KoralinaJones napisał/a:Charlesss napisał/a:No pewnie nie mam pojęcia, jak patrzy się w tym wieku na potencjalnego partnera. No ale trochę się martwie, jak będę miał tyle lat i już nie będę mógł wyrwać tych najpiękniejszych kobiet. Już np teraz po studiach, jest ciężej poznawać nowych ludzi. Z wiekiem wygląd sie pogorszy i ciężej będzie się podobać xD.
A im dalej w las, tym wszystko będzie sie sypać w życiu, że będę marzył żeby mnie plecy nie bolały xD.Będziesz mógł. Jedynie ucz się, pracuj dużo lub kombinuj. Kasa czyni cuda. Dla wszystkich tych najpiękniejszych, młodych kobiet będziesz najbardziej pożądaną istotą na Świecie. Będziesz miał swoje króliczki tylko weź się do jakieś porządnej roboty lub solidnego główkowania jak się odkuć.
Ja bym chyba nie chciał aby ktoś mnie chciał, bo może na tym skorzystać finansowo. Wiem, że nie brakuje takich facetów i w sumie, to psują rynek ale wolę prawdziwe uczucia.
Bo kiedy młodość i uroda zaczynają przemijać, trzeba mieć inne atuty do wykorzystania.