownie Was, ale szkoda mi damską płeć
Zaganiane, zakompleksione, zapracowane i jeszcze tak musicie się starać aby mieć zadowolenie w nocnych harcach,  wydaje mi się że nie znacie swojej wartości, więcej optymizmu, więcej samozadowolenia a świat będzie piękniejszy.
Dlatego napisałem ten wątek abyście uwierzyły w siebie, aby każda z Pan zdała sobie sprawę że jest jedyna w swoim rodzaju, że jest piękna i urocza.
A że zapożyczyłem zwrot z piosenki myśle że to nic złego?

27

facettoświnia napisał/a:

Dlaczego taki wątek
hm
szkoda że nie czytacie tego co piszę, napisałem kilka postów wyżej,
KOCHAM WSZYSTKIE KOBIETY
ale jak na Was drogie Panie wielokrotnie patrzę to aż mi Was szkoda, może nie dosłownie Was, ale szkoda mi damską płeć
Zaganiane, zakompleksione, zapracowane i jeszcze tak musicie się starać aby mieć zadowolenie w nocnych harcach,  wydaje mi się że nie znacie swojej wartości, więcej optymizmu, więcej samozadowolenia a świat będzie piękniejszy.
Dlatego napisałem ten wątek abyście uwierzyły w siebie, aby każda z Pan zdała sobie sprawę że jest jedyna w swoim rodzaju, że jest piękna i urocza.
A że zapożyczyłem zwrot z piosenki myśle że to nic złego?

Ale ja nie zapytałam : dlaczego taki wątek , tylko w jakim celu został założony.A to moim zdaniem jest różnica. smile
W sumie to dziwne ...Świnia przeciwko świniom...Wiesz...Ty mi kogoś przypominasz...

28

Co za temat. W moim towarzystwie jest wielu porządnych mężczyzn i oczywiście zakładam temat o tym jacy faceci to są wspaniali? Nie wiem o co Ci chodzi. Różni ludzie chodzą po tym świecie i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że zdarzają się takie kobiety na których nie znalazłbym epitetów. Na co Ci to? Pomydliłeś już trochę i powinno starczyć...

29

NIENAWIDZE FACETÓW ZA TO CO MI ZROBIŁ TAMTEN!!!!!!!!

30

Jeanne napisała 

Ale ja nie zapytałam : dlaczego taki wątek , tylko  w jakim celu został założony.A to moim zdaniem jest różnica.

Ja jakoś nie widzę różnicy,
Dlaczego ?  w jakim celu ?    Wybacz ale może jestem za mało wykształcony, lub nie w tym kierunku się szkoliłem, a jeżeli napiszę że miałem taką ochotę, że był to impuls chwili,  to będziesz usatysfakcjonowana?
Myślę że nie napisałem nic złego, myślę że nikogo nie uraziłem ?
No może kilku męskich szowinistów, ale to akurat jest jak dla mnie nie istotne. 

Jeanne napisała

W sumie to dziwne ...Świnia przeciwko świniom...Wiesz...Ty mi kogoś przypominasz...

ha ha ha ha
Nie jest wykluczone że znamy się w "REALU" mam kilka miłych znajomych Pań, ja nie ukrywam swoich poglądów, mówię co myślę nie tylko na necie, nic nie poradzę taki mam charakterek.
no to już wiesz jaki może być mój znak zodiaku, a to już bardzo wiele.

31

Krzyś napisał

Co za temat. W moim towarzystwie jest wielu porządnych mężczyzn i oczywiście zakładam temat o tym jacy faceci to są wspaniali?

Oczywiście możesz założyć taki temat, twoja sprawa, a co do tych porządnych facetów, nie rozśmieszaj mnie , proszę.
Pożyjemy zobaczymy, za kilka lub kilkanaście lat przyznasz jednak rację doświadczonemu życiem gościowi.

ludzie chodzą po tym świecie i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że zdarzają się takie kobiety na których nie znalazłbym epitetów.

oczywiście masz rację, zgadzam się z Tobą, ale radykalnie mężczyźni są o wiele gorsi.

Na co Ci to?

Może mam taki kaprys?
nie wiem na co mi to, może na to że już taki jestem, może na to że jako jeden z nie wielu potrafię nazywać rzeczy po imieniu, może dlatego że mam dość zakłamania, przyziemnego oceniania kogoś, pozoranctwa i wielu innych zagadnień o których wiele można by pisać.
Ktoś napisał  "Aby być sobą trzeba być kimś"
Po prostu nie wiem, możesz to zrozumieć.

Pomydliłeś już trochę i  powinno starczyć...

I tu się nie mylisz, właśnie wyszedłem z pod prysznica, pomydliłem się że HO HO HO

32

facettoswinia myślę , że żeby zauważyć różnicę nie trzeba być jakoś specjalnie wykształconym.Cały czas odpowiadasz dlaczego założyłeś ten wątek , czyli impulsu , chwili...A mnie chodzi: w jakim celu? Dla poruszenia forumowiczów , żeby wbić kij w mrowisko ,żeby się coś działo, żeby wprowadzic dezorientację? O co chodzi?
Nie , jak na razie nikogo nie obraziłeś i tak trzymaj smile

Jeśli chodzi o naszą ewentualną znajomość , to odpada.Nie zawieram znajomości na forum z facetami , zwłaszcza z gatunku świń.Mam własne grono znajomych w realu , ale żaden z nich nie ma tak prymitywnych poglądów na tematy damsko-męskie smile Całe szczęście , że się nie znamy smile

33

Jeanne
Widzę że się delikatnie mówiąc nie rozumiemy, to że zapożyczyłem zwrot z piosenki "facet to świnia" to czysty przypadek, jeżeli ja tak uważam to nie oznacza że każdy mężczyzna zdradza żonę , że ją maltretuje, terroryzuje rodzinę  i robi inne straszne rzeczy.
Różne są rodzaje świństwa, małe, większe i ogromne świństwa.
Każdy z nas "chłopów" ma coś na sumieniu, większy lub mniejszy występek ale ma.
Jeżeli ja wracam z pracy gdzie całe 8 godzinek siedziałem na necie klikając ze znajomymi pijąc kawkę, wracam do domku gdzie "nic nie robiąca żonka" prosi mnie abym wyszedł do sklepu np po cukier, a ja mówię że jestem wykończony że miałem straszny dzień w pracy to nie jest to świństwo??
może malutkie ale jednak świństwo.
Jejku
nawet nie zdawałem sobie sprawy że cytat z piosenki wywoła taką burzę.
A jak że jest mi przyjemnie że tyle Pań broni swoich mężczyzn   SUPER
może nawet moja żona klika ze mną i ja nie wiem o tym,
ale raczej mało prawdopodobne, moja połowica bardzo szybko by się zorientowała że to ja, za dobrze mnie zna.

34

Jeanne napisała

Jeśli chodzi o naszą ewentualną znajomość , to odpada.Nie zawieram znajomości na forum z facetami zwłaszcza z gatunku świń

zgadzam się i popieram

zwłaszcza z gatunku świń

Mam własne grono znajomych w realu , ale żaden z nich nie ma tak prymitywnych poglądów na tematy damsko-męskie

Muszę powiedzieć że poczułem się troszkę urażony, to stwierdzenie "prymitywne" nijak ma się to do mojej osoby, nie jestem prymitywny, myję się, golę, nawet dbam o paznokcie, troszkę do szkół się chodziło, piję okazjonalnie, nie biję żony, sprzątam w domu, gotuję, lubię zmywać naczynia, zapewniam byt i stabilność rodzinie, jestem wspólnie z żonką już tyle czasu że większość forumowiczów na tym forum nie ma tyle lat co my jesteśmy razem i co ciekawe to dalej się kochamy, stawiam rodzinę ponad wszystko, jednym słowem IDEAŁ
aha
ponoć nawet jestem przystojny mężczyzna   
hihihi
ale świństewka też mi się przytrafiły, takie życie.

Całe szczęście , że się nie znamy

Nie wiem czy szczęście, może powinnaś żałować, jestem wesołym gościem, lubię robić jaja, mam wielu, może nawet bardzo wielu znajomych, przyjaciół kilkoro ale takich na których zawsze i wszędzie można polegać.
A ty mi piszesz że całe szczęście że się nie znamy.
Nie ładnie, nie można kogoś oceniać po kilku postach napisanych na necie, ale wybaczam.
Oskar Wilde napisał :
"Człowiek, który umie żyć w harmonii z samym sobą, jest szczęśliwy."
I ja za takiego się człowieka uważam. za szczęśliwego człowieka, czego Wszystkim z całego serca życzę.
Pozdrawiam

35

co to ma być???
Pacyfista,poniżający "swoją rasę" i przy tym świetnie się bawiący????i ty piszesz że masz poczucie humoru?
ciekawe to poczucie-obrażasz sam siebie i piszesz że żyjesz w harmonii ze sobą?ciekawe-to ma być wysoka czy niska samoocena/

36

facettoświnia napisał/a:

Nie wiem czy szczęście, może powinnaś żałować, jestem wesołym gościem, lubię robić jaja, mam wielu, może nawet bardzo wielu znajomych, przyjaciół kilkoro ale takich na których zawsze i wszędzie można polegać.
Nie ładnie, nie można kogoś oceniać po kilku postach napisanych na necie, ale wybaczam.

Jaja to Ci wychodzą najlepiej tongue Resztę pozostawię bez komentarza. smile Baw się dobrze smile

37

Ale Jeanne!!!widzialaś kiedyś u faceta taką dobroduszność?!!!!wybaczył ci!!!!
nie podziękujesz!!no wiesz co? :=D:=D

38

brysia napisał/a:

Ale Jeanne!!!widzialaś kiedyś u faceta taką dobroduszność?!!!!wybaczył ci!!!!
nie podziękujesz!!no wiesz co? :=D:=D

A podziękuję , podziękuję , pewnie wink W końcu świnia nie jestem big_smile

39

brysia napisała

co to ma być???

życie moja droga to jest życie

Pacyfista,poniżający "swoją rasę" i przy tym świetnie się bawiący????i ty piszesz że masz poczucie humoru?
ciekawe to poczucie-obrażasz sam siebie i piszesz że żyjesz w harmonii ze sobą? ciekawe-to ma być wysoka czy niska samoocena/

ostro poszłaś, posłuchaj
nie poniżam swojej rasy tylko piszę jak jest, nie obrażam sam siebie tylko stwierdzam fakt że tak jest,
uwierz mi, naprawdę jestem szczęśliwym człowiek żyjącym w harmonii z samym sobą
nie mnie oceniać samego siebie

a tak na marginesie w pierwszym poście tego wątku napisałem

Dziewczyny, kobiety,
jak jest cudownie że jesteście, bez was świat był by nic nie wart, jednym słowem życie bez sensu.
nie jest ważne ile macie lat, 18, 30 ,50, nie jest ważne czy jesteście szczupłe czy pulchne, nie ważne czy macie czarne, białe czy też rude włosy, nie jest istotne czy macie śniadą czy też bladą cerę najważniejsze jest że jesteście,  jesteście piękne, każda z was jest urocza.

Ten tekst został nie zauważony ale zwrot że "facet to świnia" zamiast wywołać uśmiech na twarzy wywołał burzę
Dlaczego tak się stało??

Dlatego ze każda z Was boi się tego, wystrzega się jak ognia, nie dopuszcza do myśli że jej partner może jest tym o czym ja piszę, ja wiem że najlepiej żyć w nieświadomości ale życie nie jest tak różowe.

Trzymajcie wiec mi się w dobrym samopoczuciu i życzę wam aby wasze połówki miały na sumieniu tylko i wyłącznie malutkie świństewka typu nie wytrzepany dywan urwanie się z kumplami na browarka i inne drobniutkie występki.
Ja spadam na budowlane forum, wiosna się zbliża trzeba kończyć budowę naszego miejsca na ziemi, a ja polemizuję o mało znaczący zwrot z piosenki.

Powodzonka Dziewczyny
Pamiętajcie
Jesteście piękne i wspaniałe a "facet to świnia"

Uśmiechnijcie się
siemanko

40

ostro?to było ostro?
obraziłeś w moim mniemaniu nie tylko swój gatunek ale i kobiety bo skoro ludzie łączą się w pary w obrębie swojego gatunku a ty piszesz że każdy facet to świnia-to kim jest kobieta u boku owej świni???
naoglądałeś się filmów i cytaty masz opanowane-tylko jeśli porównujesz się do świni jakie ty masz to życie!!!!?
Pytasz dlaczego się nie śmiejemy z twojego zwrotu?-bo on wcale nie jest śmieszny!!może jakbys to powiedział jakiejś małolacie na dyskotece to by jej imponowało ale tu są kobiety dojrzałe którym nie bardzo do śmiechu z takich stwierdzeń.
Masz w sumie rację jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej wyjść z twarzą niż zrobić z niej........jak na świnkę przystało.

41

facettoświnia napisał/a:

Ja spadam na budowlane forum, wiosna się zbliża trzeba kończyć budowę naszego miejsca na ziemi

Oczywiście , rozumiemy.Trzeba odnowić chlewek i zbić nowe korytko smile

42

jak na świnkę przystało!!!!:=D

43

brysia
dziwię ci się strasznie, niby dorosła kobieta, niby zna życie a takie teksty pisze,
w podtekście twoich słów można wiele wyczytać, nie podoba mi się ton rozmowy z Tobą, czy ty za wszelką cenę chcesz mi ubliżyć ???

oczywiście starasz się ukryć pewne epitety pod moim adresem ale można sobie pewne słowa dopowiedzieć.
Nie fajnie Ci to wyszło,
zrozumiał bym młode dziewczyny ale nie po kobiecie takiej jak Ty,
jestem zdegustowany twoimi uwagami, jeszcze kilka takich postów a napiszę że nie cierpię kobiet
hahahahaha
Nie przejmujcie się więc moimi uwagami i żyjcie dziewczyny dalej w błogiej nieświadomości

44

facettoświnia napisał/a:

Muszę powiedzieć że poczułem się troszkę urażony, to stwierdzenie "prymitywne" nijak ma się to do mojej osoby, nie jestem prymitywny, myję się, golę, nawet dbam o paznokcie, troszkę do szkół się chodziło, piję okazjonalnie, nie biję żony, sprzątam w domu, gotuję, lubię zmywać naczynia, zapewniam byt i stabilność rodzinie, jestem wspólnie z żonką już tyle czasu że większość forumowiczów na tym forum nie ma tyle lat co my jesteśmy razem i co ciekawe to dalej się kochamy, stawiam rodzinę ponad wszystko, jednym słowem IDEAŁ
aha
ponoć nawet jestem przystojny mężczyzna   
hihihi
ale świństewka też mi się przytrafiły, takie życie.

Całe szczęście , że się nie znamy

Oskar Wilde napisał :
"Człowiek, który umie żyć w harmonii z samym sobą, jest szczęśliwy."
I ja za takiego się człowieka uważam. za szczęśliwego człowieka, czego Wszystkim z całego serca życzę.
Pozdrawiam

Widzę, że Ty naprawdę nie jesteś zbytnio dowartościowany. Po co się tak przypinasz? Myślisz, że napiszesz parę głupich stereotypów o mężczyznach i zdobędziesz uznanie na forum? Mylisz się.

45

facettoswinia Ty się chyba nie " słyszysz !" Ewidentnie szukasz zaczepki , prowokujesz.Brysia napisała co myśli i zrobiła to w sposób bardzo delikatny i kulturalny.
Kiedy napiszesz , że nie cierpisz kobiet , zdradzisz swój gatunek, ponieważ tylko świnia nie zmienia poglądów.
Ale , co tam...Najwyżej kolejny raz zmienisz swój nick.Dla Ciebie to przecież żaden problem wink

46

no to kolega Krzyś napisał ci więcej niż mogłabym ja dodać!!!czytaj między wierszami bo to przesłanie jest w sam raz do ciebie!!!!

Jeśli zaś chodzi o moją osobe to polecam naukę czytania ze zrozumieniem-wyjaśniłam na poziomie(przykro mi że nie twoim),że  chodzi mi o to żebyś nie obrażał tu mężczyzn bo nam się to nie podoba.Jeśli do tej pory poznałeś tylko świnie-nie dziwię się że masz takie zdanie,ale sa tu kobiety z wieloletnim stażem małżeńskim i nie bardzo nam pasuje porównywanie naszych mężów do trzody chlewnej.
Nie odpowiadam za twoje domysły także nie poczuwam się do tego że przeze mnie czujesz się zdegustowany-zresztą jak możesz być zniesmaczony po tym jak wypisujesz takie brednie?

47

brysia napisał/a:

no to kolega Krzyś napisał ci więcej niż mogłabym ja dodać!!!czytaj między wierszami bo to przesłanie jest w sam raz do ciebie!!!!

Jeśli zaś chodzi o moją osobe to polecam naukę czytania ze zrozumieniem-wyjaśniłam na poziomie(przykro mi że nie twoim),że  chodzi mi o to żebyś nie obrażał tu mężczyzn bo nam się to nie podoba.Jeśli do tej pory poznałeś tylko świnie-nie dziwię się że masz takie zdanie,ale sa tu kobiety z wieloletnim stażem małżeńskim i nie bardzo nam pasuje porównywanie naszych mężów do trzody chlewnej.
Nie odpowiadam za twoje domysły także nie poczuwam się do tego że przeze mnie czujesz się zdegustowany-zresztą jak możesz być zniesmaczony po tym jak wypisujesz takie brednie?

Brysia , jest takie powiedzenia: z jakim przystajesz , takim się stajesz...Świnie lubią swoje towarzystwo.Ja tam do chlewka się nie pcham smile

48

ja też błota nie lubię.:=D:=D

49

No proszę///////// a ja dbam...... by  trzodzie chlewnej żyło się lepiej............ haaaaaaaaaa

50

Danusia w twoim przypadku to ironia losu,ale  dzięki temu może nam wyjaśnisz jak to z tymi świnkami jest-zawsze taplają sie w błocie?nawet jeśli nie muszą?

51

A trzoda chlewna i tak wyląduje na patelni wink

52 Ostatnio edytowany przez Danusia (2009-01-13 12:40:36)

brysia napisał/a:

Danusia w twoim przypadku to ironia losu,ale  dzięki temu może nam wyjaśnisz jak to z tymi świnkami jest-zawsze taplają sie w błocie?nawet jeśli nie muszą?

Brysiu- właśnie by się nie taplały - ja sprzedaję ruszta plastikowe- a wtedy świnki są czyściutkie..... jest to tak zwany wychów bezściółkowy.Smród jednak jest nie mniejszy.....

53

Jeanne napisał/a:

Ha........ Jeanne........ grunt to właściwe wnioski.Lądują........ ale w jakim stylu............

54

Danusia napisał/a:
Jeanne napisał/a:

Ha........ Jeanne........ grunt to właściwe wnioski.Lądują........ ale w jakim stylu............

Ha ! Różnie to z tym bywa...Albo jako schabowy , albo jako kaszanka big_smile

55

facettoświnia napisał/a:

brysia napisała

co to ma być???

ciekawe to poczucie-obrażasz sam siebie i piszesz że żyjesz w harmonii ze sobą? ciekawe-to ma być wysoka czy niska samoocena/

ostro poszłaś, posłuchaj
nie poniżam swojej rasy tylko piszę jak jest, nie obrażam sam siebie tylko stwierdzam fakt że tak jest,

Dziewczyny, kobiety,
jak jest cudownie że jesteście, bez was świat był by nic nie wart, jednym słowem życie bez sensu.

Ten tekst został nie zauważony ale zwrot że "facet to świnia" zamiast wywołać uśmiech na twarzy wywołał burzę
Dlaczego tak się stało??

Dlatego ze każda z Was boi się tego, wystrzega się jak ognia, nie dopuszcza do myśli że jej partner może jest tym o czym ja piszę, ja wiem że najlepiej żyć w nieświadomości ale życie nie jest tak różowe.

Trzymajcie wiec mi się w dobrym samopoczuciu i życzę wam aby wasze połówki miały na sumieniu tylko i wyłącznie malutkie świństewka typu nie wytrzepany dywan urwanie się z kumplami na browarka i inne drobniutkie występki.
Ja spadam na budowlane forum, wiosna się zbliża trzeba kończyć budowę naszego miejsca na ziemi, a ja polemizuję o mało znaczący zwrot z piosenki.

Powodzonka Dziewczyny
Pamiętajcie

Uśmiechnijcie się
siemanko

Co to było  smile????

56

Magnolia1 napisał/a:
facettoświnia napisał/a:

brysia napisała

co to ma być???

ostro poszłaś, posłuchaj

Dziewczyny, kobiety,

Dlaczego tak się stało??

Powodzonka Dziewczyny
Pamiętajcie

Uśmiechnijcie się
siemanko

Co to było  smile????

resume

57

Jeanne, brysia, Danusia, Krzyś
no to Forumowy "KLAN" mi dał popalić
ha ha ha ha ha
widzę że jeżeli tylko ktoś nowy coś napisze np napisze dobrze o kobietach - to źle,    źle napisze o mężczyznach - też źle,
podejrzewam   że jeżeli bym napisał dobrze o mężczyznach- też by było źle a jak bym napisał źle o kobietach  to już się nie gada - tak to by było źle

Ludzie co Wy demokracja jest,  cenzura jest zlikwidowana, nie możecie sobie uświadomić że jeden człowiek ma takie zdanie a inny ma odmienne ?
gdzie TOLERANCJA ?

Szacun dla Was  że potraficie stawać jedno w obronie innego,
zjawił się jakiś taki gość i śmie tu na naszym forum pisać teksty które nam nie pasują, jak on może coś takiego pisać, jak on może polemizować z nami, jak on może mieć odmienne zdanie, wszak to my jesteśmy wyrocznią i mądrością tego forum,  kupą więc na gościa wiara, co nam będzie tutaj mącił nasze sielskie życie forumowych mędrców.

Pozostańcie więc w spokoju ja się zrywam z takiego towarzystwa i życzę wam samych szczęśliwych i beztroskich chwil.

Powodzonka

58

No to pa! smile

59

facettoświnia napisał/a:

ha ha ha ha ha
widzę że jeżeli tylko ktoś nowy coś napisze np napisze dobrze o kobietach - to źle,    źle napisze o mężczyznach - też źle,
podejrzewam   że jeżeli bym napisał dobrze o mężczyznach- też by było źle a jak bym napisał źle o kobietach  to już się nie gada - tak to by było źle

Ludzie co Wy demokracja jest,  cenzura jest zlikwidowana, nie możecie sobie uświadomić że jeden człowiek ma takie zdanie a inny ma odmienne ?
gdzie TOLERANCJA ?

zjawił się jakiś taki gość i śmie tu na naszym forum pisać teksty które nam nie pasują, jak on może coś takiego pisać, jak on może polemizować z nami, jak on może mieć odmienne zdanie, wszak to my jesteśmy wyrocznią i mądrością tego forum,  kupą więc na gościa wiara, co nam będzie tutaj mącił nasze sielskie życie forumowych mędrców.

Pozostańcie więc w spokoju ja się zrywam z takiego towarzystwa i życzę wam samych szczęśliwych i beztroskich chwil.

Powodzonka

Masz racje brachu.
I pamietaj że tak w ogóle faceci to świnie, ale nie ich faceci. :-)

60

obłudny Hipokryt napisał/a:
facettoświnia napisał/a:

ha ha ha ha ha

gdzie TOLERANCJA ?

Powodzonka

Masz racje brachu.
I pamietaj że tak w ogóle faceci to świnie, ale nie ich faceci. :-)

Zgadza się! smile

61 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2009-01-13 20:34:52)

czytam i nie wiem czy śmiać się czy płakać. piszesz jaki Ty dojrzały a robisz z siebie pajaca hmm Odpowiadając na Twoje pytania:
Kto przychodzi po biesiadzie z kolegami? - bardzo rzadko wychodzi gdzieś z kolegami,w pierwszej kolejności jestem ja. a jak już wychodzi to z jednym kolegą i nie biesiadują jak Ty to nazwałeś. Nie każdy facet to alkoholik.
Kto uważa że jemu się należy? - co się należy, bo nie rozumiem? nie pamiętam takiego zdania "należy mi się"
Kto ocenia że za dużo wydajecie pieniędzy? - nie narzeka, że wydaję za dużo pieniędzy, ponieważ nie pracuję i nie mam ich zbyt wiele. Narzeka natomiast na co wydaję i tu ma rację, że najczęściej na głupoty. Zazwyczaj dużo wydaję w sklepiku szkolnym wiadomo- na słodycze. Jednak nigdy mi niczego nie żałował.
kto zawsze jest zmęczony po pracy? - w tym przypadku po szkole i ma do tego pełne prawo. Ja przecież też chodzę do szkoły i również czasem czuję się po niej zmęczona... czy to nie przyjemnie położyć się koło ukochanego i odpoczywać z nim?
kto nie ma czasu zabrać dzieci na spacer? -dzieci nie mamy ale jak ja chcę gdzieś się przejść chyba nigdy nie usłyszałam "nie". Co najwyżej, że później i faktycznie idziemy później chyba, że to ja zmienię zdanie.
kto uważa że powinnyście coś zrobić ze swoim wyglądem? -nigdy przenigdy nie słyszałam czegoś takiego. kiedy tylko powiem, że muszę schudnąć, to słyszę, że jestem cudowna, jak powiem "ale ja brzydka" -jesteś piękna.
Kto myśli że jest  najprzystojniejszy i wpada w NARCYZM? - i tu się mylisz :] mój kochany często narzeka na swój wygląd. Nigdy nie powiedział, że jest najprzystojniejszy, najlepszy itp., żebym miała powody myśleć, że jest narcyzem.

Poza tym ciągle piszesz "kobiety szanujcie się". I po co? Czy to forum "puszczasz się? tu możesz się zwierzyć" ? hmm większość kobiet, które tu piszą to mężatki, dodam, że czytając ich posty w różnych wątkach, są to szczęśliwe mężatki. Fakt, piszą tu kobiety zdradzone i oszukane, ale zazwyczaj nawet nie rejestrują się, tylko piszą o radę. W większości nasza społeczność to szczęśliwi ludzie. Więc po co Twój temat? Poza tym... robisz z kobiet osoby nie myślące i głupie. Myślisz, że Amerykę odkryłeś? większość z nas się na kimś przejechała i to ją czegoś nauczyło.

A do tych, które przyznają rację autorowi to dziwne. Niby jednogłośnie okrzykujecie facetów tymi najgorszymi. Ale popatrzcie, że wątek założył facet :] Czemu nie powiecie mu, że jest świnią?

i zapomniałam.
Facet to świnia. Ok to Twoja filozofia. Ale co robisz Ty? Obwołujesz wszystkich mężczyzn, że są narcystycznymi świniami, oczerniasz ich a sam siebie nazywasz ideałem.

Dziwna postawa. Zachowanie ucznia szkoły podstawowej: obrobić wszystkim tyłki, zrobić z nich najgorsze świnie a o sobie mówić jak najlepiej aby inni Cię podziwiali.

Prymityw.

62

CookieBitch świetnie to ujęłaś .Nic dodać ,nic ująć.

facettoswinia moja wychowawczyni w szkole tak powiedziała: jak ktoś gada ze sobą , to znaczy , że ma nierówno pod sufitem.A ty właśnie gadasz smile

63

To nie wszystko, bo przyszło mi na myśl coś jeszcze. Autor kobiety wynosi na niebiosa z czego wnioskuję, że się na nich nie zna. Ile jest takich, które lecą tylko na kasę? Albo notorycznie zdradzają swoich mężów, nie chodzą z dziećmi na spacery, zaniedbują je a nawet porzucają? facettoswinia nie wszystko złoto co się świeci. Nie ma podziału: kobiety są dobre a mężczyźni źli. W każdej z tych grup są ładni, brzydcy, bogaci, biedni, dobrzy i źli itd. Nie wiem ile masz lat ale jeśli dożyjesz to zobaczysz co się będzie działo za jakieś 5, może 10 lat a nawet wcześniej. Skończyłam gimnazjum, kiedy opuszczałam tą szkołę wszystko było jak zawsze. Chłopcy przez swoje dojrzewanie czasem dziwnie się zachowywali, szpanerstwo itd, dziewczyny normalne z paroma wyjątkami a teraz? 14 latką fluid spływa z twarzy, tyłki im marzną, ale co tam, ważne żeby spódniczka ładnie wyglądała i żeby pokazywała co nie co. W wieku 13 lat tracą dziewictwo z przypadkowo poznanym chłopakiem na imprezie, na którą, żeby się dostać musiała wypchać sobie cycki, założyć szpilki i pomalować się jednym słowem jak K***a, kiedy skończą lat 18 na swoim koncie będą miały już z 10 partnerów seksualnych. A niestety, wy faceci lubicie takie, bo one bez zobowiązań, wykupić karnet na solarium i już jest Twoja i tu podałam przykład mojej koleżanki, której bardzo podoba się takie życie. Takie będą kobiety w przyszłości. Mężczyźni raczej się nie zmieniają. Więc zamiast pisać jacy oni są źli pomyśl żeby wychować córkę na porządną dziewczynę. Nie chcę obrażać kobiet i mówić, że są one złe. Chcę pokazać, że nie zawsze są dobre i niestety co raz więcej z nich to lubi. Popatrz czasem co się dzieje poza czubkiem Twojego nosa. Nie każdy facet jest zły a nie każda kobieta jest dobra.

64

Drodzy oponenci
Dziwię się Wam bardzo, ja nikomu nie ubliżałem, nie chciałem nikogo urazić ale widzę że co nie którzy uważają że mogą sobie poużywać na mnie, wydaje mi się ze jest to troszkę nie na miejscu, więcej taktu proponuję.
a pisanie wywodu przez  CookieBitch i prawienie mi morałów mówiąc delikatnie jest nie na miejscu
Młoda Kobietko zobaczymy jakie będzie twoje zdanie za 10, 15 lat oby było tak udane jak teraz /szczerze Ci tego życzę , bez żadnej złośliwości/ a na teraz to kupuj lizaki w szkolnym sklepiku a nie pisz o kimś kogo nie znasz "prymityw".

a to że jestem świnią nie musicie mi mówić
Ludzie ja to wiem że "FACET TO ŚWINIA" a więc ja też należę do ŚWIŃ

Widzę że na tym forum jest takie fajne towarzystwo wzajemnej adoracji, które pisze sobie nawzajem bardzo miłe uwagi, słodzi sobie i słodzi aż miło.
Fajnie jest jednym słowem, forumowa sielanka, nie ma co.
hahaha   śmiechu warte   hahaha

65

CookieBitch 
no już troszkę zaczynasz inaczej pisać, proszę proszę robimy postępy
Bravo
tak trzymaj, to mi się podoba, widzę że nabieramy życiowego doświadczenia.
Co będzie za kilkanaście lat to mogę sobie wyobrazić.
Zmieniłaś troszkę ton pisania i od razu lepiej to wygląda.

Posty [ 1 do 65 z 192 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka facettoświnia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023