Prawda jest taka ,że chciwość właścicieli portali randkowych z roku na rok jest coraz większa.
Jeszcze nie tak dawno Sympatia czy nawet Badoo dawały możliwość napisania do kogoś i nie było problemów po "sparowaniu".
Jedynym "uczciwym" portalem przez lata była Sympatia. Sam dawno temu przez ten portal poznałem byłą żonę. Tam każdy mógł skontaktowac się z każdym, no chyba że ktoś miał premium i włączone ograniczenia wiekowe.
Oczywiście bez premium były ograniczenia ale plus był taki że tak każdy był tak samo traktowany. Płacił tyle samo i miał to samo.
Koszty nie były wysokie bo chyba 50zł za 3mc ? Juz dokładnie nie pamiętam.
Tam poznałem chyba najciekawsze osoby, także tą z jaką byłem w ponad rocznej relacji.
Ale było minęło.
Pod koniec tamtego roku właściciel zmienił wygląd strony i całkowicie wszystko. Od kilku miesięcy aplikacja ma nową oprawę i jest całkowicie zmieniona. Funkcjonalnośc to dno. Wyglada jakby jakieś dzieci ją pisały bez żadnych testów.
Tak naprawdę już kilka miesiecy ta strona nie działa prawidłowo. Nie pokazuje już czasu ostatniego logowania więc piszę się często do martwych kont. Pojawiło się pełno fake-kont. Program myli odległości i itd.
Dno.
Tak naprawdę po "zmianach' większość ludzi pozamykała tam konta i są same martwe konta.
Obecnie sądzę że na cmentarzu znajdziesz więcej "żywych" kobiet niż na Sympatii 
No chyba że ktoś z robotem chce sobie pogadać 
A szkoda bo był to najlepszy portal. CHoć nawet mimo niewygórowanych cen wiele kobiet nie miało tam premium i mogło wysłać tam max 1 wiadomośc dziennie, ale co z tego 
Wiadomości przychodziły i można było się grzać w blasku zainteresowania 
Inne portale ?
Badoo ? Jeszcze 1-2 lata temu były w miarę. Były ograniczenia, ale była szansa aby pogadać z kimś jak nas sparowało.
Teraz to jedna wielka aplikacja reklamowa gdzie co kilka sekund są wyświetlane reklamy (z głosem) i nie da się im przewinąć.
A jak nie płacisz i to nie mało to par nie będziesz miał, bo bez premium nawety jak jakaś kobieta CIę polubi to ty jej nie polubisz bo .. nie masz premium.
A jak nawet masz parę to i tak nie napiszesz bo w więskzości jest to płatne 
Czyli możesz sobie pooglądać 
Tinder ?
Tam plus taki że jak masz parę to możesz pisać, tyle aby mieć tą parę trzeba premium bo w większości jesteś niewidoczny dla kobiet 
Dziwię się że nie ma państwowej rządowej strony tego typu. Co za problem taki serwis randkowy prowadzić ?
W kraju gdzie rodzi sie mało dzieci i mamy kilka milionów singli ?
Koszty minimalne a przydałby się całkowicie bezpłatny sertwis gdzie naprawdę osoby samotne mogą znaleźć bratnią duszę 
Co do wpływu "zajebistych" zdjęć na "popularność" to jak dla mnie raczej nie ma zbytnio żadnej różnicy.
Lubię fotografię i robię sporo zdjęć i staram się wybierać najciekawsze gdzie najfajniej wyglądam, ale nie widze jakiegoś wzrostu popularności 
Od kilku dni mam dwie nowe "pary" na FB Randki. Tyle co z tego jak Panie nawet nie raczyły odpowiedzieć 
Widać też hurtowo lajkują a potem wybierają 
Mi zostały tylko FB Randki. Raczej tam nie czekają "miliony szans" , ale chociaż to serwis bezpłatny i wiem że jak dwie strony się polubią to będzie para.
Raka kup sobie kota czy psa i będziesz miał towarzystwo a portale traktuj z przymróżeniem oka 
Portale są dla kobiet nie dla mężczyzn. Kobieta szybko znajdzie sobie faceta, pod warunkiem nie ma jakiś szalonych wymagań a i sama może coś zaoferować.