Jaki krem do twarzy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki krem do twarzy ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: Jaki krem do twarzy ?

Od 1,5 tygodnia stosuję i jestem bardzo zadowolona. Skóra widać, że jest jędrniejsza i odżywiona, nawet zauważyłam że worki pod oczami lekko się zmniejszyły a miałam z nimi problem od kiedy pamiętam. Wiem, że krem nie cofnie starości ale wiem też że załagodzi nowe zmarszczki smile  Dlatego krem revitalift stał się dla mnie nr 1 smile #jestemtegowarta

Polecam krem revitalift laser X3 smile

Zobacz podobne tematy :
bellin napisał/a:

ja stosuje vichy idealia, kupiłam go pierwszy raz. Jest generalnie ok, ale dość drogi, więc raczej do niego nie wrócę. Myślę, że następny krem będzie raczej z tych naturalnych smile

drogi jak drogi wink w moim przypadku kremy vichy są dużo bardziej wydajne od tych chociażby drogeryjnych, więc ta cena już się trochę rozmywa smile

68

kilkadziesiąt złotych na ładnych kilka miesięcy to dużo? poza tym jeśli są efekty to w co jak w co ale w krem do twarzy chyba najbardziej warto inwestować smile

69

ja ostatnio stosuję Tołpę - można spotkać w promocjach po 26 zł (normalna cena ponad 40 zł) - i są całkiem niezłe.

70

Ja ostatnio zaczełam uzywac zwykłego Nivea.

kiedys i u mnie takie produkty były wystarczające, jeszcze wcześniej sądziłam, że kremów nigdy nie będę przecież używać big_smile natomiast teraz kiedy zmarszczki się nieubłaganie pojawiają, no to nie ma opcji-potrzeba już silniejszego produktu, który rzeczywiście coś robi

72

Ja jestem zdecydowaną fanką ekologicznych kosmetyków. Wolę dorzucić troszkę pieniążków i kupić krem Kivvi, żeby nie wcierać w siebie niepotrzebnej chemii. Nie są to kosmetyki tak popularne, więc jak chcecie sobie kupić to zajrzyjcie na witalnie.com.pl Mnie przekonała cała filozofia marki i to, że faktycznie są z samch składników eko. Gdzieś jakieś testy widziałam i faktycznie opinie były dobre, więc się sama do nich przekonałam i kupiłam. Teraz nie wymieniłabym ich na żadne inne.

73

Spróbuj może użyć kremu z ziaji do cery wrażliwej od doskonale nawilża tam gdzie musi i nie powoduje nadmiernego przetłuszczania. Jak dla mnie ma działanie optymalne. I działa naprawdę szybko.

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki krem do twarzy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024