Fetysz stóp - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

131

Odp: Fetysz stóp
Burzowy napisał/a:

Kurła potem wstyd się do czegoś przyznać przez takich big_smile.

Tak, tak... wstyd od razu, wstyd big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

Tarniak napisał/a:

gdy podczas rozmowy z powiedzmy no nazwijmy tę osobę "koleżanką". Padało pytanie "co Cię najbardziej nakręca" Moja odpowiedź była prosta, jednak z drugiej strony była to dezaprobata jakiegoś rodzaju zawód, zdziwienie.

Znaczy pierwszy shit test i od razu oblany. Panna ucieka. Kurtyna w dół. Koniec. smile

133

Wydaje mi się, że 7 miesięcy bycia razem to czas po którym przynajmniej powinno ruszyć się w którymś kierunku smile

134

Uwielbiam, ale tylko biernie. Męskie stopy w ogóle mnie nie pociągają, ale uwielbiam, jak mężczyzna pieści moje stopy smile

135 Ostatnio edytowany przez niepodobna (2019-08-04 18:04:53)

Tarniak, ale tak w ogóle co Ci doskwiera? Bo trudno zrozumieć twoje posty. Samotność, czy brak kontaktu z fetyszem? Pełno gołych stóp teraz na ulicy, to przynajmniej się naoglądasz. Chociaż rzucania się do nich bym raczej nie doradzała big_smile

136 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-08-04 22:56:02)

Póki są to stopy uwielbiane jako część kobiety, to ok.
Ale jakby same odcięte i włożone do reklamówki to już problem.

137 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-03-15 05:59:53)

[Post usunięty z powodu naruszenia punktu 19 postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet.]

Posty [ 131 do 137 z 137 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024