Nie wiem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 79 z 79 ]

66

Odp: Nie wiem?
Ewaspadla napisał/a:

Powtarzałam parę razy, że koniec. Nie w kłótni. Nawet pamiętam, że mnie prosił o przemyślenie sprawy. Zaprosił do kina, powtarzał, że nie jestem mu obojętna w tym kinie. Za jakiś dwa tygodnie założył profil. Nie odzywałam się wcale do niego. On w pokoju obok. Już wiem co tam robił. Portal plus filmy erotyczne.
Ale nie wyprowadziłam się. Potem trochę zaczęliśmy rozmawiać ale mówiłam, że czuje , że mnie oszukuje.

Dobre, niby zaplanowany ślub, a on mówi, że nie jesteś mu obojętna, to ślub chyba był planowany z rozsądku.
I niby kilka miesięcy miał ten profil, a ty się dowiedziałaś jak już zamknął, może się zdecyduj, bo to się kupy nie trzyma.

Zobacz podobne tematy :

67

Oh, bardzo mi przykro z tego powodu. Mam nadzieję, że nie macie wspólnych dzieci ani zobowiązań finansowych. Dobrze, że odeszłaś, bo on i tak by cię zostawił przy pierwszej lepszej okazji. Wróć na stałe do rodziców albo wynajmij mieszkanie, jeśli masz taką możliwość. Ta relacja była jednostronna!

68 Ostatnio edytowany przez Ewaspadla (2025-03-18 15:58:16)

Myślę, że przez cały ten czas zawsze i wszędzie można znaleźć okazję. Dla chcącego nic trudnego.
Pełno w internecie aplikacji typowo erotycznych itd.
Dopadają mnie pytii wątpliwości.
Ale chyba to nie ma sensu? Być z kimś tylko do chwili jak nie pojawi się ktoś inny zainteresowany?

69

Może nie szukał. Tez kiedyś założyłam takie konto. W ogóle go nie używałam tylko szukałam czy ktoś znajomy jest tam zalogowany. Po drodze natrafił się jakiś facet, z którym chwilę poflirtowalam i tyle. Nawet nie chciałam umawiać się itd. Ale fakt, cały czas czegoś mi w związku moim brakuje. Może więc podświadomie oczekiwałam jakiegoś "szczęśliwego trafu". Nie wiem.

70 Ostatnio edytowany przez KSandraK (2025-03-19 01:56:01)

Ewaspadla napisał/a:

Dzień dobry.
(...)
Po śmiechu z mojej strony potwierdził usunięte konto. Ja nawet nie wiedziałam, do czego ta aplikacja jest. Twierdzi, że z nikim nie pisał. Na co ja stwierdziłam, że podobno było tyle chętnych kobiet. Na co on odpowiedział, że gdyby kogoś poznał to by mnie zostawił. Czyli mówię, że zostałes że mną bo nikogo nie znalazłeś. Na co on,, nikogo nie szukałem,,.
Wzięłam torebkę i pojechałam do rodziców.
Cisza z mojej i jego strony dzisiaj.

Zakładam, że badoo to jakiś wariant Tindera. Nie chce mi się googlać.

Bardzo bym chciała założyć również, że to fejkowa drama. Inaczej niestety masz solidne problemy z komunikacją, problem przekręcania w dyskusji słów maksymalnie przeciwko sobie oraz masz niezdrowy poziom focha. Czemu ma służyć taka wyprowadzka do mamusi? Dzieckiem już nie jesteś, nie chowaj się pod kieckę przed nie wiadomo czym.

Najzdrowiej dla Twojego partnera będzie, jeśli naprawdę znajdzie sobie kogoś mniej fochliwego.

Na przyszłość unikaj robienia wielkich, dyktowanych emocjami gestów. Nie manipuluj ludźmi, zwłaszcza jeśli jesteś z nimi w związku. Myśl.

71

Kiedy wszystko układa się dobrze w twoim związku i jesteś szczęśliwy, nie zapisujesz się na portal randkowy. To początek niewierności! A powiedzenie „odejdę od ciebie, jeśli kogoś poznam” jest dla mnie kompletnym szaleństwem.

Svetlana napisał/a:

Kiedy wszystko układa się dobrze w twoim związku i jesteś szczęśliwy, nie zapisujesz się na portal randkowy. To początek niewierności! A powiedzenie „odejdę od ciebie, jeśli kogoś poznam” jest dla mnie kompletnym szaleństwem.

Dokładnie tak

73

Ja mu chciałam dopiec,, że było tyle chętnych kobiet na tym portalu,, to mi odgryzł skutecznie.

74

Ewaspadla napisał/a:

Ja mu chciałam dopiec,, że było tyle chętnych kobiet na tym portalu,, to mi odgryzł skutecznie.

Rozwiążcie wasz główny problem w zwiazku bo sam nie zniknie

75 Ostatnio edytowany przez Reni48 (2025-03-20 13:07:05)

Wcześniej dałaś mu kosza a potem chłop założył aplikacje bo pewnie myślał że nic z was nie bedzie.
Trudno mieć do niego o to pretensję
Potem pogodziliście się i on aplikację usunął
Pomyśl trochę
Przesadzasz
A jego słowa bierzesz dosłownie
Radzę pogadać a nie unosić się honorem nim się nie najesz

76

Ewo, a czego tak naprawdę byś teraz chciała?
Gdyby mogło spełnić się Twoje życzenie to  co  byś wypowiedziała?

77

Nie wiem.  Nie chce na razie niczego.

78

Ewaspadla napisał/a:

Nie wiem.  Nie chce na razie niczego.

Nie ma czegoś takiego " nie chcę niczego"
To jakby w kasie dworca PKP powiedzieć do kasjerki " Ja nie chcę do Krakowa". I co dalej?
Możesz nie chcieć się z nim kontaktować, możesz chcieć czas do namysły itp.
Jeśli nie będziesz wiedziała czego chcesz, to wszystko, cokolwiek się wydarzy, będzie wbrew Tobie. W ten sposób nic nie da Ci zadowolenia, nic nie spełni oczekiwań.
Więc zastanów się czego chcesz, żebyś mogła poczuć, że masz w rękach stery swojego życia.

79

Dobra zostaw go Idź w h..j i co bedzie lepiej???
Gdyby było nie pytałabyś tutaj prawda??
Znasz odpowiedź
Życie nie jest proste
Pytasz ludzi którzy są ci obcy??
Którzy nie znają Twojego życia??
Zastanów się.

Posty [ 66 do 79 z 79 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024