TAM .. czyli gdzie?
![]()
no ponizej pasa
heh.
i ja, mam pogadac z ta dziewczyna i ja przekonac, a nie znam jej. a i najwazniejsze-mam oszukiwac ze ja mam-co by ja upewnic ze jest fajnie.
ale sie nie zgodze. przesada-prawda?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
TAM .. czyli gdzie?
![]()
no ponizej pasa
heh.
i ja, mam pogadac z ta dziewczyna i ja przekonac, a nie znam jej. a i najwazniejsze-mam oszukiwac ze ja mam-co by ja upewnic ze jest fajnie.
ale sie nie zgodze. przesada-prawda?
przesada i to na bogato.
kolczym 'tam' musi okropnie bolieć.
a poza tym mpoim Zdaniem - ciałko do ciałka.
![]()
co do mojej sytuacji z moim bejbi partnerem to jesteśmy po długiej rozmowie, w której usystenmatyzowałam czego chcę, na co on się zgodził i jeżeli to będzie złamane, nie ma nawet mowy o byciu dalej razem, bo to nie jest życie.
narazie minął od tej rozmowy jeden dzień, ale bez kłótni, co w ostatnimi czay jest w naszym związku cudem. muszę poczekać jednak na rozwój wypadków ![]()
oazuu dobrze ze porozmawialiscie. dawno mnie tu nie bylo ^^
no oazu gratuluje. mysle,ze to pomoze ![]()
a co do kolczyka to mi sie podoba, ale wychodze z zalozenia,ze musi byc to przemyslana decyzja.
myślę że ta rozmowa na pewno pomoże.
Zawszę trzeba być szczerym wobec swego partnera. Bo jak on może wiedzieć że dzieje się coś złego skoro mu tego nie mówisz.
Trzymam za Ciebie kciuki na pewno wszystko będzie ok
nareszcie weekend. caly tydzien charowalam.. a dzis siedzialam w pizamie i nic nie robilam.. ccuuudnie. a co u Was?
ja z rana byłam na zakupach a teraz leniuchuje. A mój chłopak składa model statku ![]()
ło.. ja nawet na klatke nie wyszlam ;d ale obiad zrobilam...
ja też obiadzik zrobiłam. Wieczorem po 18 musiałam jechać do weterynarza ze świnkami bo są chore ![]()
ja miałam nie jeść słodyczy. i faktycznie pare dni ładnie trzymałam się postanowienia a dziś? jem druga tabliczke czekolady.... kochanego ciałka nigdy za duzo kochany :*
może ma ktoś sposób na niejedzenie słodyczy? :>
A ja dziś non stop coś robię- a to opracowuję lektury na zaliczenie, a to robię przypisy na zaliczenie, a to tamto, a to sramto..Nie mam sił.. Jutro nie będzie lepiej niestety
Help !!!
dobrze Cię rozumiem. ja codziennie przez 5 dni szkoły musiałam się uczyć na jakiś sprawdzian. a no i nie chwaliłam się:) biografię mickiewicza zdałam na 5 ^^ moze opowiedziec Wam? :>
a no i będę miała dwie 1 na polrocze. ale z tym się juz pogodziłam.
Możesz opowiedzieć
Pochwal się ![]()
nie... to takie nuuudne. do 3 w nocy sie uczylam a o 6.30 musialam wstac. myslalam ze nikt nie bedzie chcial czytac, bo przeciez jest wikipedia
powiem tyle ze opowiedzialam jego zycie do momentu jak zostal wygnany do rosji, pozniej nauczycielka mi przerwala i kazala opowiedziec kiedy pojechal do paryza i co tam się dzialo i powiedziaalam... 5 ^^ a wczesajka co> pewnie też się ucz
ajaj.. kujonki
pauken pauken xD
wczesajka zaginęła w akcji gdzieś.. Nawet na gg jej nie ma
Cookie- gratuluję
Zdolna Bestia z Ciebie ![]()
ale nie powiem przerwy w mowieniu z nerwow byly. nie wiem jak ja mature ustna zdam jak ja sie tak stresuje
a wczesajka pewnie schowala sie przed swiatem i udaje ze jej nie ma xD
Może poszła zrobić sobie kolczyk w ....
![]()
Nie przejmuj się, na ustnym nie jest tak strasznie
Jest miło, przyjemnie.. Aż nie chce się wychodzić ![]()
haha kto ją wie. ^^
oj nie wiem. na lekcji o cos zapytana powiem bez problemu. ale jak mialabym wyjsc na srodek klay i cos powiedzic to burak na twarzy, spocone i trzesace sie ece i drgajacy glos a no i dziury w pamieci.
nie wstydze sie swojej klasy ani nauczycielki ale jak wiem ze 36 par oczu jest wlepionych w mnie sresuje mnie. a na maturze pewnie bede myslala ze czekaja tylko na moj blad. to samo bylo jak spiewalam w kosciele. wiedzialam ze psalmow i tak nikt nie slucha, ze caly kosciol slyszal jak spiewam juz milion razy ale zawsze to byl dla mnie ogromny stres. kolega kiedys mi powiedzial zebym magnez brala.. ale nie wiem czy to pomaga.
10 lat temu ukazał się album, który na zawsze zmienił oblicze polskiego rapu - pierwsza płyta formacji Warszafski Deszcz zatytułowana "Nastukafszy" została wydana dokładnie 5 stycznia 1999 roku.
Przez wielu uważana za kultową, przez wielu za obowiązkową, bez wątpienia jest jedną z najlepszych pozycji polskojęzycznych, które kiedykolwiek zostały nagrane. Teraz po 10 latach Warszafski Deszcz ciągle pada! Z okazji dziesięciolecia w Wielkie Joł Studio powstał najnowszy kawałek WFD zatytułowany "Dekada".
Tede i Numer Raz po raz kolejny udowodnili, że nie bez powodu Warszafski Deszcz jest jednym z najbardziej kultowych zespołów Hip-Hopowych w Polsce.
ziomek- pierwsza plyta to wuwua. wydana nakladem tedefa i numera ![]()
tede byl TasDeFleja- stad tedeef. oczywiscie pierwsza nielegal.
ja kiedys się kochałam w TeDe, non stop słuchałam, ale jakoś teraz mi się nie podoba. jak usłyszałam np. 'Diler' czy 'Skręt' to szczerze mnie zemdliło i zwątpiłam w niego.
za to Eldoka zajeebista płytę w tym roku wydał. polecam. strasznie mi się podoba.
co do wypowiedziu Cookie, to ja dokładnie to samo.
czasami nie potrafie nad tym zapanować ;/
o czym wy gadacie baby?
nie rozumiem waszego jezyka ![]()
my osobiscie nawijamy o hip-hopie ![]()
o Polskim (dobrym) hh ![]()
a co tam Cookie ?
jak po sobocie ? ;>
diler- masa! dzwieku i bitu! ![]()
ja tedeefa wilebie nade wszystko.
a eldoka nie ... nie lubie.
a co tam Cookie ?
jak po sobocie ? ;>
aj sobotaaa... niby odpoczęłam. ale jutro znów szkoła. tyle tylko, że wszystkie stresy za mna. planuje 18stke
to juz za 10 dni i chce mojemu kochanemu znow zatanczyc. z reszta... on sie tego domaga! xD
aj sobotaaa... niby odpoczęłam. ale jutro znów szkoła. tyle tylko, że wszystkie stresy za mna. planuje 18stke
to juz za 10 dni i chce mojemu kochanemu znow zatanczyc. z reszta... on sie tego domaga! xD
to widzę że wchodzisz w dorosłe życie ![]()
CookieBitch napisał/a:aj sobotaaa... niby odpoczęłam. ale jutro znów szkoła. tyle tylko, że wszystkie stresy za mna. planuje 18stke
to widzę że wchodzisz w dorosłe życie
czuje sie za mała i zbyt niepoważna żeby mówić że jestem dorosła. ale lata mówią swoje. kiedyś będę się czuła jak 18nastolatka a na prawdę będę miała 70 lat xD
No bez przesada. Wiek nigdy nic nie powie o człowieku. możesz mieć 18 lat i głowę dzieciaka albo geniusza.
to jestem pomiędzy ![]()
ale jak skończysz 18lat to bardziej pójdziesz w tą drugą stronę ![]()
mam nadzieje.
Dobra, skończmy gadać o szkole
Kto proponuje inny, przyjemniejszy temat ? ![]()
ferie? ^^
Ja proponuję troszkę się rozluźnić i pooglądać coś, co nas właśnie odpręży
To ja pierwsza
: 

Ehhh..... ![]()
ja takich obrazkow duuuz mialam w telefonie.. ale kochany kazal usunac
mam tylko jeden ktory na 16 ur dostalam. skad masz te zdjecia>? ja tylko na wp na erotyce takie znalazlam ![]()
faktycznie temat na rozluźnienie ![]()
to pokazuj to co znalazłaś
A moje foty są z przeróżnych stron ![]()
ja to kiedys znalazlam. teraz nie wchodze tam. podziwam mojego pieknego ;D
Wychodzi na to, że tylko ja lubię oglądać "takie" zdjęcia
Ja mojego pięknego także podziwiam, ale czasem trzeba spojrzeć na coś innego.. ![]()
nie no ja lubie takze. ale pozniej kochany mnie denerwuje tapetami z paniami na talefonie.
oki

Mmm... Miodzio ![]()

bałamucicie mnie tu
a pozniej narzekania ze zboczona jestem...

same ciacha
bleh!
bleh!
może coś wrzucisz??
same ciacha
na mnie mowia ciacho, ciastek.. jak tak na chlopakow sie mowi to zawze sie smieje ![]()
Sylwia- przysalałaś
mm...
wczesajka- właśnie, pokaż co Tobie się podoba?:)
Moim zdaniem nie ma co "wybrzydzać"... ![]()
dalej wysyłamy jakieś fotki??
No ba! Pewnie
Ciacho uciekło, wystraszyło się chyba ![]()

MÓJ FAWORYT:

masz niezłego faworyta ![]()

nie wystraszylam sie tylko spac poszlam. aaa i nie chcialo mi sie na pierwsza lekcje isc. ![]()
Mmm, jakie ciałka.;P
nie lubie jak facet goli klate, jak jest nienaturalny lub/i skoksowany.
woole mezczyzn od kobiet, lae jesli mialabym wybrac na co wole popatrzec to wygrywa...

By wczesaja
Cała wczesajka ![]()
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024