Romans z mężatką z Białorusi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Romans z mężatką z Białorusi

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66 Ostatnio edytowany przez kochanek89 (2024-11-20 10:27:08)

Odp: Romans z mężatką z Białorusi
Motocyklistka napisał/a:

TY budowałeś, ona ma odskocznię od nudy w domu.
Nie jesteś bezwolnym stworzeniem. Twoje życie, Twoja sprawa, ale robisz z siebie (wybacz) frajera.
Co było ważne? Bycie wibratorem? Otwarcie mówi, że nie odejdzie od męża, więc co budowałeś?
Sięgnij do majtek, jaj poszukaj. I serio w zdradzającej męża kobiecie widzisz swoją  życiową partnerkę?

Oczywiście myśląc racjonalnie, to masz całkowitą rację. Pewnie zostanie z mężem bo to stabilny fundament a międzyczasie będzie się dobrze bawić.

Tylko teraz jak się pozbierać po ponad roku i z powrotem kogoś znaleźć dla siebie. Cięzko tak po prostu zapomnieć i zacząć wszystko od nowa. Myślę, że szybko to nie nastąpi. Psychologicznie już mnie też uzależniła od siebie.

Zobacz podobne tematy :

67

Chłopaku, jak zdesperowany musiałeś być wchodząć w tę relację? Gdzie (zaznaczam z uporem  maniaka) wiedziałeś o jej mężu i o tym,  gdzie jest Twoje miejsce w tej bajeczce.
Sraliz mazgaliz, a nie uzależniła psycholognicznie. Przestań ją w końcu idealizować i oczy otwórz.
My się tu będziemy produkować, a Ty będziesz wyskakiwał z uzależniniami i innymi ckliwymi tekstami. Uzależnienia się leczy!
Kocham mojego faceta, ale nie jestem od niego uzależniona...

Wiesz jaka jest prawda? My się będziemy jeszcze chwilkę tu nad Tobą i tą historyjką spuszczać. Ty będziesz nadal analizować jej zachowanie, zliczać te czerwone flagi i inne bzdury.
Za miesiąc zapomnimy o Tobie i całym tym cyrku, a Ty nadal będziesz jej wibratorem.

68

Sam wlazłeś dobrowolnie w to całe szambo, które teraz wybiło. Smród na całą okolicę, a Ty tymczasem rozkminiasz...no właściwie to nie wiadomo co.

69

Motocyklistka napisał/a:

Chłopaku, jak zdesperowany musiałeś być wchodząć w tę relację? Gdzie (zaznaczam z uporem  maniaka) wiedziałeś o jej mężu i o tym,  gdzie jest Twoje miejsce w tej bajeczce.
Sraliz mazgaliz, a nie uzależniła psycholognicznie. Przestań ją w końcu idealizować i oczy otwórz.
My się tu będziemy produkować, a Ty będziesz wyskakiwał z uzależniniami i innymi ckliwymi tekstami. Uzależnienia się leczy!

Wiesz jaka jest prawda? My się będziemy jeszcze chwilkę tu nad Tobą i tą historyjką spuszczać. Ty będziesz nadal analizować jej zachowanie, zliczać te czerwone flagi i inne bzdury.
Za miesiąc zapomnimy o Tobie i całym tym cyrku, a Ty nadal będziesz jej wibratorem.

Oczywiście przyjmuję poważnie Wasze wskazówki.

70

Rób co chcesz.
Twoje życie, Twoje bagno, Twoja sprawa.
Nikomu się powtarzać nie będzie chciało.
Powodzenia.

71

Motocyklistka napisał/a:

Żadne „my”. Jak komuś się nudzi to może i będzie się nadal gimnastykował żeby coś Autorowi tłumaczyć. Ja na pewno nie zamierzam. On już podjął decyzję i to mając pełną świadomość sytuacji. „Zobaczy co czas przyniesie” czyli będzie w tym tak długo aż baba sama go nie pogoni albo mąż w pysk nie da. Dlatego miłej zabawy i dla Autora i dla mówiących do ściany.

72

feniks35 napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:

Żadne „my”. Jak komuś się nudzi to może i będzie się nadal gimnastykował żeby coś Autorowi tłumaczyć. Ja na pewno nie zamierzam. On już podjął decyzję i to mając pełną świadomość sytuacji. „Zobaczy co czas przyniesie” czyli będzie w tym tak długo aż baba sama go nie pogoni albo mąż w pysk nie da. Dlatego miłej zabawy i dla Autora i dla mówiących do ściany.

mówiąc "my" brałam pod uwagę osoby, którym się jeszcze chciało przemówić Autorowi do resztek rozumu smile

73

https://youtu.be/fHTgleV4nsI?si=Tlb3Tah3t7NAQHqc

74

Mam pewne zastrzeżenia do erotyku bedacego wstepem do tematu. Chodzi o pobranie nasienia do badan (i godzinnego pobytu w pokoju z niewygodna kanapa). Dobra patrzyliscie sobie w oczy, glaskaliscie po dloniach. Ale zabraklo mi waznej informacji: był oral?

Działasz w kolku jezyka polskiego. Ok. To forum to nie kółko debiutow literackich w kategorii erotyka.

Sorry ta historia się w tylu miejecach nie klei ze szkoda rozkladac ja na czesci pierwsze.

Jesli jakims cudem (w co watpie) jest prawda to skoncz to jak najszybciej. Z miliona powodow nie chce mi sie pisac inni napisali

75

Bert44 napisał/a:

Mam pewne zastrzeżenia do erotyku bedacego wstepem do tematu. Chodzi o pobranie nasienia do badan (i godzinnego pobytu w pokoju z niewygodna kanapa). Dobra patrzyliscie sobie w oczy, glaskaliscie po dloniach. Ale zabraklo mi waznej informacji: był oral?

Działasz w kolku jezyka polskiego. Ok. To forum to nie kółko debiutow literackich w kategorii erotyka.

Sorry ta historia się w tylu miejecach nie klei ze szkoda rozkladac ja na czesci pierwsze.

Jesli jakims cudem (w co watpie) jest prawda to skoncz to jak najszybciej. Z miliona powodow nie chce mi sie pisac inni napisali

wejdż w link przy ostatniej wypowiedzi autora, troll .

76

Noble napisał/a:
Bert44 napisał/a:

wejdż w link przy ostatniej wypowiedzi autora, troll .

A ok dzieki nie chcialo mi sie wszystkiego czytac

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Romans z mężatką z Białorusi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024