czytam i nie wiem czy śmiać się czy płakać. piszesz jaki Ty dojrzały a robisz z siebie pajaca
Odpowiadając na Twoje pytania:
Kto przychodzi po biesiadzie z kolegami? - bardzo rzadko wychodzi gdzieś z kolegami,w pierwszej kolejności jestem ja. a jak już wychodzi to z jednym kolegą i nie biesiadują jak Ty to nazwałeś. Nie każdy facet to alkoholik.
Kto uważa że jemu się należy? - co się należy, bo nie rozumiem? nie pamiętam takiego zdania "należy mi się"
Kto ocenia że za dużo wydajecie pieniędzy? - nie narzeka, że wydaję za dużo pieniędzy, ponieważ nie pracuję i nie mam ich zbyt wiele. Narzeka natomiast na co wydaję i tu ma rację, że najczęściej na głupoty. Zazwyczaj dużo wydaję w sklepiku szkolnym wiadomo- na słodycze. Jednak nigdy mi niczego nie żałował.
kto zawsze jest zmęczony po pracy? - w tym przypadku po szkole i ma do tego pełne prawo. Ja przecież też chodzę do szkoły i również czasem czuję się po niej zmęczona... czy to nie przyjemnie położyć się koło ukochanego i odpoczywać z nim?
kto nie ma czasu zabrać dzieci na spacer? -dzieci nie mamy ale jak ja chcę gdzieś się przejść chyba nigdy nie usłyszałam "nie". Co najwyżej, że później i faktycznie idziemy później chyba, że to ja zmienię zdanie.
kto uważa że powinnyście coś zrobić ze swoim wyglądem? -nigdy przenigdy nie słyszałam czegoś takiego. kiedy tylko powiem, że muszę schudnąć, to słyszę, że jestem cudowna, jak powiem "ale ja brzydka" -jesteś piękna.
Kto myśli że jest najprzystojniejszy i wpada w NARCYZM? - i tu się mylisz :] mój kochany często narzeka na swój wygląd. Nigdy nie powiedział, że jest najprzystojniejszy, najlepszy itp., żebym miała powody myśleć, że jest narcyzem.
Poza tym ciągle piszesz "kobiety szanujcie się". I po co? Czy to forum "puszczasz się? tu możesz się zwierzyć" ?
większość kobiet, które tu piszą to mężatki, dodam, że czytając ich posty w różnych wątkach, są to szczęśliwe mężatki. Fakt, piszą tu kobiety zdradzone i oszukane, ale zazwyczaj nawet nie rejestrują się, tylko piszą o radę. W większości nasza społeczność to szczęśliwi ludzie. Więc po co Twój temat? Poza tym... robisz z kobiet osoby nie myślące i głupie. Myślisz, że Amerykę odkryłeś? większość z nas się na kimś przejechała i to ją czegoś nauczyło.
A do tych, które przyznają rację autorowi to dziwne. Niby jednogłośnie okrzykujecie facetów tymi najgorszymi. Ale popatrzcie, że wątek założył facet :] Czemu nie powiecie mu, że jest świnią?
i zapomniałam.
Facet to świnia. Ok to Twoja filozofia. Ale co robisz Ty? Obwołujesz wszystkich mężczyzn, że są narcystycznymi świniami, oczerniasz ich a sam siebie nazywasz ideałem.
Dziwna postawa. Zachowanie ucznia szkoły podstawowej: obrobić wszystkim tyłki, zrobić z nich najgorsze świnie a o sobie mówić jak najlepiej aby inni Cię podziwiali.
Prymityw.