Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 280 ]

66

Odp: Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Hehe dlaczego chłopak na luzie zazwyczaj kojarzy się z cwaniaczkiem i 'co to nie ja', a cichy i spokojny z sympatycznym chłopakiem? big_smile Pozory myląąą big_smile..
Co do Jędrka , to szkoda mi się go trochę zrobiło , ale wiesz to nic dziwnego akurat,że się popłakał,czasem dorosły człowiek,który włożył w coś dużo pracy i serca nie potrafi ukryć rozczarowania , kiedy mu się nie uda,a  co dopiero dziecko,ale i tak fajny jest i myślę , że do czegoś dojdzie big_smile.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-15 23:56:46)

Właśnie nie o to chodzi, że cwaniaczek, bo był wyluzowany. Na castingu też był wyluzowany, a tam mi się właśnie spodobał. No nie wiem, nie potrafię Ci wyjaśnić dlaczego tak go odebrałam w półfinale. tongue
A Lisek taki sympatyczny, spokojniutki. Jak Prokop spytał go o te latające za nim fanki, to się tak fajnie zawstydził big_smile Ah taki słodziak big_smile

68

Hehe a ja nie przepadam za takimi właśnie chłopakami i dla mnie to nie jest słodkie tylko żałosne hehe, ale każdy ma inny gust,bo inaczej byłoby nudno big_smile. Szkoda tylko ,że w Polsce tak się zdolni ludzie marnują,ale to już jest inny temat wink

69

Jak dla mnie Kamil Bednarek śpiewa beznadziejnie, nie mogę go słuchać... Ale co kto lubi.

70 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-16 16:46:38)

Hehe beznadziejnie śpiewa?szkoda , że nie napisałaś dlaczego tak uważasz,ale masz rację-jak kto lubi big_smile

71

fammefatale napisał/a:

szkoda , że nie napisałaś dlaczego tak uważasz,

Otóż jak go słyszę to mam wrażenie, że zwyczajnie fałszuje. Czasem za mocno wchodzi w dźwięk, czasem odwrotnie.  Ciężko mi troche opisać czemu dla mnie spiewa beznadziejnie, nie czuję tego, jakby spiewał zupełnie nieczysto. Nie znam się na śpiewie, ale tak to odczuwam smile
I to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, nie każę nikomu go podzielać a i on podobać mi się nie musi:)
Z kolei jak śpiewa Piotrek Lisiecki bardzo lubię smile

72

Tak czy inaczej ja cieszę się , że w końcu pojawiają się jakieś nowe  utalentowane osoby w tym marnym show biznesie,mam nadzieję , że zostaną tam na dłużej i nie dadzą z siebie zrobić plastikowych gwiazdek jak ta cała reszta.

73

Kamil - sympatyczny chłopak, ładna barwa głosu ale jednak czy powinien wygrac??? Nie ma aż tak zniewalającego głosu aby wygrać... owszem śpiewa że fajnie posłuchać ale... byli lepsi, bo jak dla mnie Kamil poszedł tylko żeby wypromowac siebie i swój zespół z którym już zreszta nagrywał. Za dużo śpiewających, mogli wpuscic Jima Williamsa on robił ciekawe show.. co do Lisieckiego ma lepszą barwe głosu od Kamila. Powoli Mam Talent przeradza sie w kolejnego Idola itd. Szkoda że nie umia docenic choc troszke innych ludzi którzy od lat ciezko pracowali żeby cos uzyskac, same cwiczenia są wyczerpujace ale niestety finał będzie śpiewający...

74

malinka90 napisał/a:

jak dla mnie Kamil poszedł tylko żeby wypromowac siebie i swój zespół z którym już zreszta nagrywał.

Z pewnością tak jest i nie widzę w tym nic złego wink

75

Aż dziwne, że na castingi w ogóle nie poszedł Cezik big_smile A może celowo nie poszedł, bo wtedy z góry byłoby wiadomo kto wygra wink

76 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-17 12:55:54)

No jeszcze jego tam brakuje do szczęścia big_smile . Ja to się bardziej dziwię,że nie pojawił się Roland Pieczkowski,albo o czymś nie wiem big_smile
Tak na marginesie to pamiętacie może Kasię Popowską z poprzedniej edycji? to był głos.

77

fammefatale napisał/a:

Tak na marginesie to pamiętacie może Kasię Popowską z poprzedniej edycji? to był głos.

Ja może jestem troche przygłucha albo wybredna tongue , ale jak dla mnie ma pospolity i nudny głos, oczywiście mimo tego że śpiewa poprawnie.

Ale za to nie mogę się doczekać jak zaśpiewa Paweł Ejzenberg.

78

karlayn3 napisał/a:
fammefatale napisał/a:

Ja może jestem troche przygłucha albo wybredna tongue , ale jak dla mnie ma pospolity i nudny głos, oczywiście mimo tego że śpiewa poprawnie.

Ale za to nie mogę się doczekać jak zaśpiewa Paweł Ejzenberg.

Ja tam nie wiem , ale chciałabym mieć jeszcze taki nudny głos big_smile

79

Ja oglądam Mam talent, ale mam mieszane uczucia.
Ta edycja jest wybitnie śpiewająca, program chyba powinien zmienić nazwę
na Mam głos:).
Nie podobają mi się do końca wybory jurorów, uważam że pokrzywdzili oni Damiana Skoczyka,
chłopak ma 14 lat, a potrafi już tak śpiewać, grać na fortepianie, perkusji itp.
Tak samo pokrzywdzili Pawełka Paprockiego, 9 latka pięknie śpiewającego po francusku.
W ogóle to źle są uczestnicy zestawieni w półfinałowych programach, bo są programy w których jest bardzo wysoki poziom, a były takie w których był niski poziom.
W każdym programie raczej poziom powinien być wyrównany.

80 Ostatnio edytowany przez malinka90 (2010-11-17 21:24:03)

a mi ten Paprocki działał bardzo na nerwy nie wiem czemu... ale poprostu nie przypadł mi do gustu ten dzieciak.Bardzo mi szkoda ze Genka Loska nie zobacze w półfinale..człowiek miał naprawde fantastyczny głos

81

malinka90 napisał/a:

a mi ten Paprocki działał bardzo na nerwy nie wiem czemu... ale poprostu nie przypadł mi do gustu ten dzieciak.Bardzo mi szkoda ze Genka Loska nie zobacze w półfinale..człowiek miał naprawde fantastyczny głos

Dobry miał głos , ale podobno sam zrezygnował.Wszyscy tak narzekają,że w finale jest za dużo śpiewających , ale trzeba przyznać,że w tej edycji jest dość wysoki poziom wokalny(albo mi się tak wydaje).
Z kolei co do Damiana to też dziwię się , że odpadł,zresztą już to pisałam wink

82

sangria napisał/a:

W ogóle to źle są uczestnicy zestawieni w półfinałowych programach, bo są programy w których jest bardzo wysoki poziom, a były takie w których był niski poziom.
W każdym programie raczej poziom powinien być wyrównany.

Tylko jak przewidzisz jak wypadną uczestnicy? Przecież na długo przed występami ustalają kto w którym odcinku wystąpi i muszą wszystko zbalansować żeby wszyscy śpiewacy nie byli w jednym odcinku, tancerze w jednym i kabareciarze w jednym. To nie wina producentów, ze uczestnicy dają ciała.

83

http://www.youtube.com/watch?v=SfyyO5gNjVo

Po tym chyba straciłam część sympatii do Agnieszki Chylińskiej.

84

noooo nie pokazala sie z tej dobrej strony, zreszta nawet smieszne to nie bylo...

85 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-20 22:55:48)

Za tydzień finał, to będzie coś wink
Tylu utalentowanych ludzi,że naprawdę nie wiadomo kogo wybrać smile Ja nie wiem jak oni to wytrzymują , taki stres,emocje smile
Czuję , że chyba mi się to udzieli też big_smile
Denerwowało mnie narzekanie,że są tam same śpiewające osoby,bo Idola nie ma , a gdzieś jednak ludzie chcą się wybić,ale wiecie co..Tak sobie myślę,że ja akurat sama śpiewam,wiążę z tym przyszłość także mnie akurat wokaliści tam najbardziej interesują.Natomiast jeśli ktoś się tym nie interesuje , to w sumie nic dziwnego,że drażni go to trochę.

Tak czy inaczej,fajni ludzie są w finale,Magda Welc,Bednarek,Ejzenberg(wydaje się pozytywną osobą).
Jak już mówiłam i tak całym sercem jestem za Bednarkiem hehe.

Szkoda,że ten program już się kończy i szkoda ,że dziś zamiast Kasi Sochackiej nie przeszła Kalina Kasprzak-fajna dziewczyna i dobry głos,no ale to też jak kto lubi smile

86 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-21 00:15:43)

No na tym filmiku nie pokazała się z dobrej strony. Wygląda jakby się urwała z jakiegoś horroru big_smile
Paprocki też mi działał na nerwy, nie podobały mi się jego występy.
I uważam też, że zdecydowanie za dużo jest śpiewających ludzi. Bo było wiele osób z naprawdę fajnymi talentami, którzy nie przeszli, gdyż w finale znaleźli się śpiewający. Łeee.
Podoba mi się jak śpiewa mężczyzna z takiej 3osobowej grupy, nie wiem jak oni się nazywają, wystąpili w dzisiejszym odcinku. Jak go słuchałam to aż mnie ciarki przeszły. A potem przełączyłam kanał, gdyż nudzi mnie już ten program big_smile
Mógłby mnie ktoś uświadomić, kto z dzisiejszego odcinka przeszedł do finału?

ps Jeszcze chciałam nawiązać do Bednarka. Zauważyłam, że od kiedy wystąpił w programie to od wtedy wszyscy nagle kochają reggae. Co za ludzie big_smile

87 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 00:15:47)

martyna2010 napisał/a:

Jeszcze chciałam nawiązać do Bednarka. Zauwaważyłam, że od kiedy wystąpił w programie to wtedy wszyscy nagle kochają reggae. big_smile

No to akurat prawda,ale ja osobiście nie widzę w tym nic złego,jeśli ktoś się zainteresował tą muzyką to powód nie jest ważny wink
Podobnie było z M.Jacksonem , to chyba normalne,że jeśli się zaczyna robić głośno wokół danej osoby,interesujemy się  tym co robi.

Denerwują mnie natomiast nastolatki,które nie zainteresują się muzyką czyjąś,a  bardziej osobą.

P.S Przeszła Kasia Sochacka , a pierwsze miejsce należało do Pawła Ejzenberga.

88

Oczywiście, że nie ma w tym nic złego. Nie napisałam wprost, co miałam na myśli, więc może trochę głupio to zabrzmiało.
Mianowicie chodziło mi o to, że zaczęły słuchać tej muzyki, ponieważ spodobał im się Kamil Bednarek jako osoba. Dzisiaj sobie czytałam różne pierdołki w necie, i nie raz nie dwa natrafiłam się na komentarze, jaki to Kamil Bednarek jest słodki, piękny, cudowny i w ogóle, że dzięki niemu zaczęły słuchać reggae. I nie słuchają różnych zespołów(choć jest naprawdę wiele fajnych zespołów reggae) tylko tego jednego - StarGuardMuffin.   Dla mnie to jest głupie, no ale cóż. To tylko moje zdanie tongue

89 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 00:28:08)

No głupie to prawda,ale wcześniej czy później im się to znudzi,mam nadzieję.
Ja akurat go lubię , czy jest taki słodki ,przystojny i boski to nie powiedziałabym,ale na pewno ma to coś,czego brakuje wielu uczestnikom.
Też czasem czytam te komentarze ubóstwiające go i aż mnie mdli smile

90

Nie przepadam za Mam Talent ale to jak śpiewa ten Bednarek to naprawde ma chłopak głos niesamowity,dar od Boga,a te reggae to muzyka też nie najgorsza.

Czy to prawda że on mieszka w miejscowości Lipki,tak mi kolega powiedział,jeśli tak to zaledwie 30km ode mnie.

91 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 00:29:07)

tommy88 napisał/a:

Nie przepadam za Mam Talent ale to jak śpiewa ten Bednarek to naprawde ma chłopak głos niesamowity,dar od Boga,a te reggae to muzyka też nie najgorsza.

Czy to prawda że on mieszka w miejscowości Lipki,tak mi kolega powiedział,jeśli tak to zaledwie 30km ode mnie.

Mieszka,wpadam do Ciebie na koncert w takim razie big_smile,bo w W-wie chyba nieprędko zawita.

92

W takim razie przejeżdżałem setki razy przez tą wieś z resztą pewnie do szkoły chodzi do Brzegu też tam chodziłem do liceum.

93

On w 3 Lo jest? bo ma 19lat podobno.To jeszcze Liceum?:D

94

To młody chłopak,myślałem że jest starszy to w takim razie na pewno na korytarzu się z nim nie mijałem.A on już koncerty daje?W moich rejonach?

95

No właśnie głównie w Twoich rejonach tongue

96

A kiedy ma najbliższy koncert i gdzie wiesz może?Jak wygra MT to bedzie jeździł po całej Polsce do W-wy też pewnie zawita.Tylko ciekawe czy z tą muzyką przetrwa na Polskim  rynku,czy słuch o nim zaginie po jakimś czasie.

97

3-4 Grudzień-Brzeg,Herbaciarnia
9 -Wrocław,Łykend
10-Bytom - Hala Szombierki

itd.. wink

98

Dzięki wielkie zastanowie się nad tym 3-4Grudnia w Brzegu,zobaczę jak z czasem będzie może i pojadę.

99 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 01:09:47)

A nie ma za co;) .Też mam chęć na jego koncert i pewnie kiedyś się wybiorę.

100

Wydaje mi się, że będzie o nim głośno dopóki jego "fanki" będą się nim zachwycać. Po jakimś czasie zrobi się o nim cicho.
Miał swój zespół, o którym wiele ludzi nie miało pojęcia, dopóki nie pojawił się w programie. Teraz nagle każdy słucha jego piosenek.
Jak już minie fascynacja jego osobą, to będzie tak jak przed pojawieniem się jego w mam talent smile

101

No wiesz każdy jakoś zaczyna ,teraz popularność i sympatię łatwo jest zdobyć,trudniej utrzymać.
Trzeba myśleć pozytywnie , ja mu życzę jak najlepiej wink

A o jego zespole z pewnością ktoś słyszał,kto mieszka  w okolicy a jak inni mogli słyszeć skoro nie było o nich głośno?

102

Oczywiście, też mu źle nie życzę, bo mimo wszystko podoba mi się, jak śpiewa.

fammefatale napisał/a:

A o jego zespole z pewnością ktoś słyszał,kto mieszka  w okolicy a jak inni mogli słyszeć skoro nie było o nich głośno?

Oj tam, ale mi pytania zadajesz big_smile
Powiem trochę wymijająco: jak ktoś się interesował reggae, to pewnie słuchał nie tylko jednego zespołu, ale szukał coraz więcej i więcej i tak mógłby trafić na ten zespół. Wiem po sobie, po sama interesowałam się jakiś czas temu właśnie tym rodzajem muzyki i słuchałam wielu zespołów, bo ciągle było mi mało. I nie zawsze te zespoły były znane. smile Czasami w rozmowie z kimś wymieniałam dany zespół, a ludzie na mnie gały robili, bo nigdy o tymże zespole nie słyszeli. smile

103 Ostatnio edytowany przez tommy88 (2010-11-21 01:34:05)

fammefatale napisał/a:

A o jego zespole z pewnością ktoś słyszał,kto mieszka  w okolicy.

Pewnie Ci co się interesowali tą muzką to tak,ale głośno się o nim zrobiło w moich rejonach jaki w całej Polsce kiedy zaczął spiewać w MT,wiekszość jego fanów a raczej fanek to właśnie młode dziewczyny,nastolatki tak jak moja siostra zakochana po uszy hahahaha.

Po pewnym czasie tak jak pisze Martyna publika go opuści,ale talentu mu nie ujmuje.

Mineliśmy się z Martyną postami,prawie o tym samym;)

104

Oj tam starsze też go lubią big_smile
Ja mam ciągle nadzieję , że on nie będzie " gwiazdką" jednego sezonu,bo naprawdę jego muzyka nastraja pozytywnie.Ale żeby stwierdzić,czy tak będzie trzeba poczekać.Weźcie pod uwagę fakt,że każdy wokalista w jakiś sposób zaczynał swoją karierę , a jednak wielu z nich utrzymuje się na rynku muzycznym przez długie lata.
Faktem jest jednak to,że szał minie i zostaną ci,których naprawdę ta muzyka kręci.
Może to i lepiej?

105 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-21 02:03:37)

tommy88 napisał/a:

wiekszość jego fanów a raczej fanek to właśnie młode dziewczyny,nastolatki tak jak moja siostra zakochana po uszy hahahaha

Ale z Ciebie niemiły brat. big_smile
Zauważyliście może, że wszyscy wszędzie o nim piszą? Nawet tutaj, omg big_smile

106

Fammefatale-Oczywiście że starsze też np:Ty:)

A co do muzyki to niech śpiewa jak najdłużej i żeby jego muzyka miała duży że tak powiem popyt,ja to się za bardzo nie znam na muzyce tego
typu ale wiadomo że Feel i spółka to to nie jest i ma o wiele cięższą drogę przebicia i utrzymania się na rynku.

107

No tak to już jest w tej naszej kochanej Polsce , że im większe g..no , tym ma większą siłę przebicia , a to co mniej popularne traci na wartości wg niektórych.A szkoda.

Ja to powiem Wam,że ogólnie uwielbiam ludzi z pasją, ludzi utalentowanych nieważne w jakim kierunku.
No Martyna koło niego nie da się przejść obojętnie jak już tacy ludzie jak my o nim piszą to musi coś znaczyć hahaha big_smile

108 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-21 02:29:34)

Haha big_smile No tak, skoro nawet my juz o nim rozmawiamy, to faktycznie cos to oznacza big_smile

a tak sobie myśle(hahaha big_smile ) ze Kamil ma ogromne szanse na wygranie finału. Jak te wszystkie jego fanki dorwą się do telefonów, to zwycięstwo ma gwarantowane smile

A swoją drogą dlaczego Ty nie spróbowałaś swoich sił w mam talent? smile czytałam, że lubisz śpiewać i wiążesz z tym swoją przyszłość. A tak to może na castingach poznałabyś sie z Bednarkiem big_smile

109 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 02:40:34)

martyna2010 napisał/a:

A tak to może na castingach poznałabyś sie z Bednarkiem big_smile

Z tego tekstu to aż się roześmiałam hahaha big_smile, spokojnie ,jeszcze poznam big_smile big_smile

No a tak poważnie to myślałam o tym,ale nie czuję się jeszcze na siłach powiedzmy big_smile
Musze trochę podszkolić śpiewanie,poczuć się pewniej i kto wie.. wink
Tylko jak widzę opinie wielu ludzi na temat śpiewających to mi się odechciewa trochę big_smile
Zamiast wspierać,to wszyscy narzekają,że za dużo tam wokalistów,i jaka to ma być dla mnie motywacja ?:D

Co do jego fanek to też tak sobie pomyślałam,że zamiast gadać tyle o nim to mogłyby wszystkie zagłosować i wtedy bardzo możliwe ,ze wygrałby big_smile

110

fammefatale napisał/a:

spokojnie, jeszcze poznam big_smile big_smile

o jaka pewna siebie big_smile big_smile

Ty sie nie patrz na ludzi, bo jak bedziesz patrzec na innych, to daleko nie zajedziesz. Rob to co kochasz, i co sprawia Ci mnóstwo radości. smile
Dla mnie za dużo tam jest śpiewających ludzi dlatego, że przyszło wiele innych osob z innymi talentami niż śpiew, i odpadli. W finale chyba wszyscy sa śpiewający i tylko jedna para tańczących.

W ogóle czuje taki niedosyt, ta edycja była zbyt idealna. Nie było takich przypałów jak bracia kozłowscy, czy roland, ktory pojawiał sie we wszystkich muzycznych programach. Jestem niepocieszona sad big_smile

111

Hehe wyjątkowo było mało przypałowców to prawda big_smile,ale nie martw się-jeszcze ja się pokaże big_smile hahahaha.

Nie no serio teraz to wiem,nie powinnam słuchać innych i zazwyczaj mam głęboko , co im odpowiada lub nie.Wiem ,że jak się komuś mam spodobać to tak będzie,ale wiesz..czasem to się udziela.Ta wieczna krytyka ze strony ludzi,którzy sami w życiu niczego nie osiągnęli,  a najwięcej mają do powiedzenia.
Tak czy inaczej jest to coś ,co kocham i jedyna rzecz,której jestem w życiu pewna  a to u mnie nowość smile
Tylko znalazłam się w jakimś głupim okresie, gdzie potrzebuję odrobiny motywacji,akurat ze strony znajomych nie mogę na to liczyć,bo oni ze wszystkiego sobie żarty robią big_smile .

Na pewno chcę to robić,a dobrze czasem być czegoś w życiu pewnym wink

112

fammefatale napisał/a:
a_normalna napisał/a:

Wszystkich śpiewaków na wstępie skreślam, bo wg mnie ich miejsce jest w idolu.

Nie wiem czy zauważyłaś,ale Idola od kilku lat już nie ma , więc gdzieś iść muszą wink
Ja największa wagę przykładam do osób śpiewających , bo  studiuję dziennikarstwo muzyczne i kocham śpiewać big_smile

A poza tym większość z nich nie śpiewa na miarę Idola. smile W idolu raczej brali pod uwagę popowych śpiewaków. A w MT są ludzie z naprawdę nieprzeciętnymi głosami. Co prawda trochę za dużo ich w finale. tongue

113

Tak, to będzie śpiewający finał. Jeden duet i jeden zespół tańczący, a reszta to ludzie, które śpiewają. Szkoda, że nie przeszedł nikt z akrobatów albo gimnastyków. Byłaby wtedy jakaś odmiana smile

114

fammefatale napisał/a:

Hehe wyjątkowo było mało przypałowców to prawda ,ale nie martw się-jeszcze ja się pokaże  hahahaha

Będę wysyłać na Ciebie smsy hahahha big_smile

fammefatale napisał/a:

Wiem ,że jak się komuś mam spodobać to tak będzie,ale wiesz..czasem to się udziela.Ta wieczna krytyka ze strony ludzi,którzy sami w życiu niczego nie osiągnęli,  a najwięcej mają do powiedzenia.

Ciekawe dlaczego jak ktoś nas krytykuje, to przejmujemy to zdanie jako swoje, a jak ktoś nas chwali to i tak nie wierzymy?
Wiadomo, jest wiele zazdrosnych ludzi, którzy nie mają pasji, talentów i podcinają innym skrzydła. Wszystko wiecznie im się nie podoba, z niczego nie są zadowoleni. Najlepiej takich olać! smile

115 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 16:09:46)

Jasne,że olać i uodpornić się na czyjaś zazdrość,bo za dużo jej w tym świecie.Ale najbardziej denerwują mnie ludzie,którzy sami nic nie potrafią , a wiecznie krytykują.
No ja nie mówię,że nie mogą powiedzieć,że dany występ im się nie podobał albo osoba-każdy ma prawo do własnego zdania.Tylko,że niektórym to się nic już nie podoba i ja się w ogóle zastanawiam co trzeba byłoby zrobić,żeby komuś się spodobać.Aczkolwiek jestem zdania,że nie każdy musi Cię lubić przecież smile

P.S Ja chciałabym jeszcze w finale Jędrka(już nie wokalista big_smile ),ale szczerze to nikt inny z osób nie-śpiewających nie przychodzi mi do głowy.Proponuję osobom,które narzekają na wokalistów podać kilka osób (nie związanych z muzyką), które zasługują na finał big_smile
Niestety,ale nikt w pamięć mi nie zapadł,a może faktycznie był ktoś interesujący?

116 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-21 16:20:59)

Czuję, że powinnam odpowiedzieć na Twoje pytanie, gdyż sama marudziłam, że za dużo śpiewających. smile
No to mi się podobał jeszcze facet, który robił sztuczki z linami; ten kowboj i ta para taneczna, która jest w finale big_smile

ps. jeszcze co do przypałowców, to był jeden zespół z mojego miasta. Ledwo wszedł na scenę, a zapaliły się 3 czerwone krzyżyki. Ale wstyyyyyyd big_smile

117 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 16:29:42)

A facet jedzący bigos? big_smile big_smile big_smile Ludzie mają pomysły..
A jaki to zespół? pochwal się,bo chcę się pośmiać big_smile big_smile Może Ci,co śpiewali " wodzionkę" ? big_smile

Ja się zgadzam , mógłby być bardziej urozmaicony finał no okej,ale przecież ktoś głosował na śpiewających,widocznie ludziom się podobali.A jak ktoś chciał innych,to mógł głosować big_smile Nie bardzo rozumiem do kogo te pretensje są kierowane big_smile
I akurat tu nie mam konkretnie Was na myśli,ale ogólnie wszystkich,nawet na str Mam Talent,którzy się na to skarżą.

118

fammefatale napisał/a:

A facet jedzący bigos? big_smile big_smile big_smile Ludzie mają pomysły..

Ten, to dopiero miał talent big_smile hahahaha

fammetafale napisał/a:

A jaki to zespół? pochwal się,bo chcę się pośmiać big_smile big_smile Może Ci,co śpiewali " wodzionkę" ? big_smile

hahahha wstyd mówić tongue
Chłopaki od wodzionki też byli fajni, ale ich nie przepuścili,  takie talenty się zmarnowały sad

A "wodzionka" stała się hitem big_smile wszyscy moi znajomi ją śpiewali, nawet 5-letni brat hahaha coś w tym jest big_smile

119

Ja to powiem Ci,że się dziwię,ale i podziwiam za odwagę takie osoby.Chodzi mi tu o takich typowych przypałowców właśnie big_smile
Czy im się wyłączył jakiś organ odpowiedzialny za wstyd ?:D big_smile Też tak chcę big_smile

120 Ostatnio edytowany przez martyna2010 (2010-11-21 17:10:36)

Faktycznie trzeba mieć sporo odwagi, aby iść do takiego programu wiedząc, że sami wystawiamy się na pośmiewisko.
W którejś edycji byli bracia Kozłowscy:
http://www.youtube.com/watch?v=u1yI6O7wuvk big_smile
To jest tak głupie,że aż śmieszne.

Przecież oni chyba wiedzieli, że nie przejdą, poza tym nic tam sobą nie reprezentowali.
Jedynie w gorsze dni włączam sobie ten filmik i od razu znacznie polepsza mi się humor. No to na coś się przydali big_smile

W którejś edycji byla też pani Irenka i pan Józef w występie pt "autostrada". Pamiętacie może?
Jeju jakie to było głupie. Albo może mam zryte poczucie, dlatego to mnie nie śmieszyło. No nie wiem.
A z tego co kojarzę to przeszli dalej. hmm

121 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-21 17:56:14)

martyna2010 napisał/a:

W którejś edycji byli bracia Kozłowscy:
http://www.youtube.com/watch?v=u1yI6O7wuvk big_smile

Hahahahaha, wiesz to nie jest śmieszne,że w jednej rodzinie dwóch takich się znalazło haha big_smile
Usłyszeli ten dźwięk,ale nadal 'śpiewają' a co tam big_smile
Kuba był jak zwykle najlepszy : " Powinniście iść śladem Beatlesów.Powinniście się rozpaść" haha big_smile

A to jest lepsze?
http://www.youtube.com/watch?v=4GgDR1CdJCI

I znowu zacytuję Kubę :"Tomku,żeby wejść do finału,musisz zmienić tylko jedną rzecz.No musisz nauczyć się śpiewać "  big_smile big_smile big_smile
Najlepszym jednak tekstem popisała się Foremniak : "Powiem ci tak: śpiewasz jak kot mmm... mmm... na puszczy." Tego to ja jeszcze nie słyszałam i zawsze myślałam,że to jednak inaczej leciało big_smile big_smile haha.I taką to my mamy 'elitę' big_smile
Co do występu..Nie obrażając fanów disco polo,ale z taką muzyką do tego programu ? big_smile

P.S Ja się obawiam,że oni naprawdę myślą,że są dobrzy wink

122

Wiecie co wam powiem - ja zupełnie nie rozumiem tego fenomenu Bednarka tongue w eliminacjach zaskoczyły mnie zachwyty jury, w półfinale występ lepszy, bardzo nastrojowy i miło go było słuchać, ale wg mnie przynajmniej kilku finalistów bije go na głowę big_smile szczególnie P. Lisiecki i Sabina Jeszka. Życzę mu wszystkiego najlepszego, niech chłopak robi kariere, ale ja jego występów 'nie czuję'. Myślę,że spora część jego fanek zachwyca się tym,że jest taki wyluzowany, 'młodzieżowy' (taki spoko elo ziom tongue ), a mnie to właśnie dodatkowo zraża.

123 Ostatnio edytowany przez malinka90 (2010-11-21 18:17:08)

no w tym programie oto chodzi zeby byc wyluzowanym a nie na pokaz.. A wlasnie jesli chodzi o Ta Jeszke to ja jej nie lubie bo ona dopiero udaje słodką niewinna dziewuszke a zaniedlugo zobaczymy ja na okladce Playboya .. bedzie musiala jakos sie wybic.. przykro mi to mowic ale tak ją odbieram.. nie lubie takich aż za słodkich.. jak dla mnie to jest lelum polelum XXI wieku i skonczy jak reszta tych słodkich artystek czyli na okladce Playboya czy CKM-u..

124

Ja  z kolei nie rozumiem fenomenu P.Lisieckiego,ale się nie doszukuję co kręci część jego fanek tongue
Chociaż możliwe , że masz rację..Bednarek pewnie sporo zyskuje dzięki urokowi osobistemu big_smile, ja tam lubię jego pozytywną muzykę,jego piosenki są dość fajne i lubię ,kiedy ktoś potrafi przykuć uwagę i zaczarować głosem,już jaki on nie jest wink
Jeszcze sympatię wzbudza we mnie Paweł Ejzenberg,niby z innej bajki,ale też mi się podoba jego głos.I tu można np powiedzieć,że połowa jego fanów,to osoby które mu współczują,a mi akurat o litość nie chodzi smile.Co do Sabiny , hmm może i dobrze śpiewa,ale niestety to mało.Teraz sporo ludzi dobrze śpiewa, a nie każdy ma to "coś" .

125

fammefatale napisał/a:

wpadam do Ciebie na koncert w takim razie.

Uważaj bo jestem drogi,dlatego ponieważ jak zacznę śpiewać to będziesz mi płacić żebym przestał hahahahaha;)

Fammefatale-Z tym bigosem to faktycznie pojechał facet ostro hahaha.

A tak poważnie to ja tam na muzyce się nie znam tak jak Wy ale Bednarek ma głos i wg tego go oceniam,czy jest luzak taki ziomek,a niech sobie będzie może i troche robi to pod publike ale z pewnością talent posiada.

126

Myślę,że każdy z uczestników ma pomysł na przekazanie swojego talentu tak czy inaczej. Chodziło mi o to,że Bednarek zwyczajnie jest takim wyluzowanym człowiekiem a Lisiecki nieśmiałym i dla mnie własnie ten drugi jest bardziej naturalny i najzwyczajniej w świecie uwielbiam tez jego głos big_smile Paweł Ejzenberg jest wszechstronny i wzbudza sympatie a co do Jeszki to myślę, że męska część publiczności (znam osobiście pare takich przypadków ;]) lubi ją też za ten urok osobisty tak jak damska część lubi za to Bednarka. W Sabinie podoba mi się jej mocny,dźwięczny glos,takie wokale lubię u kobiet smile
Ale finał zweryfikuje kogo najbardziej lubi Polska wink

127

A ja nie zauważyłam,żeby tak facetom podobała się Jeszka big_smile

Tommy,aż tak zawodzisz? big_smile

128

Fammefatale nawet nie pytaj;)Tragedia.

Naprawdę podziwiam Twoją pasję,bo co tutaj dużo mówić jeśli ktoś nie ma głosu do śpiewania to nie będzie miał nigdy,mnie tam do śpiewania wogóle nie ciągnie ale podziwiam ludzi z tą pasją,nie wiem jak tam u Ciebie z głosem ale skoro myślisz o MT to znaczy że jesteś pewna swego głosu,kto wie może kolejna edycja będzie Twoja;).

129

A no dzięki wink Szkoda tylko,że tak długo z tym zwlekałam,ale zamierzam nadrobić ten stracony czas ,bo teraz mam większe możliwości. Jestem pewna tego,że mam predyspozycje,dobry głos,tylko boję się,że nie jest to unikat, a jak wiadomo sporo jest teraz osób,które potrafią śpiewać.No ale nie dowiem się,jak nie spróbuje wink
Kolejna edycja to jeszcze nie będzie moja,ale jakaś późniejsza to kto wie hehe big_smile.
Miejmy odwagę sięgnąć po marzenia,bo pasja to naprawdę w życiu ważna rzecz wink

130

fammefatale napisał/a:

A ja nie zauważyłam,żeby tak facetom podobała się Jeszka big_smile

Mój narzeczony powiedział, że Jeszka wg niego, jest po prostu brzydka. Zdziwiło mnie to, bo publika w mam talent szalała na jej punkcie, a Wojewódzi i Prokop piali z zachwytu.
Czasami nie rozumiem facetów wink

A co do wczorajszego odcinka, to ciekawi mnie dlaczego zrezygnował ten co przebrany był za kobieto-mężczyznę. Czy doszedł do wniosku, że nie ma szans, czy coś ze zdrowiem....

Posty [ 66 do 130 z 280 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Mam Talent i Kuba Wojewódzki :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024