Materiał na męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Materiał na męża

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 98 z 98 ]

66

Odp: Materiał na męża

Miał tyle kobiet i żadna nie była wystarczająco dobra, tylko ty?
Lubię narcyzów, są tacy przewidywalni w manipulacjach

Mówił,  że jedna z nich zdradziła go, nie kochała, a chciał się oświadczyć,  myślał o tym.
Wychodzi na to, że narcyz to jakiś bardzo powszechny typ.
Chociaż jak sobie przypomnę to dba o mnie, mamy wspólne plany wyjazdowe i sam stwierdził, że co ja z nim robię...nagle robi rzeczy,  które nie sprawiały mu przyjemności, a ze mną jest to fajne. Dodam,  że jestem wartościową osobą,  to mój 1 "związek" i dlaczego nie mógł sądzić,  że akurat ja jestem "wystarczająco dobra"?
Były też trudne momenty...byliśmy u jego znajomych i nie mogli się dowiedzieć kim dla niego jestem, był moment,  że kolega go na osobności wypytywał o mnie, a potem przy wszystkich zadał mu pytanie o nas kolejny raz...a ten zamilkł , ja podchwyciłam to i powiedzialam za kolgą, że "tez chętnie się dowiem", kolega zaś wpatrywał się we mnie, a potem w niego i cisza, ktoś potem przekierowal uwagę na coś innego. Zrobiło mi się przykro...

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-02-25 21:43:44)

Malinovalova napisał/a:

Chociaż jak sobie przypomnę to dba o mnie, mamy wspólne plany wyjazdowe i sam stwierdził, że co ja z nim robię...nagle robi rzeczy,  które nie sprawiały mu przyjemności, a ze mną jest to fajne.

To jest calkowicie bez znaczenia.
To, ze ktos jest dla Ciebie super mily i sie dla Ciebie poswieca nie oznacza, ze Toba manipuluje.
I tak samo nie oznacza, ze Toba nie manipuluje.
Ani nie oznacza, ze tak bedzie w przyszlosci.
To nic nie oznacza.

Malinovalova napisał/a:

Dodam,  że jestem wartościową osobą,

Znajdz mi zdrowa psychicznie osobe, ktora uwaza, ze nie jest.

Malinovalova napisał/a:

to mój 1 "związek" i dlaczego nie mógł sądzić,  że akurat ja jestem "wystarczająco dobra"?

Bo bycie "wystarczajaco dobrym" nie jest wartoscia absolutna tylko relatywna.
Sa ludzie dla ktorych nikt nie jest wystarczajaco dobry.
Im wiecej ktos ma "pasji", glosi kazania o potrzebie ciaglego rozwoju i wydaje sie super ambitny, tym w rzeczywistosci jest wewnetrznie niepewny.
Jesli on sam dla siebie nie jest "wystarczajaco dobry" to jakie szanse ma ktokolwiek inny?

Malinovalova napisał/a:

a potem przy wszystkich zadał mu pytanie o nas kolejny raz...a ten zamilkł , ja podchwyciłam to i powiedzialam za kolgą, że "tez chętnie się dowiem", kolega zaś wpatrywał się we mnie, a potem w niego i cisza, ktoś potem przekierowal uwagę na coś innego. Zrobiło mi się przykro...

I to jest wszystko co ma znaczenie.

Podsumowujac, dobrego czlowieka nie poznaje sie po tym ile pomaga tylko po tym na ile dba aby nie zaszkodzic.
Ktos kto ma Ciebie w dupie nadal moze robic mile rzeczy dla Ciebie i miec z tego wlasna satysfakcje lub/i robic to w oczekiwaniu na pewne korzysci.
Taka osobe zdradza zachowanie, ktore krzywdzi Ciebie / innych.
Bo latwiej jest z premedytacja zrobic cos milego niz nie skrzywdzic drugiej osoby gdy ma sie w dupie jej uczucia.

68

Znajdz mi zdrowa psychicznie osobe, ktora uwaza, ze nie jest.
Dokładnie mam na myśli,  że mezczyzni o mnie zabiegali. Jestem z tzw "dobrego domu", szanuję siebie i tak samo innych. Jestem ciepła osobą i wesołą na co dzień:)

[Malinovalova]
to mój 1 "związek" i dlaczego nie mógł sądzić,  że akurat ja jestem "wystarczająco dobra"?

Bo bycie "wystarczajaco dobrym" nie jest wartoscia absolutna tylko relatywna.
Sa ludzie dla ktorych nikt nie jest wystarczajaco dobry.
Im wiecej ktos ma "pasji", glosi kazania o potrzebie ciaglego rozwoju i wydaje sie super ambitny, tym w rzeczywistosci jest wewnetrznie niepewny.
Jesli on sam dla siebie nie jest "wystarczajaco dobry" to jakie szanse ma ktokolwiek inny?

On był kiedyś u psychiatry.

Malinovalova]
a potem przy wszystkich zadał mu pytanie o nas kolejny raz...a ten zamilkł , ja podchwyciłam to i powiedzialam za kolgą, że "tez chętnie się dowiem", kolega zaś wpatrywał się we mnie, a potem w niego i cisza, ktoś potem przekierowal uwagę na coś innego. Zrobiło mi się przykro...

I to jest wszystko co ma znaczenie.
To była kłótnia,on  uważa, że czepiam się...a ja mimo, że niedoświadczona to wiedziałam,  że nie powinno tak być - chyba podświadomie pragnę przeczytać coś innego, al3 to się nie stanie bo Wy macie wszyscy rację i ja to wiem sad

69

Malinovalova napisał/a:
Karmaniewraca napisał/a:

Autorko mnie nie martwilyby jego pasje chyba ale raczej napewno to, że o każdej mówi, że to zła kobieta. Na 99,9 procent on raczej tylko myśli, wydaje mu się że, że w sumie chciałby mieć dzieci i rodzine. Ja już teraz wiem, że naprawdę nie warto poświęcać czasu takim facetom. Nic z tego nie będzie a jeszcze się naprawdę zakochasz.

Powiedział mi, że myśli, że w końcu spotkał kogoś z kim chciałby założyć rodzinę,  ale co chwila wychodzą rzeczy, które temu przeczą sad
Gdy opowiedziałam przyjaciółce to usłyszałam od niej "to narcyz" i brat tez tak uwaza, ogólnie moja rodzina chciałaby,  żebym rozstała się z nim bo to nie mezczyzna dla mnie. Tu wiadomo,  że nie robię tak jak ktoś mi każe,  ale sama czuję,  że będzie gorzej. Znają go tylko z relacji bieżących i sytuacji w jakich mnie postawił...

Klasyka hmm wiesz, tu nie chodzi o to, żeby słuchać innych co do tak ważnych decyzji, ale najbliżsi czasem mają nieprawdopodobnego nosa do ludzi którzy się kręcą koło nas. Może nie my tu na forum, ale rodzina już owszem.
Niech zgadnę, jest bardzo przystojny, dość zabawny, wszystko jest takie egzotyczne i kolorowe, a skoro pracuje zdalnie to może nie jest prawnikiem czy innym poważanym powszechnie narcyzem ale napewno czuje się kilka pieter wyżej i lepiej od innych, wiem ze trudno rozstać się z kimś tak intrygującym i interesującym. Ale ostatecznie, prawdopodbnie, być może i tak on to skończy.
To są przypuszczenia, może być tak, że jednak weźmiecie ten ślub i on zostanie w domu.
Ale ryzyko ponosisz Ty, emocjonalne bo zakładam, że jesteś mądra i na żadne dziecko bez ślubu się nie zgodzisz.
Każdy narcyz działa tak samo, bo to dla kobieta była.

70

Karmaniewraca napisał/a:
Malinovalova napisał/a:
Karmaniewraca napisał/a:

Autorko mnie nie martwilyby jego pasje chyba ale raczej napewno to, że o każdej mówi, że to zła kobieta. Na 99,9 procent on raczej tylko myśli, wydaje mu się że, że w sumie chciałby mieć dzieci i rodzine. Ja już teraz wiem, że naprawdę nie warto poświęcać czasu takim facetom. Nic z tego nie będzie a jeszcze się naprawdę zakochasz.

Powiedział mi, że myśli, że w końcu spotkał kogoś z kim chciałby założyć rodzinę,  ale co chwila wychodzą rzeczy, które temu przeczą sad
Gdy opowiedziałam przyjaciółce to usłyszałam od niej "to narcyz" i brat tez tak uwaza, ogólnie moja rodzina chciałaby,  żebym rozstała się z nim bo to nie mezczyzna dla mnie. Tu wiadomo,  że nie robię tak jak ktoś mi każe,  ale sama czuję,  że będzie gorzej. Znają go tylko z relacji bieżących i sytuacji w jakich mnie postawił...

Klasyka hmm wiesz, tu nie chodzi o to, żeby słuchać innych co do tak ważnych decyzji, ale najbliżsi czasem mają nieprawdopodobnego nosa do ludzi którzy się kręcą koło nas. Może nie my tu na forum, ale rodzina już owszem.
Niech zgadnę, jest bardzo przystojny, dość zabawny, wszystko jest takie egzotyczne i kolorowe, a skoro pracuje zdalnie to może nie jest prawnikiem czy innym poważanym powszechnie narcyzem ale napewno czuje się kilka pieter wyżej i lepiej od innych, wiem ze trudno rozstać się z kimś tak intrygującym i interesującym. Ale ostatecznie, prawdopodbnie, być może i tak on to skończy.
To są przypuszczenia, może być tak, że jednak weźmiecie ten ślub i on zostanie w domu.
Ale ryzyko ponosisz Ty, emocjonalne bo zakładam, że jesteś mądra i na żadne dziecko bez ślubu się nie zgodzisz.

Nie jest przystojny, najmniej urodziwy z moich randek, za to dowcipny, łagodny, spokojny,  pewny siebie, sylwetka umięśniona z racji treningów codziennych, troskliwy, reszta Twojego opisu się zgadza.

71

Malinovalova napisał/a:
Karmaniewraca napisał/a:
Malinovalova napisał/a:

Nie jest przystojny, najmniej urodziwy z moich randek, za to dowcipny, łagodny, spokojny,  pewny siebie, sylwetka umięśniona z racji treningów codziennych, troskliwy, reszta Twojego opisu się zgadza.

Trudno coś powiedzieć. Jeśli on nawet nie widzi tego w kategoriach związku, nie potrafi określić kim dla niego jetses, to może tego faktycznie nie ma, jeszcze i być może nie będzie.
Chociaż znam faceta, który jest najgorszym z możliwych kandydatów, mój kolega, który zanim oficjalnie uznał swoją dziewczynę za dziewczynę, bo wg niego był w relacji, zdradzał ja i ślinił się wciąż do byłej i w sumie każdej która nie mówiła nie. Teraz są razem, mieszkają razem, nie wiem na ile to jest poważne, ale na swoich social mediach głośno oznajmia że kocha swoją obecna, to może się coś zmieniło. Ale jest dychę młodszy od Twojego więc to już inny mózg i priorytety.

72

Karmaniewraca napisał/a:
Malinovalova napisał/a:
Karmaniewraca napisał/a:

Trudno coś powiedzieć. Jeśli on nawet nie widzi tego w kategoriach związku, nie potrafi określić kim dla niego jetses, to może tego faktycznie nie ma, jeszcze i być może nie będzie.
Chociaż znam faceta, który jest najgorszym z możliwych kandydatów, mój kolega, który zanim oficjalnie uznał swoją dziewczynę za dziewczynę, bo wg niego był w relacji, zdradzał ja i ślinił się wciąż do byłej i w sumie każdej która nie mówiła nie. Teraz są razem, mieszkają razem, nie wiem na ile to jest poważne, ale na swoich social mediach głośno oznajmia że kocha swoją obecna, to może się coś zmieniło. Ale jest dychę młodszy od Twojego więc to już inny mózg i priorytety.

Mój ma 37 i sądzę,  każdy- jak dobrze myślę,  że powinien wiedzieć czego  naprawdę chce,  a nie na zasadzie,  że albo rodzina jak partnerka tez chce,  albo podróże bez rodziny bo w sumie tak też będzie dobrze. Nie chcę się łudzić bo okaże się,  że przeciągałam w czasie coś bez perspektyw, a za rogiem mogę spotkać miłość.

73

Malinovalova napisał/a:
Farmer napisał/a:

A czemu nie?

Czy kobieta 30 letnia wynajmująca mieszkanie przez kilka lat, mająca 5 hobby, którym się poświęca i podróżująca,  nie ma auta to dobry/ gotowy materiał na żonę i matkę?

Może trzeba pierw poznać?

Mam mieszane uczucia bo wydaje mi się,  że takiemu mężczyźnie po prostu wygodnie w tym wieku I niechętnie ruszy do zmian tym bardziej,  że miał mnóstwo kobiet,  nie dopisałam.

Przeszkadza Ci duza ilosc kobiet?
Dlugo sie znacie?

74

Mariusz 1984 napisał/a:
Malinovalova napisał/a:
Farmer napisał/a:

A czemu nie?

Czy kobieta 30 letnia wynajmująca mieszkanie przez kilka lat, mająca 5 hobby, którym się poświęca i podróżująca,  nie ma auta to dobry/ gotowy materiał na żonę i matkę?

Może trzeba pierw poznać?

Mam mieszane uczucia bo wydaje mi się,  że takiemu mężczyźnie po prostu wygodnie w tym wieku I niechętnie ruszy do zmian tym bardziej,  że miał mnóstwo kobiet,  nie dopisałam.

Przeszkadza Ci duza ilosc kobiet?
Dlugo sie znacie?

Znamy się pol roku. Do ilości nie chciał się przyznać,  przeszkadza mi to jak o nich opowiadał bo każda była winna rozpadowi. On nie.
Nie jest tak, że przy wielu partnerach sexualnych często ciężko się przywiązywać i tworzyć trwałe relacje?

75

Niestety ale to co mówisz o nim nie przedstawia go jako kogoś kto byłby w stanie oferować siebie dla rodziny, to wieczny Piotruś pan. Wszystkie kobiety są winne a czy on mścił się na tych laskach? Czy on źle o nich mówil?Narcyze nie dają za wygraną i robią raban. Jeśli tak jest to już jest świadectwo, że nie jest warty zachodu.I druga sprawa, sytuacja w towarzystwie bardzo źle świadczy. to jest dowód.

76

OnaTa napisał/a:

Niestety ale to co mówisz o nim nie przedstawia go jako kogoś kto byłby w stanie oferować siebie dla rodziny, to wieczny Piotruś pan. Wszystkie kobiety są winne a czy on mścił się na tych laskach? Czy on źle o nich mówil?Narcyze nie dają za wygraną i robią raban. Jeśli tak jest to już jest świadectwo, że nie jest warty zachodu.I druga sprawa, sytuacja w towarzystwie bardzo źle świadczy. to jest dowód.

Nie wiem o byłych nic oprócz tego, że były winne, jedna zdradziła,  inną była egoistką bo chciała więcej czasu z nim spędzać,  nic z siebie nie dawała,  inną nie słuchała go, gdy chciał,  żeby walizkę rozpakowała po miesiącu jego próśb.  Ja tez słyszę jaka jestem bo kroję nożem do cytryny chleb (lub na odwrót), a do chleba jest inny nóż.  Nie poświęcam mu tyle czasu ile on potrzebuje (mam nadgodziny w pracy płatne) I raz, gdy przyszedł po mnie nie mógł pod pracą znaleźć mojego auta i oskarżył mnie, że przestawiłam zanim wyszłam do niego bo to niemożliwe,  żeby on nie widział go. Oprócz tego podarował mi używany pilot do jego bramy wjazdowej w bloku (ma motor) na Mikołajki- to ponoć miało oznaczać ważny krok. Czy ja jestem dziwna,  że uważam powyższe rzeczy za porażkę? Jego przyjaciele mają klucze do jego mieszkania wynajmowanego ponoć,  ja nie,  poki co Pilot do bramy. Jego przyjaciel żalił się mojemu,  że tamtego dziewczyna w czasie sexu myśli o sobie itd.  hmm//

77 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-02-26 18:33:34)

nie.

78

Malinovalova napisał/a:

Hej, czy facet 37lat wynajmujący mieszkanie przez kilkanaście lat, mający 5 hobby, ktorym się poświęca i podróżujący,  nie ma auta to dobry/ gotowy materiał na męża i ojca?

Patrząc na kilku znajomych ci ci chcieli mieć rodzinę byli rodzinni, to już je mają wieku max 30+ (są wyjątki). Nie znamy faceta, się jeśli pasje są ważne, praca prawdopodobnie tak już zostanie. Dziecko, żona czas minimum resztą na spełnianie się (są wyjątki, ale też reguły, to jest zawsze ryzyko jak każdy hazard, a szansę małe).

79 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-02-28 12:13:42)

Malinovalova napisał/a:

Czy ja jestem dziwna,  że uważam powyższe rzeczy za porażkę?

Nie
Ale to :

Malinovalova napisał/a:

Ja tez słyszę jaka jestem bo kroję nożem do cytryny chleb (lub na odwrót), a do chleba jest inny nóż.  Nie poświęcam mu tyle czasu ile on potrzebuje (mam nadgodziny w pracy płatne) I raz, gdy przyszedł po mnie nie mógł pod pracą znaleźć mojego auta i oskarżył mnie, że przestawiłam zanim wyszłam do niego bo to niemożliwe,  żeby on nie widział go. Oprócz tego podarował mi używany pilot do jego bramy wjazdowej w bloku (ma motor) na Mikołajki- to ponoć miało oznaczać ważny krok.

Są jakieś jaja

Niektórym to by się tak do wojska na dwa lata przydało i bzdety wyszły by ze łba migusiem. Podejście też by się zmieniło.. Najwyrażniej dzieciak się nudzi i nie zaznał jeszcze dobrego kopa.

Malinovalova napisał/a:

Oprócz tego podarował mi używany pilot do jego bramy wjazdowej w bloku (ma motor) na Mikołajki- to ponoć miało oznaczać ważny krok.

To już jest w ogóle jakaś kpina.

80

2odiak napisał/a:
Malinovalova napisał/a:

Czy ja jestem dziwna,  że uważam powyższe rzeczy za porażkę?

Nie
Ale to :

Malinovalova napisał/a:

Ja tez słyszę jaka jestem bo kroję nożem do cytryny chleb (lub na odwrót), a do chleba jest inny nóż.  Nie poświęcam mu tyle czasu ile on potrzebuje (mam nadgodziny w pracy płatne) I raz, gdy przyszedł po mnie nie mógł pod pracą znaleźć mojego auta i oskarżył mnie, że przestawiłam zanim wyszłam do niego bo to niemożliwe,  żeby on nie widział go. Oprócz tego podarował mi używany pilot do jego bramy wjazdowej w bloku (ma motor) na Mikołajki- to ponoć miało oznaczać ważny krok.

Są jakieś jaja

Niektórym to by się tak do wojska na dwa lata przydało i bzdety wyszły by ze łba migusiem. Podejście też by się zmieniło.. Najwyrażniej dzieciak się nudzi i nie zaznał jeszcze dobrego kopa.

Malinovalova napisał/a:

Oprócz tego podarował mi używany pilot do jego bramy wjazdowej w bloku (ma motor) na Mikołajki- to ponoć miało oznaczać ważny krok.

To już jest w ogóle jakaś kpina.

Niestety dostałam ataku śmiechu wtedy,  a on obraził się. Trudno

81

Mam wrażenie że ów Pan ma lekkie podejście do życia.
Mnóstwo kobiet mnie niepokoi  bo typ lovelasa się pojawia.
Brak samochodu-  hm znam takich. Im nigdy samochód nie był potrzebny a potem żony musiały prawko robić albo partnerki woziły

82

To nie jest nawet materiał na chłopaka ha ha a co dopiero na męża.Jedynie materiał na sex

83

OnaTa napisał/a:

To nie jest nawet materiał na chłopaka ha ha a co dopiero na męża.Jedynie materiał na sex

37 lat?

84

Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

37 lat?

Wiek nic nie znaczy. Wiele nawet starszych ciągle jest "dużymi dziećmi" którzy nie chcą się ani usamodzielnić ani nie myślą o potrzebach innych ...
Są ludzie którzy nie nadają się do związku i nigdy nie będą nadawali ...

85 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2023-03-01 08:49:28)

Malinovalova napisał/a:

Hej, czy facet 37lat wynajmujący mieszkanie przez kilkanaście lat, mający 5 hobby, ktorym się poświęca i podróżujący,  nie ma auta to dobry/ gotowy materiał na męża i ojca?

Jeśli jesteś ogarnięta i niezależna, jeśli masz kasę a do szczęścia potrzeba ci tylko psa, kota i męża to myślę, że jak najbardziej....
Aha, aby ta menażeria w krzoki nie latała dobrze by wykastrować.

86

Potrzebna mu kobieta jak dziura w koszuli. A już od żony i to w tym samym wieku, wolaby kulke w głowie.

Zostaw go bo ty już najlepsze lata przechulałaś a on będzie chulał i będzie szczęśliwy dalej bez ciebie czy innego babona na stałe.

87

Behemoth666 napisał/a:

Potrzebna mu kobieta jak dziura w koszuli. A już od żony i to w tym samym wieku, wolaby kulke w głowie.

Zostaw go bo ty już najlepsze lata przechulałaś a on będzie chulał i będzie szczęśliwy dalej bez ciebie czy innego babona na stałe.

Ja mam 30 lat dzbanie wink kto chula ten chula, nie mierz ludzi swoją miarą.

88

Malinovalova napisał/a:

Ja mam 30 lat dzbanie wink kto chula ten chula, nie mierz ludzi swoją miarą.

AŻ 30 lat wink

89

Kaszpir007 napisał/a:
Farmer napisał/a:
OnaTa napisał/a:

37 lat?

Wiek nic nie znaczy. Wiele nawet starszych ciągle jest "dużymi dziećmi" którzy nie chcą się ani usamodzielnić ani nie myślą o potrzebach innych ...
Są ludzie którzy nie nadają się do związku i nigdy nie będą nadawali ...

Chodziło mi o hydraulikę

90

To i tak masz stary rozchyłany dzban między nogami.

91

Malinovalova napisał/a:

Niestety dostałam ataku śmiechu wtedy,  a on obraził się. Trudno

I reakcja Twoja jak najbardziej prawidłowa, natomiast jego mówi sama za siebie i daje jasny przekaz.  Nie wchodziłbym w to, stać Cię zdecydowanie na kogoś lepszego.

Reni48 napisał/a:

Mam wrażenie że ów Pan ma lekkie podejście do życia.
Mnóstwo kobiet mnie niepokoi  bo typ lovelasa się pojawia.
Brak samochodu-  hm znam takich. Im nigdy samochód nie był potrzebny a potem żony musiały prawko robić albo partnerki woziły

Księciuniów nie brakuje, ale to dlatego, że się ludziom co poniektórym pooooprzewracało od tego całego dobrobytu. Jest to śmieszne , ale niestety prawdziwe.
Wychodzę z założenia, ze każdemu wedle potrzeb, i jak  ktoś ma takie a nie inne potrzeby to je realizuje. Natomiast sam pan, żyje w jakiejś swojej rzeczywistości, w której brak taktu i dojrzałości.

Czym to jest spowodowane? Długo siedział pod kloszem wink

OnaTa napisał/a:

Obawiam się , że nawet nie na sex. smile

92

Bycie dobrym materiałem na męża i ojca nie zależy tylko od posiadania samochodu czy innych określonych cech. Istnieje wiele innych czynników, które mogą wpływać na to, czy ktoś jest gotowy na założenie rodziny i pełnienie tych ról. Oto kilka ważnych czynników, które warto wziąć pod uwagę:

Stabilność emocjonalna i odpowiedzialność: Istotne jest, aby partner był emocjonalnie stabilny i gotowy do podejmowania odpowiedzialności za siebie i swoją rodzinę.

Komunikacja i empatia: Umiejętność komunikacji i empatii jest kluczowa w budowaniu zdrowych relacji partnerskich i rodzinnych.

93

andreeoren napisał/a:

Bycie dobrym materiałem na męża i ojca nie zależy tylko od posiadania samochodu czy innych określonych cech. Istnieje wiele innych czynników, które mogą wpływać na to, czy ktoś jest gotowy na założenie rodziny i pełnienie tych ról. Oto kilka ważnych czynników, które warto wziąć pod uwagę:

Stabilność emocjonalna i odpowiedzialność: Istotne jest, aby partner był emocjonalnie stabilny i gotowy do podejmowania odpowiedzialności za siebie i swoją rodzinę.

Komunikacja i empatia: Umiejętność komunikacji i empatii jest kluczowa w budowaniu zdrowych relacji partnerskich i rodzinnych.

Kobiety nie patrzą na takie głupoty. Liczy się tylko wygląd i wzbudzanie emocji. Dlatego niestabilny emocjonalnie, nieodpowiedzialny i pozbawiony empatii przestępca ma dużo większe powodzenie niż przeciętny, stabilny emocjonalnie, odpowiedzialny i empatyczny mężczyzna, który może co najwyżej trafić do szufladki z napisem "przyjaciel".

rakastankielia napisał/a:
andreeoren napisał/a:

Kobiety nie patrzą na takie głupoty. Liczy się tylko wygląd i wzbudzanie emocji. Dlatego niestabilny emocjonalnie, nieodpowiedzialny i pozbawiony empatii przestępca ma dużo większe powodzenie niż przeciętny, stabilny emocjonalnie, odpowiedzialny i empatyczny mężczyzna, który może co najwyżej trafić do szufladki z napisem "przyjaciel".

Jesli myslisz, że kobiety nie lubią gdy ich partner to "stabilny emocjonalnie, odpowiedzialny i empatyczny mężczyzna" to mam złą wiadomość. Kobiety lubią te cechy, a skoro nie masz nikogo to pewnie ich nie masz.

95

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:
andreeoren napisał/a:

Jesli myslisz, że kobiety nie lubią gdy ich partner to "stabilny emocjonalnie, odpowiedzialny i empatyczny mężczyzna" to mam złą wiadomość. Kobiety lubią te cechy, a skoro nie masz nikogo to pewnie ich nie masz.

Mam każdą z tych cech, ale że nie wyglądam jak Cristiano Ronaldo, to kobiety nie są zainteresowane jakąkolwiek znajomością ze mną. Nie chcą mnie poznać i z góry zakładają, że nie mam nic do zaoferowania.

96 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-06-20 15:40:31)

Malinovalova napisał/a:

Nie wiem o byłych nic oprócz tego, że były winne:
- była egoistką bo chciała więcej czasu z nim spędzać

Ja tez słyszę jaka jestem bo:
Nie poświęcam mu tyle czasu ile on potrzebuje (mam nadgodziny w pracy płatne)

Odkopuje, ale przy okazji czytania tematu na nowo sie natknalem - zabawne wink

97

SmutnaDziewczyna007 napisał/a:

Mam każdą z tych cech, ale że nie wyglądam jak Cristiano Ronaldo, to kobiety nie są zainteresowane jakąkolwiek znajomością ze mną. Nie chcą mnie poznać i z góry zakładają, że nie mam nic do zaoferowania.

Tylko ilu z mężczyzn, którzy są w związkach, ilu z nich wygląda jak Ronaldo?

98

Malinovalova napisał/a:

Moim zdaniem NIE

Posty [ 66 do 98 z 98 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Materiał na męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024