Porozmawiajmy o ...nas. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 1,199 ]

846

Odp: Porozmawiajmy o ...nas.

Oceniając zdjęcie to myślę że 20- 30 zł.
Nie mam pojęcia po ile takie rzeczy chodzą...

Zobacz podobne tematy :

847

No ja myslałam ze 25...ale mama stwierdziła ze za duzo..ale sama szkatułka kosztowała 13..wiec wydawało mi sie ze to dobra cena...

848

Kocie myślę że Twoja cena jest ok
a ja właśnie skończyłam wachlarz smile
http://i56.tinypic.com/11ruern.jpg

849

mysle ze jak zawolasz 30 i z usmiechem na twarzy powiesz..."ale mozemy sie potargowac "  to sie sprzeda.

Femme wachlarz taki ze ach!!!  to ten dla mamy?

850

tak,ale to druga wersja.tamten pierwszy był z grubszych nici.ten jest jak koroneczka z najcieńszych nici na rynku...

851

przedział cenowy 20-30 zł jest moi zdanim oki...
a jakie wymiary ma ta skrzyneczka Kocie?

Femme ten wachlarz jest obłędny!!!
to jest już majstersztyk, to już dzieło sztuki jest!!!

852

femme!!!!!!!!!!!!!Wachlarz jest mega mega mocny!!! Zachwycił mnie!!!

853

no najbardziej podobało mi się to: "a nie głowe zawracać ludziom co prubują pracować!!"
Justyna, nie miej do pani pretensji, to tylko PRÓBA"

Podaję wyniki Mistrza Improwizacji Jeśli Chodzi O Edukację ( w skrócie MIJCOE )

- polski pisemny - 61%
- polski ustny  - 100%
- angielski pisemny - 100%
- angielski ustny - 100%
- matematyka pisemna - 38%
- geografia pisemna - 48%

matura zdana, bowiem wszystko jak widać powyżej 30%.
Cuda się zdarzają jednak.

854

Czarny Kot napisał/a:

No ja myslałam ze 25...ale mama stwierdziła ze za duzo..ale sama szkatułka kosztowała 13..wiec wydawało mi sie ze to dobra cena...

jasne, a gdzie Twoja robota?
biorąc pod uwagę ... jak ja robię decou. ile mi to zajmuje czasu. to nie oddałabym za marne grosze niczego.

855

Pani Foster więcej wiary w swe dziecko...gratuluj elektrykowi smile

856

Ciociek, a nie mówiłam że syn Cię nie zawiedzie? :)j

857 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-06-30 14:42:56)

no i super, znaczy zdolną bestię własnym mlekiem wykarmiłaś Foster:):):)

858

hehe Foster nie zauważyłam błędu big_smile a rzeczywiście byczek byczkowaty big_smile gratuluję Twojemu synowi matury smile bardzo ladnie mu poszło:) musisz mu teraz pogratulować smile od nas też smile

859

Czarny Kot napisał/a:

hehe Foster nie zauważyłam błędu big_smile a rzeczywiście byczek byczkowaty big_smile gratuluję Twojemu synowi matury smile bardzo ladnie mu poszło:) musisz mu teraz pogratulować smile od nas też smile

Kuźwa, mnie nie o byka chodzi !! Ino o sens tego co ta pani powiedziała. Bo z tego co ona powiedziała, to nie pracuje tylko PRÓBUJE PRACOWAĆ, a Ty jej w tym przeszkodziłaś smile

860

Albom głupia albom nie zrozumiała... o co b iega??? Kto komu w czym przeszkadza...?
Mówię poważnie, teraz mam sie czym tłumaczyć wink

861

Hahaha big_smile no ona bardzo próbpwała pracowac big_smile z słuchawką telefonu w ręce, pewnie dlatego była taka wkurzona big_smile już tam nie chodzę, a potrzebuje koronkę. Chyba zamówie przez interenet, bo tu niestety nie ma gdzie kupić tongue

862

Laudanum dziewczynom chodzi o sytuację w jakiej uczestniczyła nasza Kotka będąc w pasmanterii.... kilka postó wcześniej opisała bardzo ciekawą przygode, jaka sie Jej przytrafiła:)
jakbyżywcem wyrwana z czasów komuny hehehhehheh...

863

http://i54.tinypic.com/if03mo.gif

z najlepszymi życzeniami dla Martyny

864

Martyś odemnie tez wszystkiego naj naj naj, duzo zdrowia  bo najwazniejsze  i baaaardzo duzo usmiechu.

865

Matko swiat na psy schodzi, wyobrazcie  sobie ze idziecie  ulica a tu facet w takich spodenkach. Hm nie dosc ze meskie to jeszcze umieszczone jako kategoria 'bojówki".moj mąż jest bardzo militarny to i moze mu zaproponuje kupno;))))))))))))  albo ja sie nie znam , albo to masakra jakas jest;(
http://allegro.pl/spodenki-34-xl-super-wzor-bojowki-hit-lato-2011-i1658764273.html

866 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-01 09:16:18)

pewnie syn z gimnazjum mu pożyczył bo żona mu na czas spodenek nie wyprała hehehehe:)

867 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-01 09:22:13)

Martynko ja nie wiem czego mam Ci życzyć...
Najbardziej bym chciała, żeby Twoja Tosia została zdiagnozowana i otrzymała jakąś skuteczną linię leczenia...
Tobie spokoju ducha i ciała...

http://i53.tinypic.com/2vt5hz9.gif

868 Ostatnio edytowany przez femme.fatale (2011-07-01 12:33:40)

Sto lat dla solenizantki!
http://i56.tinypic.com/mtrqxy.gif

869

Dziękuję ślicznie za wszystkie życzenia smile
Dostałam w prezencie wyniki badań- wszystkie są wzorowe... Kurcze, teraz to już niemam pojęcia co mi dolega. Znowu będę gniotła temat dalej bo nie bardzo mogę funkcjonować.

870

Kochana Martynko wszystkiego najlepszego!!! Mniej zmartwień, więcej spokoju, usmiechu i błękitnego nieba. Oraz gwiazdki z nieba smile

Co do Twojego zdrowia, może to po prostu stres? Masz go niestety troszkę, a stres bardzo wpływa na zdrowie.. Dużo tego co najlepsze :*

871

moze to jakas grypa, zawiozlam tadka wczoraj do lekarza bo strasznie mu bylo slabo, meczyl sie wchodzac na 1 pietro, pocil i narzekla  ze go bola plecy i oczy, nie ma ani kaszlu ani kataru, nic.powiedzil lekarz ze to grypa i nie kazal brac nic oprocz witamin, aspiryny i takich wzmacniaczy. recepte wypisal ale mowi zeby wykupil  gdyby mu sie pogoprszylo. Laudanum moze i ciebie tez cos zlapalo. aha , oprocz tadka w pracy 2 albo 3 pracownikow rozlozylo z podobnymi objawami. wiec moze cos byc na rzeczy.

872 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-07-03 15:10:49)

No. a dzisiaj rano Marcin mowi ze go boli klatka piersiowa, oddychac moze ledwo ledwo. pojechalismy z nim na ostry dyzur, pan nas poinformowala ze lekarz pediatra jest na obchodzie i wolna bedzie dopiero za ok 2 godz. pojechalismy w inne miejsce, zrobili rtg serca, pani dr. ktora juz 15 lat powinna byc na emeryturze i bawic prawnuki ,powiedziala nam ze  wykres jest taki nieczytelny ze az sie boi i dala skierowanie do szpitala.pojechalismy wiec z powrotem do szpitala na izbe przyjec, przyszla pani doktor po obchodzie i powiedziala ze ten wydruk jest jak najbardziej dobry i prawidlowy a miejsce i objawy bolu wskazuja na reflux ewentualnie niestrawnosci ze stanem zapalnym, dostal leki kroplowke , i stanal na nogi. spi teraz i jest mu lepiej ale stracha nam napedzila ta kobieta od rtg.podobno przyczyna takiego ataku moze byc tez wiek dojrzewania.mam w domu mala klinike, tadek zre prochy  chociaz bardzo sie wzbranial ale widac mozno go scielo skoro sam zaczal brac lekarstw(typ twardziela no nie?!)

873

Wiosno Marek tez jest typem twardziela, ale po egzaminie na zółty pas jak dostał w kręgosłup to skończyło się twardzielowanie tongue ucze sie..ucze sie...nic nie koduję big_smile uczę się... big_smile

martynko miałaś miłe urodzinki? smile

874

o kurczaczek...
Wisenko, to Ci chopaki dostarczają wrażeń...
a jak tam połamaniec się czuje?
smile:):)

875

nudzi sie, a jak kazdy  małolatek sie nudzi to mu pierdoły do głowy przychodza;)

876

Witajcie:):):)

muszę sie pochwalić... jeżeli nic sie nie wydarzy po drodze, to jutro będzie u mnie marta, z Deco-Pasji:):):)
http://deco-pasja.blogspot.com/

Okazało sie, że choć mieszka w Warszawie to pochodzi z mojego miasta:):):)
Przyjechała do swoich rodziców w odwiedziny na kilka dni i jutro ma być u mnie na kawce i małym instruktażu decoupage'owych tricków:):):)

877

ooo fajnie moze byc;)

878

to z miłych wieści a z mniej miłych to nie wiem, czy mnie dziewczyna przypadkiem w balona nie zrobi (na własne życzenie oczywiście)...
poprosiłam dziewczynę o kupienie mi w holandii stempli, któych w polskim sklepie internetowych nie zdążyłam kupić (tak szybko je wykupiono...)...
przesłałam jej pieniążki później jeszcze dosłałam kilka złotych na dodatkowe zakupy...
29 czerwca ta laska miała przyjechać do Polski i wtedy przesłać mi moje zakupy.
nie wiem czy mi wysłała bo nie odpisuje na moje maile (wysłalam jej od 29 czerwca jak sie nie mylę trzy)...
ja wiem, że mogła jeszcze nie wysłać no bo wiadomo, jak sie wraca do kraju po dłuższej nieobecności to nie wysyłki człowiekowi w głowie, ale mogła chcociaż odpisać, ze jeszce nie wysłała ale wyśle kiedys tam...
Dzisiaj w nocy zamieściła post ze zgłoszeniem swojej pracy na dwa wyzwania, czyli dostęp do netu ma... ale jak dotąd na żadnego maila mi nie odpisała i zaczęłam się już na poważnie martwić, czy nie dałam się oszukać sad:(:(
mam nadzieję, że moje obawy są niesłuszne, mam taką nadzieję...
pal licho te 70 zł przeżyję bez nich, ale najgorsze to zawieźć sie na drugim człowieku (nawet tym nieznajomym)...
lasce zrobię "koło pióra" jeżeli okaże się oszustką...

879

Pchełko, jeszcze tak dużo czasu nie upłyneło....
Ja sama czasem zwlekam z odpisaniem a nawet z załatawieniem cegoś pilnego na później...
Może się trochę ogarnie i się odezwie.

Kociczko, urodziny minęły zwyczajnie- dzień jak codzień choć usłyszeć tyle miłych słów to wielka przyjemność smile.

Wiosno jak Twoje wojsko???

880 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-04 10:22:51)

wiem laudanum.. i to mnie powstrzymuje od oksarżeń...
narazie tylko "gdybam"....
no i sie martwie, bo marzyłam o tych stemplach...

881 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-04 10:29:31)

wiesz.... byle komu bym też nie zaufała...
ta dziewczyna jest projektantką w kilku miejscach (na blogach) scrapowych, należy do team'u projektantek na portalu polki srapują..... wiec nie jest anonimowa...
umawiąjąc sie na te zakupy to wszystko wiedziałam i założyłam, że jest raczej uczciwa i pewnie taka jest, tylko ze z maili wczesniejszych wynikało, ze jak tylko przyjedzie da mi znac o wysłaniu przesyłki do mnie...
a ta cisza mnie wybiła z tropu...

882

Pchelka, mysle ze dostaniesz, raczej jak ktos istnieje w takich miejscach to wie ze moze miec przechlapane jak sie nie wywiaze a to jedzie po opinii.-
-
  moje wojsko powoli wstaje na nogi.prosze tylko wyzsze osobistosci aby mnie nie rozlozyla ta pogoda;(

883

Jolu ja też czasem nie odpisuje od razu, bo coś mi wypada. Myślę, ze nie ryzykowałaby swojej reputacji na rzecz 70 zł. I napewno sprawa szybko się wyjaśni. Zazdroszczę Ci spotkania z Martą smile ja zaraz się zbieram i jade do |Cieszyna...jutro od 9-11 prosze trzymac kciuczki smile Buziole :*

884 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-04 12:45:18)

... niedawno napisała do mnie ta dziewczyna ...
napisała, że dopiero za kilka godzin wylatuje do Polski, że internet jej siadał i dopiero dzisiaj w nocy udało sie jej z bólem zalogować na blogu i napisać post, ale nigdzie indziej juz jej sie nie udało i że jutro wyśle przesyłkę do mnie...
myślę, że to prawda...
w każdym bądź razie zobaczymy czy dostanę tę przesyłkę do końca tygodnia...

885

Nikt normalny by nie ryzykował na pewno, ale pamiętasz co sie działo i pewnie nadal dzieje na Szafie...

Kocie jasne, że będę za Ciebie trzymała kciuki:):):)

886

a  ja jestem po rozmowie z psychologiem.Jest trochę pracy z moim potworkiem.
Jeśli chodzi o wyjazd popełniłam niestety kilka błędów...Tego sobie nie umiem wybaczyć...

887

Femme, nigdy nie jest idealnie a z dziecmi nigdy do konca sie nie wie jak byloby najlepiej. jak to mowia czlowiek uczy sie na bledach a twoja mloda to mimo wszystko pogodne i szczesliwe dziecko;)

888

Obydowiosny,psycholog też mnie uspakajała.Mówiła że nie mam sobie robić wyrzutów bo na zapas nie możemy wszystkiego wiedzieć...ale domyślasz się co czuję...

Dziewczyny dostałam wiadomość od Kociska.Egzamin zdany!
Nasza dziewczynka wraca jutro do domu i się odezwie.Dzisiaj ja w jej imieniu dzielę się dobrą nowiną smile

889

Hej smile

Pani Femme- mam nadzieję że wszystko zostało mniej więcej wyłuskane i że wskazówki otrzymane będą Ci pomocne. No i myślę że zakładany efekt uda się wypracować.

Kocurku, gratuluję smile

Dziewczyny, czy ma tu się jeszcze ktoś ochotę spotkać?...

890 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-05 19:22:33)

Kotce gratuluję:)

Laudanum jasne, że tak:)
tylko okolicznośvci u mnie dzisiaj nie sprzyjały wchodzeniu wszędzie tam, gdzie chciałam:)

891

ja jak to ja...
oczywiście robiłam prezent dla marty z deco-pasji dzisiaj w nocy ioczywiście szyłam całą noc do ósmej rano (i jeszcze nie skończyłam, bo musiałam jechac po chleb i coś na kanapki)...
na szczęscie spotkanie się powtórzy w czwartek... robiłyśmy razem jedno moej duże pudełko, z malowaniem bejcą, bieleniem tej bejcy z szablonami na wieku...
w czewartek będziemy to pudło cieniować farbami ... będziemy też cieniować patyną (cieniowania patyną będą na innym przedmiocie, marta pokaże m jak to się robi)
smile:):)
zdjecia naszych dzisiejszych poczynań pokażę jak położę dzieci spać...:)

892

http://i52.tinypic.com/316kkrp.jpg
właśnie poczyniłam zakupy smile

893

Femme, w jakim celu ma sluzyc?

894

żeby eksponować szale,poncha...może nawet bluzki.bo na sobie to ja już nic nie pokazę wink

895

ach no tak,

896

No to teraz możesz śmiało czynić wszelkie ekspozycje smile

Jola, mnie nie chodziło o spotkanie w tym miejscu tylko o bardziej realne wink
Może w tym roku uda mi się wyrwać chociaż na chwilę...

897

Hmm.. Mam pytanie ile mnie więcej wyniósł taki zakup? Chciałbym coś takiego kupić do swojego sklepu a nie wiem za bardzo gdzie tego szukać i ile mniej więcej może mnie to wynieść xD

898

dziewczyny ja bardzo chetnie zorganizuje spotkanko tylko narazie moje plany wakacyjne stoja pod znakiem zapytania, niewiem kiedy i gdzie pojedziemy, ale jest jak najbardziej za!

899

Hexi napisał/a:

Hmm.. Mam pytanie ile mnie więcej wyniósł taki zakup? Chciałbym coś takiego kupić do swojego sklepu a nie wiem za bardzo gdzie tego szukać i ile mniej więcej może mnie to wynieść xD

zakupiłam na allegro za całe 28 zł razem z przesyłką smile

900

A jeśli chodzi o spotkanie to ja wciąż podtrzymuję propozycję.u mnie w sierpniu smile

901

Nas 12 sierpnia "zaproszono" w końcu do CZD, 29 mam turnus więc poza tymi datami jestem wolna wink
Na wakacje raczej się u nas nie zanosi więc...

902

Kochana to mogą być pierwsze dni sierpnia wink

903

Kurcze, zapomniałam że mam wesele w sierpniu...
Jeśli chodzi o weekendy to pozostaje mi tylko 20 i 21 sierpnia. No chyba że może to być w tygodniu to wtedy mam więcej możliwości wink

904

ja też myślałam o sierpniu, tylko że 9 sierpnia Łukasz ma operacje przepukliny a 13 sierpnia idziemy (być moze mąż sam pójdzie) na wesele do kuzyna męża...
później do końca sierpnia chyba jjuż nic nie mam... zaraz zerknę do kalendarza...

905 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-07-06 14:36:53)

tak... nie mam żadnych wpisów w kalendarzu na inne dni sierpnia:)

Laudanum, dobrze że macie już ustalony termin w  CZD:):):)

"nasza" czyli moja skrzynka... więcej tu pracy marty niż mojej, ale parę tricków podpatrzyłam, bieliłam...:)

http://i52.tinypic.com/14mq15.jpg

http://i56.tinypic.com/4vfkn4.jpg

906

muszę zainwestować w szablony ...
muszę też zainwestować w bloczki akrykowe do stempli do kartek bo dzisiaj odebrałam przesyłkę ze stemplami
SĄ CUDOWNE!!!!!

http://i51.tinypic.com/2kesmx.jpg

a tu drobniutkie kamee i papierowe kwiatki, reszta zamówienia:):):)

http://i56.tinypic.com/dmtwnc.jpg
http://i51.tinypic.com/2dtya75.jpg

907

w związku z powyższym spłukana jestem do cna:(

908

Wróciłam smile Pchełko tez jestem spłukana do cna...kupiłam nowe serwetki, farby i 2 pędzle..do tego jakies pierdołki żeby dołączyc je do mojego candy...dopiero teraz je wyśle...strasznie późno.
Cieszę się, ze zdałam ten egzamin, ale potraktowała nas strasznie. Nigdy nie miałam z nią egzaminu...no i było strasznie. Ale już nieważne. Nic z nią już mieć nie będę, całe szczęście tongue Zostałam do dzisiaj, bo były jeszcze obrony, i zrobiliśmy impreze...było świetnie, ale czułam jakąs taka pustkę w sobie. Muszę coś zrobić ze swoim życiem, bo zaczęłam się gubić i nierozumieć kilku rzeczy...ale dzisiaj wieczorem siądę do farb, pudełek i może się wyciszę i przemyślę niektóre rzeczy... zobaczymy. wakacje zawsze tak na mnie dziwnie działają...chciałabym cos z sobą zrobić, zmienić...

Pchełko pudełeczkio jest piekne smile ja dzisiaj kupiłam taka malutką pastę strukturalną, ale niestety na szablon juz pieniążków nie miałam...myślę czy by nie poszukać w internecie wzoru a potem nie wydrukować i przykleic na jakąś grubszą stronę? blok techniczny? Macie większe doświadczenie w tych sprawach smile doradźcie smile

909

pchelka wzory szablonow sa niesamowite tylko powiedz czy to sa takie do wypelniania szpachla lub gipsem ? czyna innej zasadzie?

910

Wiosenko, wzór z szablonu jest na tym pudełku... i to był taki do szpachli... to było coś takiego jak plastikowa okładka do książek (pamietacie z dzieciństwa?)
natomiast te pod zdjęciami "mokego" pudełka to są stemple...
na nie nakłada się tusze i stempluje nimi po papierze...
cos mi sie majta po głowie, że ktoś chyba tego typu stemplami stemplował pudełko decoupage'owe ale kto i z jakim efektem to nie pamiętam,
takich stempli nie wypełnia się np szpachlą....

Posty [ 846 do 910 z 1,199 ]

Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024