KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Co z tymi uszami jest nie tak?
Podobno są bardzo duże.
Nooo... Taki nietoperz z niego
Eee tam, mają większe. Nigdy nawet nie zwróciłem uwagi na tego chłopa uszy ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najpiękniejsza najładniejszy kobieta mezczyzna
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podobno są bardzo duże.
Eee tam, mają większe. Nigdy nawet nie zwróciłem uwagi na tego chłopa uszy ![]()
Klaryssa napisał/a:Selena Gomez choruje na toczeń i prawdopodobnie to jej tycie i chudniecie wynika z przyjmowania końskich dawek sterydów jak i bardzo silnych leków. Sama jak przyjmowałam sterydy na swoja chorobę to w 3 dni ważyłam 6 kg więcej (woda mi się zatrzymała) wiec nie wiemy jak jest ale nie ma co oceniać, ze 'się roztyła'.
To wiem, ja kompletnie nie mówię o jej wahaniach wagi, ale ewidentnie coś było robione z twarzą. Pewnie z biegiem choroby poddała się zabiegom, żeby zatrzymać te efekty, czy coś. Widać, że ma inny podbródek, szerokie kości policzkowe, kiedyś była taka urocza, jej naturalne zęby były super i cały uśmiech w ogóle powodował, że mi się bardzo podobała, jako kobieta, a teraz tym wszystkim straciła tą swoją unikatowość.
Albo ingerencja chirurga. albo po prostu zmieniła się, bo lat jej przybyło.
Podobno są bardzo duże.
Ooo, kolejny kandydat dla Julki
.
Salomonka napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Podobno są bardzo duże.
Ooo, kolejny kandydat dla Julki
.
Jaki kolejny? To ile ja ich mam ? ![]()
Hmm jeśli chodzi o mężczyzn, to Misiek. Brzmię jak nastolatka, wiem,ale co zrobię że jest w moim typie
![]()
A co do kobiet... Hm są ładne, jak np Asia Opozda, ale która najpiękniejsza... Chyba ta w lustrze
Opozda niby ładna, ale mnie jakoś tak mopsa albo pekinczyka na myśl przywodzi...
Julka, miej oczy szeroko otwarte. Nie obejrzysz się jak zostaniesz wyswatana i staniesz na ślubnym kobiercu ![]()
Julka, miej oczy szeroko otwarte. Nie obejrzysz się jak zostaniesz wyswatana i staniesz na ślubnym kobiercu
no nie wezme slub i nawet nie będę wiedziec kiedy go wzielam
Jeśli chodzi o facetów to na pewno Beckham i ten aktor z Euforii.
Jeśli chodzi o Opozde, ładne jest przede wszystkim to, że ma taki inny typ urody.
Żona Rubika też jest bardzo ładna ![]()
Jeśli chodzi o Opozde, ładne jest przede wszystkim to, że ma taki inny typ urody.
Żona Rubika też jest bardzo ładna
Kto? Anja Rubik? Nie wygląda ladnie wedlug mnie, no,ale kazdy ma swoj gust ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Najpiękniejsza najładniejszy kobieta mezczyzna
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024