Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 21 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 1,365 ]

846 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-01-22 02:14:08)

Odp: Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej
Olinka napisał/a:
Herne napisał/a:

Właśnie temu miał służyć mój "eksperyment", może tak da się dotrzeć do rakastankielii

Obawiam się, że daremny Twój trud. Zawsze jednak mogę się mylić wink.

Widzę w Jego przypadku jeszcze iskierkę nadziei.
Maluteńką i tlącą się już tylko w czeluściach umysłu zawładniętego zatwardziałymi przekonaniami.
Ale jeszcze jest.

Zobacz podobne tematy :

847

Herne napisał/a:
Olinka napisał/a:
Herne napisał/a:

Właśnie temu miał służyć mój "eksperyment", może tak da się dotrzeć do rakastankielii

Widzę w Jego przypadku jeszcze iskierkę nadziei.
Maluteńką i tlącą się już tylko w czeluściach umysłu zawładniętego zatwardziałymi przekonaniami.
Ale jeszcze jest.

Jak już wspomniałem wyżej, wiem, że opinie są subiektywne, co nie zmienia faktu, że są osoby obiektywnie atrakcyjne, tak jak i obiektywnie nieatrakcyjne, a ja jestem obiektywnie przeciętny, bo tak mnie oceniła każda pytana osoba.

848

rakastankielia, widzisz jak kobiety pilnują byś został na rynku matrymonialnym, by jakąś co się wykutasi, by potem frajer pokochał jak swoje.

Możesz też to wykorzystać, by potem mieć luźne relacje na twoich zasadach. Szczęście w nieszczęściu.

849 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-01-22 09:29:41)

Dubel.

850

Dubel.

851

rakastankielia napisał/a:

(...) a ja jestem obiektywnie przeciętny(...)

No i co z tego?

852

Herne napisał/a:

A więc poszerzamy subiektywność oceny o indywidualność ważności wielkości skali stopniowania.
I tworzy nam się pomalutku wielowymiarowy potworek, którego tym bardziej trudno już będzie ująć w jakiekolwiek ramy logiczne.

Kłopot w tym, że męskich "logicznych ram" ty kompletnie nie rozumiesz, a starasz się mądrzyć. I to jest kompletnie niezrozumiałe. smile

853

Legat napisał/a:
Herne napisał/a:

A więc poszerzamy subiektywność oceny o indywidualność ważności wielkości skali stopniowania.
I tworzy nam się pomalutku wielowymiarowy potworek, którego tym bardziej trudno już będzie ująć w jakiekolwiek ramy logiczne.

Kłopot w tym, że męskich "logicznych ram" ty kompletnie nie rozumiesz, a starasz się mądrzyć. I to jest kompletnie niezrozumiałe. smile

A to ciekawostka.
Jestem facetem smile

854

gman98v2 napisał/a:

rakastankielia, widzisz jak kobiety pilnują byś został na rynku matrymonialnym, by jakąś co się wykutasi, by potem frajer pokochał jak swoje.

Możesz też to wykorzystać, by potem mieć luźne relacje na twoich zasadach. Szczęście w nieszczęściu.

Gman, a nie możesz się związać z jakąś kobieta, która nie ma dzieci? Pełno takich.
Czemu skupiasz się na ty z dziećmi? Powinny Cię one całkiem nie interesować. A ciągle o nich piszesz.
Skieruj uwagę na kobiety bezdzietne.

855

Wygląd wygląd a moze pomówmy o innych secgach, atrakcyjnych dla drugiej strony, jak pociąg fizyczny do danej osoby, jej barwa głosu, sposób bycia, charakter  nastawienie, wrażliwość, obycie itd.
Co Wy na to?
Jakie cechy są porządne?

856

rossanka napisał/a:

Wygląd wygląd a moze pomówmy o innych secgach, atrakcyjnych dla drugiej strony, jak pociąg fizyczny do danej osoby, jej barwa głosu, sposób bycia, charakter  nastawienie, wrażliwość, obycie itd.
Co Wy na to?
Jakie cechy są porządne?

Poczucie humoru.

857

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co Wy na to?
Jakie cechy są porządne?

Poczucie humoru.

A humor angielski? smile

858 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-01-22 11:32:00)

W wyniku eksperymentu Herne mam taką refleksję,  że narzekający tu na brak powodzenia młodzi męzczyżni po prostu nie śnią na kobiety w realu się patrzeć,
Makijaż może robić różne rzeczy, ale można przez niego "patrzeć"
Pierwsza pani ma ładne rysy, ale jest po prostu zaniedbana, co jest do nadrobienia: ma do zadbanie cerę,  brwi , włosy i powinna się częściej uśmiechać po prostu. Wtedy i bez makijażu wyglądać będzie bardzo dobrze
Azjatka ma kompletnie zmienione rysy twarzy makijażem.
Polecam gapić się na kobiety, by nie były dla Was takimi kosmitkami

859

rossanka napisał/a:
Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co Wy na to?
Jakie cechy są porządne?

Poczucie humoru.

A humor angielski? smile

Dla mnie bardzo ok, ale to już rzecz gustu.

860

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Poczucie humoru.

A humor angielski? smile

Dla mnie bardzo ok, ale to już rzecz gustu.

Właśnie to miałam na myśli, jest specyficzny.

861

R_ita2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co Wy na to?
Jakie cechy są porządne?

Wszystko co wymieniłaś jest dla mnie ważne : )
Lubię mężczyzn zdeterminowanych, którzy nie boją się próbować, nie boją się porażek, jak się potkną to się od razu podnoszą i nie zrażają niepowodzeniami.
Lubię mężczyzn z dystansem do siebie, którzy potrafią się z siebie śmiać i nie traktują wszystkiego serio.
Lubię mężczyzn z poczuciem humoru bo sama jestem z natury dość sztywna i mało kto potrafi mnie rozbawić.
Lubię mężczyzn, którzy w tej całej determinacji, dystansie i poczuciu humoru mają swoją wrażliwość, której w słabych momentach nie ukrywają, bo to ludzkie przecie.
Pociąg fizyczny jest ważny, mężczyzna musi mnie kręcić swoją pewną siebie postawą, seksownym głosem (bo lubię słuchać) pozytywnym (mimo problemów) nastawieniem do życia.
Już pisałam w innym poście- doceniam jak ktoś potrafi zachować na twarzy uśmiech mimo tego, że wieje mu w oczy.
I wiele, wiele więcej... zawsze byłam wymagająca ; )

PS zauważyłam, że lubię emocjonalnych, nie kryjących swojej ekspresji mężczyzn, nie wstydzących swoich stanów psychicznych. Obawiam się takich, którzy wszystko duszą w sobie.

Tak przeczytałam, to mam podobne spostrzeżenia i podobny typ, tak teoretyzując.
Zauważyłam jeszcze jedno, ciągnie mnie do mężczyzn, którzy mają takie same spojrzenie np na religie, zwierzęta, styl życia, poglądy, ale całkiem inny charakter od mojego i inaczej reagują w niektórych sytuacjach. Są tacy inni.

862

R_ita2 napisał/a:

Wszystko co wymieniłaś jest dla mnie ważne : )
Lubię mężczyzn zdeterminowanych, którzy nie boją się próbować, nie boją się porażek, jak się potkną to się od razu podnoszą i nie zrażają niepowodzeniami.
Lubię mężczyzn z dystansem do siebie, którzy potrafią się z siebie śmiać i nie traktują wszystkiego serio.
Lubię mężczyzn z poczuciem humoru bo sama jestem z natury dość sztywna i mało kto potrafi mnie rozbawić.
Lubię mężczyzn, którzy w tej całej determinacji, dystansie i poczuciu humoru mają swoją wrażliwość, której w słabych momentach nie ukrywają, bo to ludzkie przecie.
Pociąg fizyczny jest ważny, mężczyzna musi mnie kręcić swoją pewną siebie postawą, seksownym głosem (bo lubię słuchać) pozytywnym (mimo problemów) nastawieniem do życia.
Już pisałam w innym poście- doceniam jak ktoś potrafi zachować na twarzy uśmiech mimo tego, że wieje mu w oczy.
I wiele, wiele więcej... zawsze byłam wymagająca ; )

PS zauważyłam, że lubię emocjonalnych, nie kryjących swojej ekspresji mężczyzn, nie wstydzących swoich stanów psychicznych. Obawiam się takich, którzy wszystko duszą w sobie.

Mogłaś po prostu napisać, że masz bzika na punkcie Panów z bliskiego wschodu i im podobnych, byłoby szybciej smile

863

R_ita2 napisał/a:

Takie masz dobre zdanie o Panach z bliskiego wschodu? big_smile ja tam aż tylu nie znam, by tak globalnie oceniać, ale na pewno znam męża i... no, mogłam napisać, że po prostu mam bzika na punkcie męża big_smile lol

Masz bzika na punkcie męża, ponieważ ten jest Turkiem. Jakby był Polakiem to prawdopodobnie odprawiłabyś go z kwitkiem i pokazała mu gdzie są drzwi.

Jak bardzo się pomyliłem?

864

R_ita2 napisał/a:

Lubię mężczyzn z poczuciem humoru bo sama jestem z natury dość sztywna i mało kto potrafi mnie rozbawić

W drugą strone, kiedy mężczyzna jest sztywny, to jest dziwakiem. No bo facet powienien blabla.

R_ita2 napisał/a:

nie wstydzących swoich stanów psychicznych

Nawet jeśli nie będzie się wstydzić tego, to tak jest red alertem. Przykładem jest ilość kobiet fobiczek w związku, a ilość facetów fobików w związku.

865

Ela210 napisał/a:

W wyniku eksperymentu Herne mam taką refleksję,  że narzekający tu na brak powodzenia młodzi męzczyżni po prostu nie śnią na kobiety w realu się patrzeć,
Makijaż może robić różne rzeczy, ale można przez niego "patrzeć"
Pierwsza pani ma ładne rysy, ale jest po prostu zaniedbana, co jest do nadrobienia: ma do zadbanie cerę,  brwi , włosy i powinna się częściej uśmiechać po prostu. Wtedy i bez makijażu wyglądać będzie bardzo dobrze
Azjatka ma kompletnie zmienione rysy twarzy makijażem.
Polecam gapić się na kobiety, by nie były dla Was takimi kosmitkami

Dla mnie już była ładna bez makijażu smile nie uważam kobiet za kosmitki, choć co poniektóre to jednak mają kosmiczne wymagania wink

866

co poniektóre to jednak mają kosmiczne wymagania

Hipergamia.

867

R_ita2 napisał/a:

Próbuję cały czas i nie mówię tylko o szukaniu dziewczyny czy znajomych.

Spełniam te wymagania.

Każdy jakieś ma, ważne, by były dopasowane do siebie, by śmieszyły nas te same rzeczy.

No nie wiem, wrażliwy facet, który tego nie ukrywa, bardzo często uchodzi za mięczaka.

Większość tego "pociągu fizycznego" to wygląd, reszta zaczyna mieć znaczenie dopiero w kolejnym etapie.

Może na zdjęciach rzadko się uśmiecham, ale w towarzystwie jakiejś fajnej dziewczyny uśmiech z twarzy by mi nie schodził big_smile

868

gman98v2 napisał/a:

Przykładem jest ilość kobiet fobiczek w związku, a ilość facetów fobików w związku.

Zobacz, prosty test.

Wyobraź sobie, że przy towarzyskim stole siedzi np. 7 osób.

Masz kobietę, która jest zahukana w sobie, cicho siedzi i nie potrafi się odezwać - o jeny jaka słodka, introwertyczka i nieśmiała, powinien ktoś się nią zaopiekować.

Teraz wyobraź sobie faceta, który siedzi przy tym stole i również nie potrafi się odezwać i jest zahukany w sobie - O Boże, co za pizda, nie potrafi nawet dać jakiejś riposty, siedzi jak jakiś mruk.

869

Mruk zawsze może się odezwać i zrobić wrażenie.
A kobiety nie mają tak łatwo jak myślisz: jak się nie chowają  w kącie,  tracą -9 punktów zw swojej atrakcyjności dla 90 % Panów.
Ale chodzi właśnie o te 10 %, którzy się tego nie przestraszą.
Tak samo jak mniejszy procent kobiet woli by mężczyzna nie był duszą towarzystwa.

870 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-01-22 13:45:00)

Ela210 napisał/a:

Tak samo jak mniejszy procent kobiet woli by mężczyzna nie był duszą towarzystwa.

No właśnie, mężczyzna musi być duszą towarzystwa, być inteligentny i otwarty do tego sypać śmiesznymi żartami jak z rękawa.
Kobieta po prostu jak siedzi przy stole to schyli głowę nad talerz a i tak będzie atrakcyjną szarą myszką smile

Mruk się nie odezwie i nie zrobi wrażenia bo właśnie dlatego jest mrukiem lol

Może inaczej: Łatwiej jest być mrukiem, niż przebojowcem.
Mruk kobieta jest atrakcyjna a mruk facet już nie.

871

Tyle energii używasz na potwierdzanie swoich teorii,  że nie jesteś w stanie przeczytać  całości mojego posta?

872

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No właśnie, mężczyzna musi być duszą towarzystwa, być inteligentny i otwarty do tego sypać śmiesznymi żartami jak z rękawa.
Kobieta po prostu jak siedzi przy stole to schyli głowę nad talerz a i tak będzie atrakcyjną szarą myszką smile

Co jest atrakcyjnego w kobiecie mruku?

873 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-22 14:56:42)

rossanka napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Wystarczy że jest 10/10 i może się nie odzywać. A nie. Stop. Wróć. Oni przecież wcale nie lecą na wygląd big_smile. To wyłącznie kobiety są takie puste tongue.

874

rossanka napisał/a:

Te spokojne są często niespokojne w sypialni.

875

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Te spokojne są często niespokojne w sypialni.

Nie pisałam o spokojnych kobietach tylko kobietach mrukach

Dla odroznienia:

Spokojna: nie bryluje w towarzystwie, nie ma stu koleżanek, ale kilka, nie błyszczy na sali ale i nie siedzi w kącie, rozmawia, ale nie rży głośno, nie krzyczy, nie podnosi głosu, porozmawia z jedną osobą, drugą, wszystko spokojnie, utrzymuje kontakt, czasem pierwsza zainicjuje rozmowę, czasem nie, umie pozartowac ale i rozmawiać poważnie. Nie wskoczy nagle na stół i nie zatańczy kankana, prawilnie zatańczy na parkiecie.

Mruk- mruk siedzi w kącie,  łypie okiem spode łba, patrzy z pogardą, nie odezwie się do nikogo, czy to pierwszy, czy to gdy ktoś zagada się do mruka, albo odburknie coś tonem "odczep się ode mnie", aż się odechciewa konwersacji. Nie zatanczy, nie pożartuje. Nawet nie porozmawia.

876 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-22 17:15:34)

Ile punktów dacie Megan?
https://hips.hearstapps.com/hmg-prod/images/meghan-markle-attends-the-uk-team-trials-for-the-invictus-news-photo-1584970342.jpg

https://bi.im-g.pl/im/1e/b5/1b/z29054750Q,Mehgan-z-corka.jpg

Książę miał wielki wybór, i wybrał właśnie ją.

Meghan nie mój typ,
ale na tym zdjęciu wyszła wyjątkowo korzystnie.

Ależ Ty wybredny…
No widzisz książę który miał ogromny wybór kobiet, do tego bardzo bogaty, wpływowy.
Własnie ją wybrał, ona mu się podobała najbardziej.
A ona nie w Twoim typie…
Bo to kobieta spełniona, z klasą, dojrzała…

U Ciebie wyczuwam zaburzenia narcystyczne,
do tego zbyt wybredny jesteś,
masz żal do życia że „przeciętny jesteś”,
bo 10 osób tak powiedziało wink
A na świecie żyje ….ludzi - „Całkowita liczba ludności świata przekracza
właśnie poziom 8 miliardów”

Wielki żal nie wyglądasz jak z okładek magazynów, użalasz się nad sobą z tego powodu…
chcesz żebyśmy skupiali się tylko na Twoim „Problemie”.
Dziewczyny tylu Ci tu rad udzieliły, aż nadto, ale Ty ich „rady”masz gdzieś,
i tak robisz swoje, bo po prostu Ci się nie chce, i dalej narzekasz…
Dalej to samo piszesz, do znudzenia…

Dziewczyny powinny dostac jakiś medal, szczególnie Lady Loka, za cierpliwość,
Karmienie gman@spólka, toksycznych Tr.
Bo oni i tak swoje, nie rozumieją, albo nie chcą rozumieć, piszą żeby sobie popisać… Tutaj chodź jakaś kobieta mu odpisze, mają
z tego satysfakcję…
Tylko tu dziewczyny na nich reagują smile
I to tego typu typów kręci smile

877 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-01-22 17:11:58)

Jak zobaczyłam te dwie panie na zdjęciach, to wiadome, że pierwsze odczucie było takie, że są zmalowane i nieco (s)photoshopowane. Ogółnie nie zdziwiły mnie te wysokie oceny, bardziej to, że ta druga, dla mnie wyglądająca bardziej sztucznie zebrała wyższe oceny. W wersji saute nadal ta pierwsza mi się bardziej podoba.
Tyle, że te oceniane jako 10/10 w takiej wersji nie wyglądają dużo, dużo lepiej, może lepiej ale... Tu jeszcze dochidzi figura.
Co do pytania rossanki, to najbardziej w innych osobach cenię inteligencję, poczucie humoru i szeroko rozumianą zaradność życiową. Wtedy, jesli facet te cechy posiada, to przysłowiowo mówiąc, powinien być choć trochę ładniejszy od diabła. Nie lubię jednak zbyt szupołych (wręcz chudych) facetów bo oni po prostu nie pociąają mnie fizycznie. Może być nawet łysy, mieć więcej ciałka (nie mówię o otyłości) czy być niższczy... nie ma to znaczenia, jeśli ww. cechy posiada, wtedy jest dla mnie atrakcyjny.

878

DotykDuszy napisał/a:

Ależ Ty wybredny…
No widzisz książę który miał ogromny wybór kobiet, do tego bardzo bogaty, wpływowy.
A ona nie w Twoim typie…

Nie jestem wybredny. Mimo że nie jest do końca w moim typie, to nadal jest piękną kobietą i same wymagania w kwestii wyglądu spełnia, podobnie jak 90% kobiet. Ale po prostu wolałbym tamte wcześniejsze, mimo że są w teorii mniej atrakcyjne.

A na świecie żyje ….ludzi.
Wielki żal nie wyglądasz jak z okładek magazynów, użalasz się nad sobą z tego powodu…

Nie mam żalu, że jestem przeciętny. Jestem tego świadomy i podobam się sobie. Nie jestem też narcyzem, bo zawsze chętnie wysłucham i pomogę innym.

Nie, wszystkie rady doceniam, ale wcieliłem je w życie już dawno i nie przyniosło to rezultatu.

879

Roxann napisał/a:

Jak zobaczyłam te dwie panie na zdjęciach, to wiadome, że pierwsze odczucie było takie, że są zmalowane i nieco (s)photoshopowane. Ogółnie nie zdziwiły mnie te wysokie oceny, bardziej to, że ta druga, dla mnie wyglądająca bardziej sztucznie zebrała wyższe oceny. W wersji saute nadal ta pierwsza mi się bardziej podoba.

Dla mnie ta pierwsza wyglądała właśnie jak grafika komputerowa, więc w wersji photoshopowej wybrałem tę drugą, ale już w naturalnej to właśnie ta pierwsza spodobała mi się bardziej.

Co do pytania rossanki, to najbardziej w innych osobach cenię inteligencję, poczucie humoru i szeroko rozumianą zaradność życiową. Wtedy, jesli facet te cechy posiada, to przysłowiowo mówiąc, powinien być choć trochę ładniejszy od diabła. Nie lubię jednak zbyt szupołych (wręcz chudych) facetów bo oni po prostu nie pociąają mnie fizycznie. Może być nawet łysy, mieć więcej ciałka (nie mówię o otyłości) czy być niższczy... nie ma to znaczenia, jeśli ww. cechy posiada, wtedy jest dla mnie atrakcyjny.

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego, to wygląda to inaczej i facet, który nie jest przystojny, nie przechodzi wstępnej weryfikacji i żadna zaradność ani inteligencja mu nie pomoże.

880 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-22 18:06:31)

DotykDuszy napisał/a:

Ależ Ty wybredny…
A ona nie w Twoim typie…

Nie jestem wybredny. Mimo że nie jest do końca w moim typie, to nadal jest piękną kobietą i same wymagania w kwestii wyglądu spełnia, podobnie jak 90% kobiet. Ale po prostu wolałbym tamte wcześniejsze, mimo że są w teorii mniej atrakcyjne.

A na świecie żyje ….ludzi.

Nie mam żalu, że jestem przeciętny. Jestem tego świadomy i podobam się sobie. Nie jestem też narcyzem, bo zawsze chętnie wysłucham i pomogę innym.

Nie, wszystkie rady doceniam, ale wcieliłem je w życie już dawno i nie przyniosło to rezultatu.

Słuchasz rad?
A piszesz dalej swoje…
Sam siebie okłamujesz…
Przecież wielokrotnie pisałeś ze jesteś tylko „przeciętny” bo pytałeś, i parę osób,
tak ci powiedziało…
I dlatego że jestes „przeciętny” to żadna Cię nie chce, że kobiety nie chcą przeciętnych…
I dlatego nie masz kobiety…(bo oczywiście wszystkie kobiety mają facetów nie przeciętnych, tylko takich jak z okładki magazynów ;)i tylko z takimi są w związku wink )
Litości!
Normalnie przedszkole…

Wybredny, skupiony tylko na sobie - żeby skupiać się tylko na jego problemie, maruda, narzekający…nie widzisz swoich błędów - ułomności, UPARTY…
piszesz że taki cudowny jesteś…

Z Tobą nie da się normalnie dyskutować…
Raz mówisz tak, póżniej zaprzeczasz,
z Tobą rozmowa naprawdę nie ma sensu…

Daj spokój…
Ja nie będzie Cię karmiła…
Bo to w Twoim przypadku to tylko Syzyfowa praca…
Dziewczyny tracą tylko swój cenny czas.

881

Olinka napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

Dokładnie!
O to mi chodziło, ze te dziecinne punkty
są naprawdę bez sensu.
Bo każdy człowiek jest inny, ma różne preferencje, gusta.

Dla jednego człowieka ktoś jest nieatrakcyjny,
a dla innego człowieka, ta osoba jest atrakcyjna, pociągająca,
a oni dalej swoje.

Zauważmy przy tym, że wypowiedziało się tutaj zaledwie kilka osób, biorąc na tapetę raptem kilka fotek, a mimo to ich opinie potrafiły być bardzo różne.

Mnie osobiście ta różnorodność gustów ogromnie się podoba. Widzę zresztą sama po sobie, że czasem nie rozumiem wyborów moich przyjaciół czy znajomych, a nawet z najbliższą przyjaciółką zawsze miałyśmy dosyć znacząco różniące się preferencje. Ba, kobiety, które podobają się mojemu mężowi, nie zawsze sama uznaję za piękne, z kolei te, na które ja uwielbiam patrzeć, bo wydają mi się zjawiskowe, niekoniecznie są w jego typie. Oboje zgadzamy się w jednym: drobne niedoskonałości czynią twarz ciekawą i bardziej pociągającą.

Herne napisał/a:

Dokładnie tak to wygląda.

882 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-01-22 17:33:09)

Roxann napisał/a:

Dla mnie ta pierwsza wyglądała właśnie jak grafika komputerowa, więc w wersji photoshopowej wybrałem tę drugą, ale już w naturalnej to właśnie ta pierwsza spodobała mi się bardziej.

Włąśnie o to chodzi, że faceci nie są w stanie pewnych rzeczy dostrzec. Ty za tą bardziej komputerową wersję uznałeś tą pierwszą.

Co do pytania rossanki, to Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego, to wygląda to inaczej i facet, który nie jest przystojny, nie przechodzi wstępnej weryfikacji i żadna zaradność ani inteligencja mu nie pomoże.

Ale ja nie mówię o portalach. Nigdy tam nie szukałam partnera. Jak się kogoś spotyka i jest powiedzmy niski, łysy ale fajny, to chce z nim przebywać, mieć kontakt itd. Po prostu swoją osobowością przyciąga.
Ja np. nie mogłabym być z kimś, kto nie ma poczucia humowru. Ono też poniekąd świadczy o inteligencji, dystansie do siebie itd.

883 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-22 17:47:08)

Roxann napisał/a:

Każda tak pisze, a jak przychodzi co do czego, to wygląda to inaczej i facet, który nie jest przystojny, nie przechodzi wstępnej weryfikacji i żadna zaradność ani inteligencja mu nie pomoże.

Bzdury wypisujesz!
Bo nie znasz życia!
Mało widziałeś!

Po co kobiecie facet jak z okładki magazynów?(jego wygląd z czasem tez się zmieni)
jak nie zaradny, wykorzystywacz, nieodpowiedzialny, narcyz - wpatrzony
w siebie, mega egoista, często „bawidamek”
który nie zapewni jej bezpieczeństwa - dobrego bytu jej, dzieciom - rodzinie?

Lepszą partią dla kobiety, ojca dziecka, bedzię „niezbyt atrakcyjny”
Ale zaradny, troskliwy, odpowiedzialny, mądry życiowo, dojrzały mentalnie, czuły, lojalny partner!
Ale po co Tobie cokolwiek pisać jak Ty nic nie rozumiesz, albo nie chce Ci się rozumieć!

884

DotykDuszy napisał/a:

Słuchasz rad?
A piszesz dalej swoje…
Sam siebie okłamujesz…
Przecież wielokrotnie pisałeś ze jesteś tylko „przeciętny” bo pytałeś, i parę osób,
tak ci powiedziało…
I dlatego że jestes „przeciętny” to żadna Cię nie chce, że kobiety nie chcą przeciętnych…
I dlatego nie masz kobiety…(bo oczywiście wszystkie kobiety mają facetów nie przeciętnych, tylko takich jak z okładki magazynów ;)i tylko z takimi są w związku wink )
Litości!
Normalnie przedszkole…

Wybredny, skupiony tylko na sobie - żeby skupiać się tylko na jego problemie, maruda, narzekający…nie widzisz swoich błędów - ułomności,

Daj spokój…

Nikogo nie okłamuję. Jakbyś była przez całe życie samotna, to też byś tak pisała.

Tak, jestem przeciętny. Nie twierdzę, że każda kobieta patrzy na wygląd, bo wiem, że tak nie jest, ale nie spotkałem jeszcze takiej, która byłaby zainteresowana i chciała mnie poznać bliżej.

Nie jestem wybredny – mam bardzo niskie wymagania, które większość kobiet spełnia.
Nie skupiam się tylko na sobie – jeśli masz jakiś problem, to chętnie Ci doradzę, o ile będę w stanie.
Nie twierdzę, że jestem idealny, mam wady, jak każdy. Widzę swoje błędy i jestem ich świadomy, bo też każdy je popełnia.

Ze mną da się normalnie rozmawiać, ale Ty widzisz tylko to, co chcesz widzieć, bo jesteś uprzedzona, w odróżnieniu od innych kobiet na tym forum, które potrafią ze mną normalnie rozmawiać nawet pomimo różnicy zdań.

885

DotykDuszy napisał/a:

Po co kobiecie facet jak z okładki magazynów?(jego wygląd z czasem tez się zmieni)

Ale zaradny, troskliwy, odpowiedzialny, mądry życiowo, dojrzały mentalnie, czuły, lojalny partner!
Ale po co Tobie cokolwiek pisać jak Ty nic nie rozumiesz, albo nie chce Ci się rozumieć!

Ja to wiem. Ale w takim razie dlaczego kobiety mnie odrzucają z góry, nie dając mi możliwości wykazania się tą troskliwością, lojalnością i odpowiedzialnością?

886 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-22 17:58:07)

DotykDuszy napisał/a:

Słuchasz rad?
A piszesz dalej swoje…
Sam siebie okłamujesz…
tak ci powiedziało…
Litości!
Normalnie przedszkole…

Wybredny, skupiony tylko na sobie - żeby skupiać się tylko na jego problemie, maruda, narzekający…nie widzisz swoich błędów - ułomności,

Daj spokój…

Nikogo nie okłamuję. Jakbyś była przez całe życie samotna, to też byś tak pisała.

Tak, jestem przeciętny. Nie twierdzę, że każda kobieta patrzy na wygląd, bo wiem, że tak nie jest, ale nie spotkałem jeszcze takiej, która byłaby zainteresowana i chciała mnie poznać bliżej.

Nie jestem wybredny – mam bardzo niskie wymagania, które większość kobiet spełnia.
Nie skupiam się tylko na sobie – jeśli masz jakiś problem, to chętnie Ci doradzę, o ile będę w stanie.
Nie twierdzę, że jestem idealny, mam wady, jak każdy. Widzę swoje błędy i jestem ich świadomy, bo też każdy je popełnia.

Ze mną da się normalnie rozmawiać, ale Ty widzisz tylko to, co chcesz widzieć, bo jesteś uprzedzona, w odróżnieniu od innych kobiet na tym forum, które potrafią ze mną normalnie rozmawiać nawet pomimo różnicy zdań.

Sam siebie oklamujesz, piszesz tak, a robisz coś innego!
Zawsze czymś się usprawiedliwisz!
A nigdy nie przyznasz do błędu!

Są ludzie którzy wieleeee lat są sami, a nie są taki marudami, narzekaczami itd!
Nie użalają się nad sobą jak TY!
I Ty nie robisz nic - nie chce Ci się nic robic by poprawić swoją sytuacje…
Serio myślisz że pisząc tu na forum bzdury, usprawiedliwiając się, użalając nad sobą, jakiś Ty super dobry, poprawisz swoją obecną sytuacje? smile

887

rossanka napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To zależy w jakich okolicznościach mruczy big_smile wink

888 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2023-01-22 18:08:04)

DotykDuszy napisał/a:

Ja to wiem. Ale w takim razie dlaczego kobiety mnie odrzucają z góry, nie dając mi możliwości wykazania się tą troskliwością, lojalnością i odpowiedzialnością?

Bo jestes dziwakiem?
Bo zachowujesz się dziwnie?
Odstraszasz sposobem bycia?
Odstraszasz tym co mówisz?
Jesteś dziecinny?
Jesteś uparty?
I nad tym musisz popracować - a nie nad wyglądem!

Ale zaraz napiszesz, że Nie to nieprawda…
I tak bez sensu z Tobą rozmowa(tracenie czasu na wampira)

889

DotykDuszy napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

Słuchasz rad?
A piszesz dalej swoje…
Sam siebie okłamujesz…
tak ci powiedziało…
Litości!
Normalnie przedszkole…

Daj spokój…

Sam siebie oklamujesz, piszesz tak, a robisz coś innego!
Zawsze czymś się usprawiedliwisz!
A nigdy nie przyznasz do błędu!

Są ludzie którzy wieleeee lat są sami, a nie są taki marudami, narzekaczami itd!
Nie użalają się nad sobą jak TY!
I Ty nie robisz nic - nie chce Ci się nic robic by poprawić swoją sytuacje…
Serio myślisz że pisząc tu na forum bzdury, usprawiedliwiając się, użalając nad sobą, jakiś Ty super dobry, poprawisz swoją obecną sytuacje? smile

Otóż nie. Potrafię przyznać się do błędu i niektóre dziewczyny z forum mogą to potwierdzić.

I robię wszystko, by poprawić sytuację, cały czas próbuję poznawać ludzi, zagadywać, ale nic to nie daje. Nie użalam się nad sobą, mam swoje pasje, którym poświęcam czas, ale mam dość samotności. Tyle.

890

DotykDuszy napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

Bo jestes dziwakiem?
Jesteś dziecinny?
Jesteś uparty?

Wielu dziwaków nie ma problemu z nawiązywaniem znajomości.
Nie mówię niczego odstraszającego.
Nie jestem dziecinny.
Uparty bywam, ale też wiele osób jest i nie ma problemu.

891

DotykDuszy napisał/a:

Bo jestes dziwakiem?
Jesteś dziecinny?
Jesteś uparty?

Nie jestem dziecinny.

Pisać to sobie możesz…
Wiele…
Nawet bajki dla dzieci.

892

DotykDuszy napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

Bo jestes dziwakiem?
Jesteś dziecinny?
Jesteś uparty?

Nie jestem dziecinny.

Pisać to sobie możesz…
Wiele…
Nawet bajki dla dzieci.

Ale piszę tylko prawdę smile

Chcesz, to chodź, pogadamy na priv bez uprzedzeń i narzekania, zobaczysz, jaki jestem naprawdę.

893

Otóż nie. Potrafię przyznać się do błędu i niektóre dziewczyny z forum mogą to potwierdzić.

Potwierdzam smile.

Ja sama nie widzę u Rakastankielia wielu sprzeczności. Przecież można być przeciętnym i samemu sobie się podobać. To dobrze, jeśli ktoś się akceptuje. Osobiście też uważam się za przeciętną, a choć jestem dosyć mocno samokrytyczna, to lubię się taką.
Podobnie, jeśli mowa o typach urody - można mieć w głowie ten wymarzony, a życie i tak często robi nam psikusa i zakochujemy się w kimś, kto nijak ma się do tego obrazka w głowie. To jedynie pokazuje, że drugi człowiek, zauroczenie, a potem zakochanie - to coś dużo więcej niż zewnętrzność.

To co wydaje się błędem, to przywiązywanie się do przekonania, że w Twoim, Raka, przypadku problemem jest wygląd. Naprawdę jestem przekonana, że to musi być coś innego. Niestety w ciemno nie jestem w stanie strzelać.

Pasztety, muszę wam powiedzieć że od piątku godzina 16:00, do soboty około 15:00 spędziłem w hotelu z najatrakcyjniejsza kobieta w firmie, wiecie ta co mówiłem że jest podobna do P.Krupińskiej, pieprzyliśmy się jak króliki, dziewczyna normalnie mocne 9,5/10 tyłek kosmos, ale najbardziej kręciło mnie to, że spośród około 70 facetów na firmie, oddała się mi, to był prawdziwy wygryw, i zawdzięczam to tylko i wyłącznie mojemu wyglądowi. Ale najlepsze było to jak odwiozłem ja do domu, to jej sąsiadki to normalnie z domów wychodziły sobie na mnie popatrzeć, w sumie same pasztety:)

Jeżeli nie masz wyglądu i jesteś dla kobiet aseksualny, to nigdy nie pociupciasz to jest proste aż za proste i tego nie zmienisz, skoro zagadujesz, i każda ucieka to jest ewidentnie problem w wyglądzie.

895

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Pasztety, muszę wam powiedzieć że od piątku godzina 16:00, do soboty około 15:00 spędziłem w hotelu z najatrakcyjniejsza kobieta w firmie, wiecie ta co mówiłem że jest podobna do P.Krupińskiej, pieprzyliśmy się jak króliki, dziewczyna normalnie mocne 9,5/10 tyłek kosmos, ale najbardziej kręciło mnie to, że spośród około 70 facetów na firmie, oddała się mi, to był prawdziwy wygryw, i zawdzięczam to tylko i wyłącznie mojemu wyglądowi. Ale najlepsze było to jak odwiozłem ja do domu, to jej sąsiadki to normalnie z domów wychodziły sobie na mnie popatrzeć, w sumie same pasztety:)

Tadziu zmień sobie tego awatara na Blankę Lipińską big_smile Masz fantazję jak ona big_smile

896

Jeżeli nie masz wyglądu i jesteś dla kobiet aseksualny, to nigdy nie pociupciasz to jest proste aż za proste i tego nie zmienisz, skoro zagadujesz, i każda ucieka to jest ewidentnie problem w wyglądzie.

Dokładnie, ale kobiety co innego powiedzą...

897 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-22 18:59:06)

A teraz coś z serii kompendium wiedzy o Polakach big_smile Shit test - wzrok, uśmiech i samochód - uważajcie drogie Panie na co i na kogo patrzycie na ulicy big_smile

"Jakiś czas później Pani zrobiła coś co całkowicie rozwaliło moją chęć czegokolwiek do niej. Pierwszym testem na to czy kobieta jest w stosunku do Ciebie szczera i poważna to fakt, czy będąc z Tobą odpowiada na IOI innych gości – patrzy się na nich, uśmiecha etc. Pani złapała odpowiedni Focus na mnie. Zjebała natomiast przy teście numer dwa – na ulicy  mijał nas bardzo drogi samochód. Pani zatrzymała się i odwróciła za nim. Poczułem jak odpycha mnie od niej. Być może był to shit test być może odruch. Oczywiście w tamtej chwili nie dałem po sobie nic poznać ale wiedziałem, że to już koniec. Znam ten kobiecy odruch i - zaprawdę powiadam Wam – z koorwy partnerki do życia nie zrobisz. Próbowałem i życie mnie „wyjaśniło”.

898

Dziewczyna obejrzała się za bardzo drogim samochodem, w którym prawdopodobnie był mężczyzna.

To normalne, że z taką kobietą nie ma jak założyć rodziny.

899

Dziewczyna obejrzała się za bardzo drogim samochodem, w którym prawdopodobnie był mężczyzna.

Nic tam nie było o mężczyźnie w samochodzie big_smile.

900

KoralinaJones napisał/a:

Rumiś zapomniał dodać, że mężczyzna na pewno był tureckim rogalem big_smile big_smile

901

Cieszę się, że szybko się uczycie smile

902 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-01-22 19:06:37)

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Rumiś zapomniał dodać, że mężczyzna na pewno był tureckim rogalem big_smile big_smile

Strach przez ulicę przechodzić i na samochody patrzeć bo znajomość można przez to zjebać big_smile. A szczerość facetowi okazuje się chodząc po ulicy z zamkniętymi oczami big_smile.

903

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Strach przez ulicę przechodzić i na samochody patrzeć bo znajomość można przez to zjebać big_smile.

Ja nie wychodzę z domu, bo boje się, że jak wyjdę to wpadnę przypadkowo na jakiegoś zagranicznego penisa i właściciela tego penisa i całe moje życie przysłowiowo chuj strzeli (nie mogłam się powstrzymać od tego powiedzenia big_smile)

904

Olinka napisał/a:

Potwierdzam smile.

Ja sama nie widzę u Rakastankielia wielu sprzeczności. Przecież można być przeciętnym i samemu sobie się podobać. To dobrze, jeśli ktoś się akceptuje. Osobiście też uważam się za przeciętną, a choć jestem dosyć mocno samokrytyczna, to lubię się taką.
Podobnie, jeśli mowa o typach urody - można mieć w głowie ten wymarzony, a życie i tak często robi nam psikusa i zakochujemy się w kimś, kto nijak ma się do tego obrazka w głowie. To jedynie pokazuje, że drugi człowiek, zauroczenie, a potem zakochanie - to coś dużo więcej niż zewnętrzność.

Dziękuję smile

Oczywiście zgadzam się z Tobą, często zdarzało się, że jakaś dziewczyna niby nie była w moim typie, a miała to coś, co sprawiało, że mi się podobała. Tak samo, powinniśmy się sami sobie podobać, ze świadomością własnego wyglądu (czyli będąc przeciętnym nie uważać się za przystojniaka czy piękność).

To co wydaje się błędem, to przywiązywanie się do przekonania, że w Twoim, Raka, przypadku problemem jest wygląd. Naprawdę jestem przekonana, że to musi być coś innego. Niestety w ciemno nie jestem w stanie strzelać.

Przekonanie, jak to przekonanie, z niczego się nie wzięło. Spróbuj postawić się na moim miejscu, wyobraź sobie, że jesteś młodym chłopakiem, próbujesz znaleźć dziewczynę, zagadujesz do koleżanek, ale każda Cię odrzuca, nie wiedząc o Tobie nic i nie chcąc nawet się dowiedzieć i bliżej poznać. Też byś pomyślała, że musi chodzić o wygląd, bo przecież nie charakter, skoro go nie znają.

905

gman98v2 napisał/a:

Dokładnie, ale kobiety co innego powiedzą...

Dlaczego ?

906

Misinx napisał/a:

Tadziu zmień sobie tego awatara na Blankę Lipińską big_smile Masz fantazję jak ona big_smile

Tadeusz Burzowy  "Wspomnienia gęsiego ogiera" - "Półincel półChad przygody na babskim forum" "Jak odstraszyć świetne babki 9,99/10 poradnik dla durniów" "W krainie puszczania bąkow mentalnych''
"Jak rozpętałem gównoburze" "Terminator masturbator" "Techniki masturbacji na mokrą Włoszkę" " Szefowa fantasy"
Proponowane tytuły potencjalne hity na Wykopie
Wielka kariera Burzuś cię czeka wreszcie może zamoczysz.

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

Tadeusz Burzowy  "Wspomnienia gęsiego ogiera" - "Półincel półChad przygody na babskim forum" "Jak odstraszyć świetne babki 9,99/10 poradnik dla durniów" "W krainie puszczania bąkow mentalnych''
"Jak rozpętałem gównoburze" "Terminator masturbator" "Techniki masturbacji na mokrą Włoszkę" " Szefowa fantasy"
Proponowane tytuły potencjalne hity na Wykopie
Wielka kariera Burzuś cię czeka wreszcie może zamoczysz.

Jesteś takim zjebem że trudno cię opisać, a najbardziej bawi mnie że myślisz iż jestem jakimś innym gościem choć naprawdę jestem ciekaw jego postów, pomijając to zadam ci pytanie, jakie to uczucie gdy twoja pseudo żona kurwi się na lewo i prawo, a córka idzie w te same ślady? Choć przecież doskonale wiemy, że nie masz w sumie pewności czy córka aby jest napewno twoim dziełem, przecież staje ci jedynie na myśl o locie z misinixem na paralotni jakie to by było romantyczne, niczym Leo i Kate na dziobie Titanica „ Leć Józefino latającą machiną” hahahahahahhaha

908

"Leć Józefino latającą machiną” hahahahahahhaha

Z polskiego na nasze Burzowy r****ł wczoraj Rumuna brawo,chopaki zawsze to coś.
Seks jest seks sztuka jest sztuka
Kto był Włoszką wczoraj a kto był giga Chadem ? Hmmm.

909 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-01-22 21:44:16)

paslawek napisał/a:

"Leć Józefino latającą machiną” hahahahahahhaha

Z polskiego na nasze Burzowy r****ł wczoraj Rumuna brawo,chopaki zawsze to coś.
Seks jest seks sztuka jest sztuka
Kto był Włoszką wczoraj a kto był giga Chadem ? Hmmm.

Z Włoszka byłem kilka tygodni temu, a wczoraj znajoma z pracy, żal dupe ściska bo twój ryj nie pozwala na takie zabawy i jesteś zmuszony do bycia błaznem, to jest poza twoim zasięgiem, dlatego z aktu desperacji, zaczynasz szukać męskich znajomosci, podobnie jak twój kolega rozwodnik, muszę przyznać że pod względem życiowej porażki pasujecie do siebie smile wiele by cię nauczył zwłaszcza w dziedzinie „siusiaczków”

910

Czyli ty byłeś na górze wczoraj
Aha
Włoszka jest taką odświętną fantazją
Dziwne macie nowomowy Burzuś na tym Wykopie
ale idzie odszyfrować.
100% Burzowego/Be w Tadziu wykapany on marnie ci idzie zmiana "stylu".
Coraz bliżej dna chłopczku jesteś
Następne dzieło napisz pod tytułem "Kompemedium wiedzy jak zjebać sobie życie czarną pigułką samogwałtu" ćwirćpasztecie .

Posty [ 846 do 910 z 1,365 ]

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 21 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024