Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 136 ]

66

Odp: Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

a ja Kielce:)wiem,że teraz cierpimy...ale spójżcie na to z innej perspektywy,przeżyliśmy z naszymi ex wiele wspaniałych chwil,pomimo,że także ranili,dawali szczęście...ja pomimo,że nie mam już szacunku do ex to dziękuje mu zw wszystko dobre co mnie z nim spotkało...tego nie zapomne...choc kochać kiedyś przestane to wspomnień mi nikt nie zabierze tych dobrych i jeszcze jedno dzieki niemu jestem mądrzejsza na przyszłość

Zobacz podobne tematy :

67

malutka2230 napisał/a:

Zdradzony BARDZO DZIEKUIJ od razu buzka mi sie smieje:) Szkoda tylko ze ¨spotykamy¨sie w takich okolicznosciach a nie innych ale i tak bardzo sie ciesze ze jestem z Wami od razu lzej na serduszku.

Ja też się bardzo ciesze że lepiej ci troszke smile

68

Oj a faktycznie myslalam ze jestem na koncu swiata i w dodatku sama:) Fajnie ze jestescie!!!!

69 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:49:00)

No fajnie by było się naprawde spotkać w tym gronie

Nawet nie jesteście sobie wyobrazić ile radości mi przynosi rozmowa z wami
Jesteście świetni
Kocham was wszystkich

70

Słuchajcie.Bardzo fajnie mi się z wami pisało.Humorek mi się poprawł:)Muszę niestety już kończyć.Obowiązki wzywają.Trzymajcie się.Głowa do góry.

71

my ciebie tez kochamy:)

72

To umowmy sie wszyscy na jedna WIELKA europejska wycieczke:)Niby wszyscy razem i tak blisko a jednak kazdy sam i tak daleko...

73 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:49:42)

slowik a ty pamietaj o tym co napisales glowa do gory i nie zapominaj o tym:)do uslyszonka:)

to gdzies w polowie musimy sie zgadac:)

74

Slowik pozdrawiam Cie cieplutko i trzymaj sie mocno:)

75

słowik

Glowa do góry jesteśmy z toba

76 Ostatnio edytowany przez Ilonta (2010-08-14 20:18:22)

ja też was Kocham wszystkich i przytulam do serduszka:*a Ty pelasia napisz jak się jutro sprawy potoczą

77

ja też jestem za spotkaniem tak miło jest z wami że ta znajomość powinna się toczyć dalej

78

zdradzony jak to mówią prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie

79

oki napisze  mam stresika przed jego powrotem z pracy znajac zycie bedzie sobie z nia caly czas rozmawial przez tel...a jutro ...chyba sobie jakiegos znieczulacza zafunduje bo nie wiem czy dam rade

80 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:50:42)

no masz racje.
Ale ten pomysł ze spotkaniem się zawrócił mi w głowie jak moja była smile
hehe

pelaska21 napisał/a:

oki napisze  mam stresika przed jego powrotem z pracy znajac zycie bedzie sobie z nia caly czas rozmawial przez tel...a jutro ...chyba sobie jakiegos znieczulacza zafunduje bo nie wiem czy dam rade

Trzymaj się jesteśmy przy tobie

On przez telefon a ty na forum

81

no widzisz zdradzony nawet sie usmiechac zaczeles:) to juz cos;)

82

Szkoda ze musielismy sie ¨spotkac¨ po takich przezyciach. Szkoda czsu na tych naszych nie wartych niczego ex!!!

83

A to wszystko dzięki wam

84

ja mam ze dzieki wam przetrwam te 6 dni...:(

85

polaska a ty gdzie mieszkasz?

86 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:51:30)

az nie poznaje siebie w lustrze...zawsze o siebie dbalam a teraz wygladam jak dziecko po przejsciach ...masakra a wory to mam takie ze az nie wiem jak je przykryc....

w polsce niedaleko szczecina a w angli  niedaleko east hamu

87 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:52:10)

ja obecnie w Anglii

a to z tobą o herbatce rozmawialiśmy?
No to herbatka nas czeka co?

88

no pewnie jesli masz ochote to nie ma sprawy:)a jak humorek?

89

Mój humorek coraz lepszy zaraz wychodze z domku...nie bede sie zamulać...aha Kochani wypije za nasze złamane serduszka...

90

bardzo prosze wypij...tylko zebys trafil do domu:)

91

He,he postaram się...od teraz żyje już dla samej siebie,nie dla niego...niech żałuje jaką fajna dupeczke stracił;) Kochana Twoj ex też to zrozumie wtedy Ty bedziesz góra...mamy siebie,więc damy rade:)a Ty też prosze nie zamulać sie i główka do góry...

92

ilonka...nie poznaje kolezanki i takie nastawienie mi sie podoba...jestem z ciebie dumna!!!:*

93

Bo zaczynam wierzyć w siebie...niech sobie obraca tamta...wali mnie to...był ch...i ch...zdechnie,a ja przynajmniej bede szczesliwa...zamierzam udowodnic to jemu i sobie,bo wiem,że to go najbardziej zaboli...nie warto płakać o takiego pustaka

94

moja kochana:)teraz to ja bede brac przyklad z ciebie

95 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:52:56)

pelaska21 napisał/a:

no pewnie jesli masz ochote to nie ma sprawy:)a jak humorek?

hej oczywiście że mam ochotę wypić z tobą herbatkę .
Wiesz tak czytam te posty tych ludzi i mi się znów pogorszyło tyle bulu tu jest że nie mam słow

Ilonta napisał/a:

Bo zaczynam wierzyć w siebie...niech sobie obraca tamta...wali mnie to...był ch...i ch...zdechnie,a ja przynajmniej bede szczesliwa...zamierzam udowodnic to jemu i sobie,bo wiem,że to go najbardziej zaboli...nie warto płakać o takiego pustaka

Brawo kochana to jest podejście. Podoba mi się.
Dużo nienawiści jest w tych słowach a to też nam pomaga

96

mnie tez to doluje...

97 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:53:52)

ale nie ma co się znów dołować sad

A ja myślałem że cię już nie ma

98

kazdy tutaj strasznie cierpi...na codzien nie widac ile jest bolu w ludziach a tutaj?:(wogole jestem jakas nieobecna dzisiaj:(to juz jutro:(znowu chce mi sie plakac:(zaraz wezme goraca kompiel tak jak ciocia ilonka kazala i bede wyc w glos:(codziennie sie tak modle o sile i nic z tego dalej jej nie mam:(

99

jak chcesz mogę cie wspierać
mi też będzie wtedy łatwiej

100

Niestety przykro jest czytac to co ludzi spotyka i to od tych najblizszych i najukochanszych!!!Zycie niestety jest brutalne a ludzie jeszcze gorsi niestety.

101

Ale ja się zastanawiam co kieruje takimi ludzmi.
może ktoś wie z was?

102

ja bardzo lbym chciala ale nie chce was zadreczac swoimi problemami wystarczy ze macie swoje:(

103

A po ile kochani macie lat?
Ja mam 29 lat
tyle lat też zmarnowane

104

Tez chciala bym to wiedziec i duuuuuuuuuzo o tym mysle ale niestety nadal tego nie rozumiem!!Trzeba po prostu takim byc i juz.

105

pelaska21 napisał/a:

ja bardzo lbym chciala ale nie chce was zadreczac swoimi problemami wystarczy ze macie swoje:(

Ależ po to tu jesteśmy
Mi to też pomaga.
Ja chętnie cię wysłucham i na pewno pozostali też.

106

czysty i wylaczny egoizm...bo ja bym nie potrafila bedac z kims kto jest dla mnie dobry i bardzo mnie kocha tak zrobic...jak ja po zerwaniu z moim bylym calowalam sie z chlopakiem(pogubilam sie w tym wszystkim)to do teraz ryczalam ze jak ja tak moglam i wogole plulam sobie w twarz,znienawidzilam sie za to ze zrobilam z siebie....teraz jak wiem ze on ma inna to juz nie ma sensu sie zadreczac...wiem jedno on od zawsze robil wszystko pod siebie wszystko tak zeby jemu bylo dobrze ja bylam na samym koncu

107

Jestem facetem a płacze jak dziecko czasem jak to wszystko mi się nazbiera a podobno faceci są inni i nie płaczą jak widać nie każdy

108

co to wogole za teoria ze faceci nie placza jezeli czuja bol to jak mozna inaczej to wykrzyczec??dac komus po twarzy czy wyrzyc sie na innych?placz pomaga kazdy z nas ma w sobie cos z dziecka...nie mozna sie wstydzic lez...

109

Tez niestety tak mam i czasami zloszcze sie na sama siebie ze tak nie portafie. Niestey ja tak nie umiem ale ktos w stosunku do mnie zrobil to bez mrugniecia okiem...

110

to samo było ze mną ja prałem,sprzątałem,gotowałem zmywałem a jak poprosiłem by to zrobiła bo jestem bo ja też chce odpocząć to mówiła ok zrobie puźniej a czasem jej to zajmowało tydzień.talerze położyła i leżały jak bym nie zmył to bym nie miał w czym jeść a jeszcze musiałem ugotować bo księżniczka spała po pracy a ja w kuchni zap... i do pracy czasem nie tomny chodziłem

111

no widzisz oni tak naprawde nie kochali nas najwazniejsze sa ich tylki...zobaczymy czy bedzie im lepiej bez nas...

112

Dlaczego tacy fajni faceci trafiaja na takie ¨dziewczyny¨?????Gdzie jest sprawiedliwosc????

113

Sęk w tym że sprawiedliwości nie ma

114 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:54:59)

niestety to prawda.

Widocznie przeciwienstwa sie przyciagaja...

115

i nie będzie.
to co teraz zamierzacie zrobić ze swoim życiem?
Jakie macie pogląddy na to wszystko?
I czy będziecie w stanie zaufać jeszcze komuś?

116

Nowy zwiazek- dziekuje!!Nie chce i nie potrafie nikomu zaufac!!Moze z czsem ale juz nie tak jak teraz. Zawsze bedzie czerwona lampka.

117

Ja też tak mówie lecz w głębi duszy niestety chciałbym poznać jaką kobiete która będzie warta tego całego zachodu

118

SZczerze mowiac tez o tym mysle i bardzo bym tego chciala ale nie wiem czy kiedys to nastapi i czy mnie to spotka...

119 Ostatnio edytowany przez noelle (2010-08-15 13:55:46)

Polaska
W swoim poście napisałaś że nie wyrzuciłaś go bo było ci go żal a ja jak bym wcześniej wiedział że ma kogoś to by od razu walizki miała za drzwiami. Ja jak się dowiedziałem to jej odrazu walizki spakowałem i samochód za 30 min był naszykowany do wywózki ja też w inne miejsce tego samego dnia sie wyprowadziłem

malutka2230 napisał/a:

SZczerze mowiac tez o tym mysle i bardzo bym tego chciala ale nie wiem czy kiedys to nastapi i czy mnie to spotka...

Spotka spotka jesteście wspaniałymi kobietami tylko trzeba odpowiedniej osoby by z was energia pozytywna się wydostałą

120

Dziekuje za mile slowa ale ja chyba stracilam nadzieje...Po prosty nie chce przezyc tego co teraz przezywam (przez niego nie pierwszy raz).

121

Ja też się tego boje okropnie ale nie stety nie chce być sam do końca życia , a dzieci chce je przewijać i pilnować bawić i patrzeć jak dorasta podziwiać z kochaną żoną

122

Powiem Ci szczerze ze moje dobre przyjaciolki sa juz po slubie, maja dzieci, rodziny a ja bagaz strasznych doswiadczen i nic wiecej w dodatku sama w obcym kraj!!To jakis koszmar chyba...

123

ja to samo mam co ty

124

Beznadziejn uczucie!!!

125

no nie stety
Kochani ja juz musze uciekac
bo musze lulu.
Do jutra chetnie porozmawiam.
Trzymajcie sie cieplutko

Zawsze jest jeszcze jedno wyjscie poznac kogos dla zapomnienia nie angażując się.

malutka2230 trzymaj sie chetnie zawsze z toba porozmawiam na kazdy temat pamietaj nie załamuj sie smile

buziaczki i dobrej nocki zycze

126

Wzajemnie:) Kolorowych snow i milej nocki.

127

Zdradzony nie jesteś sam, jak widzisz jest wiele osób po takich przejściach, ja byłam 5 lat w związku w którym dawałam z siebie wszystko, gotowałam, dźwigałam wałówki do jego pracy, kupowałam mu ubrania, robiłam prezenciki, wspierałam, dawałam kasę jak nie pracował a potem jak wykończył mnie finansowo, fizycznie i psychicznie odszedł do innej do której przez rok, bedąc ze mną pisywał smski, maile, obiecując złote góry, potem zastanawiał sie którą z nas dwóch wybrać, jak w sklepie z warzywami lub na targu koni, miał wyjechać ze mna na urlop i  w przeddzien dowiedziałam się że wyjechał ale z nią, taki psychicznie pokręcony mały człowieczek, żałosna menda, gnida, eh szkoda gadać, ciesze sie ze jestescie.

128

malutka2230 napisał/a:

´Niestety ja tez jestem w podobnej sytuacji: zostalam oszukana, zdradzona i porzucona jak zwykly smiec. Tak sie zastanawiam dlaczego wartosciowi i dobrzy ludzie zawsze trafiaja na takich, ktorzy bez skrupolow to wykorzystuja???Wiam ze to co powiem to moze zwykly slogan ale potrzebujesz czasu ktory  uspokoi emocje i bol. Bedzie ciezko bo to bardzo boli ale musisz byc silny!!Nie mozesz pozwolic pomiatac soba tak jak ja sobie pozwolilam...

Ja bede podtrzymywac jednak teorie ze to Ci porzadni szukaja sobie tych co ich wykorzystaja... czyli ofiara szka oprawcy...

129

Napisze cos bardzo banalnego ale prawdziwego wink czas, czas, czas... wiem co pisze, z czasem bedzie lzej.

I nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo smile
Poza tym nic nie dzieje sie bez przyczyny;)

Mnie takie myslenie pomoglo i dlatego jakos sie trzymam, a wszystko to co mi zrobil to niczym noz w plecy.  a opowiadac moglabym z miesiac albo i dluzej, ile tego wszytskiego sie nazbierało. Siedem lat jednego wielkiego klamstwa...ehh

Mimo wszystko bedzie dobrze i jeszcze bedziemy szczesliwi, musimy w to wierzyc.

130

Napisz co Ci zrobił prosze, to pomaga tez innym w zrozumieniu pewnych rzeczy

Posty [ 66 do 130 z 136 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka - zdradzony bardzo mi ciężko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024