Ja stawiam na 2 opcje
Ja stawiam na 2 opcje
Oczywiście, ze to druga opcja.
TabulaRasa napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Wypierdalaj z tad . Sama jestes kretynka tepaku zasrany. Ten temat zalozylam kilka dni temu,ale musialas go wygrzebac i dopierdolic swoje trzy grosze. Jestes tu nowa osoba, a nie przepraszam stara o nowym nicku ,ktora udaje kogos nowego tutaj nie masz nawet odwagi wyzywac mnie z prawdziwego nicku. TABULARASA-nie przypominam sobie,zebym kiedykolwiek miala z Toba jakis konflikt ,ba wogole nie miałam konfliktu z Tobą to Ty pierwsza zaczelas mnie obrazac, ale tak,tak jestes zapewne nowa osoba tutaj
.
Biedna, chora kobieta. Co złego musiało wydarzyć sie w Twoim zyciu, poza aberracja chromosomalną?
Nie rozumiem. Moze ktos z was pomoże mi to wyjasnic dziwne zjawisko. Rejestruje sie tu rzekomo nowa uzytkowniczka TabulaRasa we wrześniu tego roku. Popisala kilka postow i nagle jak gdyby nigdy nic zaczyna mnie obrażac. Sprawa jest o tyle dziwna,ze ja wczesniej nie mialam z nia żadnego konfliktu. A wiec rozwiązania sa dwa
1. Albo jestes wyjatkowo pierdolnięta
2. Albo jestes tu od dawna,ale zminilas nick,bo nie masz odwagi obrazac mnie z prawdziwego nicku. Ja stawiam na te 2 opcje. A wy?
Miałabym zajmować sobie czas obrażaniem Cię
z innego nicku? A co z Ciebie za personal? Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
Julia life in UK napisał/a:TabulaRasa napisał/a:Biedna, chora kobieta. Co złego musiało wydarzyć sie w Twoim zyciu, poza aberracja chromosomalną?
Nie rozumiem. Moze ktos z was pomoże mi to wyjasnic dziwne zjawisko. Rejestruje sie tu rzekomo nowa uzytkowniczka TabulaRasa we wrześniu tego roku. Popisala kilka postow i nagle jak gdyby nigdy nic zaczyna mnie obrażac. Sprawa jest o tyle dziwna,ze ja wczesniej nie mialam z nia żadnego konfliktu. A wiec rozwiązania sa dwa
2. Albo jestes tu od dawna,ale zminilas nick,bo nie masz odwagi obrazac mnie z prawdziwego nicku. Ja stawiam na te 2 opcje. A wy?
z innego nicku? A co z Ciebie za personal? Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
A czyli jestes wyjatkowo pierdolnięta... no skoro wolisz te opcje
Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
Odczep się od mojej psiapsi, TabulaRasa.
Nie ma forum bez Julii z UK.
Julia to niespożyte i niewyżyte źródło energii.
TabulaRasa napisał/a:Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
to na 100% nie jest nikt nowy, tylko ciekawe kto to. No coz styl wypowiedzi zdradzi niedługo
TabulaRasa napisał/a:Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
Mojej tez
Caffissimo1 napisał/a:TabulaRasa napisał/a:Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)
Julia to niespożyte i niewyżyte źródło energii.Mojej tez
![]()
TabulaRasa napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nie rozumiem. Moze ktos z was pomoże mi to wyjasnic dziwne zjawisko. Rejestruje sie tu rzekomo nowa uzytkowniczka TabulaRasa we wrześniu tego roku. Popisala kilka postow i nagle jak gdyby nigdy nic zaczyna mnie obrażac. Sprawa jest o tyle dziwna,ze ja wczesniej nie mialam z nia żadnego konfliktu. A wiec rozwiązania sa dwa
z innego nicku? A co z Ciebie za personal? Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)A czyli jestes wyjatkowo pierdolnięta... no skoro wolisz te opcje
Spojrz na styl swojej wypowiedzi. Rynsztokowy. Idz na inne forum, mie wiem... "Góra kretynów", czy coś.:) Ryba bedzie w wodzie. Tam bedzie Ci wyśmienicie, zasmiecisz forum kretyńskimi tematami, poniżej jakiegokolwiek poziomu, Twoj krój.:) Pustaczku:*
Julia life in UK napisał/a:TabulaRasa napisał/a:
z innego nicku? A co z Ciebie za personal? Piszę, ze jestes skrajnie głupia. Syfisz na bardzo pomocnym forum wypisując głupoty i tworząc denne tematy/posty. Najwidoczniej każdemu jest Twojej dennej osoby żal, bo jak na dłoni widać, żeś kretynka, nikt nie ma sumienia dorzucać Ci widzac, ze masz problemy z glową i napisać prawdy.:)A czyli jestes wyjatkowo pierdolnięta... no skoro wolisz te opcje
Spojrz na styl swojej wypowiedzi. Rynsztokowy. Idz na inne forum, mie wiem... "Góra kretynów", czy coś.:) Ryba bedzie w wodzie. Tam bedzie Ci wyśmienicie, zasmiecisz forum kretyńskimi tematami, poniżej jakiegokolwiek poziomu, Twoj krój.:) Pustaczku:*
Moj styl wypowiedzi jest rynsztokowy tylko w stosunku do Ciebie, bo,zebysmy sie zrozumieli musialam sie znizyc do Twojego rownie rynsztokowego poziomu
Do innych osob tutaj nie uzywam wulgaryzmow ,bo nie mam powodów