Najpiekniejszy jestem ja
Widzisz Miklosza, tytuł najbrzydszego nietoperza zdobywam ja
Nie. Wiem nie widziałem cię ![]()
I widzisz Milosza, pod Twoim nosem wyrosła Ci spora konkurencja ![]()
Julia life in UK napisał/a:UserNew napisał/a:Widzisz Miklosza, tytuł najbrzydszego nietoperza zdobywam ja
Julka, Ty wyglądasz jak nietoperz, User wygląda jak nietoperz, to może się spikniecie?
Zostaw JOM!!!
Hmm jeśli chodzi o mężczyzn, to Misiek. Brzmię jak nastolatka, wiem,ale co zrobię że jest w moim typie
A co do kobiet... Hm są ładne, jak np Asia Opozda, ale która najpiękniejsza... Chyba ta w lustrze ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:
Julka, Ty wyglądasz jak nietoperz, User wygląda jak nietoperz, to może się spikniecie?
Zostaw JOM!!!
Kiedy ja jej nic nie ROBIEM!!!
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka, Ty wyglądasz jak nietoperz, User wygląda jak nietoperz, to może się spikniecie?
Zostaw JOM!!!
Jak nie jak tak. Zabrales mi tytul nietoperza i dales sobie ![]()
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka, Ty wyglądasz jak nietoperz, User wygląda jak nietoperz, to może się spikniecie?
Zostaw JOM!!!
Ty nie,ale UN tak wziął mój tytuł nietoperza ![]()
KoralinaJones napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Zostaw JOM!!!
Ty nie,ale UN tak wziął mój tytuł nietoperza
Julka, pasujecie do siebie, bierz się za niego, chrzań ten klasztor
.
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Kiedy ja jej nic nie ROBIEM!!!
Ty nie,ale UN tak wziął mój tytuł nietoperza
.
Nieeee ja już idem do zakonu i nikt mnie nie powtrzyma ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ty nie,ale UN tak wziął mój tytuł nietoperza
.
Nieeee ja już idem do zakonu i nikt mnie nie powtrzyma
Myślę, że User to potrafi, a dokładnie jego nietoperzy wdzięk i urok!
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka, pasujecie do siebie, bierz się za niego, chrzań ten klasztor
.
Nieeee ja już idem do zakonu i nikt mnie nie powtrzyma
Ja się boję nietoperzy kto wie moze jakie wsciekle ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nieeee ja już idem do zakonu i nikt mnie nie powtrzyma
Ja się boję nietoperzy kto wie moze jakie wsciekle
Szybki i wściekły, czyli nadaje się idealnie
. Julka, bierz zanim Ci jakaś inna nietoperzyca nie sprzątnie go sprzed nosa.
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Myślę, że User to potrafi, a dokładnie jego nietoperzy wdzięk i urok!
Ja się boję nietoperzy kto wie moze jakie wsciekle
A niech sobie sprzatnie
ja nietoperzy nie chcem
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ja się boję nietoperzy kto wie moze jakie wsciekle
A niech sobie sprzatnie
ja nietoperzy nie chcem
Kiedy on Ci jest pisany! Dwa nietoperze!
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Szybki i wściekły, czyli nadaje się idealnie
A niech sobie sprzatnie
ja nietoperzy nie chcem
Mnie jest pisany zakon ,a nie nietoperz ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A niech sobie sprzatnie
ja nietoperzy nie chcem
Mnie jest pisany zakon ,a nie nietoperz
Mylisz się Julka, ale jeszcze o tym nie wiesz
.
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Kiedy on Ci jest pisany! Dwa nietoperze!
Mylisz się Julka, ale jeszcze o tym nie wiesz
.
A czego ja niewiem co Ty wiesz ,a ja niewiem ?.
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A niech sobie sprzatnie
ja nietoperzy nie chcem
Myślę że nie pójdziesz do zakonu
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Kiedy on Ci jest pisany! Dwa nietoperze!
Myślę że nie pójdziesz do zakonu
A czemu tak myślisz?
Panno Jones nie pozwalaj sobie na zarządzanie mną
co to za dobieranki bez mojej wiedzy?
87 2025-02-17 22:34:27 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-17 22:35:16)
Panno Jones nie pozwalaj sobie na zarządzanie mną
Jesteś brzydki jak nietoperz w noc listopadową, to trzeba Cię jakoś zareklamować
. Promocja trwa jeszcze ok. 30 dni
.
Nie dziękuj, nie trzeba
.
UserNew napisał/a:Panno Jones nie pozwalaj sobie na zarządzanie mną
Jesteś brzydki jak nietoperz w noc listopadową, to trzeba Cię jakoś zareklamować
.
Nie dziękuj, nie trzeba.
I tak żadna nie będzie chciała ponad trzydziestoletniego bezrobotnego prawika ![]()
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Panno Jones nie pozwalaj sobie na zarządzanie mną
.
Nie dziękuj, nie trzeba.
I tak żadna nie będzie chciała ponad trzydziestoletniego bezrobotnego prawika
A ja ?
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Panno Jones nie pozwalaj sobie na zarządzanie mną
.
Nie dziękuj, nie trzeba.
No tak. 39 lat ostatni dzwonek.
Dlatego robię co w mojej mocy Juniorze Hohenzollern
.
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Jesteś brzydki jak nietoperz w noc listopadową, to trzeba Cię jakoś zareklamować
.
Nie dziękuj, nie trzeba.
A ja ?
Nie ma dla nas ratunku.
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Jesteś brzydki jak nietoperz w noc listopadową, to trzeba Cię jakoś zareklamować
.
Nie dziękuj, nie trzeba.
Dlatego robię co w mojej mocy Juniorze Hohenzollern.
Nie dodawaj mi chociaż
jeszcze chwile temu miałem 29, a Ty już o 39 piszesz ![]()
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:I tak żadna nie będzie chciała ponad trzydziestoletniego bezrobotnego prawika
Nie dodawaj mi chociaż
jeszcze chwile temu miałem 29, a Ty już o 39 piszesz
Na ile wyglądasz tyle masz
. To może chociaż zafarbuj to siwe pasemko.
Uroku dodają od razu ciemne włosy, kruczoczarne, kasztanowe lub brązowe.
Zdrowie wszystkich brunetek i szatynek!
Uprzejmie dziękuję!
A co do pytania, to zbyt wiele jest na świecie pięknych ludzi, by wybrać tych naj ![]()
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:No tak. 39 lat ostatni dzwonek.
Nie dodawaj mi chociaż
Nawet nie biorę tego pod uwagę
to mi tylko dodaje i wcale nie lat! ![]()
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Nie dodawaj mi chociaż
to mi tylko dodaje i wcale nie lat!
Obawiam się, że Senior Hohen jest tylko jeden
.
97 2025-02-17 23:12:50 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-17 23:13:14)
bagienni_k napisał/a:Uroku dodają od razu ciemne włosy, kruczoczarne, kasztanowe lub brązowe.
Uprzejmie dziękuję!
![]()
(...)
W sumie, to ja się też mogę podpiąć pod podziękowania
. Ostatnio wróciłam do naturalnego koloru włosów. No prawie
.
UserNew napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Na ile wyglądasz tyle masz
![]()
.
Przykro mi, ale to prawda ![]()
KoralinaJones napisał/a:UserNew napisał/a:Nawet nie biorę tego pod uwagę
![]()
.
Przykro mi, ale to prawda
Odrzutowiec mógłby jednak trochę polepszyć wizerunek
. A Ty się obijasz na bezrobociu
.
Mrs.Happiness napisał/a:bagienni_k napisał/a:Uroku dodają od razu ciemne włosy, kruczoczarne, kasztanowe lub brązowe.
Uprzejmie dziękuję!
![]()
(...)
.
Jaki Twój naturalny kolor włosów? Mój ciemny braz taki prawie czarny ![]()
KoralinaJones napisał/a:Mrs.Happiness napisał/a:Uprzejmie dziękuję!
![]()
(...)
.
Jaki Twój naturalny kolor włosów? Mój ciemny braz taki prawie czarny
Ciemny, prawie czarny.
Hmm jeśli chodzi o mężczyzn, to Misiek. Brzmię jak nastolatka, wiem,ale co zrobię że jest w moim typie
![]()
A co do kobiet... Hm są ładne, jak np Asia Opozda, ale która najpiękniejsza... Chyba ta w lustrze
ja cenie naturalne piekno ![]()
To już jedyny słuszny kolor włosów u kobiet mamy załatwiony, teraz pytanie o długość
Osobiście, to jednak wolę dłuższe, przynajmniej do ramion ![]()
104 2025-02-18 12:13:14 Ostatnio edytowany przez Sylwia45 (2025-02-18 12:14:21)
Każdemu podoba się co innego ![]()
Tutaj można by wymieniać w nieskończoność ![]()
Pamiętam, że kiedyś na topie były blondynki, teraz brunetki, bądź szatynki. ![]()
Mężczyźni dla mnie zdecydowanie z ciemnymi włosami ![]()
To już jedyny słuszny kolor włosów u kobiet mamy załatwiony, teraz pytanie o długość
![]()
Osobiście, to jednak wolę dłuższe, przynajmniej do ramion
No właśnie, znów kwestia gustu. Mężczyźni z reguły wolą dłuższe włosy u kobiet ![]()
bagienni_k napisał/a:To już jedyny słuszny kolor włosów u kobiet mamy załatwiony, teraz pytanie o długość
![]()
Osobiście, to jednak wolę dłuższe, przynajmniej do ramion
No właśnie, znów kwestia gustu. Mężczyźni z reguły wolą dłuższe włosy u kobiet
chyba nie tylko mezczyzni, mnie kobiety z krotkimi wlosami rowniez sie nie podobaja.
A co sądzicie o kanonach piękna na przestrzeni wieków? Osoby, które w latach 50tych uważano za atrakcyjne dla współczesnych mogą być przeciętne.
108 2025-02-18 13:30:04 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-02-18 13:30:14)
A co sądzicie o kanonach piękna na przestrzeni wieków? Osoby, które w latach 50tych uważano za atrakcyjne dla współczesnych mogą być przeciętne.
Poniewaz kanony piekna się zmieniaja. Za 100 lat tez będziemy dla innych wyglądać jak nietoperze mimo,że teraz wiele osób twierdzi,że to piekne i przystojne ![]()
złoto napisał/a:A co sądzicie o kanonach piękna na przestrzeni wieków? Osoby, które w latach 50tych uważano za atrakcyjne dla współczesnych mogą być przeciętne.
Poniewaz kanony piekna się zmieniaja. Za 100 lat tez będziemy dla innych wyglądać jak nietoperze mimo,że teraz wiele osób twierdzi,że to piekne i przystojne
Tak może być:)
Terazniejsze pięknosci, za sto lat może będą uważane z a przeciętne. Albo ludzie będą się dziwili fryzurom i makijażowi. I ubraniom.
Dla mnie np. Daniel Craig w ogole nie jest przystojny. Nie podoba mi się i nigdy mi się nie podobał, ma taką jakąś dziwną twarz i te uszy
Mógłby na nich latać, gdyby się postarał. Aktorem jest dobrym bo w wielu filmach zagral naprawdę nieźle, ale jako facet nic specjalnego.
Zależy też od stylizacji i mody. Na przykład przystojny z natury mężczyzna, ale ubrany wg mody z lat 70tych ubiegłego wieku - długie wlosy, bokobrody, szerokie nogawki spodni, wąsy - i już mi się nie podoba.
Albo moda typu Ludwik 16ty. Faceci w rajstopach i w białych, pudrowanych perukach - to nie jest męskie, nie podoba się.
Ech, no zabij mnie, a nie mam pojęcia jakie Daniel Craig ma uszy.:)
A roztacza taką męską aurę jako całość że nogi się uginają.
Bo o tą aurę właśnie przynajmniej mi chodzi.
Wiadomo że facet ma jakieś oczy, uszy nos itd.
W przypadku swojego mężczyzny zna się te szczegóły na pamięć.
W realu dochodzi jeszcze zapach i mamy komplet.
Najmniej pociągają mnie wymuskami modele, którym dla mnie brakuje charakteru po prostu.
Jak sobie przypomnę to każdy mój mężczyzna w realu miał inne uszy, czyli uszy są bez znaczenia
jedni cj mieli w sumie wspólne to charakterystyczne smukłe nosy i układ brwi, nisko nad oczami. ![]()
A już oczy w każdym kolorze były i włosy:)
bardzo podobała mi się Ariana Grande parę lat temu, teraz trochę gorzej wygląda, ale zawsze uważałam, że jest najpiękniejsza
Mnie jakoś u nikogo innego uszy tak nie straszą, jak u Craiga właśnie
No dla mnie zupełnie nieciekawy typ urody i wcale mi kolana nie miękną.
Facet musi mieć to "coś" i jak dla mnie on tego czegoś nie ma, ale nie zmienia to faktu że dla kogoś innego może mieć, bo przecież ogólnie kobietom się przecież podoba, chyba.
Męskiej aury też od niego nie czuję, zupełnie nie mój typ.
Choć aktorem jest świetnym, nie zaprzeczam.
115 2025-02-18 18:26:06 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-02-18 18:26:55)
bardzo podobała mi się Ariana Grande parę lat temu, teraz trochę gorzej wygląda, ale zawsze uważałam, że jest najpiękniejsza
Też mnie sie kiedyś Ariana podobała z wygladu, a teraz to jest tragedia co ona ze sobą zrobiła, Rihanna zresztą tak samo wogole watpie czy ona ma jeszcze swoje wlasne wlosy skoro co teledysk ma inny kolor włosów
tak samo Selena Gomez, kiedyś mega piękna, a na stówę coś porobiła z twarzą. Wiem, że jest chora, ale cały kształt twarzy inne, policzki wypełnione, broda, zęby przez które zupełnie inaczej układa szczękę...
tak samo Selena Gomez, kiedyś mega piękna, a na stówę coś porobiła z twarzą. Wiem, że jest chora, ale cały kształt twarzy inne, policzki wypełnione, broda, zęby przez które zupełnie inaczej układa szczękę...
To prawda wiele sławnych osob sie pozmienialo na brzydsze i tu nie chodzi o wiek bo każdy się starzeje tylko o te wszystkie zabiegi
Selena i Ariana wyglądają jakby chorowały. Ta pierwsza się roztyła, a ta druga schudła tak, że wygląda jakby miała zaraz się skończyć bidulka. Jednak jak były w swoim prajmie, to obie były śliczne
teraz jakbym miał powiedzieć która ładniejsza, to krąglutka Selena jest ciekawsza od Ariany - na ten moment.
Jak jesteśmy przy kobietach w krótkich włosach, to uważam że Halsey wyglądała ładnie, w ogóle uważam, że jest bardzo ładna, choć dla wielu może być średnia, czy nawet brzydka.
A jak już tak drążymy te amerykańskie piosenkareczki, to uważam, że na uwagę zasługuje również Camila Cabello i nie chodzi mi o samą twarzyczkę, a o całokształt - figura, wzrost (157cm)
Selena Gomez choruje na toczeń i prawdopodobnie to jej tycie i chudniecie wynika z przyjmowania końskich dawek sterydów jak i bardzo silnych leków. Sama jak przyjmowałam sterydy na swoja chorobę to w 3 dni ważyłam 6 kg więcej (woda mi się zatrzymała) wiec nie wiemy jak jest ale nie ma co oceniać, ze 'się roztyła'.
Selena Gomez choruje na toczeń i prawdopodobnie to jej tycie i chudniecie wynika z przyjmowania końskich dawek sterydów jak i bardzo silnych leków. Sama jak przyjmowałam sterydy na swoja chorobę to w 3 dni ważyłam 6 kg więcej (woda mi się zatrzymała) wiec nie wiemy jak jest ale nie ma co oceniać, ze 'się roztyła'.
O to mi chodziło przecież, że wyglądają tak dlatego, jakby własnie chorowały.
Klaryssa napisał/a:Selena Gomez choruje na toczeń i prawdopodobnie to jej tycie i chudniecie wynika z przyjmowania końskich dawek sterydów jak i bardzo silnych leków. Sama jak przyjmowałam sterydy na swoja chorobę to w 3 dni ważyłam 6 kg więcej (woda mi się zatrzymała) wiec nie wiemy jak jest ale nie ma co oceniać, ze 'się roztyła'.
O to mi chodziło przecież, że wyglądają tak dlatego, jakby własnie chorowały.
Jak pierwszy raz zobaczyłam Ariane po zmianie to pomyslalam że ma anoreksje albo właśnie jakiegoś raka i jest na chemii
Ariana to akurat choruje na anoreksje. Nie poznałam jej na jej ostatnich zdjęciach.
123 2025-02-18 20:25:36 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-18 20:26:22)
Mnie jakoś u nikogo innego uszy tak nie straszą, jak u Craiga właśnie
No dla mnie zupełnie nieciekawy typ urody i wcale mi kolana nie miękną.
Facet musi mieć to "coś" i jak dla mnie on tego czegoś nie ma, ale nie zmienia to faktu że dla kogoś innego może mieć, bo przecież ogólnie kobietom się przecież podoba, chyba.
Męskiej aury też od niego nie czuję, zupełnie nie mój typ.
Choć aktorem jest świetnym, nie zaprzeczam.
Aż sobie musiałam wygooglać Craiga żeby przyglądnąć się tym uszom
. Przyznaję, że do tej pory nie zwracałam uwagi na ten szczegół w jego wyglądzie, i jak dla mnie, aż tak nie rzuca się w oczy.
Ale może to przez to, że zwracam w wyglądzie mężczyzny na inne rzeczy.
124 2025-02-18 20:51:53 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-02-18 20:52:29)
Ariana to akurat choruje na anoreksje. Nie poznałam jej na jej ostatnich zdjęciach.
To straszna choroba. Dużo sławnych osób na to choruje, zreszta kazdy moze zachować. Najgorsza jest anorexia nervosa ma bardzo wysoki wskaznik smiertelnosci. Kiedyś widziałam dokument o tym jak psychiatra mowil, ze osoby,które maja ten typ anorexia to w lustrze siebie widzą jako osoby otyle nawet jezeli to sama skora i kosci
Co z tymi uszami jest nie tak?
Jakimi uszami?
Normalne o co chodzi ?
To wiem, ja kompletnie nie mówię o jej wahaniach wagi, ale ewidentnie coś było robione z twarzą. Pewnie z biegiem choroby poddała się zabiegom, żeby zatrzymać te efekty, czy coś. Widać, że ma inny podbródek, szerokie kości policzkowe, kiedyś była taka urocza, jej naturalne zęby były super i cały uśmiech w ogóle powodował, że mi się bardzo podobała, jako kobieta, a teraz tym wszystkim straciła tą swoją unikatowość.
Podobno są bardzo duże.
UserNew napisał/a:Co z tymi uszami jest nie tak?
Podobno są bardzo duże.
Nooo... Taki nietoperz z niego ![]()