Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 280 z 280 ]

261

Odp: Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Nie powiedziałabym. Ale w sumie ona już jest znana. Startowałam w idolu, śpiewa w zespole... Tak więc ona nie przyszła dosłownie z ulicy bez doświadczenia.

Zobacz podobne tematy :

262

Ja tam jej nie kojarzę szczerze mówiąc big_smile, a z idola to akurat mało ludzi pamiętam , a ona nie jest dla mnie charakterystyczna,więc nie zapadła mi w pamięć.

263

Ja idola to tylko pierwszą edycję oglądałam. Odkryłam, że była za którymś razem jak szukałam jej występu z castingu w MT.
Cóż, może ja ją dlatego bardziej zapamiętałam, bo to koleżanka po fachu wink

264

Tzn wink ?

265

tzn, ona jest po anglistyce wink

266

O proszę wink

Z innej beczki , to Bednarek zaczyna karierę pełną parą big_smile
We wtorek będzie w programie Kuby Wojewódzkiego i nareszcie doczekałam się jego koncertu w W-wie smile smile smile

267

Ostatnia edycja była taka sobie ponieważ w finale byli sami wokaliście, szkoda. Lepiej jak jest urozmaicenie. Fakt Kuba Wojewódzki jest najlepszy, jego poczucie humoru i wspaniałe teksty. Bez niego ten program dużo by stracił smile

268

I nie bez powodu najwięcej zarobił na tym programie wink
Ja tylko tą edycję oglądałam i mi się podobała ;]

269

A czy to prawda, że Magda Welc będzie dziś u Szymona Majewskiego ? Ciekawe o czym będzie tam z nim rozmawiała hmm tongue

270

Była,ale czy powinni ją tak ciągać po tych programach to nie wiem.

271

Podsumowanie Wojewódzkiego :

Odbył się kolejny finał programu ?Mam talent?. To była wyjątkowo rozśpiewana edycja. Mieliśmy w niej polską Beyoncé, polskiego Marleya czy polskiego Cata Stevensa. Niestety, była też typowa polska bieda, świat ?Ludzi bezdomnych? i ?Janka Muzykanta?. Wygrało współczucie. Ulubione kryterium artystyczne telewidzów.

wink Polecam jego felietony dla Polityki.

272

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292262195_by_jatyon_500.jpg

273 Ostatnio edytowany przez karlayn3 (2010-12-15 00:30:05)

Przesłuchałam kilka kawałków z płyty Bednarka i jego zespołu.
I może jednak zbyt szybko wysunęłam wnioski. (Ale naprawdę nie podobało mi się jak śpiewał na żywo w MT.)
Te jego piosenki jakoś lepiej brzmią:P I on sam tongue  Z przyjemnością słucham jego piosenek, ale w programie to uszy mnie bolały. Nie wiem skąd to zjawisko.

Hmm lepiej wg mnie brzmi w weselszych i szybszych kawałkach i przede wszystkim z polskim tekstem. Po angielsku jakoś nie przemawia do mnie. Po polsku jak najbardziej.

274

Powiem Wam moje odczucia big_smile Nie są ciekawe, ale powiem, a co big_smile

oglądałam Bednarka u Kuby Wojewódzkiego i rozwalił mnie jak zapytał Kamila, czemu nie wygrał MT. big_smile Taki mądry, a taki głupi big_smile Ciekawe skąd Bednarek miał to wiedzieć, no przecież nie powie, że program był ustawiony big_smile

Po drugie, co do demotywatora powyżej, to zgadzam się z tym cytatem Kuby. A to co powiedział jakiś psycholog, to jest kompletnie bezsensu, albo to ja jestem za glupia big_smile 

A po 3 to spodobały mi się piosenki Bednarka, szczególnie taka jedna tongue
Domyślam się, że bardzo Was to zaciekawiło haha big_smile
Tak więc kończę moje wywody big_smile

275 Ostatnio edytowany przez karlayn3 (2010-12-15 00:43:22)

Dziwne mam odczucia co do wizyty Kamila u Kuby tongue

Martyna która Ci się spodobała?:P Mi się szczególnie podoba "I" big_smile

A z resztą narazie jestem na etapie przesłuchiwania wszystkiego więc co następna to się podoba;)

276

Mi też się podoba ta, którą  Ty wymieniłaś - "I'' , ale najbardziej "Dancehall queen" big_smile

A jeszcze mi się przypomniało, że wczoraj na vivie leciał ten facet z castingu MT "cztery osiemnastki" hahha big_smile Pewnie już jakiś czas to puszczają,ale ja rzadko włączam vivę, więc to zobaczyłam dopiero wczoraj big_smile
sympatyczny gostek big_smile

277 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-12-15 15:56:36)

Powiem Wam,że u Kuby mi się podobał big_smile.Edyta jakoś też.
Kubuś oczywiście zwęszył interes i zaprosił go big_smile .
Rozwaliła mnie odpowiedź na pytanie o nazwisko jego nauczycielki od matmy : " A nawet nie wiem " wink.Oczywiście,to kant,ale i tak mnie rozbawiła big_smile.
Wcześniej,chyba w półfinale też niezły tekst Kamila : " Nawet o tym nie marzyłem,ale marzenia się spełniają" big_smile big_smile.

Co do piosenek , to ja najbardziej lubię z jego płyty : "Sometimes", "I ", "Dokąd Zmierza Ten Świat" , moim numerem jeden jest kawałek, którego nie ma na płycie , Ziemia Obiecana.

278

daje mu rok pózniej pan Bednarek odejdzie w cień... czuje ze bedzie gwiazdka na jeden sezon... w momencie wszyscy polubili muzyke Reggae odkad pojawil sie Bednarek... pierwszą nutą Kurta Nilsena powalił głosem ale reszta to juz kicz... hmm

279

Komu kicz,temu kicz big_smile

Posty [ 261 do 280 z 280 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024