Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 280 ]

196 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-28 20:43:11)

Odp: Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Co zacytował ? big_smile
Paweł jest bardzo dobry akurat i nic tu nie ma do rzeczy to,że jest niewidomy.Choć w sumie mnie to wzrusza,że człowiek mimo takiego nieszczęścia potrafi cieszyć się życiem , nie poddaje się.

Przykład z Me,Myself and I to już palnęłaś niepotrzebnie tongue, bo nic tu absolutnie nie ma do rzeczy to,że dzieciakom pomagają hehe.
Ja widzę różnicę podstawową pomiędzy ludźmi , których wymieniłaś.Oni w przeciwieństwie do Magdy nie szukali sympatii na siłę ,nie bazowali na współczuciu ludzi.
Oczywiście,że to dobrze o niej świadczy na co chciałaby przeznaczyć pieniądze,tylko nie oszukujmy się , na jej chęciach kończy się jej rola w udziale tych pieniędzy big_smile To już inna sprawa.Chciałabym bardzo wierzyć,że rodzice w nią zainwestują i dziewczyna coś w życiu osiągnie,ale przecież muszą domek wybudować i pomóc jakimś tam dzieciom(nie pamiętam już nawet komu,ale mówiła na czacie).
Myślę ,że to pomysł rodziców i producentów,żeby dziewczynka grała na emocjach ludzi (jej za to nie obwiniam),  bije fałszem na kilometr , no aleeeeeee jak kto lubi smile

A propos Pawła , ten występ mnie powalił wink
http://www.youtube.com/watch?v=UFKycN2ndf0

Zobacz podobne tematy :

197

To o tym inwestowaniu w przyjazd do Wwy.
Ona też w tym domu będzie mieszkac ;p nie wiem, nie dopatruje się jakoś fałszu w przeciętnych, raczej ubogich ludziach z małej miejscowości, może dlatego że moi rodzice z takich pochodzą. Dzięki temu znam w pewnym stopniu mentalność jaka panuje w takich miejscach. Absolutnie nie są takimi manipulantami jak niektórzy w wielkich miastach. Ale to już moje zdanie.
Można podejrzewac o to producentów programu ale po co by im to bylo to nie mam pojęcia wink
Z drugiej strony - wiem ze sprawdzonych źródeł że jeden z festiwalów o ile dobrze pamiętam TopTrendy, był ustawiony:D

Paweł miał super występ,zgadzam się smile

198

fammefatale napisał/a:

A w ogóle czemu miała służyć gadka rodziców o tym,że sporo zainwestowali w ten wyjazd do Warszawy, o biednym domu itd ?
Sorry , ale tu się nie trzeba za dużo zastanawiać.

Z tego co wiem, to za wyjazdy na półfinał i finał producenci zwracają koszta, więc również nie wiem jaki sens miała ta gadka.

199 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-28 21:14:21)

No właśnie ,więc jak tu wierzyć w wiarygodność tych programów?Po co im to , nie wiem, nie znam się na tym.
Przeciętni lub ubodzy ludzie też mogą być chytrzy , sprytni i przebiegli , to nie ma nic do rzeczy akurat wink.Pozory mylą,pamiętaj wink. Ja nie mówię,że to od nich ten kant idzie,zresztą nieważne ;]

No i mamy swoją polską Connie Talbot haha big_smile

P.S Oni może tak przeżywali te pieniądze,które wydali na bilety,jak na casting jechali.Nie wiem :]

200

Ale jedziecie z tymi postami wink

Co do śpiewania tego typu piosenek przez tak młodą osobę: mój pierwszy komentarz był - jak w jej głosie kompletnie nie słyszę, by ona tak strasznie KOCHAŁA to życie. Po prostu śpiewa, ale bez wczuwania się w tekst.

Co do Bednarka: on (dla mnie) sprawiał wrażenie luzaka (może coś sobie wcześniej sztachnął wink) i dlatego nie było widać po nim wielkiego rozczarowania. Traktował to spokojnie.

Jeszcze jedna rzecz: po występie półfinałowym Magda komentowała, ze ona tak strasznie nie chciała śpiewać ostatnia, bo przecież ludzie będą mieć najmniej czasu na nią głosować i była pewna, że przez to przegra. To wiele mówi jakie miała podejście....

201 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-28 22:21:27)

a_normalna napisał/a:

Jeszcze jedna rzecz: po występie półfinałowym Magda komentowała, ze ona tak strasznie nie chciała śpiewać ostatnia, bo przecież ludzie będą mieć najmniej czasu na nią głosować i była pewna, że przez to przegra. To wiele mówi jakie miała podejście....

Trochę racji w tym jest,ale to już pewnie presja otoczenia tak na nią zadziałała.Założę się ,że cała rodzinka przed finałem zastanawiała się,na co przeznaczy pieniądze w razie czego haha , wiem , może przesadzaaaaaaaaam big_smile

202

Fammefatale napisał/a:

A w ogóle czemu miała służyć gadka rodziców o tym,że sporo zainwestowali w ten wyjazd do Warszawy, o biednym domu itd ?

Również nie wiem, czemu miało to służyć. Czyżby wzbudzenie litości? big_smile

Nie wiem czy też zauważyliście, jak po występie Magdy, Prokop zadał jej jakieś pytanie. Ona zamiast na nie odpowiedzieć, powiedziała jakąś wykutą na pamięć regułkę.
Zapytał czy czuje, że jest jedną z największych wokalistek w Polsce.
A ona wyjeżdża z tekstem, że dla niej wielkim zaszczytem jest, że mogła wystąpić w MT + sztuczny głupi uśmieszek+ podziękowanie za smsy.
Jak już to było ustawione to mogli jej zadać takie pytanie, aby ta jej odpowiedź pasowała. Bo tu od razu widać, że wiedziała co ma mówić, może w domu już sobie ćwiczyła big_smile

A co do Bednarka, to podobno jak ogłosili kto wygrał, to Bednarek chciał coś powiedzieć do mikrofonu, a Prokop wypalił, że to nie czas na przemówienia. hmm

203

No mi też się wydaje właśnie , że ona ma te sztuczne uśmieszki przećwiczone,można było zauważyć na castingu jej naturalny uśmiech, a reszta różni się od niego niestety.
Ona ciągle o tym zaszczycie nawija,ech.
Nie dopuścili Bednarka do głosu? haha matko,to już chamstwo niezłe big_smile, a zauważyła któraś z Was miny Kuby i Agi po ogłoszeniu wyników?bo ja przeoczyłam, a żałuję,bo podobno były niezłe big_smile.

Na temat finału wciągnęłam dziś w rozmowę nauczyciela śpiewu i  on też stwierdził,że to dziwne wszystko było.Powiedział też,że Magda strasznie nieczysto śpiewała. No i stawiał na innego uczestnika , bo akurat zna go dobrze. Stwierdził też,że Jeszka lub Bednarek powinni wygrać. Tak tylko dorzuciłam,jeśli chodzi o głos profesjonalisty ;]

204

Czyli moje ucho zwykłego zjadacza chleba miało rację wink

Na YT na pewno będą/są filmiki z ogłoszenia wyników. Przecież Wojewódzki cały czas mówił, ze Bednarek ma wygrać i on był tego pewien.

205 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-28 23:22:54)

Może rodzice jej kazali tak mówić i się uśmiechać. W ogóle wkurza mnie, że Magda wygrała, bo stawiałam na Liska, ewentualnie Bednarka.
A jeszcze bardziej wkurza mnie, że wybiera sobie takie "życiowe" piosenki.
Bednarek za to optymistyczne i naprawdę dziwi mnie, że ludzie wolą słuchać takie smęty.

Nie widziałam miny Agnieszki i Kuby. A jakie mieli? Byli zadowoleni, że wygrała Magda? Czy nie bardzo?

A Bednarka niemiło potraktowali. Nie dali mu dojść do głosu-to raz. A dwa- to jak wyczytali go,to nikt z uczestników nie pofatygował się mu pogratulować. Ktoś stał na schodach obok niego,nie wiem dokładnie kto, to zamiast chociaż mu rękę podać to się zawinął do góry. Tylko chyba Ejzenberg mu pogratulował.

A Kuby zachowanie też mnie wkurzyło. Bo najpierw mówił w pófinałach, że miejce w finale jest zarezerwowane dla Kamila, a w finale go ładnie zjechał. Idiota big_smile

Dobra, powiedziałam moje żale, mogę spokojnie iść spać big_smile

206 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-28 23:34:47)

Haha.

Nigdzie właśnie nie mogę podłapać ich min(podobno wyrażały niezadowolenie).Znalazłam to tylko na yt.
http://www.youtube.com/watch?v=DnK33eSTbko
Powiedzcie mi,czy tak wygląda zaskoczona kobieta?? Chodzi mi o matkę Magdy Welc, 3:51 min.

I masz rację Martyna,trochę lipa,że nawet nikt nie pogratulował mu, w końcu 2 miejsce to też nie byle co.Chamstwo no.
Kuba to w ogóle najlepszy był, raz mówił 'Mam Marzenie,że wygrasz ten program' . Później do UDS ' Tam na zapleczu mamy ośmiu znakomitych wokalistów,wykręćcie im numer i wygrajcie ten program' .. wink

Najbardziej jednak powalił mnie komentarz na yt :

"OGŁASZAMY STRAJK!!!!!!!!!!!! TVN WYJAŚNIJCIE ŚCIEME W "MAM TALENT" , PIENIĄDZE POKRADLIŚCIE A? GŁOSÓW NIE DALIŚCIE !!!!!!!!!!!! NIE WEJDĘ NA PROGRAM TVN DOPÓKI NIE PRZYZNACIE SIĘ DO BŁĘDU !!!!"

hahaha.

207

Z ciekawości patrzę na filmiki na YT i wszyscy strajkują mówiąc, że to ustawione, bo to niemożliwe by ludzie faktycznie głosowali na fałszujące i płaczące dziecko.

208

To właśnie a propos tego strajku , który wyżej zacytowałam , sporo ich tam hehe

209 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-28 23:41:11)

Z ciekawości jeszcze tu weszłam zobaczyć czy też nie strajkujecie big_smile

Ok.4 minuty na tym filmiku Kamil coś mówi do Prokopa, a Prokop, że to nie jest czas na przemówienie, czy coś takiego.
Dziwne, bo Liskowi dali powiedzieć i sami mu to zaproponowali.
A Kamilowi nie dali tej możliwości. Ciekawe czemu..

Wszędzie piszą, że będą strajkować, ale teraz, po fakcie, już to niestety im nic nie da.

210 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2010-11-28 23:43:39)

Fajnie. Bednarek chciał coś powiedzieć na co Prokop, ze to nie czas na przemówienia, a zaraz potem do Magdy - to co nam powiesz? hmm

Strasznie podejrzane to wszystko. Magda musiała mieć straszne zaplecze pod postacią swojej całe szkoły podstawowej....

Ciekawe co będzie w finale Top Model wink

Właśnie znalazłam wypowiedź Magdy: Każdy na swój sposób ma talent - pokazuje coś innego. Głosowałabym na Pawła. Jako widz uważałabym, że jest najbardziej utalentowany.

Na stronie głównej onetu jest zapis czatu z nią po zwycięstwie.

211 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-29 00:30:28)

Oszukańcy! jakby to moja prababcia ś.p powiedziała big_smile
Rzeczywiście coś chciał powiedzieć , może się bali,że powie za dużo?! co za luuuuuuuuudzie ! big_smile

Nowy komentarz tam mnie rozwalił :

"Jak krzykneli oboje zgodnie MAGDA WELC!!! TO TAK PIE******** W STÓŁ RĘKĄ ŻE? SIĘ PRAWIE ROZWALIŁ. JAKIM PRAWEM ONA WYGRAŁA?? CHYBA PEDOBEAR WYSYŁAŁ NA NIĄ ESEMESY"

Amba fatima, było i ni ma big_smile

Na tym czacie nie dali mi dojść do 'głosu'  big_smile big_smile !
Ale się nie dziwię,pewnie sporo osób było.

Najgorsze , że nie ma się na to wpływu,to chore.

P.S Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, we wcześniejszym jakimś poście podałam link,gdzie na str Mam Talent , na forum było napisane o tych przekrętach smsowych, weszłam na to teraz i nie ma już niczego , czy tylko u mnie to zniknęło?bo chyba nie.

http://mamtalent.plejada.pl/forum.html? … AwMS5qcw==!!!

to było to

212

fammefatale napisał/a:

TAK PIE******** W STÓŁ RĘKĄ ŻE? SIĘ PRAWIE ROZWALIŁ.

Czekaj!!!Ja poprawie.:)

Jedno Wam powiem dla kasy,wizerunku,kariery-zanajomości,ściema i machlojki to podtawa.

P.S.

213

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,873 … niem_.html

hmm ?

214

Właśnie o tym czytam

215 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-29 22:54:24)

Sporo już o tym w internecie jest ,nie wiem czy to jest normalne hmm

216

Cóż, miejmy nadzieję, że ktoś da jakieś oficjalne wyjaśnienie. Ale nie licyzłabym na jakąkolwiek powtórkę z głosowania.

217

Ja też właśnie,ale co tu w sumie wyjaśniać,pojechali już po całej linii. Możliwe ,że wygrała 300tys. fartem i jeszcze pewnie nic z tym nie zrobią,nieźle.

218

Wiadome, że nie zabiorą dziecku kasy i tytułu. Byłaby wpadka na miarę finału Tap Madl w Australii wink

219

Nie no brak mi słów już na to wszystko!
Co się stało w tym australijskim  Top Model ?bo akurat tego programu w ogóle nie oglądam.

220

Prowadząca powiedziała, ze wygrała pani X po czym wszystko odwołała mówiąc, ze się pomyliła i wygrała pani Y. Na YT pełno jest filmów z tym.

221 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-29 23:41:39)

Mi się wydaje, że takie rozpisywanie się już nic nie da, bo wątpie czy odbiorą nagrodę Magdzie.

A jeszcze przypomniała mi się, wypowiedź Małgosi Foremniak :
" Po tańcu z gwiazdami wszyscy zaczęli śpiewać"

hahaha big_smile nie wiem co ma piernik do wiatraka big_smile

222 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-29 23:44:45)

Foremniak ma w ogóle najlepsze teksty big_smile Nie wiem czy tylko ja tak sądzę , ale wydaje mi się,że ten program obnażył jej niski iloraz inteligencji big_smile

A w Polsce to afera za aferą,ale ciekawa jestem co z tym teraz zrobią.

223

Dopóki nie zobaczyłam jej w programie to miałam o niej całkiem dobre zdanie.
Ale ona jest taka głupia, że masakra. Błyskawicznie to zdanie o niej zmieniłam. big_smile

Ciekawe jak tam samopoczucie Bednarka big_smile
Jakby nie patrząc miło jak się tak o Ciebie kłócą. Ciekawe czy on to w ogóle czyta big_smile

A na forum MT faktycznie usunęli ten wątek o niedochodzących smsach.

224

Hehe myślę,że czyta trochę big_smile
Podobnie było z Kasią Popowską,tylko ona nie dotarła do półfinału i o nią tak się nie bili big_smile

Sprawiedliwie byłoby powtórzyć głosowanie w zaistniałej sytuacji, ale oczywiście tego nie zrobią, bo to byłaby wielka lipa dla tvn-u,o plusie nie wspominając hahaha.

225

A mnie zastanawia, czemu nie dali mu nic powiedzieć w finale do mikrofonu.
Wiem, że to przestarzałe trochę, ale gryzie mnie to, no. tongue

Wiadomo, że ludzie się bulwersują, w końcu tyle osób mu dopingowało.
A najgorsze, że nic z tym nie zrobią, bo głosowania pewnie nie powtórzą.
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że zabierają Magdzie nagrodę główną i dają Kamilowi.
No chyba, że moja wyoraźnia jest tak ograniczona big_smile

Dobrze, że nie wysłałam na Bednarka smsa, bo z tego co czytałam, to plus ładnie by mi konto wyczyścił hmm tongue

226

Właśnie ta afera z plusem to jedna sprawa,ale to,że go nie dopuścili do głosu i jego dziwne zachowanie to druga i nadal to jest dla mnie podejrzane hahaha. Śmieję się już z siebie,bo nie znudziło mi się to jeszcze i nadal mnie to bulwersuje.
I nie tylko mnie,bo widzę ,że ludzie nadal "protestują" w internecie,tylko ciekawe ,czy to coś da,bo wątpię sad

Z tym plusem to przegięcie,ja głosowałam ,ale w orange mam numer i na 2 dzień mi cały czas przesyłali smsy jakieś,ale ogólnie było okej.

Nie wydaje mi się,żeby zabrali jej kasę , bo ona już poszła na cegły nie wiesz big_smile ?

Dziś Kamil z zespołem był w Dzień Dobry Tvn i wg mnie tam lepiej zaśpiewał tę piosenkę,niż w finale.

227

Fammefatale napisał/a:

Nie wydaje mi się,żeby zabrali jej kasę , bo ona już poszła na cegły nie wiesz big_smile ?

hahahahha no faktycznie big_smile

Nic to nie da, tych 300 tys. nie dadzą Bednarkowi, bo Magda już dom buduje big_smile

228

Hahahaha trochę po chamsku jej jedziemy , ale co tam big_smile

A na fb ktoś zaproponował,żeby zrzucić się po złotówce i dać mu tych 300tys. haha

229

Fammefatale napisał/a:

Hahahaha trochę po chamsku jej jedziemy , ale co tam big_smile

Oj tam oj tam, od razu po chamsku big_smile
Wcale, że nie big_smile

230

A Ty o ile mnie pamięć nie myli na początku pisałaś ,że jej się wygrana należy tongue tongue

231 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-30 01:28:03)

No bo uważam,że ładnie śpiewa i ma talent. Myślałam też, że to było uczciwe zwycięstwo.
Ale jak się dowiedziałam, że był przekręt -a ewidentnie był - to już nie byłam tak za nią.
No bo co to za satysfakcja, że bierze ludzi na litość i że smsy na Bednarka nie dochodziły?
Pfe.

I tak najbardziej byłam za Liiiiiiiiiiiiiiiiiskiem big_smile

232

Ten cały polski show biznes to niezły chłam, co tam się wyrabia w ogóle to ja nie wiem .
Lisiecki to może chociaż na tę płytę pieniądze by wydał!
A w ogóle to wchodzi jakiś program XFaktor w styczniu dla śpiewających i jak się nie mylę to castingi będą trwały do końca następnego roku , ale coś dziwne to się wydaje big_smile

233

Coś długo te castingi big_smile
Może nikt tam nie będzie chciał iść,dlatego tak długo. Zanim sie ludzi nazbiera big_smile

Będziesz próbowała swoich sił ? smile

Przyjdzie taka Magda i będzie następny dom budować big_smile

234

W sumie nowy dom by mi się przydał to może się zastanowię hahaha big_smile
Tak poważnie , to skoro tam same przekręty, to ja nie wiem czy warto w takim programie startować,chociaż może i warto,choćby po to,żeby się pokazać?

235

fammefatale napisał/a:

ale to,że go nie dopuścili do głosu

Nie dopuścili go, bo ogłosili Magdę zwyciężczynią, a zwyciężczyni nie będzie czekała na swoją przemowę. Niestety.

236

Oj tam przekręty, nieprzekręty, ale udział w takim programie możnaby wziąć smile
Chociażby po to,aby spróbować swoich sił, pokazać się. smile

237

No właśnie czytałam sobie o tym , ale tam to już ostrzejsza konkurencja raczej big_smile

238

Oj tam chyba się nie doceniasz smile

239

Kuba wkurzył mnie swoim tekstem do pawła a raczej głosujących na niego, żeby nie kierowała ludźmi litość, a czemu nie powiedział tego samego w przypadku Magdy??? Może niech zrobią z tego programu PCK.

240 Ostatnio edytowany przez a_normalna (2010-12-01 11:37:36)

Milka, on miał na myśli, by ludzie głosowali na niego ze względu na talent, a nie "bo jest niewidomy".

241 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-12-01 15:57:21)

Wiecie co ja myślę? Z jednej strony miał rację,bo Paweł ma naprawdę talent i niesprawiedliwe byłoby głosowanie na niego tylko ze względu na kalectwo,ale z drugiej strony nie wiem czy takie rzeczy powinno się mówić,to było trochę nietaktowne,niedelikatne..

242

ajj tam wygrała i juz .. kazdy robi afere... nie ma sie co martwic Bednarek, Lisiecki napewno zostali zauwazeni przez producentów i miejmy nadzieje ze uda im sie cos osiagnac, kazdemu życze żeby im sie powiodło..  a co niektórzy tak jakby wkurzała ich mysl ze ta młoda dziewczynka otrzymała tyle kasy i bardzo dobrze niech zainwestuje w swoja przyszłosc, bedzie miala na start..

243

a mnie boli to, że przy magdzie też powinien to powiedzieć, bo liczy się talent a nie to na co ktoś przeznaczy pieniądze, jak w jej przypadku na nowy dom. Myślicie że to nie było z litości? bo ja u niej talentu nie zauważyłam.

244

Ja zauważyłam,ale wydaje mi się ,że na nią głosowały same starsze Panie :-)
Ale mogę się mylić przecież big_smile

245 Ostatnio edytowany przez tommy88 (2010-12-01 19:23:22)

fammefatale napisał/a:

Ja zauważyłam,ale wydaje mi się ,że na nią głosowały same starsze Panie :-).

Zacznijmy od tego czy starsze Panie ogladają MT i czy smsy umieją wysyłać hehehehe.

246

Są telefony dla seniorów,nie wiedziałeś? big_smile
Nie chodziło mi o babcie,tylko kobiety w wieku naszych matek np tongue

247 Ostatnio edytowany przez allegra90 (2010-12-01 23:20:06)

Nie tylko starsze panie ;p
Naprawde strasznie to przeżywacie i tworzycie jakies teorie spiskowe jakby was Magda osobiście skrzywdziła :] W sumie to historia pokazała,że częściej przegrani stają się bardziej popularni i robia karierę (patrz np.Szymon Wydra,Ewelina Flinta,Audiofeels itp) i skoro tak wam zalezy na tym Bednarku to powinno was to cieszyć smile Pewnie jego płyta świetnie się sprzeda i zarobi dużo więcej niż gdyby wygrał, bo ludzie zirytowani jego przegraną tym bardziej ją kupią.

248

Po prostu wielu ludzi zastanawiają pewne rzeczy,które miały tam miejsce i chyba mamy prawo o tym dyskutować? wink

249 Ostatnio edytowany przez allegra90 (2010-12-01 23:28:31)

W żadnym razie nie zabraniam i też wyrażam swoją opinię smile tylko chciałam stanąć trochę po stronie Magdy bo widzę,że większość jest 'przeciw'. I ukazać wam lepsze strony tej sytuacji dla Kamila tongue

250 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-12-02 00:09:27)

Oj no z pewnością on w muzyce jak sądzę osiągnie więcej niż Magda i przynajmniej nie próbował wzbudzać litości ludzi big_smile
a ona niech buduje domek i tyle w temacie wink

Oglądałam właśnie finał Top Model , jak oni w tych programach męczą tych uczestników przed wynikami!! , trzymają w niepewności ile się da big_smile

Tak w ogóle to oglądałam 2 raz ten program , ale nie podoba mi się,strasznie widać między modelkami konkurencję,albo to tylko moje wrażenie.

251

Ja oglądałam Top Model od pierwszego do ostatniego odcinka i wygrała moja faworytka big_smile

W każdym konkursie jest rywalizacja, a gdy są same dziewczyny, to nie ma siły, żeby nie walczyły ze sobą o wygraną. Przecież one tam są żeby wygrać, więc wszystkie mają mówić: e tam, ja nie chcę wygrać, niech wygra tamta?

252

Proszę pamiętać, że tematem wątku jest "Mam talent" a nie "Top Model" wink
Moderatorka sueno6

253 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-12-02 14:31:18)

A może lepiej nic nie mówić,tylko pokazać się jak najlepiej? wink

W Mam Talent ta konkurencja nie była tak widoczna

254

Czy ja wiem.... zależy jak na to patrzeć. Na pewno w MT byli różni ludzie i każdy z innym talentem. Ale też była konkurencja, tylko w tv pokazywali same występy na scenie, a w modelkach także jak na co dzień mieszkały razem w domu. Tak więc inna atmosfera jest, gdy wszyscy mieszkają razem, a inna gdy tylko widują się za kulisami. Ale konkurencja była i szczerze mówiąc najbardziej wyczuwałam jąwśród dzieci.

255

Może i masz rację , to trochę zmienia postać rzeczy,ale wydaje mi się,że generalnie między modelkami jest konkurencja bardziej 'zawzięta'. Konkurencja wśród dzieci? Magda powiedziała ,że się z każdym tam zaprzyjaźniła big_smile . Oczywiście wiadomo ile w tym prawdy big_smile

256

Chodzi mi o to, że po dzieciach najbardziej widziałam, że chcą wygrać.

257

Tak, a szczególnie po Jędrku jak powiedział, że największą przykrością dla niego byłoby to, gdyby nie dostal się do finału. smile

258 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-12-02 17:59:48)

No dzieci to dzieci wink

http://mamtalent.plejada.pl/108,17470,6 … l#autoplay ---> Nie rozumiem,dlaczego ten chłopak nie dostał się do półfinału,dla  mnie ma świetny głos.

259

Za dużo już śpiewaków było. Ktoś musiał odpaść. Po prostu. Ja tak samo nie rozumiem czemu Kalina nie przeszła. No, ale...

260

Kalina też nieźle śpiewała,ale mi się wydaję ,że ona podobnie jak Piotrek nie ma 'osobowości scenicznej',że tak to nazwę wink

Posty [ 196 do 260 z 280 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024