PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA

JAK POSTĘPOWAĆ Z DZIECMI ,DZIECI MOJEGO MĘZA  Z PIERWSZEGO ZWIĄZKU.BYLISMY ZAPROSZENI NA KOLACJĘ WIGILIJNĄ DO JEGO EX,DZIECI SA Z MATKA KTÓRA MA NOWEGO PARTNERA ,JA Z ICH OJCEM ZROBILIŚMY PRAZENTY DLA DZIECI ,NATOMIAST DZIECI DAŁY PREZENTY MAMIE I NOWEMU PARTNEROWI ,OJCIEC ZOSTAŁ POMINIĘTY,JAKBY NIE BYŁ WAŻNY W ICH ŻYCIU.JAK ZMIENIĆ NASTAWIENIE DZIECI DO OJCA KTÓRY JEST PO ROZWODZIE,PRACA NIE POZWALA MU NA CZĘSTY KONTAKT Z DZIEĆMI ,JEŻDZI TIREM NIE MA GO CAŁY TYDZIEŃ W DOMU TYLKO  JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU  MOŻE POŚWIĘCIĆ NA KONTAKT Z NIMI.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA
STELINA napisał/a:

JAK POSTĘPOWAĆ Z DZIECMI ,DZIECI MOJEGO MĘZA  Z PIERWSZEGO ZWIĄZKU.BYLISMY ZAPROSZENI NA KOLACJĘ WIGILIJNĄ DO JEGO EX,DZIECI SA Z MATKA KTÓRA MA NOWEGO PARTNERA ,JA Z ICH OJCEM ZROBILIŚMY PRAZENTY DLA DZIECI ,NATOMIAST DZIECI DAŁY PREZENTY MAMIE I NOWEMU PARTNEROWI ,OJCIEC ZOSTAŁ POMINIĘTY,JAKBY NIE BYŁ WAŻNY W ICH ŻYCIU.JAK ZMIENIĆ NASTAWIENIE DZIECI DO OJCA KTÓRY JEST PO ROZWODZIE,PRACA NIE POZWALA MU NA CZĘSTY KONTAKT Z DZIEĆMI ,JEŻDZI TIREM NIE MA GO CAŁY TYDZIEŃ W DOMU TYLKO  JEDEN DZIEŃ W TYGODNIU  MOŻE POŚWIĘCIĆ NA KONTAKT Z NIMI.

Ile lat mają dzieci?
O dobre stosunki ojca z dziećmi powinni dbać zainteresowani- czyli dzieci i ojciec a nie Ty.
Kwestia nie obdarowania Was jakimiś drobiazgami- symbolicznymi- to kwestia wychowania.Skoro matka dzieci zaprasza Cię i ich ojca na święta powinna sama o tym pamiętać by nie było nieprzyjemnych sytuacji.A tak powiało buractwem.Trudno powiedzieć z której strony bardziej bo nie wiem ile lat mają dzieciaki...
Nie pisz proszę wielkimi literami.

3

Odp: PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA

Piszesz,że matka dzieci wystąpiła o rozwód.Powody jakieś musiały być bo by go nie dostała.

Zakładam, że sytuację znasz tylko z jednej strony.Rozumiem,że kochasz swego partnera i mu wierzysz bezgranicznie ale czasem prawda nie jest oczywista i nie leży tylko po jednej stronie.

Jeśli matka rzeczywiście nastawia dzieci przeciwko ojcu to nie rozumiem jej pomysłu zaproszenia ojca-razem z Tobą do siebie na święta.

Dzieci są w tym wieku,że zrozumieją,że inne zasady panują w domu z mamą a inne u taty.Muszą akceptować i jedne i drugie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » PROBLEMY WYCHOWAWCZE DZIECI MOJEGO MEZA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024