wcesajko- ale wiesz.. co do tej klaty, to nie wszyscy faceci mają tam zarost... ![]()
Wiesz, pół żartem, pół serio trzeba traktować poprzednie zdjęcia facetów bez włosów na klacie
Ja swojego faworyta określiłam ![]()
hejka widzę że ciąg dalszy zdjęć??
wczesajka - wybór prawdziwych mężczyzn popieram w 100%.:)
Ci na tych wyiegach tacy zniewieściali... A ja uwielbiam Davida Lachapelle!;) za to co robi i jak wygląda...
w moim rankingu bez gadania wygrywa AL PACINO!!! cudo
U mnie:
NR.1. David LAchapelle
NR.2. Andy Warhol
NR.3. Pharrell Williams
NR.4. Robert De Niro w "Przylądku strachu"(osz co to za typ;D)
Oj tak, Al Pacino, swietny facet, a wszczególności zarąbisty aktor. A 'Scarface' po prostu ubóstwiam.:D
'Say hallo to my little friend'. Mniam!:D
Robert DeNiro, Mel Gibson, Edward Norton, Hugh Jackman... Grrr!
400 2009-01-13 16:36:50 Ostatnio edytowany przez ziomek (2009-01-13 16:46:10)

Paul Walker (bogaty aktor)
T.I (bogaty raper ) oto co oferuje swojej kobiecie - http://www.youtube.com/watch?v=PvhcyE1n9oY
Chris Paul ( bogaty koszykarz )
WKlejcie teraz zdjęcia swoich realnych facetów ........
Ci ludzie ,których wkleiłem na prawde żyją .. my wegetujemy i próbujemy sobie wmówić .że wygląd , pieniądze nie mają znaczenia .... przecież najważniejsze jest dobre serduszko i bogate wnętrze xD
Coś ma z nosem nie tak ja trzeba;) ale plus za oczy;)
Oj nie widziałam drugiej foty...
jest nawet trzecie .. nie oglądaj za długo tych zdjęć wiki ![]()
jo jo, bo się zakocham;D
i nie odnajdę w rzeczywistości...
w którym
? oglądnij teledsyk pod drugim zdjęciem zamieściłem linka .SKomentuj po oglądnięciu ![]()
ok, tylko net mi wolno chodzi;/
dziewczyny.. uzależniacie się ^^ a Ty ziomek nie wiedziałam, że lubisz oglądać panów ![]()
Nie jestem homofobem Cookie ![]()
Twoja buzia w ava ?
jaaa
Wkleiłabyś jakieś , gdzie widać całą twarz i w pionie najlepiej ...tak jak Wczesajka
może później. teraz moj kochany wycztal napisales zeby wklejac zdjecia naszych mężusiow i się probujemy dogadac ktore ![]()
nie chce coś sie.. jutro dodam. a Ty ziomek jak chcesz zobaczyc jak wygladam to www.ciah.fbl.pl do koloru do wyboru. ide spac. pa
Ja ozywiście z trzech kandydatów przedstawionych przez ziomka wybieram Nr2;D No i komentarz:"Im in loooooooove... I can feel it in my heart i can feel it in my soul...";D
Jeśli chodzi o starszych mężczyzn, to ja osobiście bardzo lubię:
Eric Bana
Jake Gyllenhaal
Matthew Fox
Matthew-fox jest niezły...a jak gra w "Lost" to napatrzeć się nie mogę...
ale mój typ jest jeden Johny Deep:)

Johny Deep jeden z lepszych aktorów ..oglądałaś może Las Vegas Parano sueno6 ?
Jeden z lepszych filmów !
Hehehhe...jasne...
Johny Deep jako narkoman - idealna rola dla niego;]
Uwielbiam ten jego luzzzzz;]
419 2009-01-14 21:05:44 Ostatnio edytowany przez ziomek (2009-01-14 21:06:58)
On chyba coś brał w relanym życiu bo fazy po niektórych narko grał zbyt realnie.. albo brał coś na planie ![]()
Hollywood wkońcu hah
;] z pewnością...
Choć w kilku wywiadach "niby" przyznał, że sporo w życiu wypijał alkoholu, ale narkotyków za to nie nadużywał;]
On w sumie chyba w większości ról wyglądał jakby był na "haju";]
Mi to się podoba taki jeden piłkarz
Artur Boruc

A tak poza tym to Sokół z WWO ale najbardziej to chyba za ten jego sexi głos ![]()
i za te sexi uszki;D
jestem chora, więc mnie nie było. na razie wyłączam się z dyskusji. ![]()
424 2009-01-15 15:59:05 Ostatnio edytowany przez ziomek (2009-01-15 16:05:18)

Wojtek Sokół ZIP
O gustach się nie dyskutuje ![]()

Tu macie Tedzika z jego ex . Pasowali do siebie
?
No mi Sokół na początku się tak nie podobał kiedyś ale jak się nasłuchałam jego tekstów i jego głosu... teraz wydaje mi się piękny
No i taki męski się robił. I przytył ![]()
I ten jego kawałek który niedawno odkryłam http://pl.youtube.com/watch?v=jVJ6no8_Kgs jakby ktoś miał ochotę ;D
jak dla mnie Tedeef i magda byli fajni razem
ziomek slyszales mixtape tedeefa?!?!? masowy! podklady jakie, buahahahah! ![]()
moje autorstwo:

By wczesaja
heh
nie o,ze paruje kogos z kims. Chwale sie tylko ![]()
a ja polecam kawałek sokola, pono i kapeli czerniakowskiej.
428 2009-01-16 22:30:40 Ostatnio edytowany przez ziomek (2009-01-16 22:34:38)
Który mixtape bo jest ich 4 ![]()
Jeżeli chodzi Ci o ostatni to tak słyszałem .. chyba ,że chodzi Ci o mixtape Maca "jaram się" to .. też słyszałem.
To Ty obok TDFA !?
Ty to masz życie ..imprezki ,zdjęcia z gwiazdami rapu ... nie mam podjazdu do Ciebie za bardzo.
Może się spotkamy kiedyś na jakimś koncercie , chodzisz czasami ?
no ta .... ![]()
mixtape JARAM SIE.
to byłam ja. a tam zycie. jak studentka. ![]()
chadzam na koncerty , chadzam . ostatnio bylam wlasnie na tedeefie w lublinie, a wczesniej tez na tedeefie i wczesniej tez ...
ostry i fisze ->(mimo,ze nie przepadam) mnie omineli ostatnio.-niestety. ale lubie. a i owszem a i tak.
nie podoba sie , idz sie ... lalalal
- to tak po prostu. bez konkreta zadnego, slucham wlasnie.
Witam ![]()
Co słychać Kobietki? Gdzie podziała się reszta ? ![]()
Parę postów wcześniej napisałam, że wyłączam się z dyskusji, ponieważ nie mam pojęcia o czym pisze ziomek i wczesajka.
a słychać dobrze. w środę urodziny, ferie, wyzdrowiałam (chyba)...
Mnie także ta dyskusja nie dotyczy
Cookie- a jak tam końcówka w szkole?
Ferie.. Rany.. to dla mnie pojęcie względne w tym roku ![]()
miałam mieć średnią 2.7 (ale wstyd) ale jakoś udało się i mam 3.1 ![]()
Ale cisza się zrobiła na naszej netkafejce
Cookie- gratuluję, to duży sukces ![]()
A gdzież to się podziewa nasza wczesajka? ![]()
Ale cisza się zrobiła na naszej netkafejce
![]()
Cookie- gratuluję, to duży sukcesA gdzież to się podziewa nasza wczesajka?
Okres Sesji ![]()
436 2009-01-20 15:05:57 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-20 15:06:13)
ziomek- ja mam taką samą sesję jak wczesaja- rzekłabym, że nawet identyczną z racji studiowania tego samego kierunku na tej samej uczelni i w tej samej grupie
Myślę, że jej nieobecność jest spowodowana czymś ( albo kimś ) ważniejszym ![]()
jestem!!!! ![]()
wstalam dopiero co ![]()
Dzień dobry bardzooooo !! ![]()
Ja mam dziś dzień lenia, wszelkim obowiązkom mówię: "NIE" ![]()
powiedz tylko : marzenie ...
ja siedze nad tyflo.. ![]()
imialam wizyte Księdza. heh
A właśnie, wczesajka- opowiedz coś więcej o tej wizycie księdza ![]()
Pożegnałam się z moim M, poszedł na uczelnie. siedze, pale papierosa, pije kawe i pisze tezy na jutrzejsze zaliczenie z tyflopeagogiki. Nagle słyszę PUK,PUK. pomyslam, ta niegramota znowu czegos zapomniela. Wiec ide z ta fajką w ryju ,otwieram a tu ... Ksiądz... w białej katanie, przepasany złotym szalem. ![]()
wiec jak wryta. stoje. "szczescBoze" , witam mloda pania- odpowiedział, MOGE?
ja na to jasne, spoks. zastanowilam sie co powiedzialam... ale szlus, nie zareagował. wiec mowieb :zapraszam,prosze.
wszedł, no i modlimy sie:) w trakcie on przerywa i pyta: a gdzie krzyzyk? a ja no tu-pokazuje ze stoi na komodzie, informujac go jednoczesnie ze wypadl gwozdzik i tak o to stoi tu .. on,ze git.zapyatalm kawe, herbe? powiedzial,ze nie bardzo,bo go sasiadki o cos oskarza ...
poprosil o wode (wypil z 0.5 litra)
no i gadka szmatka-co studiuje, wiec opowiadam. jak zaczelam gadac on siedzial i sie usmiechal. zjechala mksięzy, ze wiekszosc jest niekompetentnych i powinni ich usunac. on na to,ze zostalaby 1/4, wiec ja zmordą : to Kosciol idzie na ilość?!?!czy jakość?!?!?
no i jeszcze pogadalismy o plywaniu o Kaczynskich i moim negatywnym nastawieniu do tych panow a takze ojca Tadeusza. zmeczony pogawedka stwierdzil,ze spada.
generalniebylomilo.heh
...
cała wczesaja !!!!!! Uwielbiam Cię ![]()
443 2009-01-20 19:57:25 Ostatnio edytowany przez wczesajka (2009-01-20 19:58:35)
heh. ale sie wylewna ostatnimi czasy zrobilas ... ![]()
low ja! heh
if i were a booooooooy ... lala ![]()
Wybacz, to dlatego, bo zjadłam jogurt z owoców leśnych, który był przeterminowany 2 dni
Ale w sumie to źle?
Kocham moich Mentorów, jestem gotowa umrzeć z Wami na kawie w Archiwum
.. i think i could understand.... lala ![]()
kurde pierwszy objaw sesji- brak orientacji w dniach tygodnia... buuu. dzis nie jest sroda... :)juz wiem.
wczesajka- sesja się jeszcze nie zaczęła
START--> 26 stycznia ![]()
ale roboty juz od tygodnia całe mnóstwo...
wczesajko, bo środa jest dziś. środa 21 stycznia. a powiem Wam taką historię, że w piątek 21 stycznia ale w roku 1991 się urodziło takie o... i teraz tu pisze a sdziś się dorosłe zrobiło xD
Wszystkiego najlepszego dla dorosłej Cookie:)
Sto lat, sto lat....!!!
dziękuję ![]()
dobrego! ![]()
452 2009-01-21 12:55:14 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-21 13:06:52)
Wszystkiego dobrego ![]()

Wszystkiego co najlepsze!:)
dziewczyny... powiem Wam,ze ostatnio powątpiewam w ludzi...
to złe? normalne? czy może trzeźwe myślenie?
zarówno w życiu !realnym!-rzeczywistym, jak i tu- na forum.
mysle,ze w tym miejscu moge sie wyzalic...jedynym moim miejscu na forum.choc-szczerze boje sie ,ze ponownie zle zostanie odebrane co napisze...
nie lubie czuc sie winna. nie lubie w w szczegolnosci,kiedy sama wiem,ze nic zlego nie zrobilam.
czasami jednak mimo,iz zdaje sobie z tego doskonale sprawe nie da sie nie myslec...nie przejmowac. nie bede owijac-chodzi o sytuacje sprzed dwoch ostatnich dnoi na forum. nie obrazam nikogo-tak mi sie wydaje w moich postach. nie groze nikomu-takmysle.
ale jesli sie myle-napiszcie. prosze o szczerosc.
455 2009-01-22 09:19:05 Ostatnio edytowany przez Ansja (2009-01-22 09:23:15)
wczesajka- od siebie powiem Ci tak: kiedy człowiek wątpi w kogoś, zaraz szuka innych przykładów ze swojego życia, żeby to wątpienie poprzeć, upewnić się, że naprawdę ma się do tego prawo, bo było tyle innych sytuacji, kiedy to robił.. Zapomina wtedy o tym, kogo ma koło siebie, komu ufa, kogo kocha.. Kto nigdy go nie zawiódł.. Należy doceniać choćby jedną osobę, która stoi przy Tobie- ona jest po to, byś mogła powiedzieć, że jednak nie można wątpić w ludzi, bo są i tacy, którzy Cię nie skrzywdzą.
Jeśli chodzi o forum, to widzisz.. to są słowa. litery- tak ja na gg.. Niekiedy źle odczytasz czyjeś słowo, ktoś źle odczyta Twój przekaz.. Ale prawda jest taka, że każdy ma prawo do swojego zdania, do stania po czyjejś stronie. Znam dobrze to, co czujesz.. Myślami nie byłam na uczelni, na zajęciach, tylko na forum.. Ale powiem Ci jedno wczesajko
Takie sytuacje tylko wzmacniają, być może powinny dać siłę na "następny raz"
Pomimo tego, że jesteśmy jeszcze młode, wiele osób po prostu nie wie jaki bagaż doświadczeń już mamy ze sobą... I tu nie chodzi o jakieś błahostki, tylko o prawdziwe problemy, które zafundowało nam życie.
Moim zdaniem nie warto żyć tylko forum, trzeba się zdystansować do niektórych wydarzeń, któe miały tu miejsce
Pamiętasz, co wczoraj powiedział Twój Mike ? "Doceń to, że masz taką Itankę, Edzię , Cichoma i mnie , że z nami możesz pogadać zawsze, a my Cię zrozumiemy..." <-- kurczę, mądry ten Twój mąż
Co do pisania na netkafejce Hanny, to jeśli będę miała coś tam napisać, to to zrobię- nie będę spełniać życzeń, bo nikt nie ma urodzin, żeby dawać takie prezenty- tak samo jak i Ty, z tego co widzę ![]()