Szczera opinia dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szczera opinia dziewczyny

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 156 z 156 ]

131

Odp: Szczera opinia dziewczyny

Mojej kuzynce podoba się davidoff champion i takie mam

Zobacz podobne tematy :

132

Zapraszam

https://www.netkobiety.pl/t131601.html

133

Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Rodo powiedz mi jakie kosmetyki uzyw a sz i jakiej firmy powiedz bo jestem ciekaw

Face was Loreala, codziennie, i co drugi dzień dodatkowo face scrub, czyli peeling, też Loreala. To takie dwa główne. I jeszcze antyperspirant i perfumy. Taki mały trick. W miejsce gdzie psikniesz perfumy nasmaruj wcześniej wazeliną, dłużej się utrzyma zapach. I nie więcej jak 3 psiknięcia na ciało, najlepiej szyja z jednej i drugiej strony i klata raz

Zamiast normalnego antyperspirantu to użyj ałunu. To minerał o działaniu bakteriostatycznym. W przeciwieństwie do normalnych antyperspirantów nie zapycha porów, nie powoduje odbarwień ciuchów, nie ma absolutnie żadnego zapachu. Klasyczne antyperspiranty w większości wypadków zapychają pory i jak już 'puszcza' swoje działanie, to człowiek zwyczajnie jebie. Z ałunem nie ma tego problemu.

Perfumy są różnej klasy/stężeniu. Opracowując ich profil zapachowy nikt nie zakłada używania na wazelinę. Te lepsze marki mają mieć swoją określoną charakterystykę i profile przez x godzin. Niektóre są projektowane tak, że inaczej pachną zaraz po nałożeniu, a inaczej po x godzinach (i nie chodzi jedynie o to, ze wietrzeją i tracą na intensywności). Wazelina może całkowicie to zaburzać i może powodować tłuste plamy na ubraniu. Po prostu kup sobie perfumy w kremie lub wosku. Ja używam czasem jak pomady do brody i zapach utrzymuje się bez problemu cały dzień ze zbliżoną intensywnością.

Wiele męskich kremów do ryja już jest aromatyzowanych dość mocno. Np Tołpa anti age z kofeiną ma bardzo fajną drzewną nutę.

Ogólnie Ziaja, Tołpa nie są drogie, a są bardzo dobre jakościowo.

Tak czy siak, odnośnie takich drobnych porad "jak być gentlemanem z klasą" to mogę polecić :

https://www.youtube.com/@RealMenRealStyle

https://www.youtube.com/@alpham

134

Jack Sparrow napisał/a:
Rodo90 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Rodo powiedz mi jakie kosmetyki uzyw a sz i jakiej firmy powiedz bo jestem ciekaw

Face was Loreala, codziennie, i co drugi dzień dodatkowo face scrub, czyli peeling, też Loreala. To takie dwa główne. I jeszcze antyperspirant i perfumy. Taki mały trick. W miejsce gdzie psikniesz perfumy nasmaruj wcześniej wazeliną, dłużej się utrzyma zapach. I nie więcej jak 3 psiknięcia na ciało, najlepiej szyja z jednej i drugiej strony i klata raz

Zamiast normalnego antyperspirantu to użyj ałunu. To minerał o działaniu bakteriostatycznym. W przeciwieństwie do normalnych antyperspirantów nie zapycha porów, nie powoduje odbarwień ciuchów, nie ma absolutnie żadnego zapachu. Klasyczne antyperspiranty w większości wypadków zapychają pory i jak już 'puszcza' swoje działanie, to człowiek zwyczajnie jebie. Z ałunem nie ma tego problemu.

Perfumy są różnej klasy/stężeniu. Opracowując ich profil zapachowy nikt nie zakłada używania na wazelinę. Te lepsze marki mają mieć swoją określoną charakterystykę i profile przez x godzin. Niektóre są projektowane tak, że inaczej pachną zaraz po nałożeniu, a inaczej po x godzinach (i nie chodzi jedynie o to, ze wietrzeją i tracą na intensywności). Wazelina może całkowicie to zaburzać i może powodować tłuste plamy na ubraniu. Po prostu kup sobie perfumy w kremie lub wosku. Ja używam czasem jak pomady do brody i zapach utrzymuje się bez problemu cały dzień ze zbliżoną intensywnością.

Wiele męskich kremów do ryja już jest aromatyzowanych dość mocno. Np Tołpa anti age z kofeiną ma bardzo fajną drzewną nutę.

Ogólnie Ziaja, Tołpa nie są drogie, a są bardzo dobre jakościowo.

Tak czy siak, odnośnie takich drobnych porad "jak być gentlemanem z klasą" to mogę polecić :

https://www.youtube.com/@RealMenRealStyle

https://www.youtube.com/@alpham

Antyperspirant z aluminium w składzie zapychają pory, to aluminium je zapycha, i przy okazji nas truje. Dlatego Ja kończę to co mam i mam już kupionego bez aluminium.
Nie stać mnie na droższe lepsze perfumy, dla mnie 60€to już portfela, a 80+€ to nie dam wręcz. Więc zostaje wazelina. Nikt jeszcze w pubie się nie skarżył a tylko na ten wypad ten trick stosuje

135

Spoko. Co kto lubi i co komu pasuje. Podrzucam jedynie inne pomysły. Jak znalazłeś swój set, swój złoty środek, to bardzo fajnie.

To co zasugerowałem, to akurat bardzo tanie rozwiązania/marki. Przynajmniej w PL.

136

Jack Sparrow napisał/a:

Spoko. Co kto lubi i co komu pasuje. Podrzucam jedynie inne pomysły. Jak znalazłeś swój set, swój złoty środek, to bardzo fajnie.

To co zasugerowałem, to akurat bardzo tanie rozwiązania/marki. Przynajmniej w PL.

No właśnie czy złoty środek to nie wiem, wciąż eksperymentu ę, ale nie widzę różnicy

137

Czasem różnica wychodzi dopiero po dłuższym czasie. Czasem jest widoczna w portfelu, a czasem wcale.

Ja opisałem jedynie to, co sam stosuję. Generalnie będzie tego jeszcze więcej, ale skupiam się na kilku prostych zasadach: minimalizacja ksenoestrogenów, możliwie jak najbardziej naturalny skład, zadowalający mnie stosunek jakości do ceny.

138

Jack Sparrow napisał/a:

Czasem różnica wychodzi dopiero po dłuższym czasie. Czasem jest widoczna w portfelu, a czasem wcale.

Ja opisałem jedynie to, co sam stosuję. Generalnie będzie tego jeszcze więcej, ale skupiam się na kilku prostych zasadach: minimalizacja ksenoestrogenów, możliwie jak najbardziej naturalny skład, zadowalający mnie stosunek jakości do ceny.

Zrozumiałem tylko naturalny skład i cenę

139

ksenoestrogeny > pseudoestrogeny > substancje chemiczne, które są interpretowane przez organizm jak estrogeny.

https://www.studiozycia.pl/articles/kse … -na-t.html

https://bartoscosmetics.com/bez-kategor … ormonalna/

https://www.pokarmdawnegoswiata.pl/estr … mezczyzne/

140

Sparrow tolpa to ciekawa propozycja będę musiał wziąć to pod uwagę  smile

141

Rodo masz zamiar iść w tą sobotę do pubu  ? smile

142

Miklosza napisał/a:

Rodo masz zamiar iść w tą sobotę do pubu  ? smile

No pewnie. Dodatkowa dziura w nosie mnie nei powstrzyma :DJAk inaczej będę siędo ludzi przyzwyczajał nie przebywając między nimi? Jak inaczej będę miał szansę się rozprawiczyć nie idąc między ludzi? Zresztą, ostatnim razem było super

143

Rodo90 napisał/a:

Jak inaczej będę miał szansę się rozprawiczyć nie idąc między ludzi? Zresztą, ostatnim razem było super

Robisz coś, więc Ci kibicuję smile smile

144

Gary napisał/a:
Rodo90 napisał/a:

Jak inaczej będę miał szansę się rozprawiczyć nie idąc między ludzi? Zresztą, ostatnim razem było super

Robisz coś, więc Ci kibicuję smile smile

Dzięki, może to coś da hah

145

A w tym pubie nie ma bujek  ?

146 Ostatnio edytowany przez Rodo90 (2023-08-23 22:17:53)

Miklosza napisał/a:

A w tym pubie nie ma bujek  ?

Przy mnie jeszcze się nie zdarzyła. To nie mordownia, jest bramkarz i jeszcze jeden ochroniaż w środku

147

To napewno fajnie jest smile

148

Miklosza napisał/a:

To napewno fajnie jest smile

Jutro zobaczymy czy będzie lepiej jak na początku. Jesli będzie dobrze to trochę dalej ulicą jest klub nocny, to w kolejną sobotę może tam się przejdę

149

Rodo90 napisał/a:

Jutro zobaczymy czy będzie lepiej jak na początku. Jesli będzie dobrze to trochę dalej ulicą jest klub nocny, to w kolejną sobotę może tam się przejdę

NIE chodź do klubów nocnych. Oszukają Cię, albo wydasz dużo pieniędzy za mało wartościowe rzeczy.

150

Gary napisał/a:
Rodo90 napisał/a:

NIE chodź do klubów nocnych. Oszukają Cię, albo wydasz dużo pieniędzy za mało wartościowe rzeczy.

W pubie też przepłacam za alkochol, a jest mniej singielek tam, w ogóle mniej kobiet.

151

Rodo byłeś w jakimś klubie  :? smile

152

Miklosza napisał/a:

Rodo byłeś w jakimś klubie  :? smile

W pubie byłem, tym co zawsze. Fajnie było. Nie najebałem się, a i tak na parkiecie wylądowałem... na środku w zasadzie. Tańczyć nie umiem ni w ządb, ale i tak jakoś się tam ruszałem haha Może za tydzień do klubu się przejdę, z tego co wiem mamy tylko jeden w tym mieście. No ale tam przydałoby się coś więcej chyba umieć. Ale z drugiej strony tam łatwiej o jakieś laski... Hmm...

153

Powiem Ci tak ja kiedyś tańczyłem z dwiema nie wiem czy dla jaj czy nie ale tak było   smile

154

Miklosza napisał/a:

Powiem Ci tak ja kiedyś tańczyłem z dwiema nie wiem czy dla jaj czy nie ale tak było   smile

Wczoraj tańczyłem z dwiema, krótko, ale jednak. Tydzień temu też, też krótko, ale wciąż

155

No to spoko smile

To były Irlandki  ?

156

Miklosza napisał/a:

No to spoko smile

To były Irlandki  ?

Chyba tak, raczej tak. Nie wiem nie rozmawialiśmy

Posty [ 131 do 156 z 156 ]

Strony Poprzednia 1 2 3