Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 110 111 112

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,216 do 7,263 z 7,263 ]

7,216

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
Brzydasek napisał/a:

I wracając do głównego wątku, to cały czerwiec mnie ominął, bo nie dość że ta ulubiona prostytutka pojawiała sie w Piotrkowie wtedy gdy akurat byłem w pracy, więc nie było możliwości sie do niej dostać, a na dodatek śmierć mojego rodzica, spowodowała dodatkowe utrudnienia, no ale pogrzeb był 1 lipca, więc już dzisiaj jako że mam dzień wolny od pracy, i ponad miesięczną przerwe w seksie, postanowiłem wybrać sie do Piotrkowa, i skorzystać z usług którejkolwiek prostytutki, jaka tam jest.

Powiem Ci szczerze, że mimo, że zdaje sobie sprawę, że ludzie różnie przeżywają żałobę, śmierć rodziny i w teorii się nie powinno tego oceniać.
Np mojej przyjaciółce zmarł mąż którego bardzo kochała. Tydzień po tym zaczeła wychodzić, wpadła w wir przypadkowego seksu, wielu partnerów, imprez itp Jednak to nie była jakby chęć zabawy, tylko była w tak fatalnym stanie psychicznym, że w ten sposób to tłumiła, rozpaczliwie potrzebowała bliskości. Pewnie bez tego skończyła by źle.
Nie mam nic do tego, nawet to rozumiem, każdy to inaczej przezywa.

Tylko wiesz co?

Ty to piszesz na forum publicznym. I to w bardzo zimny sposób. I to jest naprawdę niesmaczne.
Na starych stronach widziałam jak pisałeś, że jesteś zadowolony bo jedziesz ze szwagrem i ciężko chorym dzieckiem do szpitala i super bo obok szpitala jest agencja towarzyska to powiesz, że idziesz do banku coś załatwić, a tak naprawdę pójdziesz do agencji.
A teraz piszesz, że śmierć rodzica spowodowała "dodatkowe utrudnienia" rozumiem, że utrudnienia przez które biedny Ty nie mogłeś skorzystać z agencji towarzyskiej.

Czy Ciebie w życiu interesuje cokowiek innego niż agencje towarzyskie? Masz jakieś hobby? Pracujesz na magazynie całymi dniami i praktycznie całość wydajesz w agencjach od wielu lat by wychodziło.

Nie widzisz, że masz problem ze sobą? I to znacznie poważniejszy niż seksualny?

Zobacz podobne tematy :

7,217

DarekFDD napisał/a:

Nie znam tematu, ale widać, że jesteś kasiastym gościem jak wydajesz takie sumy bez problemu. Gratulacje.

Zarabiam w okolicach pensji minimalnej smile co prawda nie płace żadnych rachunków, więc finansowo mam lepiej od sporej części społeczeństwa, ale do gratulacji w tej kwestii to chyba jeszcze troche daleko.

DarekFDD napisał/a:

Co do masaży, to polecam, sam chodze i zawsze jest pełna godzina, można też pobajerować z recepcjonistką. W sumie to jest to samo co seks praktycznie, kontakt z kobietą, można pogadać.
Polecam ci też duety, fajnie jest z dwiema laskami 19 letnimi pod prysznicem.

I odnośnie tej mojej ostatniej wizyty, to mówiła coś o kwestii golenia sie w sferach intymnych, też w ofercie o tym było, więc to mógł być ten problem, i 69 by było, ale nie zachował, jak ona to nazwała "higieny" no ale i tak to nie zmienia faktu że zapłaciłem 400zł za 3 minuty, i to jednak jest zbyt duża przesada, bo nie dość że rano trzeba sie zebrać ogarnąć, wyjść z domu dojechać do tego miasta, dzwonić i czekać aż odbierze, później znaleźć to mieszkanie w tym bloku, tam u niej prysznic, i tak powiem że ogrom zawracania głowy, za jedyne 3 minuty, i nawet jakby był milionerem, to nie wiem czy by starczyło chęci, żeby tyle wysiłku wkładać, a zyskać tylko 3 minuty. 

DariaPat napisał/a:

Powiem Ci szczerze, że mimo, że zdaje sobie sprawę, że ludzie różnie przeżywają żałobę, śmierć rodziny i w teorii się nie powinno tego oceniać.
Np mojej przyjaciółce zmarł mąż którego bardzo kochała. Tydzień po tym zaczeła wychodzić, wpadła w wir przypadkowego seksu, wielu partnerów, imprez itp Jednak to nie była jakby chęć zabawy, tylko była w tak fatalnym stanie psychicznym, że w ten sposób to tłumiła, rozpaczliwie potrzebowała bliskości. Pewnie bez tego skończyła by źle.

Z tej twojej wypowiedzi można wnioskować że po stracie bliskiej osoby, trzeba ogromnej ilości seksu, bo inaczej bedzie jakaś tragedia.
Ale już mniejsza z o to, bo z tym rodzicem, to ostatni raz rozmawiałem kilka lat temu, tutaj nie było żadnych relacji, a nawet jakby były, to chyba inaczej jest jak umrze rodzic a inaczej jak umrze małżonek? no chyba że to jest to samo, ja nie jestem w stanie wydać obiektywnego zdania, w końcu zawsze byłem singlem. 

DariaPat napisał/a:

Czy Ciebie w życiu interesuje cokowiek innego niż agencje towarzyskie? Masz jakieś hobby? Pracujesz na magazynie całymi dniami i praktycznie całość wydajesz w agencjach od wielu lat by wychodziło.

Korzystam już dość długo bo od koncertu Shakiry który był w Łodzi, a to już ładne kilkanaście lat.
I rozumiem krytyke odnoście kierowania całej kasy, tylko w strone tego typu używek, ale trzeba pamiętań, trzeba zdawać sobie sprawe że sie tego nie przeskoczy, bo mam znajomego który większość pensji wydaje na alkohol, i jego krewna wyzywa go od pijaków i alkoholików, i tak samo jest w drugą strone, ta krewna połowe swojej emerytury wydaje na wspieranie Radia Maryja, i z tej przyczyny mój znajomy wyzywa ją od mocherów, i też sie wyzywa naśmiewa z ludzi którzy całe swoje pieniądze a przynajmniej ich większość wydają na wycieczki zagraniczne, czy wspinaczke górską, więc widzisz co by nie robić, na co by nie wydawać pieniądze, zawsze będzie źle zawsze będą narzekania pretensje, nie da sie robić tak, żeby tego wszystkiego uniknąć.

DariaPat napisał/a:

No i co z tego? każdy ma jakieś problemy, co ja ci na to poradze?

7,218

Brzydasek napisał/a:
DariaPat napisał/a:

No i co z tego? każdy ma jakieś problemy, co ja ci na to poradze?

no jak zwykle terapia smile

i to jeszcze na Rakowskiej

7,219

Farmer napisał/a:

no jak zwykle terapia smile

i to jeszcze na Rakowskiej

No i co to ma niby dać ta terapia? ze starego dziada zamienie sie w młodego milionera?
Oczywiście ja czekam na jakieś dobre rady, ale żeby te rady, miały jakikolwiek sens, bo co z tego że zdiagnozują u mnie starość i ubóstwo, to niby ta wiedza coś tutaj odmieni?

I wracając do głównego tematu, to byłem w salonie erotycznego masażu, i z tego co wyczytałem w google, to ten erotyczny masaż jest liczony jak prostytucja, a ten saoln masażu to agencja towarzyska, więc te masażystki to prostytutki, i co prawda ja sie z tym nie zgadzam, bo jak tutaj jest prostytucja skoro seksu nie było, więc nie wiem dlaczego to jest tak liczone, no ale z google nie będe dyskutował skoro tak mówi to niech tak będzie.
No i nareszcie sie udało smile trafiłem na młodą dziewczyne 25 lat, i nawet całkiem ładna, co prawda jak zaczeła mnie masować, to podrapała dość mocno, bo miała na palcach jakieś obrączki, i to takie które strasznie drapią, ale i tak było fajnie, bo jakościowo to ta masażystka wyglądała może i nawet 7 na 10, i to jeszcze zapłaciłem za godzine i ta godzina prawie że była, więc jestem tutaj na plus, bo wcześniej za 3 minuty 400zł, teraz za 50 minut 360zł, więc jest dużo lepiej, na dodatek kolejna wizyta w połowie sierpnia, będzie już 10, a 10 wizyta jest gratis smile

7,220

Brzydasek napisał/a:

No i co to ma niby dać ta terapia? ze starego dziada zamienie sie w młodego milionera?
Oczywiście ja czekam na jakieś dobre rady, ale żeby te rady, miały jakikolwiek sens, bo co z tego że zdiagnozują u mnie starość i ubóstwo, to niby ta wiedza coś tutaj odmieni?

I wracając do głównego tematu, to byłem w salonie erotycznego masażu, i z tego co wyczytałem w google, to ten erotyczny masaż jest liczony jak prostytucja, a ten saoln masażu to agencja towarzyska, więc te masażystki to prostytutki, i co prawda ja sie z tym nie zgadzam, bo jak tutaj jest prostytucja skoro seksu nie było, więc nie wiem dlaczego to jest tak liczone, no ale z google nie będe dyskutował skoro tak mówi to niech tak będzie.
No i nareszcie sie udało smile trafiłem na młodą dziewczyne 25 lat, i nawet całkiem ładna, co prawda jak zaczeła mnie masować, to podrapała dość mocno, bo miała na palcach jakieś obrączki, i to takie które strasznie drapią, ale i tak było fajnie, bo jakościowo to ta masażystka wyglądała może i nawet 7 na 10, i to jeszcze zapłaciłem za godzine i ta godzina prawie że była, więc jestem tutaj na plus, bo wcześniej za 3 minuty 400zł, teraz za 50 minut 360zł, więc jest dużo lepiej, na dodatek kolejna wizyta w połowie sierpnia, będzie już 10, a 10 wizyta jest gratis smile

3 minuty za 400 złotych? Czemu się godziłeś na taką oferte? Ja zawsze wolałem siedzieć pełną godzine, nawet gadać, albo w wannie z dziewczyną siedzieć i macać, lub kazać jej coś robić do końca tej godziny.

7,221

DarekFDD napisał/a:

Ja zawsze wolałem siedzieć pełną godzine, nawet gadać, albo w wannie z dziewczyną siedzieć i macać, lub kazać jej coś robić do końca tej godziny.

Mogła w tym czasie obierać tobie ziemniaki na obiad smile

7,222

DarekFDD napisał/a:

3 minuty za 400 złotych? Czemu się godziłeś na taką oferte? Ja zawsze wolałem siedzieć pełną godzine, nawet gadać, albo w wannie z dziewczyną siedzieć i macać, lub kazać jej coś robić do końca tej godziny.

Mówisz tak jakbyś nigdy z prostytutek nie korzystał, i wszystko zmyślasz no chyba że ewentualnie opowiadasz o prostytucji w zachodniej Europie gdzie są zupełnie inne zasady.
I niby jak mam sie nie godzić na 3 minuty za 400zł, skoro płatne jest przed wykonaniem usługi, zwrotów pieniędzy w tym biznesie nie ma, no chyba że mam dzwonić na policje i mówić że mnie prostytutka oszukała i nie chce oddać mi kasy.

DarekFDD napisał/a:

albo w wannie z dziewczyną siedzieć i macać, lub kazać jej coś robić do końca tej godziny

Zdajesz sobie sprawe że za to siedzenie w wannie przez pół godziny to ta dziewczyna żadnych dodatkowych pieniędzy nie zarobi, a jakby ciebie wygoniła, i przez te pół godziny przyjęła 5 klientów, to 400zł razy 5 to jest już 2tyś. zarobione w pół godziny.

Ale już pomijając tamten nieudany/kosztowny przypadek, wróćmy do tych nieco bardziej udanych, bo dzisiaj byłem u tej mojej ulubionej prostytutki, no i niestety jestem zawiedziony, bo z jednej strony było fajnie, ale bardzo sie pogorszyło, już pomijam fakty że ona jest cały czas w butach i do tego częściowo ubrana, to już pomijam chociaż można mieć o to pretensje, tutaj bardziej chodzi mi o CZAS, bo jak kiedyś rok temu czy 2 lata temu, przeszła z 200zł za godzine na 400zł za godzine, to mi mówiła że teraz 200zł to pół godziny, a jak zapłace 400zł, to będzie pełna godzina, i przez jakiś czas faktycznie tak było, płaciłem 400zł i była pełna godzina.
No ale jakiś czas temu normlanie zapłaciłem 400zł, no i było 40 minut, a dzisiaj już 30 minut, i to razem z prysznicem, a więc faktycznie to miałem 25 minut za 400zł, więc troche jestem tym zawiedziony, bo następnym razem to może być jeszcze krócej smile i tutaj pojawia sie u mnie pomysł żeby szukać kolejnej, jakiejś innej prostytutki.
Bo są dwa problemy, po pierwsze koszt znalezienia kolejnej to wiele prób które będą kosztować sumarycznie kilka tysięcy, co nie specjalni mi odpowiada, a drugi problem to jest taki czy są prostytutki które są młode i oferują pełną godzine za 400zł? ciekawe czy coś takiego jeszcze ma miejsce?
Powiem że tutaj powoli sie zaczynam zastanawiać żeby w ogóle z tych prostytutek zrezygnować, i przejść na erotyczne masaże, już może za kilka czy kilkanaście dni, wybieram sie do Łodzi, gdzie są aż trzy murzynki, co prawda masaż na 4 ręce wykonywany przez dwie murzynki kosztuje ponad 700zł, no ale tutaj na serio jest cała godzina, więc zapłace za coś co faktycznie ma miejsce, a jak sie wybiore do tych młodych prostytutek, które w ogłoszeniu mają 1tyś. zł za godzine, to może sie skończyć jak zawsze, czyli za 3 minuty 1000zł hhehehehe smile

7,223

Brzydasek napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Mówisz tak jakbyś nigdy z prostytutek nie korzystał, i wszystko zmyślasz no chyba że ewentualnie opowiadasz o prostytucji w zachodniej Europie gdzie są zupełnie inne zasady.
I niby jak mam sie nie godzić na 3 minuty za 400zł, skoro płatne jest przed wykonaniem usługi, zwrotów pieniędzy w tym biznesie nie ma, no chyba że mam dzwonić na policje i mówić że mnie prostytutka oszukała i nie chce oddać mi kasy.

DarekFDD napisał/a:

albo w wannie z dziewczyną siedzieć i macać, lub kazać jej coś robić do końca tej godziny

Zdajesz sobie sprawe że za to siedzenie w wannie przez pół godziny to ta dziewczyna żadnych dodatkowych pieniędzy nie zarobi, a jakby ciebie wygoniła, i przez te pół godziny przyjęła 5 klientów, to 400zł razy 5 to jest już 2tyś. zarobione w pół godziny.

Ale już pomijając tamten nieudany/kosztowny przypadek, wróćmy do tych nieco bardziej udanych, bo dzisiaj byłem u tej mojej ulubionej prostytutki, no i niestety jestem zawiedziony, bo z jednej strony było fajnie, ale bardzo sie pogorszyło, już pomijam fakty że ona jest cały czas w butach i do tego częściowo ubrana, to już pomijam chociaż można mieć o to pretensje, tutaj bardziej chodzi mi o CZAS, bo jak kiedyś rok temu czy 2 lata temu, przeszła z 200zł za godzine na 400zł za godzine, to mi mówiła że teraz 200zł to pół godziny, a jak zapłace 400zł, to będzie pełna godzina, i przez jakiś czas faktycznie tak było, płaciłem 400zł i była pełna godzina.
No ale jakiś czas temu normlanie zapłaciłem 400zł, no i było 40 minut, a dzisiaj już 30 minut, i to razem z prysznicem, a więc faktycznie to miałem 25 minut za 400zł, więc troche jestem tym zawiedziony, bo następnym razem to może być jeszcze krócej smile i tutaj pojawia sie u mnie pomysł żeby szukać kolejnej, jakiejś innej prostytutki.
Bo są dwa problemy, po pierwsze koszt znalezienia kolejnej to wiele prób które będą kosztować sumarycznie kilka tysięcy, co nie specjalni mi odpowiada, a drugi problem to jest taki czy są prostytutki które są młode i oferują pełną godzine za 400zł? ciekawe czy coś takiego jeszcze ma miejsce?
Powiem że tutaj powoli sie zaczynam zastanawiać żeby w ogóle z tych prostytutek zrezygnować, i przejść na erotyczne masaże, już może za kilka czy kilkanaście dni, wybieram sie do Łodzi, gdzie są aż trzy murzynki, co prawda masaż na 4 ręce wykonywany przez dwie murzynki kosztuje ponad 700zł, no ale tutaj na serio jest cała godzina, więc zapłace za coś co faktycznie ma miejsce, a jak sie wybiore do tych młodych prostytutek, które w ogłoszeniu mają 1tyś. zł za godzine, to może sie skończyć jak zawsze, czyli za 3 minuty 1000zł hhehehehe smile

To jak w Biedronce. Nigdy cena przy kasie sie nie zgadza z ta na półce.  I też jakos zyja

7,224 Ostatnio edytowany przez kamil555x (2026-08-06 11:28:32)

Tak swoją drogą Brzydasek, to przez te wszystkie długie lata w których opisujesz swoje przygodu na forum to chyba zaliczyłeś więcej Pań niż wszyscy inni faceci razem wzięci na forum big_smile

Można by pomyśleć o jakiejś książce big_smile

PunBB bbcode test

7,225

Łysy z Brazzers kłamie.

7,226

Jestem trochę lat na tym forum i podziwiam ten wątek. Mam 53 lata i nigdy nie byłem w agencji towarzyskiej. Ba! Nigdy nie bzykałem innej kobiety niż własna żona. Nie wiem, straciłem coś?

7,227 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-06 22:09:40)

Snake napisał/a:

Jestem trochę lat na tym forum i podziwiam ten wątek. Mam 53 lata i nigdy nie byłem w agencji towarzyskiej. Ba! Nigdy nie bzykałem innej kobiety niż własna żona. Nie wiem, straciłem coś?

Gdybys nie byl na tym forum tych "troche lat" to tez bys nic nie stracil.

7,228

Snake Ty jestes normalny przyklad w malzenstwie skoro nie zdradziles żony,oby tak dalej

A nie jakies głupie incele tutaj

7,229

Julia life in UK napisał/a:

Snake Ty jestes normalny przyklad w malzenstwie skoro nie zdradziles żony,oby tak dalej

Bez przesady, wśród moich znajomych w zbliżonym wieku nie kojarzę żadnego, który zdradzałby żonę. A coś tam zawsze wypłynęłoby
z różnych pogawędek itp. Może obracam się w dobrym towarzystwie tongue

7,230

Snake napisał/a:
Julia life in UK napisał/a:

Bez przesady, wśród moich znajomych w zbliżonym wieku nie kojarzę żadnego, który zdradzałby żonę. A coś tam zawsze wypłynęłoby

Najwidoczniej tak masz dobre towarzystwo

7,231

Snake napisał/a:

To zależy czy Cię ciągnie do kobiet innych niż żona. Jeśli ciągnie, to wiesz co straciłeś. Jeśli nie ciągnie, to nic nie straciłeś smile smile

7,232

Mi też się wydaje, że nikt w moim środowisku nie zdradza. I pewnie o mnie też tak myślą. smile

7,233

Gary napisał/a:

Mi też się wydaje, że nikt w moim środowisku nie zdradza. I pewnie o mnie też tak myślą. smile

To też masz dobre towarzystwo

7,234

Snake napisał/a:

Nie wiem, ale oklaski się należą a nawet owacje na stojąco!:))

https://usagif.com/wp-content/uploads/applause-36.gif

7,235 Ostatnio edytowany przez kamil555x (2026-08-07 13:34:54)

Gary napisał/a:

No dokładnie tak jest. Zdrada z definicji jest czymś skrytym. To nie jest coś czym się ludzie chwalą. Większość pewnie nigdy nie wychodzi na światło dzienne.

To tak jak np z narkotykami czy kasynami online. Patrząc na realne statystyki i szacunki (a jest więcej danych niż co do zdrad) wychodzi, że w na 99,9% masz trochę ludzi w otoczeniu co korzystają z jednego lub drugiego, ale większość się tym nie chwali.

Zresztą nawet sama gwiazda tematu Brzydasek. Pewnie przez wiele sąsiadek i sąsiadów którzy go nigdy nie widzieli z kobietą jest uważany za:

- bardzo porządnego religijnego chłopaka
- czeka na jedyną
- gej

A w rzeczywistości to rasowy ruchacz

7,236

kamil555x napisał/a:
Gary napisał/a:

No dokładnie tak jest. Zdrada z definicji jest czymś skrytym. To nie jest coś czym się ludzie chwalą. Większość pewnie nigdy nie wychodzi na światło dzienne.

To tak jak np z narkotykami czy kasynami online. Patrząc na realne statystyki i szacunki (a jest więcej danych niż co do zdrad) wychodzi, że w na 99,9% masz trochę ludzi w otoczeniu co korzystają z jednego lub drugiego, ale większość się tym nie chwali.

Zresztą nawet sama gwiazda tematu Brzydasek. Pewnie przez wiele sąsiadek i sąsiadów którzy go nigdy nie widzieli z kobietą jest uważany za:

- bardzo porządnego religijnego chłopaka
- czeka na jedyną
- gej

A w rzeczywistości to rasowy ruchacz

Nie chodzi o to, że się chwalą, Snake pewnie miał na myśli, że gdzieś tam między jednym a kolejnym piwem, kumplowi może się coś wymsknąć:))

7,237

Bert44 napisał/a:

To jak w Biedronce. Nigdy cena przy kasie sie nie zgadza z ta na półce.  I też jakos zyja

To jest nie trafione porównanie, a gdzie jest rozum?, bo skoro im przeszkadza, to przecież mogą iść do jakiegoś innego supermarketu, gdzie tutaj problem?
A nawet jeśli biedronka to jedyny sklep na całą Polske, to chyba mi nie powiesz że ceny przy kasie są zawyżone 10 krotnie względem tego co jest na sklepowych półkach?

kamil555x napisał/a:

Tak swoją drogą Brzydasek, to przez te wszystkie długie lata w których opisujesz swoje przygodu na forum to chyba zaliczyłeś więcej Pań niż wszyscy inni faceci razem wzięci na forum big_smile

PunBB bbcode test

Tych dziewczyn to nawet z 50 pewnie nie było, a może z 70 było heheheh smile  choć sam nie wiem, przecież nie liczyłem, już dawno straciłem rachube, bo czasami było że w miesiącu to kilka nowych dziewczyn obleciałem, a czasami miesiąc wyglądał że kilka razy poszedłem to dej samej.
A na tym zdjęciu to też dośc niezłe dziewczyny, też z takimi o tym poziomie urody sie zapoznałem.

kamil555x napisał/a:

Można by pomyśleć o jakiejś książce big_smile

Nie jestem do tego przekonany, bo żeby to miało sens, musiałbym z tej książki zarobić chociaż z miliona albo i dwa, a żeby to osiągnąć to książka musiała by sie stać bestsellerem, co jest praktycznie niemożliwe.

Gary napisał/a:

Łysy z Brazzers kłamie.

Gary ratuj!
Jestem już na granicy jeśli ta dziewczyna do której dość często chodze, przestanie świadczyć usługi, to być może całkiem zrezygnuje z prostytutek, co mnie dość mocno przeraża, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić czegoś takiego!

Snake napisał/a:

Nie da sie tego wyjaśnić, to tak jakby niewidomemu od urodzenia, tłumaczyć jak wiele stracił prze to że zawsze był niewidomy.

Snake napisał/a:

To widać że masz inne towarzystwo, ewentualnie nikt ci nic nie mówi, bo jesteś zbyt porządny na takie tematy.
I ja prawdziwych przyjaciół nigdy nie miałem, nie mam charakteru do tego typu relacji, i żeby była jasność z facetami przyjaźnić sie nie chce, a z młodymi ładnymi dziewczynami to i bym sie przyjaźnił, no ale jakoś nie ma chętnych dziewczyn do takich przyjaźni.
I powiem ci że mam troche kolegów, i większość korzysta z prostytutek, i pierwsza z brzegu sytuacja miała miejsce w pracy, gdzie zakolegowałem sie z gościem który w szatni ma szafke na ubrania obok mnie, i to jest całkowicie losowa przypadkowa osoba, i kiedy po jakimś czasie, okazało sie że mam takie zainteresowania, to on mówi ze jego kolega prowadził kiedyś agencje towarzyską smile nawet jak zacząłem zachwalać jedną z prostytutek u której byłem, to samemu chciał już tam jechać smile

Dobrze starczy tego gadania, przejdźmy do głównego tematu, i dzisiaj byłem w kinie, a przed kinem postanowiłem skorzystać z usług pewnej pani, no i jak zawsze rzuciłem okiem na jej oferte na Escort, i tak ładne zdjęcia, młody wiek, oferta chwalona w komentarzach, tak samo Escort wyróżnił ją jako polecana oferta, tak samo zakres świadczonych usług, był naprawde duży, więc wydawało sie że koniecznie trzeba z tej dziewczyny skorzystać.
No ale niestety skończyło sie jak zawsze!
I jak weszłem do mieszkania to okazało sie że z wyglądu było w miare OK, tutaj do wieku nie można sie przyczepić, w ofercie było że sie całuje, a ona mówi że sie nie całuje, to ja dałem jej 300zł za godzine, a ona mówi że 300zł jest za usługe smile więc już wtedy wiedziałem że będzie jak zwykle, albo i jeszcze gorzej smile
I seks był, tyle że seks trwał tak z 1 minute, a w ciągu tej minuty zmieniliśmy pozycje kilkukrotnie, więc dynamika była! też do tego mikroskopijna ilość obmacywania, całość odliczając prysznic trwała około 4 może 5 minut.
Też mnie ciekawi a sprawdzać nie będe, bo są dziewczyny które mają w ofercie 1000zł za godzine, to tam na serio też by było 1000zł za 5 minut?

No ale nic zostawmy ten dramat, bo już nie mam siły do tego wracać, 12 sierpnia jest częściowe zaćmienie Słońca, więc wziąłem w pracy cały tydzień wolnego, trzeba skożystać, bo wybieram sie na 10 wizyte do Łodzi na erotyczne masaże, dzwoniłem dzisiaj i w Niedziele będą mieli grafik na przyszły tydzień, a tam są aż 3 mużynki smile więc w Niedziele jak będzie grafik umówie sie z dwiema na raz, drogo bo drogo, ale tam godzina jest na serio godziną, wiec to ma sens.

7,238

Snake napisał/a:

Jak na mężczyznę z zasadami wydaje się, że jedyne, co straciłeś, to... moralniaka wink
Wystarczy poczytać ten wątek, żeby wiedzieć, że fajerwerków to tam raczej nie ma. W domu masz za to seks, za który nie musisz płacić (czyli zostaje parę stów w kieszeni) i kobietę, która chce właśnie Ciebie, a po wszystkim nie wyrzuca Cię z łóżka, bo Twój czas właśnie się skończył roll

7,239

Brzydasek napisał/a:

Tych dziewczyn to nawet z 50 pewnie nie było, a może z 70 było heheheh smile  choć sam nie wiem, przecież nie liczyłem, już dawno straciłem rachube, bo czasami było że w miesiącu to kilka nowych dziewczyn obleciałem, a czasami miesiąc wyglądał że kilka razy poszedłem to dej samej.
A na tym zdjęciu to też dośc niezłe dziewczyny, też z takimi o tym poziomie urody sie zapoznałem.

Mówisz, że czasami kilka nowych w miesiącu… i wiele lat działasz. Myśle, że przy tym 50-70 to warto by dodać zero big_smile

7,240 Ostatnio edytowany przez kamil555x (2026-08-08 12:36:42)

dubel

7,241

Brzydasek napisał/a:
Gary napisał/a:

Łysy z Brazzers kłamie.

Gary ratuj!
Jestem już na granicy jeśli ta dziewczyna do której dość często chodze, przestanie świadczyć usługi, to być może całkiem zrezygnuje z prostytutek, co mnie dość mocno przeraża, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić czegoś takiego!

smile smile To pójdziesz do innej w innym mieście?

7,242 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (2026-08-08 18:38:56)

Priscilla napisał/a:
Snake napisał/a:

Jak na mężczyznę z zasadami wydaje się, że jedyne, co straciłeś, to... moralniaka wink
Wystarczy poczytać ten wątek, żeby wiedzieć, że fajerwerków to tam raczej nie ma. W domu masz za to seks, za który nie musisz płacić (czyli zostaje parę stów w kieszeni) i kobietę, która chce właśnie Ciebie, a po wszystkim nie wyrzuca Cię z łóżka, bo Twój czas właśnie się skończył roll

Tylko w domu większosci facetow nie czeka super zgrabna blondi 19 lat z włosami do tyłka, super cycuszkami i wytrenowana pupa. i w domu tez trzeba placic tylko w inny sposob , w dodatku za sredniej jakosci akcje powtarzalna milion razy,  nie ma darmowych obiadow jak to mowia.
Jeśli nigdy nie bylas w takim salonie i sie wypowiadasz to znaczy tylko o twoim poziomie.

7,243

Gary napisał/a:

smile smile To pójdziesz do innej w innym mieście?

Z tego co sie orientuje, to wszędzie jest tak samo, próbowałem w innych miastach i zawsze płaci sie za godzine, która trwa coraz krócej, teraz to już mówią że jest płatne za usługe, która trwa kilka minut, w tym tempie to w 2030 roku, będe płacił 500zł za jedną minute.
Co prawda pewnie są, być może są takie u których godzina jest faktycznie godziną, ale żeby taką znaleźć, trzeba zrobić ze 20 może 30 prób, a to za duży koszt, aktualnie nie mam ochoty wydać 10tyś. na 20 wizyt z których każda będzie trwać po 5 minut.

DarekFDD napisał/a:

Tylko w domu większosci facetow nie czeka super zgrabna blondi 19 lat z włosami do tyłka, super cycuszkami i wytrenowana pupa. i w domu tez trzeba placic tylko w inny sposob , w dodatku za sredniej jakosci akcje powtarzalna milion razy,  nie ma darmowych obiadow jak to mowia.
Jeśli nigdy nie bylas w takim salonie i sie wypowiadasz to znaczy tylko o twoim poziomie.

Tutaj wszystko zależy od tego czy jest dostęp do odpowiedniego towaru, bo jak by spróbował iść do pierwszej z brzegu, to może trafić na 70 letnią kobietę która wyglądając na 55 lat, weźmie 300zł za 10 minut, więc to jakoś średnio atrakcyjnie wygląda.
Więc chcąc sie w to bawić, trzeba mieć jakiś znajomych którzy znają takie 19 letnie blondi, i po znajomościach idzie sie do dziewczyny która świadczy usługi na bardzo wysokim poziomie, wtedy faktycznie ma to jakikolwiek sens.
I powiem że byłem dzisiaj w tym salonie erotycznego masażu, troche mnie oszukali, bo miały być dwie murzynki, a była tylko jedna murzynka, i jedna kobita z Ukrainy smile ale wizyta bardzo udana, wszystko na nago, zapłaciłem za godzine i ta godzina faktycznie była, bo z uwagi że 10 wizyta jest za darmo, to murzynke miałem za darmo, a za Ukrainke zapłaciłem 360zł, widać że sie bardzo starały, nawet nie mogłem sie zdecydować, którą bardziej obmacywać, bo powiem wam że nie mam takiej podzielnej uwagi, i nie jestem w stanie skoncentrować sie na dwóch dziewczynach jednocześnie.
O tajskim masażu który będe miał jutro to już nie ma sensu opowiadać, bo to przecież nie jest prostytucja, natomiast kolejna moja wizyta w tych erotycznych masarzach, w połowie września, i co prawda w Piotrkowie jest taka jedna co według ogłoszenia bierze 800zł za godzine, no ale może sie skończyć jak zwykle, zapłace 800zł za 5 minut, gdzie to ma sens? przecież za 800zł to mam erotyczny masaż z 2 gołymi dziewczynami, i trwający całą godzine.

Tak jeszcze dodam że nijak nie rozumiem tego wszystkiego, bo w ogłoszeniu jest 300zł za godzine, a faktycznie to trwa 10 minut, ale też ta sama dziewczyna oferuje całą noc za 3tyś.zł? więc jak to jej sie opłaca? przecież te 3tyś. to zbierze w ciągu 2 godzin, więc po co tu pracować całą noc przez 10 godzin? no chyba że tylko ja płące tak dużo kasy za tak krótki czas, bo już nie wiem o co tu chodzi?

7,244

Brzydasek a nie myslales aby na stałe zasponsorować jakas mloda fajna laske albo dwie

7,245

DarekFDD napisał/a:

Brzydasek a nie myslales aby na stałe zasponsorować jakas mloda fajna laske albo dwie

Szkoda że niektórzy muszą płacić za seks że by goi w ogóle mieć w przeciwnym wypadku by go wogóle nie mieli

7,246

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Szkoda że niektórzy muszą płacić za seks że by goi w ogóle mieć w przeciwnym wypadku by go wogóle nie mieli

Racja, ale trzeba się cieszyc ze są takie usługi. Bo gdyby nie to niektorzy byliby juz zawsze prawiczkami.

Mimo, ze fajnie byłoby to miec za darmo, to zawsze lepiej miec to za kase niz nie miec wcale.

Do tego to też ma swoje zalety, za kase mozesz przebierac w ofertach.

Ja preferuje bardziej masaze, czyli teoretycznie bez seksu. Ale fajnie jest, że można cała godzine gadac jak sie trafi fajna dziewczyna. Ostatnio byłem u duetu. Dwie roześmiane śliczne dziewczyny, tak mnie rozkręciły, ze przegadalismy cała godzine (w czasie jak mnie masowały). A prysznic z dwoma pięknosciami to super przezycie. I jak już jestem kolejny raz u tych samych to mnie pamietaja i nawet bym to nazwał z niektorymi ze budowana jest jakaś relacja. Bo u jednej Ukrainki byłem 3 razy w ciagu 3 miesiecy i ona praktycznie wszystko pamietała co jej mowiłem o sobie na poprzednich.

7,247

Darek wiesz ja wole jednak w ogóle nie korzystać ani z usług  prostytutek ani masażystek zbyt był bym skrępowany po za tym wiedział bym że to robiły tylko dlatego bo im płacą hmm

7,248 Ostatnio edytowany przez DarekFDD (2026-08-13 17:40:10)

Miklosza rozumiem Cie, ja sie zbieralem bardzo długo aby skorzystać z takich usług, pierwsza wizyta byłem skrepowany ale masazystka w 10-15 minut wprowadzila taka atmosfere ze sie rozluznilem. W zasadzie poszedłem tam dzięki Solaris z tego forum ktora mnie troche przekonała, że warto.

Ja nie przekonuje cie, jeśli to wbrew Twoim zasada to jest to zrozumiałe

Ale ja powiem tak, nie mam 20 lat, wiecznie życ nie bede, nie chce byc w sytuacji gdzie zachoruje ciezko i bede wiedział np ze zostały mi 2 tygodnie zycia i że nie skorzystałem chociaz troche z uciech i radosci tego swiata i że nie mialem stycznosci z pieknymi kobietami. Uwazam ze urodzilem sie taki, ze nie mam szans byc w normalnym zwiazku i nic z tym nie zrobie, próbowalem latami. Na lata prób kiepskie wyniki, jak już jakaś ładna to problem z alko lub cos innego. Wydałem fortune na kwiaty i 99% nie chciało nawet gadać, a ten 1% to same kłopoty lub nic wiecej.  I nie chce probowac do 70 roku zycia, wtedy poznac kogos, byc razem miesiac, juz pewnie jako impotent i umrzec na zawał.

Uwazam, ze pieniadze wydane na kobiety to najlepiej wydane pieniadze w zyciu.

7,249

DarekFDD napisał/a:

Uwazam, ze pieniadze wydane na kobiety to najlepiej wydane pieniadze w zyciu.

Ciekawe, czy istnieje na Ziemi kobieta, która by zaprzeczyła lol

7,250

DarekFDD napisał/a:

Taka młoda laska na stałe, w mojej ocenie, by kosztowała od 10tyś. na miesiąc w góre, a ja moge przeznaczyć na takie coś najwyżej 2tyś. na miesiąc, więc jak sam widzisz, finansowo tutaj nie wyrabiam, zresztą trudno sobie coś takiego wyobrazić żeby ktoś kto zarabia w okolicy minimalnej krajowej był sponsorem jakiejś młodej laski, to absurd jest.
Dodatkowo na samo szukanie takiej młodej laski do sponsoringu trzeba przeznaczyć z 50 tyś. w końcu jak pójde do młodej ładnej prostytutki i dam jej 300 czy tam 500zł, to będzie popędzać/poganiać żeby szybciej, tam nawet nie ma za bardzo czasu żeby zaproponować ewentualny sponsoring,(w końcu trzeba zrobić miejsce na następnego klienta) a nawet gdybym zaproponował to nie uwierzy w takie coś, no chyba że bym miał 100tyś, w gotówce, i bym jej tą kase pokazał, to wtedy może i by dało rade, ale jakby nie patrzeć, nie mam kasy na tego rodzaju atrakcje.

DarekFDD napisał/a:

Ale ja powiem tak, nie mam 20 lat, wiecznie życ nie bede, nie chce byc w sytuacji gdzie zachoruje ciezko i bede wiedział np ze zostały mi 2 tygodnie zycia i że nie skorzystałem chociaz troche z uciech i radosci tego swiata i że nie mialem stycznosci z pieknymi kobietami. Uwazam ze urodzilem sie taki, ze nie mam szans byc w normalnym zwiazku i nic z tym nie zrobie, próbowalem latami. Na lata prób kiepskie wyniki, jak już jakaś ładna to problem z alko lub cos innego. Wydałem fortune na kwiaty i 99% nie chciało nawet gadać, a ten 1% to same kłopoty lub nic wiecej.  I nie chce probowac do 70 roku zycia, wtedy poznac kogos, byc razem miesiac, juz pewnie jako impotent i umrzec na zawał.

W sumie to jesteś troche taki wyjątek, bo według badań, czy może bardziej ogólnych ocen, koło 1 może 2% facetów, nie podoba sie nikomu, to są okolice 50tyś. ludzi może nawet więcej, a to już poważa ilość, a przecież większość co korzysta z prostytutek to żonaci faceci więc jakby doliczyć te 50tyś. nieatrakcyjnych, to już sie robi zbyt duża liczba, tych erotycznych masażystek by nie starczyło, a nawet jakby starczyło to wolne terminy by były dopiero za kilka miesięcy.

DarekFDD napisał/a:

Taka młoda laska na stałe, w mojej ocenie, by kosztowała od 10tyś. na miesiąc w góre, a ja moge przeznaczyć na takie coś najwyżej 2tyś. na miesiąc, więc jak sam widzisz, finansowo tutaj nie wyrabiam, zresztą trudno sobie coś takiego wyobrazić żeby ktoś kto zarabia w okolicy minimalnej krajowej był sponsorem jakiejś młodej laski, to absurd jest.
Dodatkowo na samo szukanie takiej młodej laski do sponsoringu trzeba przeznaczyć z 50 tyś. w końcu jak pójde do młodej ładnej prostytutki i dam jej 300 czy tam 500zł, to będzie popędzać/poganiać żeby szybciej, tam nawet nie ma za bardzo czasu żeby zaproponować ewentualny sponsoring,(w końcu trzeba zrobić miejsce na następnego klienta) a nawet gdybym zaproponował to nie uwierzy w takie coś, no chyba że bym miał 100tyś, w gotówce, i bym jej tą kase pokazał, to wtedy może i by dało rade, ale jakby nie patrzeć, nie mam kasy na tego rodzaju atrakcje.

Miklosza napisał/a:

Darek wiesz ja wole jednak w ogóle nie korzystać ani z usług  prostytutek ani masażystek zbyt był bym skrępowany po za tym wiedział bym że to robiły tylko dlatego bo im płacą hmm

A to nie masz oporu iść do fryzjera? w końcu tam też robią wszystko za pieniądze.

AdamJeden napisał/a:

Ciekawe, czy istnieje na Ziemi kobieta, która by zaprzeczyła lol

Prostytutki na pewno będą popierać tego typu poglądy, jak jest z wojującymi feministkami to nie wiem.

No i miałem o tych tajskich masażach nie mówić, bo to nie prostytucja, choć na tych erotycznych masażach mówili że te Tajki z Piotrkowa, to za dodatkowe 50zł robią różne seksualne atrakcje, choć sprawdzać tego nie będe, powiem że na dożynkach Jaskogórskich będe miał tajski masaż na 4 ręce, z dwiema na raz, już umówiłem wizyte, nawet dokupiłem kąpiel z pilingiem, razem koszt 420zł, jak coś ciekawego będzie sie dziać, to wam powiem, tam też są erotyczne masaże w tej Częstochowie, w okolicach Jasnej Góra mają swoją filie, ale już nie będe przesadzał, jeden masaż na dzień mi wystarczy.

7,251

Brzydasek ja nie chodzę do fryzjera sam się strzygę a po za tym usługa prostytutki to nie to samo hmm

7,252

Miklosza napisał/a:

Brzydasek ja nie chodzę do fryzjera sam się strzygę a po za tym usługa prostytutki to nie to samo hmm

Miklosza dlatego masaze sa lepsze, mozesz prosic tez bez zakończenia masaz, czyli po prostu cie pomasuje i posiedzisz z gołymi dziewczynami. Bez czynnosci seksualnych jesli to cie odrzuca.

7,253

DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Miklosza dlatego masaze sa lepsze, mozesz prosic tez bez zakończenia masaz, czyli po prostu cie pomasuje i posiedzisz z gołymi dziewczynami. Bez czynnosci seksualnych jesli to cie odrzuca.

Jeszcze jak bym był przystojnieszy może bym był mniej skrępowany

7,254

DarekFDD napisał/a:

I mamy o to typowego klienta na przebój rynku już w nadchodzących latach: mechaniczno- silikonowe sexydolls z AI, którym można samemu ustawiać charakter i poziom "inteligencji".

7,255

Snake napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

I mamy o to typowego klienta na przebój rynku już w nadchodzących latach: mechaniczno- silikonowe sexydolls z AI, którym można samemu ustawiać charakter i poziom "inteligencji".

Szkoda, ze Tobie nie idzie ustawic pajacu z drewna xD

7,256

JohnyBravo777 napisał/a:
Snake napisał/a:
DarekFDD napisał/a:

Spokojnie, będą też modele męskie, więc nic straconego. Kupisz, nazwiesz jak chcesz i ustawisz jak chcesz. Jest trzecia dekada XXI wieku i żadna orientacja czy fanaberia nie dziwi.

7,257 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-16 12:16:39)

Snake napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:
Snake napisał/a:

Spokojnie, będą też modele męskie, więc nic straconego. Kupisz, nazwiesz jak chcesz i ustawisz jak chcesz. Jest trzecia dekada XXI wieku i żadna orientacja czy fanaberia nie dziwi.

Glodnemu chleb na mysli. Research juz widze zrobiles. W koncu bedziesz mogl zrealizowac swoje fantazje w zaciszu ogniska domowego, uspokoisz sie i zamkniesz jape.

7,258

JohnyBravo777 napisał/a:
Snake napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

Glodnemu chleb na mysli. Research juz widze zrobiles. W koncu bedziesz mogl zrealizowac swoje fantazje w zaciszu ogniska domowego, uspokoisz sie i zamkniesz jape.

Ha, ha jednak faktycznie brak zaruchania podnosi poziom frustracji i agresji! Pociesz się, że w związku z tym tacy jak ty będą mogli liczyć na refundację z NFZ na zakup robotycznej sexydoll, w ramach terapii takich frustracji.

7,259 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-16 18:18:12)

Snake napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:
Snake napisał/a:

Ha, ha jednak faktycznie brak zaruchania podnosi poziom frustracji i agresji! Pociesz się, że w związku z tym tacy jak ty będą mogli liczyć na refundację z NFZ na zakup robotycznej sexydoll, w ramach terapii takich frustracji.

Ziomek, drocze sie z Toba a Ty sie emocjonujesz i wijesz jak wąż, ktoremu ktos wsadzil odpalona petarde do dupy smile

7,260

Miklosza napisał/a:
DarekFDD napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Jeszcze jak bym był przystojnieszy może bym był mniej skrępowany

Ale dla masazyski nie ma to znaczenia jak wygladasz. Sam równiez nie jest piekny ani nic.

7,261

Miklosza napisał/a:

Co to za argument? dentysta to nie hydraulik, policjant to nie strażak, gdzie w tym twoim gadaniu jest jakikolwiek sens?

DarekFDD napisał/a:

Myślę że to jest jeden z tych facetów który we własnym otoczeniu wśród rodziny i znajomych, wszystko wszystkim mówi, więc nie ma w zwyczaju robienia tajemnic, w tym może być problem, ciężko bedzie bliskiej rodzinie o tym opowiadać.

I powiem wam że te dożynki na jasnej górze sie udały, byłem na tych masażach na 4 ręce, no i faktycznie kąpiel z pilingiem miała miejsce, czy bardziej najpierw wcierała we mnie piasek, a później wlazłem do wanny i mogłem sie umyć, i tutaj wizyta całkiem udana jak za 420zł to było nawet fajnie.
Gorzej wyszło w poniedziałek bo postanowiłem iść za ciosem i w poniedziałek jechać do Piotrkowa, gdzie ta moja ulubiona prostytutka akurat była, no i zaczęło sie normalnie jak zawsze ale niestety sie nie udało, bo krew niedopłyneła, i nie było czym zacząć tego stosunku seksualnego, jeszcze mówi że sie słabo umyłem i musiałem jeszcze raz iść pod prysznic, więc naprawde słabo, widać poprzedniego dnia za dużo wrażeń, nie starczyło siły na kolejny dzień, więc wczoraj sie nie udało, uda sie kiedy indziej.
Podsumowując to wszystko powiem że wygląda słabo, bo w ofercie na escort.pl jest zupełnie co innego niż faktycznie, bo tam napisane 400zł za godzine, a na serio 400zł za 30 minut, w ofercie napisane 30 lat, a jest dekada więcej, a wymagania są dość duże, bo ona chce seksu trwającego gdzieś 30 do 50 sekund, a w wieku 42 lat nie jest łatwo sie wyrobić w tak krótkim czasie, zresztą ona jest w bieliźnie, więc to też nie dość że to tylko pół godziny, to jeszcze w ubraniu, kilka takich wizyt i chyba z tego zrezygnuje, za mała atrakcja jak za tą cene.
Z kobietami bliżej 50 lat, to za usługe trwającą 5 minut wychodzi 200zł, jak chce pół godziny to 400zł, natomiast jakbym chciał kogoś w okolicy 30 lat, to już za 5 minut jest 400zł, tam są dziewczyny które niby w ofercie mają godzine za 1tyś. no ale jak tam pójde to pewnie wyjdzie jak zwykle, i zapłace 1tyś. za 5 minut, gdzie niby w tym sens? to przecież na te 5 minut trzeba pracować cały tydzień, nijak mi sie to nie opłaca.

7,262

Brzydasek napisał/a:

niestety sie nie udało, bo krew niedopłyneła, i nie było czym zacząć tego stosunku seksualnego, jeszcze mówi że sie słabo umyłem i musiałem jeszcze raz iść pod prysznic, więc naprawde słabo, widać poprzedniego dnia za dużo wrażeń, nie starczyło siły na kolejny dzień, więc wczoraj sie nie udało, uda sie kiedy indziej.

Czemu nie wezmiesz tabletki? mozna wtedy bzykac pelna wykupiona godzine, bo po tabletkach nie dosc ze stoi jak drąg to wytrysk pozniej

7,263

DarekFDD napisał/a:

Czemu nie wezmiesz tabletki? mozna wtedy bzykac pelna wykupiona godzine, bo po tabletkach nie dosc ze stoi jak drąg to wytrysk pozniej

Ja nie znam sie na tym, musisz powiedzieć gdzie to kupić, jak to stosować, przecież nie jestem kimś kto sie orientuje w tych sprawach.
Tak powiem że aktualnie nie mam za bardzo czasu, też chyba nawet energii smile na tego typu zabawy, więc kolejny erotyczny masaż dopiero pod koniec września, jak sie uda to dam znać, trzeba walczyć do samego końca.

Posty [ 7,216 do 7,263 z 7,263 ]

Strony Poprzednia 1 110 111 112

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024