Czy kupujecie kosmetyki przez internet? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 201 z 201 ]

196

Odp: Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Ja zwykle na promocja w Rossmanie. Perfumy wiadomo, tylko w sieci, ale z dużych sklepów. Zagwózdkę mam z kosmetykami z małych sklepów. ostatnio znalazłam jakiś Makeup czy coś w tym stylu. Ceny wprost odlotowo niskie, ... aż trochę nabrałam podejrzeń. Nie wiem, jakim cudem mają takie ceny. Na pewno nie kupuję kosmetyków na allegro, po tym jak kiedyś przeczytałam, ile tam jest podrób i z czego sa niektóre tusze do rzęs wyprodukowane, to podziękowałam i trzymam się z daleka od promocji smile

Zobacz podobne tematy :

197

Raczej kupuję w stacjonarnych drogeriach bo zazwyczaj mam tam kartę rabatową, a poza tym kupuję na bieżąco czyli właściwie wtedy, kiedy już mi się coś kończy. Dlatego też czekanie na przesyłkę, chyba nie byłoby dla mnie najlepszym rozwiązaniem.

198

W sumie to kupuje albo przez internet albo w rossmannie, czasem w biedronce.
Ale nie ukrywam bardzo często zamawiam w sieci.. Nie raz nawet z dostawą wychodzą taniej

199

W necie zamawiam w tym sklepie Pachnąca Kraina, mega fajne naturalne produkty

200

Ja bardzo różnie wink Raz kupuję w sklepach stacjonarnych, w sensie Rossmann, Hebe,Ziaja czy Natura itd, albo zamawiam coś w necie, ale rzadko. Raczej idę stacjonarnie i kupuję.

201

Ja również jeżeli zamawiam kosmetyki to tylko online wychodzi taniej i jest wygodniej. Fajne do włosów kosmetyki znalazłam ostatnio na beautyfair idealnie sprawdzają się po prostowaniu. Wiadomo że do tego typu zabiegów trzeba zawsze używac naturalnych kosmetyków.

Posty [ 196 do 201 z 201 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Czy kupujecie kosmetyki przez internet?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024