Roxann napisał/a:Ale po co ma zaliczać nieatrakcyjne czy mniej atrakcyjne od siebie, skoro może mieć te atrakcyjniejsze? Sam przecież nie umówiłbyś się z kobietą z nadwagą bo musi ci się podobac wizualnie. Idąc tym tokiem myślenia, tym bardziej atrakcyjny facet mający wybór nie będzie zaniżał kryteriów i tracił czas na te, które ic nie spełniają.
Nikt, NIKT nie mierzy niżej, szczeólnie mając wybór, bo to przeczy logice.
Jeżeli nie ma się zainteresowania wśród wybranego targetu, to znaczy, że kryteria są nieadekwatne do możliwości.
Poza tym dalej nie rozumiem dlaczego Ty dajesz sobie prawo do tego by nie chcieć mniej atrakcyjnych kobiet, ale masz za złe, że te atrakcyjniejsze Ciebie nie chcą.
Poza tym kobieta zawsze może schudnąć, jednak Ty od razu takie skreślasz, ubolewając przy tym, że to kobiety oceniają zbyt pochopnie po wyglądzie.
Przy kości kobieta dla facetów jest 1/10. Nikt bez fetyszu by się z taką nie umówił. Chadowi wystarczy 5/10. Taka nie jest przy kości. Ty chyba naprawdę chcesz ładnie odwrócisz kota ogonem.
Czyli jeśli nie mam zainteresowania na 5/10, to muszę na 2/10 by mieć 100% pewność że coś ugra się?
Chociaż to będzie trudne, bo te też mają atencję mocną i wolą Chada, mimo że je tylko będzie posuwac. Ale na to wygląda - chad do seksu, przeciętniak na stare lata po wybawieniu się.
Olinka napisał/a:To nie tak. To po prostu Gman narzeka, że m.in. przez brak rzeźby jest niewidzialny dla kobiet, a jednak nie zrobił nic w tym kierunku, żeby to zmienić. To z kolei jedynie utwierdza w przekonaniu, że rola ofiary to jest coś, w czym czuje się najlepiej.
Co niby mogę dalej zrobić, jak sposoby te możliwe wykorzystałem, ale po prostu nie podobam się kobietom? Mam się drugi raz urodzić?
Herne napisał/a:Jestem facetem, kolego.
A Ty masz problem nie z wyglądem, ale z podejściem do całego świata.
Nie wiedziałem, powinno być na forum podpis "facet", a nie "tajemnicza lady".
Mam problem z wyglądem. Jeśli przez 6mcy miałem raptem 10 par, z czego połowa nie odpowiedziała, a druga połowa "z łaską" mi odpowiadała, to znaczy że jestem pomyłką genetyczną dla kobiet.
Theodore Robert Bundy napisał/a:skoro dziwne jest dla ciebie że facet stosuje kremy
Raz się jednej w pracy wygadałem, że sam stosuje kremy normalizująće gruczoły łojowe, stosuje toniki i żele myjące (mam cerę mieszaną). To powiedziała, że jestem pedałem na pewno.