Brak kontaktu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

131

Odp: Brak kontaktu
Kasssja napisał/a:

A na początku waszej relacji tez tak było? Nie pisaliście, nie dzwoniliście?
Skoro on potrafi przez 2 tygodnie (albo i więcej?) nie nawiązywać z tobą kontaktu, nie interesuje się twoimi sprawami, nie pyta jak sobie poradziłaś z jakimiś wyzwaniami typu egzamin czy coś tam, to jasne jest, że go to nie obchodzi. Macie relację FwB, z naciskiem na B, bo przyjaciele jednak się sobą interesują. On cię tylko bzyka.
Natomiast jeśli kiedyś pisał dużo, a teraz nic, to pewnie pisze już z kimś innym.

A po co ma się oddzywać. Przecież to luźna znajomość. Po co ma iść może w kierunku zakochania się, skoro i tak nigdy nie zamieszkają razem.

Zobacz podobne tematy :

132

Wracam po dłuższej przerwie, dziękuję za wszystkie opinie i rady smile
Chciałam tylko napisać, że się poprawiło. Nie wiem na jak długo, nie wiem jak będzie dalej, ale na ten moment jest o wiele lepiej. Mamy za sobą kilka rozmów, może nie były jakieś przełomowe, ale coś się zmieniło i to na lepsze. Ja też zmieniłam/próbuję zmienić trochę swoje podejście. On co prawda nie zamienił się nagle w mistrza komunikacji codziennej, ale już nie zostawia mnie w ciszy jak wcześniej. A ja nie zaczynam rozmowy od wyrzutów. Więc może jeszcze coś z nas będzie smile

133

ReBeczka napisał/a:

Chciałam tylko napisać, że się poprawiło. Nie wiem na jak długo, nie wiem jak będzie dalej, ale na ten moment jest o wiele lepiej. Mamy za sobą kilka rozmów, może nie były jakieś przełomowe, ale coś się zmieniło i to na lepsze. Ja też zmieniłam/próbuję zmienić trochę swoje podejście. On co prawda nie zamienił się nagle w mistrza komunikacji codziennej, ale już nie zostawia mnie w ciszy jak wcześniej. A ja nie zaczynam rozmowy od wyrzutów. Więc może jeszcze coś z nas będzie smile

Co się zmieniło na lepsze? Odpisuje na smsy, rozmawiacie w międzyczasie przez telefon?
Relacja została na takim samym poziomie, bez zobowiązań?

134

wieka napisał/a:
ReBeczka napisał/a:

Co się zmieniło na lepsze? Odpisuje na smsy, rozmawiacie w międzyczasie przez telefon?
Relacja została na takim samym poziomie, bez zobowiązań?

Tak, odpisuje szybciej, sam częściej napisze sam z siebie bez powodu (wcześniej musiał być powód), nie ma już tak, że się widzimy i zupełna cisza, tylko jakieś znaki życia są smile Poziom ten sam, tzn. dla mnie bez zobowiązań = bez planów na wspólne mieszkanie, kredyty, śluby. Czyli jest ok.

Posty [ 131 do 134 z 134 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024