Czy istnieją faceci z takim podejściem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy istnieją faceci z takim podejściem?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Odp: Czy istnieją faceci z takim podejściem?
Kajix18 napisał/a:

Cześć. Zauważyłam problem naszych dzisiejszych czasów. A mianowicie dużo dziewczyn jak i chłopaków się nie szanuje. Zgadzają się na relację bwf, uprawiają seks gdzie popadnie nie ważne z kim.

Zastanawiam się czasem czy jestem w stanie znaleźć faceta który szanuje się jak i kobiety i uprawia seks jedynie w związku jak do kobiety coś czuję?. Bardziej chodzi o to aby miał takie po prostu zasady moralne, że musi coś czuć żeby z kimś się kochać lub z tą osobą być w związku i traktować ja serio. A na żadne bwf się nie zgodzi, bo nie chce. Woli z kimś w związku i z uczucia.

Gadałam z moim kolegą który stwierdził, że koleżanka z pracy mu się średnio podoba, ale jakby chciała to by się z nią przespał i wszedl w bwf. No i według mnie facet się wtedy nie szanuje bo okropne jest dla mnie uprawianie seksu beż uczuć z kimś kto się nam średnio podoba. Zgadzanie się na byle jakość zamiast robić to z kimś z kim się serio chce być i kogo się kocha, uwielbia. Zauważyłam, że dość duża część facetów tak ma i mnie to strasznie do takich facetów zniechęca.

Dużo facetów tak ma gdzie? W twojej rodzinie, wśród twoich rówieśników, w internecie? Obawiam się że za dużo czasu spędzasz online za mało IRL.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-23 20:45:50)

BWF? Chyba masz na myśli FWB xD

No i facetom wcale nie jest łatwo znaleźć dziewczynę do FWB. Bo żeby jakaś się na to zgodziła, to taki facet musi wyglądać praktycznie jak model. Za to dziewczyny mogą wybierać wśród masy facetów i mają to na wyciągnięcie ręki.

68

Violette napisał/a:

Tylko która normalna kobieta chce z tej możliwości korzystać? To paradoks XD

No fakt, dużo kobiet zamiast FWB woli iść w sponsoring xD Ale jeśli już chcą, to seks znajdą łatwo. A faceci nie tongue

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy istnieją faceci z takim podejściem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024