Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 1,463 ]

391 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-25 14:40:45)

Odp: Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)
Kasssja napisał/a:

Ludzie, co to za różnica 32, 35 czy 37? A nawet 42? To tylko pesel, gdybyśmy wszyscy stanęli w rządku, ktoś z zewnątrz popełniłby na pewno masę błędów oceniając nasz rzeczywisty wiek.

Różnice robią się, gdy przepaść wiekowa jest znacznie większa niż te parę lat.
Uderzał do mnie kiedyś lekarz starszy o 27 lat. I mi mówi: co to jest za problem? To tylko 27 lat, tyle co nic. No to zapytałam, czy widzi się z kobietą 85-letnią, bo tyle go dzieli od niej, ile mnie od niego. Warto było popatrzeć, jak liczy pod czerepem a potem wyraża ogromne oburzenie, że to "nie to samo" big_smile

Mnie to nie dziwi. Mężczyźni nie zwracają uwagi na swój wiek w relacji DO kobiety, natomiast zwracają uwagę w relacji kobieta DO nich. To jest jedna z tych cech, którą skatalogowałabym pod hasłem "męska natura" wink.

Jeśli kobieta podoba się mężczyźnie, to ten zawsze ze swojego wieku zrobi atut, niezależnie od tego ile bedzie miał lat, jaka będzie różnica wieku, na czyją korzyść lub niekorzyść. Młodszy starszej będzie zachwalał kwaśne jabłka, starszy młodszej dojrzałe wino.

Zobacz podobne tematy :

392 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-25 14:54:56)

Kasssja napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zrobi ktoś streszczenie tego zamieszania ? Proszę, może Kasssja - fajne posty pisze

Było coś o mnie ? big_smile big_smile big_smile

Ja jestem najgorszym streszczaczem, bo ciągle tu padają dygresje do kafeterii, na której mnie nie było i się nie orientuję. Ale generalnie Nowe otwarcie ma zły czas w pracy i życiu ogólnie i walczy z całym forum. Brakowało argumentów, więc z czapy wyskoczył z "a wy jesteście stare" i Koralina się zirytowała i szuka na niego teczki.

A to ponoć  stary numer N_O/ Mewci, jemu się myli wszystko i wszyscy, ciągle marzy o "Pretty Women" Grryyy
Koralinę wziął za Ciebie, Twoje słowo za Violę  etc podobno nic towyjątkowego i nadzwyczajnego u niego - słaba pamięć rozkojarzenie
buja w obłokach

Nie to co ja big_smile

393

Kasssja napisał/a:
paslawek napisał/a:

Zrobi ktoś streszczenie tego zamieszania ? Proszę, może Kasssja - fajne posty pisze

Było coś o mnie ? big_smile big_smile big_smile

Ja jestem najgorszym streszczaczem, bo ciągle tu padają dygresje do kafeterii, na której mnie nie było i się nie orientuję. Ale generalnie Nowe otwarcie ma zły czas w pracy i życiu ogólnie i walczy z całym forum. Brakowało argumentów, więc z czapy wyskoczył z "a wy jesteście stare" i Koralina się zirytowała i szuka na niego teczki.

Kafeteria była tutaj, i wtedy okazało się, że to starzy, dobrzy znajomi naszego leadera sprzedaży, jak również okazało się że od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok.. big_smile

394

Kasssja napisał/a:

Sara, jak miło, że N_O cię pocieszył, bo przecież to się zapłakać można, że twoj/nasz kobiecy punkt widzenia wkurwia tutejszych inceli big_smile
N_O - co jest irytującego w tym, co napisała Sara o oczekiwaniach/roszczeniach facetów i dawaniu szansy? Przecież to sama prawda, w dodatku podana zupełnie obiektywnie, bez złośliwości. Jeśli kogoś to wkurwia, to ma problem, sam ze sobą.

Już napisał, że treść. wink I teraz można się tylko zastanowić, kogo będzie irytował fakt, że kobiety dadzą szansę tym, którym chcą, a nie tym, o których panowie powiedzą, że powinny im dać. Bo mam podejrzenie graniczące z przekonaniem właściwie, że na pewno nie irytuje to tych, którzy są zadowoleni z tego, jak im idzie w relacjach (i nie mam tu na myśli żadnego szalonego powodzenia chadów itd.).

395 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-25 14:57:47)

SaraS napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Sara, jak miło, że N_O cię pocieszył, bo przecież to się zapłakać można, że twoj/nasz kobiecy punkt widzenia wkurwia tutejszych inceli big_smile
N_O - co jest irytującego w tym, co napisała Sara o oczekiwaniach/roszczeniach facetów i dawaniu szansy? Przecież to sama prawda, w dodatku podana zupełnie obiektywnie, bez złośliwości. Jeśli kogoś to wkurwia, to ma problem, sam ze sobą.

Już napisał, że treść. wink I teraz można się tylko zastanowić, kogo będzie irytował fakt, że kobiety dadzą szansę tym, którym chcą, a nie tym, o których panowie powiedzą, że powinny im dać. Bo mam podejrzenie graniczące z przekonaniem właściwie, że na pewno nie irytuje to tych, którzy są zadowoleni z tego, jak im idzie w relacjach (i nie mam tu na myśli żadnego szalonego powodzenia chadów itd.).

Co to w ogóle jest za tok myślenia? Wyobraźmy sobie, że każdy facet nagle ma dawać szansę kobietom otyłym, tylko dlatego, że jego obowiązkiem jest sprawdzenie, czy mimo zewnętrznej (odpychającej go) warstwy, ta kobieta może okazać się ciekawym rozmówcą, z pasjami i dobrym sercem.
Dochodzi jeszcze to, co czuje ta nieatrakcyjna osoba, z którą ktoś spotyka się nie dlatego, że ją wybrał z wielu innych osób, a jedynie dostał z przydziału w ramach "dawania szansy". Jak bardzo zaburzone byłyby proporcje w takiej relacji?

396

KoralinaJones napisał/a:

Różnica zasadnicza, ponieważ niektórym dokonywanie porównań i wytykanie innym ich wyników wpływa na poprawę samopoczucia wink.

Bo to jest "broń ostateczna" u taki "alvaro" pod 50-ke jak mewusia aka Nowe_otwarcie, jak to co kobieta napisze ich mocno dotknie big_smile
Najlepsze, że najcześciej wiek wytykają kobietom starsi od nich faceci big_smile
Na zasadzie: "Mężczyzna z wiekiem tylko zyskuje." XD  A jak "zyskuja" to na tym konkretnym przykładzie widzieliśmy na kafee , gdzie kolega zaliczył sromotnego kosza od prostytutki i żeby jakoś się pozbierać szybko znalazł sobie rówiesniczkę, bo dotarło do niego, że zadna młodsza dużo laska nie zwiąże sie z dużo starszym kolesiem, który poza genitaliami nie ma do zaoferowania nic więcej, albo często dużo mniej niż klienci takiej pani. big_smile big_smile

397

CzarnaDalia napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Różnica zasadnicza, ponieważ niektórym dokonywanie porównań i wytykanie innym ich wyników wpływa na poprawę samopoczucia wink.

Bo to jest "broń ostateczna" u taki "alvaro" pod 50-ke jak mewusia aka Nowe_otwarcie, jak to co kobieta napisze ich mocno dotknie big_smile
Najlepsze, że najcześciej wiek wytykają kobietom starsi od nich faceci big_smile
Na zasadzie: "Mężczyzna z wiekiem tylko zyskuje." XD  A jak "zyskuja" to na tym konkretnym przykładzie widzieliśmy na kafee , gdzie kolega zaliczył sromotnego kosza od prostytutki i żeby jakoś się pozbierać szybko znalazł sobie rówiesniczkę, bo dotarło do niego, że zadna młodsza dużo laska nie zwiąże sie z dużo starszym kolesiem, który poza genitaliami nie ma do zaoferowania nic więcej, albo często dużo mniej niż klienci takiej pani. big_smile big_smile

Oooo, wróciła kłamczucha, której słowo nie jest warte zużytego papieru toaletowego; która zarzekała się że na Kafe jej noga nie postanie, ale wróciła (chyba że moje źródło mija się z prawdą? Jednak chyba nie) i jest banowana jak wcześniej. Która miała tu zdaje się konto, ale zakłada już kolejne żeby tu coś napisac.

Ja nie wracam na Kafe, więc ty spieprzaj stąd wink

398

Nowe_otwarcie napisał/a:

Oooo, wróciła kłamczucha, której słowo nie jest warte zużytego papieru toaletowego; która zarzekała się że na Kafe jej noga nie postanie, ale wróciła (chyba że moje źródło mija się z prawdą? Jednak chyba nie) i jest banowana jak wcześniej. Która miała tu zdaje się konto, ale zakłada już kolejne żeby tu coś napisac.

Macie tu przykład klasycznego gasslightingu , gdzie postawiony przed faktami kłamczuch, stara się histerycznie zmienić temat na inny big_smile
wiemy, że simpienie do aktywnej prostytutki nie stało obok gościa, na ktorego Nowe_otwarcie tutaj nam się kreował XD
startowanie do "pan kilka poziomów wyżej", buahahahah. Czyli prostytutek big_smile big_smile

Nie odbijesz od tematu, zwłaszcza, że z pożegnan po 100 x razy, z ktorych nigdy nic nie wynikał dopóki cie nie wyje..., słyniesz ty i tylko ty.
Ps. mialo cie tu nie byc? No własnie XD

399

Czy ktoś mógłby zalinkować albo przekopiować tu wpisy NO do tej kurtyzany? Wierzę oczywiście w tę historię, a NO nawet nie próbował jej podważać, ale poczytałoby się chętnie. To byłoby fajne w kontekście jego pyskowania do zodiaka i (chyba) pasławka, że są podlizywaczami/simpami dla forumowych pań.

400

CzarnaDalia napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

Macie tu przykład klasycznego gasslightingu , gdzie postawiony przed faktami kłamczuch, stara się histerycznie zmienić temat na inny big_smile
wiemy, że simpienie do aktywnej prostytutki nie stało obok gościa, na ktorego Nowe_otwarcie tutaj nam się kreował XD
startowanie do "pan kilka poziomów wyżej", buahahahah. Czyli prostytutek big_smile big_smile

Nie odbijesz od tematu, zwłaszcza, że z pożegnan po 100 x razy, z ktorych nigdy nic nie wynikał dopóki cie nie wyje..., słyniesz ty i tylko ty.
Ps. mialo cie tu nie byc? No własnie XD

Wyraźnie ci napisałem że wysłałem wniosek o kasację konta (niestety, nie kasują tak wytrwale jak twoich big_smile ), a dopóki jest, to popiszę. Natomiast nie zarzekałem się że nie wrócę na Kafe by potem wrócic (jak ktoś o czarnych kudłach), tak samo z z niechęcią do pisania tutaj którą deklarowałaś po powrocie na kafe. Zjeżdżaj więc kłamczucho.

PS. Przypomnijmy sobie kiedy Pokusia zaczęła umieszczac foty w avku.... aaaaa, no tak: zaraz po tym ja mi wyrzygała żale że wystarczy co? Ano młoda, ładna laska w avku żebym za nią poleciał big_smile

401

Nowe_otwarcie napisał/a:

Wyraźnie ci napisałem że wysłałem wniosek o kasację konta (niestety, nie kasują tak wytrwale jak twoich big_smile ), a dopóki jest, to popiszę. Natomiast nie zarzekałem się że nie wrócę na Kafe by potem wrócic (jak ktoś o czarnych kudłach), tak samo z z niechęcią do pisania tutaj którą deklarowałaś po powrocie na kafe. Zjeżdżaj więc kłamczucho.

PS. Przypomnijmy sobie kiedy Pokusia zaczęła umieszczac foty w avku.... aaaaa, no tak: zaraz po tym ja mi wyrzygała żale że wystarczy co? Ano młoda, ładna laska w avku żebym za nią poleciał big_smile

A co ma wniosek o usunięcie konto do RZEKOMEJ potrzeby odejścia? big_smile I znow gasslighting, ale w wydaniu mewusi, czyli ułomny XD

Tak, wszystkie wrzucamy foty w avka, żebyś zwrócił na nas uwage, o Chadzie rozwodniku, z minimalną krajowa, kopnięty w 4 letters przez prostytutkę gliwicką , hahahah big_smile

no i dodajmy, że tak bardzo cie "pragłam", że po tobie jechalam, a foty dawalam od zarania, jeszcze zanim wlazłeś na kafee, a raczej zanim w ogole zarejestrowalam twoje wpisy. a tego poziomu arogancji nie dało sie nie zauważyc, dlatego takim "szacunkiem" i "sympatia" u kobiet sie cieszyłeś i cieszysz big_smile big_smile big_smile

402 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-25 18:04:24)

Kasssja napisał/a:

Czy ktoś mógłby zalinkować albo przekopiować tu wpisy NO do tej kurtyzany? Wierzę oczywiście w tę historię, a NO nawet nie próbował jej podważać, ale poczytałoby się chętnie. To byłoby fajne w kontekście jego pyskowania do zodiaka i (chyba) pasławka, że są podlizywaczami/simpami dla forumowych pań.

Niestety nie robiłam screenow wtedy, a żałuje smile były WYBORNIE pieskujące big_smile

mewusia smieje sie z Zodiaka, że ten niby patrzy na avek, a Nowe_otwarcie dostał amoku na punkcie prostytutki w momencie kiedy wczesniej miała jeszcze w avku foto tyłka w majtkach, a potem juz wstawiala przodem BEZ, a on tak ceni klasę u kobiet Xd Zawsze wybiera z tuzina creme de la creme kandydatek to co najlepsze. XD
I tak też wybrał..WCALe nie kierowal sie avkiem, hahahah big_smile
To było samo piękno und klassa  lol

403 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-25 18:07:14)

Kassja, wystarczy w sumie, ze wejdziesz w jego tematy tutaj z netkobiety w jego nicku. Tam jest wątek o tym, jak to "ciezko o porzadną (czytaj sikająca po nogach na golodupca rozwodnika po 40ce) kobiete" itp.
I tam opisuje swoje perypetie z nia i rozpływa sie w zachwytach :d wiesz..2 polowki pomaranczy, rpzeznaczenie i te kliamty lol

404

CzarnaDalia napisał/a:

Kassja, wystarczy w sumie, ze wejdziesz w jego tematy tutaj z netkobiety w jego nicku. Tam jest wątek o tym, jak to "ciezko o porzadną (czytaj sikająca po nogach na golodupca rozwodnika po 40ce) kobiete" itp.
I tam opisuje swoje perypetie z nia i rozpływa sie w zachwytach :d wiesz..2 polowki pomaranczy, rpzeznaczenie i te kliamty lol

O nie, gdybym miała tyle wolnego czasu, skończyłabym oglądać Breaking bad. Liczyłam na screen sad

405

CzarnaDalia napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:

A co ma wniosek o usunięcie konto do RZEKOMEJ potrzeby odejścia? big_smile I znow gasslighting, ale w wydaniu mewusi, czyli ułomny XD

Tak, wszystkie wrzucamy foty w avka, żebyś zwrócił na nas uwage, o Chadzie rozwodniku, z minimalną krajowa, kopnięty w 4 letters przez prostytutkę gliwicką , hahahah big_smile

no i dodajmy, że tak bardzo cie "pragłam", że po tobie jechalam, a foty dawalam od zarania, jeszcze zanim wlazłeś na kafee, a raczej zanim w ogole zarejestrowalam twoje wpisy. a tego poziomu arogancji nie dało sie nie zauważyc, dlatego takim "szacunkiem" i "sympatia" u kobiet sie cieszyłeś i cieszysz big_smile big_smile big_smile

Nie, czarny łbie: wtedy nie miałaś fot w avku, tak samo na początku wysokoprocentowego cacao wink
Hipokrytko, która innym zarzucasz to co sama robisz.
A kto mnie miał darzyc sympatią, to darzył.

A teraz zajmij się swoimi sprawami, ja mam jeszcze coś poważniejszego niż użeranie się z tobą.

406

Kasssja napisał/a:

O nie, gdybym miała tyle wolnego czasu, skończyłabym oglądać Breaking bad. Liczyłam na screen sad

Dawalm tu screeny wcześniej, teraz mi się nie chce przekopywac też tongue
Generalnie clue jest takie, że spuszczal się nad jej każdym pjerdem i latał nad ziemią, że pisze z kimś tak wspaniałym, kto imponuje mu pod każdym wzgledem big_smile

407 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-25 18:27:59)

Nowe_otwarcie napisał/a:

Nie, czarny łbie: wtedy nie miałaś fot w avku, tak samo na początku wysokoprocentowego cacao wink
Hipokrytko, która innym zarzucasz to co sama robisz.
A kto mnie miał darzyc sympatią, to darzył.

A teraz zajmij się swoimi sprawami, ja mam jeszcze coś poważniejszego niż użeranie się z tobą.

Od początku ZAWSZe mialam jakas fotę. Laski, ktora mnie przypomina, a w 2 przypadkach mnie big_smile
I juz wtedy pisales o "ładnym avku", a ja po tobie jechalam, zamiast.."przymilać sie" za komplementy. I WCALe nie wyzywałeś mnie od k.. i div, że lubie luksus. WCALE, hahaha.  Znów amnezja, siwy? XD

I WCALE nie przeszkadzało ci, że podkreślalam jak wazne sa pieniadze u faceta, a raczej zeby byl ZARADNY i ogarniety w tych kwestia. wiedzac co soba reprezentujesz na bank bys wystartował, co nie mewusiu? hahahah, bajac to my a nie nas big_smile

408

CzarnaDalia napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Dawalm tu screeny wcześniej, teraz mi się nie chce przekopywac też tongue
Generalnie clue jest takie, że spuszczal się nad jej każdym pjerdem i latał nad ziemią, że pisze z kimś tak wspaniałym, kto imponuje mu pod każdym wzgledem big_smile

To może Mewcia jest tym "legendarnym miszczem"PUA, o którym czasem wspomina Gary big_smile

409

paslawek napisał/a:

To może Mewcia jest tym "legendarnym miszczem"PUA, o którym czasem wspomina Gary big_smile

No ba! big_smile
Chociaż nie.. Zgodnie z tym co o sobie "skromnie" pisał, on po prostu zawsze byl tak przystojny, że gasił tym laski jak pety i SAME pisały. big_smile
Ostatnie tak się rwały, że od jednej publicznie wylapał kosza, a te ktorym wyslał foty przestały odpisywac, a jedna po 1 spotkaniu zapadła się pod ziemię big_smile
Ale on po prostu "nie umie robić sobie fot" i to dlatego... a na żywo wypada rewelacyjnie XD

410

CzarnaDalia napisał/a:
Kasssja napisał/a:

Niestety nie robiłam screenow wtedy, a żałuje smile były WYBORNIE pieskujące big_smile

mewusia smieje sie z Zodiaka, że ten niby patrzy na avek, a Nowe_otwarcie dostał amoku na punkcie prostytutki w momencie kiedy wczesniej miała jeszcze w avku foto tyłka w majtkach, a potem juz wstawiala przodem BEZ, a on tak ceni klasę u kobiet Xd Zawsze wybiera z tuzina creme de la creme kandydatek to co najlepsze. XD
I tak też wybrał..WCALe nie kierowal sie avkiem, hahahah big_smile
To było samo piękno und klassa  lol

Prawda jest taka , że avek miałaś tu od samego początku i nie z tego powodu nawiązała się konwersacja, a to że przy okazji wyraziłem swoje zdanie? No bo jak, nie mogło być inaczej big_smile
Facet nie klei, pieni się niczym płyn do zmywania i projektuje obrazy , że sam Pinokio by się zawstydził. Widać to po całej działalności smile

411 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-25 20:32:23)

2odiak napisał/a:

Prawda jest taka , że avek miałaś tu od samego początku i nie z tego powodu nawiązała się konwersacja, a to że przy okazji wyraziłem swoje zdanie? No bo jak, nie mogło być inaczej big_smile
Facet nie klei, pieni się niczym płyn do zmywania i projektuje obrazy , że sam Pinokio by się zawstydził. Widać to po całej działalności smile

Siwemu chodziło o moje avki na kafee. Z Ciebie się śmiał, jak to ma stary hipokryta w zwyczaju, a sam zachowywał sie jak gimnazjalista z tryskającą pytą w łapie od momentu jak na forum pojawiła sie rzeczona prostytutka młodsza od niego o naście lat i w avku najpierw miała tyłek, a potem bez żadnego wstydu wrzuciła też zjęcie  cip.ki w rozkroku w majtkach z dziurką, gdzie doskonale było widać krocze. XD big_smile Miała też swoją twarz, także.. to odnosnie "klasy, ktorą najbardziej ceni u kobiet",  mewusia lol lol

Cały czas latał tam za nią, szukał pretekstu do komentowania i zwracał się do niej per Promyczku albo Sloneczko, co ją z początku irytowało, ale później stwierdziła, ze skoro staremu tak na jej punkcie odwaliło to warto sprawdzić co ma w ofercie. Okazało się , że nic i "love" szybko sie skończyło XD :d

W miedzyczasie oczywiście siwy się zakochał i darl szaty , wył do księzyca, publicznie robiąc na kafee z siebie pośmiewisko...i takie tam atrakcje big_smile
Generalnie bardzo wesoło było. No dobra, głownie taki śmiech przezierający przez opary żenady i politowanie, ale zawsze lol

Za to mewusie kochamy und podziwiamy smile chociaz on jest zdania, ze to z powodu jego nieodżałowanego seksapilu big_smile big_smile

412

Do mnie kobieta powinna poważnie obniżyć standardy  wink

413

CzarnaDalia napisał/a:
2odiak napisał/a:

Siwemu chodziło o moje avki na kafee. Z Ciebie się śmiał, jak to ma stary hipokryta w zwyczaju, a sam zachowywał sie jak gimnazjalista z tryskającą pytą w łapie od momentu jak na forum pojawiła sie rzeczona prostytutka młodsza od niego o naście lat i w avku najpierw miała tyłek, a potem bez żadnego wstydu wrzuciła też zjęcie  cip.ki w rozkroku w majtkach z dziurką, gdzie doskonale było widać krocze. XD big_smile Miała też swoją twarz, także.. to odnosnie "klasy, ktorą najbardziej ceni u kobiet",  mewusia lol lol

Cały czas latał tam za nią, szukał pretekstu do komentowania i zwracał się do niej per Promyczku albo Sloneczko, co ją z początku irytowało, ale później stwierdziła, ze skoro staremu tak na jej punkcie odwaliło to warto sprawdzić co ma w ofercie. Okazało się , że nic i "love" szybko sie skończyło XD :d

W miedzyczasie oczywiście siwy się zakochał i darl szaty , wył do księzyca, publicznie robiąc na kafee z siebie pośmiewisko...i takie tam atrakcje big_smile
Generalnie bardzo wesoło było. No dobra, głownie taki śmiech przezierający przez opary żenady i politowanie, ale zawsze lol

Za to mewusie kochamy und podziwiamy smile chociaz on jest zdania, ze to z powodu jego nieodżałowanego seksapilu big_smile big_smile

Domyślam się jak musiało być wesoło o wygłaszanych tezach już nie wspomnę. W palę się nie mieści, ale z drugiej strony znałem też takich kolesi. To nie nowość, że ktoś tonacy w mule patrzy jak doje..ć innym , bo jemu się nie udało. Karykaturalnie śmieszne, gdzie śmiać się można tylko z politowaniem i szydzić bez granic, bo takie zachowanie nie zasługuje na nic innego. Sam sposób odnoszenia się do Ciebie i do reszty Pań , które potrafiły mieć inne zdanie już o czymś świadczy. Mnie się to w pale nie mieści, cóż. Przynajmniej jest wesoło wink smile

414

Miklosza napisał/a:

Nie, nikt dla nikogo nie powinien niczego obniżać. Chcesz osiągnąć pewien poziom to do niego dojdź.

415

2odiak napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie, nikt dla nikogo nie powinien niczego obniżać. Chcesz osiągnąć pewien poziom to do niego dojdź.

Musiał bym kilka poważnych operacji przeżyć znaczy się chyba dwa

416 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-25 21:31:14)

2odiak napisał/a:

Prawda jest taka , że avek miał
Domyślam się jak musiało być wesoło o wygłaszanych tezach już nie wspomnę. W palę się nie mieści, ale z drugiej strony znałem też takich kolesi. To nie nowość, że ktoś tonacy w mule patrzy jak doje..ć innym , bo jemu się nie udało. Karykaturalnie śmieszne, gdzie śmiać się można tylko z politowaniem i szydzić bez granic, bo takie zachowanie nie zasługuje na nic innego. Sam sposób odnoszenia się do Ciebie i do reszty Pań , które potrafiły mieć inne zdanie już o czymś świadczy. Mnie się to w pale nie mieści, cóż. Przynajmniej jest wesoło wink smile

I dlatego na kafee miał przydomek "Janusz" Mewa XD

Jego inteligencja emocjonalna zatrzymała się na poziomie gimnazjum. Tak się zachłysnął komplementami od laski, ktora mowi to samo KAŻDEMU klientowi - wystarczy poczytać opinie na jej profilu, wszystkie na jedno kopyto jakby 1 osoba pisała, ale powiedzmy, że wierze, że to pisali różni faceci.
Siwy każdy taki "komplement" od niej sobie tatuował, a następnie z kazdą laską, ktora wyśmiała jego nawiność i zaczadzenie gotów był się bić na gołe pięści. Do ostatniej chwili płaszczył się i przepraszał, że za głośno oddycha.
A po wszystkim nie jest nawet w stanie jej tolerowac w swoich wątkach, o normalnej rozmowie nie wspominając, tak bardzo nie może dojść do ładu , że nim wzgardziła , bo on ewidentnie liczył na coś wink

Facet, ktory się odkochał i byłby w szcześliwym związku, jak twierdzi, byłby wręcz wdzięczny, że im nie wyszło i na wyjebce zamienił słowo z nią. On tego nie umie, bo widac, że ogromnie zawiedziony jest.
Kulegi mieli zazdrościć młodszej dużo laski, miał się bujać po mieście za ręke z młódką..a tu taki kabaret lol

Myslał, ze laska z takimi problemami to idealny match dla jego "osiągnięć finansowych i zawodowych", że będzie wdzięczna, ze on toleruje jej problemy, więc ona jego.
Widać oglądał tylko wątki erotyczne w "Pretty Women", bo umkneło mu, że Richard Gere grał milionera lol lol

417

https://img.chozoba.pl/16/11/1477995012120863.gif

418

Mariusz 1984 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
JohnyBravo777 napisał/a:

Czyli wszystkie kobiety mysla tak samo i wszyscy mezczyzni mysla tak samo?
Bo ostatnio jak sprawdzalem to kazdy czlowiek myslal inaczej - co jest zalezne od jego indywidualnych przekonan na temat swiata, a nie od plci.

Dokladnie kazdy mysli inaczej ja np wraz  z wiekiem zawyzam swoje wymagania co do facetow, a nie obnizam.  Pamietam mialam profile na randkowym to po miesiacu z ponad 200 kandydatow pisalam tylko z 4 az sie liczba zredukowala do jednego z ktorym jestem do dzis. A wybredna sie zrobilam,ze masakra jak jakis osiol zaczal pisac o seksie od razu szla blokada,bo tacy sa tez niestesty, mieszka za  daleko blokada, za mlody pisali do mnie gowniarze po 19 ,20 lat blokada,za stary jakies 50 latki blokada,za gruby blokada,za chudy blokada, za niski blokada,pisal ze mna ale nagle przestal albo dlugo nie odpisywal blokada itp doslownie cala mase debili zablkokowalam. Teraz gdybym byla singielka to juz bym nie zakladala konta na randkowych portalach, bo tam to znalezc kogos fajnego na partnera to jak szukac igly w stogu siana

Masz rację, ja też odrzucam wszystkie spasione kaszaloty które do mnie piszą.

To gdzie wy siedzicie?
Na Tinderze często bywam, mam dużo par ale wszystkie 18-24 lata (bo to mój target) i każda jest w moim typie, bo tylko takie lajkuje. Czasami zdarza się, że mnie zmatchuje z jakaś np. grubą, bo nie zauważę ale to zawsze wtedy usuwam (albo nie odpisuje). No a normalnie, to pełna kontrola tego, kto może do mnie napisać.
Co to wgl za aplikacja, gdzie każdy może napisac?

419

Mariusz 1984 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Zgadza się.
Uogólniłbym: wyglądam w relacji MA duże znaczenie.
Zapytałem dzisiaj mojej znajomej 40 latki, co jest dla niej najważniejsze w mężczyźnie. Odpowiedziała: żeby traktował mnie dobrze.
Pytam ja znowu: czyli wygląda nie ma dla Ciebie znaczenia? Odp: nie.
Ale ponieważ wiemy że kobiety myślą emocjami a nie logika, zadałem jej pytanie:
Jest 2 gości: jeden przeciętny powiedzmy 5/10
Drugi przystojny, atrakcyjny, 8/10
Oboje traktują Cię dobrze i z szacunkiem, którego wybierasz?

smile

Skoro obaj mężczyźni traktują ją dobrze i z szacunkiem, dlaczego miałaby wybrać 5 kę, a nie 8 kę?

Wybrałaby 8ke bo wygląd MA znacznie:)

Mężczyzna 8/10 - to chyba mała szansa, żeby 40 latkę traktował dobrze, bo mała szansa w tym wieku dorównać mu urodą. To bardziej hipotetyczna sytuacja ale mało realna. W tym wieku kobiety tak nie przebieraja w mężczyznach. Szansa na rownolatka 8/10, który będzie zainteresowany, jest raczej mała. Oczywiście mówię o wyglądzie.

420

Ja tam nie mam wysokich wymagań byle normalnie wyglądała może być błąd  smile  big_smile

421 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-25 22:07:03)

Charlesss napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Skoro obaj mężczyźni traktują ją dobrze i z szacunkiem, dlaczego miałaby wybrać 5 kę, a nie 8 kę?

Mężczyzna 8/10 - to chyba mała szansa, żeby 40 latkę traktował dobrze, bo mała szansa w tym wieku dorównać mu urodą. To bardziej hipotetyczna sytuacja ale mało realna. W tym wieku kobiety tak nie przebieraja w mężczyznach. Szansa na rownolatka 8/10, który będzie zainteresowany, jest raczej mała. Oczywiście mówię o wyglądzie.

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens aby ktoś kto ma target 18 - 24, czyli Ty,  wypowiadał się o osobach, ktorych potencjalnie może byc dzieckiem. To jest różnica pokoleniowa w postrzeganiu świata. Skąd Ty możesz wiedzieć co się liczy dla takiego 40 latka?

Przeciętna osoba 40+ ma podwójną perspektywę - własną oraz Twoją (nabyła ją kiedy była w Twoim wieku). Tobie tej jednej perspektywy do oceny zwyczajnie brakuje.

Ja to się w ogóle dziwię rossance, że dyskutuje z chłopakami w wieku 20+ o męskich wymaganiach, podczas gdy to w ogóle nie jest target ani do rozmowy ani do dyskusji.

422

rossanka napisał/a:
Robsonpl napisał/a:
rossanka napisał/a:

Tak, ale faceci do 35 roku życia. Po 40 są zapuszczeni i często mają znaczną nadwagę :( Po 50 tce wyglądają na dychę starszych :(

W moim mieście masa panów uprawia sport. Zmartwię Cię ale kobiety niestety starzeją się szybciej. Przeskok pomiędzy 30 a 40 latkiem nie jest tak drastyczy jak w przypadku kobiet. Kwestia też jak ktoś dba i siebie np. poprzez sport.

Poznaj mnie z takim w moim mieście.
:(
Do 35 ki istnieją wysportowani faceci, znam takich naocznie. Im bliżej 40sypia się, ale część jeszcze wygląda jako tako. Szukałam kogoś koło 50, ale za takich brałam 40latkow z lekkim plusem. 50 latkowie wyglądają na prawie 60latkow:(
Tylko na forum czytam, że tak nie jest, że trzymają się dobrze, na żywo nie na to potwierdzenia.

Za to kobiety odwrotnie, niż piszą na tym forum. Poznałam wiele babeczek 30 plus, którym 30 bym nie dała. I 40plus, którym dawałam z dyszkę mniej.
Albo 50 + latkę, której figury pozazdrościłaby niejedna 20ka, a ona już jest babcią, o czym mi opowiadała.
Zycie realne pokazuje zupełnie odwrotność tego, co tu piszecie na forum.Kobiety dbają o siebie, chcesz jej dopiec, że jest sypiącą się 30latką, ale nie wiesz, że dla niej to komplement, bo ona 40 miała parę lat temu.

Dajcie mi około 50 latka atrakcyjnego fizycznie i zadbanego i wyglądającego młodziej, ale tu , na miejscu, a nie mitycznego, gdzieś w internecie 500 km stąd;)
Albo się wezmę za młodszych, bo młodsi mi się podobają, oczywiście w granicach, bo więcej niż 10lat młodszy to jednak za młody dla mnie. :)

Ps.
Post pisałam WYŁaCzNIE pod kryterium WYGLĄD, rozmawiamy teraz tylko o wyglądzie zewnętrznym.

Niektóre 30+ latki serio wyglądają super ale prawda jest taka, że ciężko o taką rzeczywiście dorównującą urodą 20-sto latkom. U mnie w pracy każda (każda po porodzie) wygląda raczej średnio, właściwie to lepiej sie trzymają te bez dzieci. I nawet moje rowiesniczki (~26 lat), to parę już ma dziecko i naprawdę mocno sie to odbiło na wyglądzie.
Tutaj może te zoperowane dają radę ale wciąż to nie to samo, co taka nastoletnia świeżość wyglądu. Rysy sa zdecydowanie ostrzejsze. U mężczyzn wszystko to i nawet zmarszczki, potrafią dodać uroku ale nie u kobiet. Dlatego taki Hemsworth, Beckham, Cavil, Pitt, Depp, pomimo że gdzieś tam już są 40 i w górę, to są nadal twarzami wielu marek itp. Twarzą mogą jeszcze zarabiać. Wiadomo, że część nich juz ma troche dziadkowe ciało, bo 60 lat będzie niedługo (Pitt).

Starzenie raczej zależy od tego, jak sie prowadzimy. Jak facet musi ciężko pracować, to wiadomo, że będzie gorzej wyglądał, a to częsty scenariusz. 
Na przykładzie Lewandowskich można zauważyć też, że Robert na twarzy wygląda starzej, no ale ciało ma chyba lepsze od żony. A twarz u niego, to wynik tego, że trenuje na słońcu i nie jest ostrzykany, jak żona, która na pewno już by miała zmarchy, gdyby nie medycyna estetyczna.

423

Nowe_otwarcie napisał/a:
rossanka napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

W moim mieście masa panów uprawia sport. Zmartwię Cię ale kobiety niestety starzeją się szybciej. Przeskok pomiędzy 30 a 40 latkiem nie jest tak drastyczy jak w przypadku kobiet. Kwestia też jak ktoś dba i siebie np. poprzez sport.

Poznaj mnie z takim w moim mieście.
sad
Do 35 ki istnieją wysportowani faceci, znam takich naocznie. Im bliżej 40sypia się, ale część jeszcze wygląda jako tako. Szukałam kogoś koło 50, ale za takich brałam 40latkow z lekkim plusem. 50 latkowie wyglądają na prawie 60latkow:(
Tylko na forum czytam, że tak nie jest, że trzymają się dobrze, na żywo nie na to potwierdzenia.

Za to kobiety odwrotnie, niż piszą na tym forum. Poznałam wiele babeczek 30 plus, którym 30 bym nie dała. I 40plus, którym dawałam z dyszkę mniej.
Albo 50 + latkę, której figury pozazdrościłaby niejedna 20ka, a ona już jest babcią, o czym mi opowiadała.
Zycie realne pokazuje zupełnie odwrotność tego, co tu piszecie na forum.Kobiety dbają o siebie, chcesz jej dopiec, że jest sypiącą się 30latką, ale nie wiesz, że dla niej to komplement, bo ona 40 miała parę lat temu.

Dajcie mi około 50 latka atrakcyjnego fizycznie i zadbanego i wyglądającego młodziej, ale tu , na miejscu, a nie mitycznego, gdzieś w internecie 500 km stąd;)
Albo się wezmę za młodszych, bo młodsi mi się podobają, oczywiście w granicach, bo więcej niż 10lat młodszy to jednak za młody dla mnie. smile

Ps.
Post pisałam WYŁaCzNIE pod kryterium WYGLĄD, rozmawiamy teraz tylko o wyglądzie zewnętrznym.

Ross, najlepszą motywacją dla faceta by się dobrze trzymać jest jego kobieta... albo kobiety, które może mieć wink

Jako singiel aktualnie, to mogę potwierdzić. Życie singla daję możliwość dbania o siebie bardziej. Szczególnie mężczyźni na tym zyskują, bo wiadomo że domeną kobiet jest zamawianie jedzenia, chodzenie po restauracjach i oglądanie seriali. Po prostu lubią wygodne życie.
Z każdą przechodziłem ten sam scenariusz i generalnie, jak miałem treningi, to spoko, nie zabranialy ale w wakacje, to nie było szans iść razem na trening.
Najlepiej tylko seks i obijanie sie całymi dniami.
No ale na pewno są takie, co tao jak ja, będąc w związku chcą sie podobać innym.

424

Jack Sparrow napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Generalnie 30-40letni panowie wyglądają lepiej niż panie. Ale już 50-60 w przypadku panów to najczęściej ruina. Ni bez przyczyny umieramy szybciej.

Panowie zwyczajnie o siebie nie dbają. Kobieta ma niejako zakodowane w głowie, że jej wygląd (pomijam już wiek, bo ten jest kwestią względną), to jej wizytówka, przepustka do bycia obiektem zainteresowania. Panowie chyba uważają, że wystarczy być mężczyzną, a do tego jeśli wyznają zasadę, że mężczyzna jak wino, im starszy, tym lepszy i nie trzeba z sobą nic robić, to mamy tę ruinę, o której wspomniałeś.

Facet wystarczy, że zarabia. Nawet największy brzydal znajdzie lachona, jak dobrze zarabia. Nawet jak jeździ na wózku. Ale w drugą stronę, to już nie działa.

https://www.instagram.com/shaneburcaw/? … x4i1qtlnzb

Raczej to działa tak, że w małżeństwach, zazwyczaj panna młoda wygląda gorzej od pana młodego. Mówię o samym ślubie. Wiele ostatnio ślubów widziałem. Natomiast na ulicy dużo widzę ładnych dziewczyn i są z przeciętnymi facetami. Tutaj wiek ma znaczenie, bo ślub, to często okolice 30stki i później. Mlodej 20 latce ciężko pewnie znaleźć kogoś doruwnującego jej urodą w podobnym, bo to jej szczyt atrakcyjności fizycznej.

425

KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Nie wiem czy jest jakikolwiek sens aby ktoś kto ma target 18 - 24, czyli Ty,  wypowiadał się o osobach, ktorych potencjalnie może byc dzieckiem. To jest różnica pokoleniowa w postrzeganiu świata. Skąd Ty możesz wiedzieć co się liczy dla takiego 40 latka?

Przeciętna osoba 40+ ma podwójną perspektywę - własną oraz Twoją (nabyła ją kiedy była w Twoim wieku). Tobie tej jednej perspektywy do oceny zwyczajnie brakuje.

Ja to się w ogóle dziwię rossance, że dyskutuje z chłopakami w wieku 20+ o męskich wymaganiach, podczas gdy to w ogóle nie jest target ani do rozmowy ani do dyskusji.

No pewnie nie mam pojęcia, jak patrzy się w tym wieku na potencjalnego partnera. No ale trochę się martwie, jak będę miał tyle lat i już nie będę mógł wyrwać tych najpiękniejszych kobiet. Już np teraz po studiach, jest ciężej poznawać nowych ludzi. Z wiekiem wygląd sie pogorszy i ciężej będzie się podobać xD.
A im dalej w las, tym wszystko będzie sie sypać w życiu, że będę marzył żeby mnie plecy nie bolały xD.

426 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-25 22:34:13)

Charlesss napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:

No pewnie nie mam pojęcia, jak patrzy się w tym wieku na potencjalnego partnera. No ale trochę się martwie, jak będę miał tyle lat i już nie będę mógł wyrwać tych najpiękniejszych kobiet. Już np teraz po studiach, jest ciężej poznawać nowych ludzi. Z wiekiem wygląd sie pogorszy i ciężej będzie się podobać xD.
A im dalej w las, tym wszystko będzie sie sypać w życiu, że będę marzył żeby mnie plecy nie bolały xD.

Będziesz mógł. Jedynie ucz się, pracuj dużo lub kombinuj. Kasa czyni cuda. Dla wszystkich tych najpiękniejszych, młodych kobiet będziesz najbardziej pożądaną istotą na Świecie. Będziesz miał swoje króliczki tylko weź się do jakieś porządnej roboty lub solidnego główkowania jak się odkuć.

427

KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Będziesz mógł. Jedynie ucz się, pracuj dużo lub kombinuj. Kasa czyni cuda. Dla wszystkich tych najpiękniejszych, młodych kobiet będziesz najbardziej pożądaną istotą na Świecie. Będziesz miał swoje króliczki tylko weź się do jakieś porządnej roboty lub solidnego główkowania jak się odkuć.

Ja na kase nie lece jezeli facet nie jest przystojny i w dodatku ma inne wady charakteru

428 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-07-25 22:54:28)

Charlesss napisał/a:

Niektóre 30+ latki serio wyglądają super ale prawda jest taka, że ciężko o taką rzeczywiście dorównującą urodą 20-sto latkom. U mnie w pracy każda (każda po porodzie) wygląda raczej średnio, właściwie to lepiej sie trzymają te bez dzieci. I nawet moje rowiesniczki (~26 lat), to parę już ma dziecko i naprawdę mocno sie to odbiło na wyglądzie.

Nie do końca bym się zgodził. W pracy(stolarka) bardzo często klientami są młode małżeństwa, w prawie każdym przypadku są to ludzie dobijający do 30 lub trochę po. Widziałem wiele kobiet koło 30 czy właśnie lekko po i powiem szczerze, że większość z nich przewyższa dzisiejsze 20 latki nie tylko wyglądem ale i charakterem. Moja siostra jest więcej niż lekko po 30, ma trójkę dzieci i wygląda lepiej niż niejedna 20 latka, nie tylko z ciała ale i z twarzy, a prawie wcale nie korzysta z medycyny estetycznej, tylko dieta i trening. Dochodzi tu jeszcze jeden czynnik czyli pieniądze, jeśli się nie jest naturalnie pięknym to tylko medycyna estetyczna może to choć trochę zmienić, a jest ona droga. Kobieta po 30 zwykle ma więcej możliwości finansowych niż taka 20 latka.

429

paslawek napisał/a:

https://img.chozoba.pl/16/11/1477995012120863.gif

Jak tam pasławek, widzę że przechodzisz od białych myszek do tupotu białych mew? big_smile
Weź klina, przejdzie, przecież masz to sprawdzone wink

430

Nie zrozumiałeś kiepsko
Nic w tym dziwnego mewcia
bystrzak z ciebie jaki jest każdy widzi
Taaa ty coś "widzisz" właśnie widać te twoje "widzenia"  big_smile
Znasz kawałek The Police "Roxanne"?

431

paslawek napisał/a:

Nie zrozumiałeś kiepsko

Jednak napij się, bo na głodzie alkoholowym zupełnie wysiadasz (choc i normalnie brak ci błysku).

Nie, The Police i samego Stinga wolę inne kawałki. Ale ty sobie puśc do kielicha, nie przeszkadzam wink

432

paslawek napisał/a:

Nie zrozumiałeś kiepsko

Ooo przypomniałeś mi o Roxanne <3 A znasz wersję musicalową z Moulin Rouge? Śpiewa sam Obi Wan Kenobi i to JAK śpiewa big_smile
https://www.youtube.com/watch?v=Rn0xXo1gwGY

433

Shinigami napisał/a:
Charlesss napisał/a:

Nie do końca bym się zgodził. W pracy(stolarka) bardzo często klientami są młode małżeństwa, w prawie każdym przypadku są to ludzie dobijający do 30 lub trochę po. Widziałem wiele kobiet koło 30 czy właśnie lekko po i powiem szczerze, że większość z nich przewyższa dzisiejsze 20 latki nie tylko wyglądem ale i charakterem. Moja siostra jest więcej niż lekko po 30, ma trójkę dzieci i wygląda lepiej niż niejedna 20 latka, nie tylko z ciała ale i z twarzy, a prawie wcale nie korzysta z medycyny estetycznej, tylko dieta i trening. Dochodzi tu jeszcze jeden czynnik czyli pieniądze, jeśli się nie jest naturalnie pięknym to tylko medycyna estetyczna może to choć trochę zmienić, a jest ona droga. Kobieta po 30 zwykle ma więcej możliwości finansowych niż taka 20 latka.

Nie porównuj najlepszych 30stek do słabych albo przeciętnych dwudziestolatek. I też różnica jest spora jeśli mówimy o 30 latce, albo o 38 latce.

434

mewcia napisał/a:

Jednak napij się, bo na głodzie alkoholowym

Ale ty sobie puśc do kielicha, nie przeszkadzam wink

To miał być "ten" niby pocisk ostateczny,wunder waffe big_smile doszedłeś do ściany big_smile
Słabiutko mewcia słabiutko
postaraj się bardziej spaślaku big_smile

https://media.tenor.com/HCn1a0-yXPEAAAAC/gym-life-seagull.gif

435 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-07-26 14:40:02)

CzarnaDalia napisał/a:

I dlatego na kafee miał przydomek "Janusz" Mewa XD

Co by nie mówić, to finalnie był to bardzo chytry plan smile big_smile

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2018/10/7iU6FN2glCBVpQsy.jpg

big_smile

436

KoralinaJones napisał/a:
Charlesss napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja bym chyba nie chciał aby ktoś mnie chciał, bo może na tym skorzystać finansowo. Wiem, że nie brakuje takich facetów i w sumie, to psują rynek ale wolę prawdziwe uczucia.

437

lol Nie mogę normalnie, jak się pijaczek z pedalarzem pospinali. No no, memy nauczyliście się tworzyć, brawo!

@Pijsławek, ale jednak delirka jest, bo koncentracja ci szwankuje. Przecież miało być "siwy spaślaku" a nie gołe "spaślaku", prawda? smile
Popraw szybko, to może nikt poza mną nie zauważy wink

438 Ostatnio edytowany przez Kasssja (2023-07-26 15:37:16)

Charlesss napisał/a:

Ja bym chyba nie chciał aby ktoś mnie chciał, bo może na tym skorzystać finansowo. Wiem, że nie brakuje takich facetów i w sumie, to psują rynek ale wolę prawdziwe uczucia.

To się wszystko wiąże. Bo przecież jak wybierasz szczupłą, zgrabną dziewczynę i się w niej zakochujesz, to jest to prawdziwe uczucie, miłość do niej całej, a nie tylko za jej kształty. Po prostu, gdyby była gruba, nie mieściłaby się w twoich kryteriach i nie miałbyś szansy jej poznać i się w niej zakochać.
Z kasą jest podobnie, choć faceci kwiczą, że wcależenie. Mężczyzna majętny, czyli też zadbany i żyjący na przyzwoitym poziomie, to takie samo kryterium jak tusza. Po prostu, jedni się łapią a inni nie. I dopiero jak już się wchodzi z takim w relację, spotyka i poznaje wzajemnie, to można się zakochać - nie w kasie (tak jak nie w zgrabnym tyłku) ale w człowieku. Zgrabna sylwetka u kobiety to znak, że ona o siebie dba, trenuje coś (nie jest leniwą bułą), a profit dla ciebie to że fajnie się z nią pokazać, inni się oglądają, w łóżku miło popatrzeć itd. Kasa - podobnie. Profit to że kolacje nie będą daniami z żabki w kuchni w jego kawalerce, że wyjazdy wakacyjne może uda się ogarnąć gdzie indziej niż Bułgaria, że nie będzie sępił na prezent urodzinowy, a kiedyś też na wózek czy dobrą szkołę dla dziecka. Dla kobiety to bardzo ważne, zwłaszcza gdy chce założyć rodzinę. Więc nie, jak masz kasę to nie znaczy, że każda kobieta oszukuje cię, bo tak naprawdę liczy twoją forsę. Jej uczucie może być totalnie prawdziwe i szczere, tak jak twoje do szczupłej, ładnej laski. Albo i bogatej, czemu nie.

ps. to nie jest tak, że jak już się pozna majętnego człowieka, to się go chwyta jak rzep psiego ogona i nie ważne, co sobą reprezentuje, ważne żeby płacił. Tak to może robi jakaś babska patola, kobiety wykształcone i przyzwoicie zarabiające potrafią takiego kopnąć w dupę, jak się w nim zakochać nie da. Parę lat temu byłam na kilku randkach z właścicielem sporego biura podróży. Pierwsza myśl - noooo to się teraz najeżdżę na wakacje XD Ale na drugiej randce odkryłam, że nie pasuje mi jego zapach, tak totalnie nie na poziomie fizjologicznym, no aż mnie mdliło jak mnie obejmował na ulicy. A gdy na trzeciej czy czwartek randce fatalnie potraktował kelnera, bo mu podane przez niego mięso nie pasowało, wiedziałam, ze jest po temacie. Nie zakocham się, bye bye Kanary wink Nie żałuję, natomiast widziałam niedawno jego zdjęcia ze ślubu, bo kogoś sobie znalazł. I pomyślałam: może laska po covid węch straciła big_smile

439 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-26 15:52:56)

2odiak napisał/a:

Co by nie mówić, to finalnie był to bardzo chytry plan smile big_smile

Hahahahaha, chłopaki, kisnę !!! smile))))))
Zajebisty dobór tych memów! big_smile

440

panslawek napisał/a:

To miał być "ten" niby pocisk ostateczny,wunder waffe big_smile doszedłeś do ściany big_smile

Zagotował się siwy big_smile
Jak go coś dotknie robi się passive agressive.

441 Ostatnio edytowany przez CzarnaDalia (2023-07-26 16:01:16)

Kasssja napisał/a:

to nie jest tak, że jak już się pozna majętnego człowieka, to się go chwyta jak rzep psiego ogona i nie ważne, co sobą reprezentuje, ważne żeby płacił. Tak to może robi jakaś babska patola, kobiety wykształcone i przyzwoicie zarabiające potrafią takiego kopnąć w dupę, jak się w nim zakochać nie da.

Dokładnie.
Ale hipokryzja niektorych facetów w tym temacie nie ma dna. gołodupiec w srednim wieku ślini sie na 20latki. dlaczego? Ano dlatego, że mu wygląd i wiek odpowiada i w sumie trudno się dziwić.
Inna sprawa, że taki ktoś jest cholernie niedojrzały do poważnego związku, skoro taka przepaść mentalna mu/jej nie przeszkadza.

Z drugiej strony, ci sami faceci maja wielki bol tyłka o kobiety, które wodzą mętnym wzrokiem za przystojnymi I ZARADNYMI finansowo, a więc ŻYCIOWO (bo to jedno z drugim się jednak łączy) gośćmi.

Ale to jest naturalny ból doopy u ludzi, którzy zamiast równać w górę wolą tych wyżej ciągnac w dół za nogi, zeby zeszli do ich poziomu, a na kobiety pluć. Zamiast zrobić coś ze sobą, bo to wiadomo- wysiłek, cieżka praca i włożony w to czas, a hejt nic nie kosztuje.
to dlatego trzeba spj... od leniwych gołodupców, z kasa sensu stricto nie ma to nic wspólnego tak metaforycznie.

442

CzarnaDalia napisał/a:

Ale hipokryzja niektorych facetów w tym temacie nie ma dna. gołodupiec w srednim wieku ślini sie na 20latki. dlaczego? Ano dlatego, że mu wygląd i wiek odpowiada i w sumie trudno się dziwić.
Inna sprawa, że taki ktoś jest cholernie niedojrzały do poważnego związku, skoro taka przepaść mentalna mu/jej nie przeszkadza.

Z drugiej strony, ci sami faceci maja wielki bol tyłka o kobiety, które wodzą mętnym wzrokiem za przystojnymi I ZARADNYMI finansowo, a więc ŻYCIOWO (bo to jedno z drugim się jednak łączy) gośćmi.

Ale to jest naturalny ból doopy u ludzi, którzy zamiast równać w górę wolą tych wyżej ciągnac w dół za nogi, zeby zeszli do ich poziomu, a na kobiety pluć. Zamiast zrobić coś ze sobą, bo to wiadomo- wysiłek, cieżka praca i włożony w to czas, a hejt nic nie kosztuje.
to dlatego trzeba spj... od leniwych gołodupców, z kasa sensu stricto nie ma to nic wspólnego tak metaforycznie.

Nie żebym tu kogoś bronił czy coś ale właśnie napisałaś jeden z najczęstszych błędów w myśleniu większości ludzi. Facet w średnim wieku śliniący się do 20latki faktycznie jest trochę nie na miejscu ale ocenianie ludzi po wyglądzie czy pozorach tym bardziej. To, że ktoś ma pieniądze nie musi znaczyć, że jest zaradny czy ogarnięty tak samo jak to, że ktoś ich nie ma też nie oznacza, że na pewno jest leniwy. W ogóle co wy wszyscy macie z tym lenistwem, tak jakby było źródłem wszelkich problemów i odpowiedzią na każde pytanie. Pisałem już nie raz i będę pisał tyle razy ile trzeba, ciężka praca nie daje żadnej gwarancji sukcesu, a jedynie może trochę do niego przybliżyć choć też nie musi. Jest mnóstwo bogatych, którzy pieniądze dostali od rodziców i nie mają kompletnie pojęcia o ich zarabianiu, osobiście znam paru takich. Syn przejął firmę ale zarządza nią tak słabo, że gdyby nie ojciec na emeryturze to pieniądze już dawno by przepadły. Spotykając taką osobę po raz pierwszy nie masz pojęcia skąd pochodzą jego pieniądze ani nawet czy sam je zarobił i od razu zakładasz, że na pewno jest zaradny? A może ukradł to wszystko, odebrał innym dorobek ich życia. I tak samo jest mnóstwo ludzi, którzy pracują bardzo ciężko, wkładają wiele wysiłku w pracę i samorozwój, a mimo to nic nie osiągnęli bo nie mieli od nikogo wsparcia, ktoś im przeszkodził albo po prostu zabrakło im szczęścia. Takich ludzi też od razu przy pierwszym spotkaniu ocenisz jako leniwych gołodupców? Żeby móc równać się w górę trzeba choć raz w życiu tego doświadczyć, zobaczyć jak ktoś inny to robi lub zostać tego nauczonym przez kogoś dla kogo to normalne. Jeśli ktoś zawsze był ciągnięty w dół przez innych, zawsze porównywany z najgorszymi to oczywiste, że sam też tak będzie robił bo ma to wbite do głowy albo nawet nie wie, że da się inaczej.

443

Shinigami napisał/a:

Pisałem już nie raz i będę pisał tyle razy ile trzeba, ciężka praca nie daje żadnej gwarancji sukcesu

A wiesz jak reszta z nas widzi tą waszą ciężką pracę?

No mniej więcej tak:

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2023/07/7mF7OatoR0OvZwTB.jpg

444

Shinigami napisał/a:

Jest mnóstwo bogatych, którzy pieniądze dostali od rodziców i nie mają kompletnie pojęcia o ich zarabianiu, osobiście znam paru takich. Syn przejął firmę ale zarządza nią tak słabo, że gdyby nie ojciec na emeryturze to pieniądze już dawno by przepadły.

Z tym się jedynie zgodzę. Też znam na pęczki takich. Niby z własnymi firmami, niby sami się dorobili itp, co 2-3 lata nowy leksus czy inny mercedes lub BMW. A potem się okazuje, że mieszkanie kupili rodzice, samochód spłaca wujostwo, kolejne mieszkanie daje pod wynajem, bo mu po jednych dziadka zostało, a bieżące utrzymanie pokrywa z kasy ze sprzedaży ziemi po drugich dziadkach. Firma szoruje na granicy opłacalności i to tylko dlatego, że reszta rodziny jest mocno zaangażowana w jej utrzymanie, bo typ przepierdala kase na prawo i lewo.

445 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-26 18:33:23)

mewcia napisał/a:

Nie mogę

To już wiemy big_smile

mewcia napisał/a:

jak się pijaczek z pedalarzem pospinali. No no, memy nauczyliście się tworzyć, brawo!

@Pijsławek, ale jednak delirka jest, bo koncentracja ci szwankuje. Przecież miało być "siwy spaślaku" a nie gołe "spaślaku", prawda? smile

memy  może jakoś ogarniesz
spaślaku miło być i tak będzie na wieki wieków
ja wiem najlepiej jak miało być   big_smile

było już ci to napisane swojej starej rozkazuj big_smile

run mewcia run

https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_NGgacDmjVLcB4ciey7yV3NbemJ2Z61r4.gif

446 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-07-26 18:44:21)

Nowe_otwarcie napisał/a:

lol Nie mogę normalnie, jak się pijaczek z pedalarzem pospinali. No no, memy nauczyliście się tworzyć, brawo!

Zamiast  dojeb..ć " ziemią okrzemkową byś się nakrył, bo dynamit jednak nie pali" to rzucasz poważnemu chłopu jakieś hasła dla przedszkolaków. A memy, nawet ślepy w tymiga na ciebie ogarnia. Materiału jest po prostu wpiz..u.
Leżysz , zaciągasz czipsy, czy jak wolisz krewete jaszczura i samo się robi big_smile
Spięcie jak poślad o mate big_smile

447

paslawek napisał/a:

run mewcia run

https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_NGgacDmjVLcB4ciey7yV3NbemJ2Z61r4.gif

big_smile

448

Shinigami napisał/a:

Nie żebym tu kogoś bronił czy coś ale właśnie napisałaś jeden z najczęstszych błędów w myśleniu większości ludzi. Facet w średnim wieku śliniący się do 20latki faktycznie jest trochę nie na miejscu ale ocenianie ludzi po wyglądzie czy pozorach tym bardziej. To, że ktoś ma pieniądze nie musi znaczyć, że jest zaradny czy ogarnięty tak samo jak to, że ktoś ich nie ma też nie oznacza, że na pewno jest leniwy. W ogóle co wy wszyscy macie z tym lenistwem, tak jakby było źródłem wszelkich problemów i odpowiedzią na każde pytanie. Pisałem już nie raz i będę pisał tyle razy ile trzeba, ciężka praca nie daje żadnej gwarancji sukcesu, a jedynie może trochę do niego przybliżyć choć też nie musi. Jest mnóstwo bogatych, którzy pieniądze dostali od rodziców i nie mają kompletnie pojęcia o ich zarabianiu, osobiście znam paru takich. Syn przejął firmę ale zarządza nią tak słabo, że gdyby nie ojciec na emeryturze to pieniądze już dawno by przepadły. Spotykając taką osobę po raz pierwszy nie masz pojęcia skąd pochodzą jego pieniądze ani nawet czy sam je zarobił i od razu zakładasz, że na pewno jest zaradny? A może ukradł to wszystko, odebrał innym dorobek ich życia. I tak samo jest mnóstwo ludzi, którzy pracują bardzo ciężko, wkładają wiele wysiłku w pracę i samorozwój, a mimo to nic nie osiągnęli bo nie mieli od nikogo wsparcia, ktoś im przeszkodził albo po prostu zabrakło im szczęścia. Takich ludzi też od razu przy pierwszym spotkaniu ocenisz jako leniwych gołodupców? Żeby móc równać się w górę trzeba choć raz w życiu tego doświadczyć, zobaczyć jak ktoś inny to robi lub zostać tego nauczonym przez kogoś dla kogo to normalne. Jeśli ktoś zawsze był ciągnięty w dół przez innych, zawsze porównywany z najgorszymi to oczywiste, że sam też tak będzie robił bo ma to wbite do głowy albo nawet nie wie, że da się inaczej.

Nie wpadłabym na to, że ktoś odbierze zaradnośc finansową na równi z odziedziczeniem kasy po rodzicach..

449

Hahahahaha, te memy z siwym rozwalają big_smile big_smile
A jeszcze bardziej jego oburzenie pod przykrywką sarkazmu i biernej agresji. Jak zawsze. Wyję lol

450 Ostatnio edytowany przez Shinigami (2023-07-26 20:24:29)

Jack Sparrow napisał/a:

No mniej więcej tak:

Nawet bym nie pomyślał żeby coś takiego nazwać w ogóle pracą o ciężkiej nie wspominając i tak sam nawet bym nie pomyślał, że ktokolwiek mógłby w taki sposób postrzegać moje określenie ciężkiej pracy. Nie znam i nigdy nie znałem nikogo kto by chociaż próbował takiego podrywu o ile w ogóle można to tak nazwać. Mam jedno pytanie, co według ciebie oznacza "ciężka praca"? 

CzarnaDalia napisał/a:

Nie wpadłabym na to, że ktoś odbierze zaradnośc finansową na równi z odziedziczeniem kasy po rodzicach..

Chodzi mi tu o samo postrzeganie takich ludzi, jak ktoś jest bogaty to widać tylko to bogactwo, a nie to jak je zdobył. Ani zaradności ani lenistwa nie widać na pierwszy rzut oka, a mimo to wielu ludzi ocenia innych tylko na podstawie wyglądu czy pozorów. Bogaty to musi być zaradny, biedny to musi być leniwy, a prawda może być zupełnie inna, nawet odwrotna.

451

Kasssja napisał/a:
Charlesss napisał/a:

To się wszystko wiąże. Bo przecież jak wybierasz szczupłą, zgrabną dziewczynę i się w niej zakochujesz, to jest to prawdziwe uczucie, miłość do niej całej, a nie tylko za jej kształty. Po prostu, gdyby była gruba, nie mieściłaby się w twoich kryteriach i nie miałbyś szansy jej poznać i się w niej zakochać.
Z kasą jest podobnie, choć faceci kwiczą, że wcależenie. Mężczyzna majętny, czyli też zadbany i żyjący na przyzwoitym poziomie, to takie samo kryterium jak tusza. Po prostu, jedni się łapią a inni nie. I dopiero jak już się wchodzi z takim w relację, spotyka i poznaje wzajemnie, to można się zakochać - nie w kasie (tak jak nie w zgrabnym tyłku) ale w człowieku. Zgrabna sylwetka u kobiety to znak, że ona o siebie dba, trenuje coś (nie jest leniwą bułą), a profit dla ciebie to że fajnie się z nią pokazać, inni się oglądają, w łóżku miło popatrzeć itd. Kasa - podobnie. Profit to że kolacje nie będą daniami z żabki w kuchni w jego kawalerce, że wyjazdy wakacyjne może uda się ogarnąć gdzie indziej niż Bułgaria, że nie będzie sępił na prezent urodzinowy, a kiedyś też na wózek czy dobrą szkołę dla dziecka. Dla kobiety to bardzo ważne, zwłaszcza gdy chce założyć rodzinę. Więc nie, jak masz kasę to nie znaczy, że każda kobieta oszukuje cię, bo tak naprawdę liczy twoją forsę. Jej uczucie może być totalnie prawdziwe i szczere, tak jak twoje do szczupłej, ładnej laski. Albo i bogatej, czemu nie.

ps. to nie jest tak, że jak już się pozna majętnego człowieka, to się go chwyta jak rzep psiego ogona i nie ważne, co sobą reprezentuje, ważne żeby płacił. Tak to może robi jakaś babska patola, kobiety wykształcone i przyzwoicie zarabiające potrafią takiego kopnąć w dupę, jak się w nim zakochać nie da. Parę lat temu byłam na kilku randkach z właścicielem sporego biura podróży. Pierwsza myśl - noooo to się teraz najeżdżę na wakacje XD Ale na drugiej randce odkryłam, że nie pasuje mi jego zapach, tak totalnie nie na poziomie fizjologicznym, no aż mnie mdliło jak mnie obejmował na ulicy. A gdy na trzeciej czy czwartek randce fatalnie potraktował kelnera, bo mu podane przez niego mięso nie pasowało, wiedziałam, ze jest po temacie. Nie zakocham się, bye bye Kanary wink Nie żałuję, natomiast widziałam niedawno jego zdjęcia ze ślubu, bo kogoś sobie znalazł. I pomyślałam: może laska po covid węch straciła big_smile

Jest duża różnica między pociągiem fizycznym, a szukaniu sponsora. Już nawet małe dzieci darzą większą sympatią ludzi ładniejszych. Ta biologiczna miłość, to bardziej wygląd i charakter, a nie jakieś tam wyrachowanie i interesowność.
Jak ktoś mówi, że potrafi sie zakochać w nieatrakcyjnej dla siebie osobie, bo ma fajny charakter itp, to według mnie jest nieszczery. To tylko takie gadanie ale czasami nawet samemu przed sobą takie osoby nie potrafią się przyznać, że poleciały na kase, wygodne życie, a nie na uczucie. Już slyszalem np. od kuzynki, że jej jeden były, to tragedia. Jej mąż taki super, lekarz. No ale za każdym razem się zastanawia, czy on taki naprawdę jest fajny. I czesto słyszałem takie rozmowy miedzy nią, a jej siostrą. A zazwyczaj to chwali go glownie za to, jaki wykonuje zawód i tym się jara najbardziej. Nie ale jednak coś jest na rzeczy, bo czesto ich porównywała i wydawać by się mogło, że były jednak bardziej jej sie podobał. Tutaj jeszcze znam parę podobych sytuacji.

Wgl też co to za porownanie tusza u kobiety i hajs u mężczyzny. Sylwetkę można zrobić od grubasa, do fit laski w rok. A utrzymać potem jest łatwiej o wiele.
Już samo jakby porównywanie kogoś, kto ma problemy z wagą, do przedsiębiorczej osoby, to trochę nie na miejscu. Ile zajmuje ćwiczenie? 10h tygodniowo to już wystarczająco żeby super wyglądać, a można i mniej. A robić dobry hajs to nie taka prosta sprawa.
Poza tym wysportowana kobieta nie będzie chciała specjalnie jadać w restauracjach i wybierze raczej catering.
Wygląd za wygląd, to najlepsza wymiana i nie daje złudzeń, że ktoś leci na cos innego, niż druga połówka.
Najlepiej, jak zarobki są na podobnym poziomie. Bo, jak wymieniasz wygląd za hajs, to trzeba się liczyć z tym, że nie będzie to wieczne. Można sie bawić w śluby ale ogarnięty facet raczej nie dałby się oskubac, czy wpadkowac w dziecko.

Zarabiam przywoicie ale jakbym był bogaty, to nie chciałbym, żeby partnerka na poważnie o tym wiedziała. Takie na raz, to nawet i lepiej. Myślałaby, że coś dostaną ale moja duma by nie zniosla płacenia za seks i by się przeliczyły. Czułbym się jak diviarz, gdybym miał za to płacić. Tutaj chodzi o idee, a nie o to, że mi szkoda kasy, bo z chęcią bym oddal na jakieś cele charytatywne.
Tutaj też mam historie z życia wzięte, jak spałem z kobietą, o którą starał się jakiś typ i dostawała dużo prezentów, podczas gdy ja nie dawałem nic i to ona mi jeszcze jedzenie gotowała. Mega wstyd dawać się tak dymać, jak tamten chłop. No ale nic nie poradzę, takich mamy facetów na świecie.

Co do wyglądu, to zauważyłem ostatnio, że odkąd miałem dziewczyny z większymi piersiami, to teraz totalnie nie potrafię zaakceptować totalnie plaskich kobiet. Nie mówię o tym głośno ale nie daję nawet takim szansy. Trochę przykre ale nie umiem przeskoczyć tego. Nie muszą być duże ale jak wgl nie ma piersi, to jest dla mnie mocno nieatrakcyjne, bez wgledu na resztę. To może niektóre maja tak z hajsem, że musi być na pewnym poziomie.

452

Jack Sparrow napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Pisałem już nie raz i będę pisał tyle razy ile trzeba, ciężka praca nie daje żadnej gwarancji sukcesu

No mniej więcej tak:

Jakie dobre i jak bardzo w punkt! : D chyba sobie dodam w galerii na Tinderze

453 Ostatnio edytowany przez Charlesss (2023-07-26 22:30:54)

CzarnaDalia napisał/a:
Shinigami napisał/a:

Wszystkie te epitety zwiazane z kasą to kończą się, gdy ktoś odziedziczy to po rodzicach. Wtedy i tak jest zaradny xD.
Mój znajomy, akurat normalny i nie ma nawet ladnej dziewczyny ale... Jego rodzice mają sieć sklepów w całej Polsce. Chata wypasiona, baseny w domu podziemne, jakieś korty tenisowe, pełno samochodów takich 200k w górę (jeden koło 800k). No i w sumie gdyby gość chciał, to by żył, jak książę, znalazłby pełno chętnych dziewczyn, które oczywiście nie leciałby na kase, a zaradność i inne cechy tego typu. Ogólnie on sam coś próbował działać ale suma sumarum skończył w firmie ojca i kreci rodzinny biznes. No ale spoko gość, ma szczęście i tyle.
Także nie trzeba odziedziczyć kasy. Wystarczy nauczyć się prowadzenia firmy u rodziców i potem już z górki.
O wiele ciężej samemu do czegoś dojść ale i tak nikt nie doceni , że jeden zaczynał od zera, drugi miał łatwą drogę.

454

Shinigami napisał/a:

Nawet bym nie pomyślał żeby coś takiego nazwać w ogóle pracą o ciężkiej nie wspominając i tak sam nawet bym nie pomyślał, że ktokolwiek mógłby w taki sposób postrzegać moje określenie ciężkiej pracy. Nie znam i nigdy nie znałem nikogo kto by chociaż próbował takiego podrywu o ile w ogóle można to tak nazwać. Mam jedno pytanie, co według ciebie oznacza "ciężka praca"?

Faktyczne i rzeczywiste starania mierzone miarą sukcesu. Bo tu nie chodzi o to, aby taczkę ładować piaskiem za pomocą wideł.

455

Charless - może ci nie pasować porównanie tuszy do majętności, ale to nie ma znaczenia, bo tak już na tym świecie jest, że pierwszym plusem w oku faceta jest figura, a u kobiety ogarnięcie finansowe potencjalnego partnera. Nie musi być sprawiedliwie, nieistotne, co przychodzi łatwiej, a co trudniej, co się ma od kogo, a co w genach się dostało. Ładna/zgrabna kobieta i dobrze ustawiony facet mają fory w pierwszych selekcjach i to jest fakt.

i Shinigami - jak wyżej, mało kogo obchodzi, w jaki sposób pozyskałeś majątek. Czy ciężką pracą, czy w spadku, czy na loterii, czy znalazłeś skrzynię skarbów. Tzn. to ma znaczenie potem, jak już w związku wychodzą różne cechy charakteru i wtedy wiadomo, pozyskanie fortuny dzięki własnemu IQ okazuje się najbardziej wartościowe, bo wiążą się z tym cenne życiowo skille. Ale nie na początku, gdy nikt nie pyta, nikt się sam nie chwali, a kasę po prostu widać. Niekoniecznie w aucie czy garniturze, ale w tym, jak ktoś się odżywia, gdzie jeździ na wakacje, jakie ma nieruchomości itd.

Chłopaki, muru głową nie rozbijecie. Jest jak jest, a czy godne to i sprawiedliwe to można dyskutować do końca świata i o jeden dzień dłużej.

Posty [ 391 do 455 z 1,463 ]

Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest, że większość kobiet obniża standardy z wiekiem (wygląd)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024