SamotnaWilczyca napisał/a:Komiczny stał się ten wątek... 
Ogólnie uważam, że każdy może mieć wymagania, jakie chce, a rzeczywistość i tak je zweryfikuje, jeśli są nierealne. Na pewno jest niewiele kobiet spełniających kryteria Kaszpira, ale raczej jakieś tam istnieją. Gdyby się dostosował i zaczął brać pod uwagę kobiety, które Go nie interesują, to czy później doceniałby i szanował taką partnerkę? Nie jestem przekonana, chociaż kto wie.
Wiesz raczej bym nazwał ,że ten wątek nie stał się komiczny a żenujący.
Po prostu czasami emocje dają znać, bo ile można razy udawadniać że nie jest sie wielbłądem 
Żenujący bo czytam ,że kobiety są wręcz zaskoczone i zszokowane że mężczyzna może mieć jakieś wymagania. Powinien brać to co dają i jak jakaś go chce to dziekować jej za jej dobre serduszko.
Tak to nie działa.
Co ciekawe jakby takie wymagania miała kobieta to by stwierdzono że ma za małe wymagania i byle kogo znajdzie, i musi mocno zwiększyć bo "jej się należy".
Dziwi mnie to ciągłe pisanie że na wiosce mieszkam. Na tej samej wiosce mieszkają niedaleko mnie lekarze, prawnicy, biznesmeni i itd.
Mnóstwo ludzi i to pokazuje tą pogardę niektórych tu pań.
Co z tego że mieszkam niedaleko miasta i dojazd nie zabiera sporo czasu, ale przecież wiocha 
Co ciekawe olbrzymia ilość nawet osób bardzo majętnych wybiera tą "wiochę" 
Czy mam wielkie wymagania ? Czy wymaganie aby to była osoba niepaląca, potrafiąca sama się utrzymać , lubiąca podróżować i w dużym stopniu to domatorka ?
Myślę ,że nie bo sporo takich pań na portalach poznałem i bardzo wiele to spełniało.
Każda osoba wiedziała gdzie mieszkam i czego szukam i jakoś nie było problemów z parami.
Gdyby większośc pań z jakimi się spotkałem nie kłamało, nie oszukiwało co do swojego wyglądu to może bym był już w związku.
Ale jak widzi sie kobietę wyglądajacą dużo starzej, z kobiety szczupłej mamy kobietę bardzo grubą to niestety czar od razu prysnął.
Znam kobiety 45+ na żywo a nawet starsze i widzę ze jest wiele bardzo atrakcyjnych kobiet.
Jednak uważam ,że tych kobiet na portalach nie ma.
Po prostu widzę że portale to śmietnik. Oszuści, kłamcy tam przebywają.
Znalezienie normalnej osoby to jak szukanie diamentu w szambie.
Można się mocno ubrudzić, zacząć niesamowicie śmierdzieć i nic nie znaleźć, bo znalezienie tego jest możliwe oczywiście ale, no właśnie ale.
Były takie osoby które mi się podobały, ale coś widać we mnie tym osobom nie pasowało.
Dlatego napisałem że nie liczę że kogoś znajdę bo mnie juz prawie na portalach nie ma i raczej pogodziłem się z tym.