Co Ci to daje, że z uporem maniaka powtarzasz te same bzdurne stwierdzenia?
A czemu tak ciągle odwracasz kota ogonem. Pilnujesz by murzyn z plantacji nie uciekł?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co Ci to daje, że z uporem maniaka powtarzasz te same bzdurne stwierdzenia?
A czemu tak ciągle odwracasz kota ogonem. Pilnujesz by murzyn z plantacji nie uciekł?
Olinka napisał/a:Co Ci to daje, że z uporem maniaka powtarzasz te same bzdurne stwierdzenia?
Trudno traktować Cię poważnie.
Pilnujesz by murzyn z plantacji nie uciekł?
Co Ty pie***ysz??? Jest dopiero południe, a Ty już zdążyłeś się upoić procentowymi trunkami? Niedobrze, oj niedobrze...
Swoją drogą, w którym miejscu mojego prostego pytania można znaleźć odwracanie kota ogonem??? Baaaardzo jestem ciekawa .
Trudno traktować Cię poważnie.
Prawda? I ten ktoś podobno ma więcej niż sześć lat, jak to możliwe?
Gman sam osiągnął mistrzostwo w odwracaniu kota ogonem, praktycznie nie ma odpowiedzi bez tego zagrania, może dlatego podejrzewa je u każdego.
Zdenerwować Panią Redaktor? To dopiero osiągniecie..
Jest dopiero południe, a Ty już zdążyłeś się upoić procentowymi trunkami?
Jestem abstynentem.
Koralina Jones napisał/a:Trudno traktować Cię poważnie.
Prawda?
I ten ktoś podobno ma więcej niż sześć lat, jak to możliwe?
Btw. Olinko, nie wiedziałam, że masz plantację Murzynów . Co też człowiek może się dowiedzieć o kimś po latach...
Btw. Olinko, nie wiedziałam, że masz plantację Murzynów
. Co też człowiek może się dowiedzieć o kimś po latach...
Gdyby tylko jeszcze za nią pracowali i przynosili hajs... A tylko marudzą, narzekają i się kłócą. Kiepska to plantacja...
Jestem abstynentem.
Tym bardziej należy się martwić, bo jeszcze środki odurzające mogłyby stan Twojego umysłu jakoś tłumaczyć, nawet jeśli tylko tymczasowo.
Btw. Olinko, nie wiedziałam, że masz plantację Murzynów
. Co też człowiek może się dowiedzieć o kimś po latach...
Ja też nie , ale jeśli chcesz, to mogę się... podzielić
.
No cóż, Bagienniku, jest taki poziom bzdury, po którego przekroczeniu trzeba byłoby być aniołem, żeby wciąż udawać, że się nie zauważa .
Ted Bundy napisał/a:w końcu udowodnione jest ze ludzie nieatrakcyjni mało zarabiają
Ted,Ty i te Twoje teorie, sprzeczne
z rzeczywistością…
Ja widuje bardzo dużo ludzi którzy odstają od obecnie promowanego „ideału piękna”
Są absolutnie nie idealni z wyglądu,
a zarabiają dużo, niektórzy z nich nawet robią duże fortuny
Więc jak to wytłumaczysz?Tak jak głosiłeś że każda kobieta
marzy o Ronaldo, że Ronaldo jest w typie każdej kobiety…
Nie jest.
Chyba Ty to głosiłeś?
nigdzie nie pisałem że każda leci na Ronaldo, cos mi się wydaje ze się ślinisz na niego stąd to porównanie...
wracając do tych których widzisz i rzekomo zarabiają, to w takim razie czemu pasztet w mojej pracy zarabia mniej, niż druga atrakcyjna kobieta na tym samym stanowisku ?
KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:Lepsza płatna 10/10, niż 4/10 po karuzeli.
Taaa .. Lepsza taka, w której przed chwilą inni faceci kończyli jeden po drugim, niż taka, którą ktoś porzucił.
Gdzie Ty masz rozum?On stawia na kremy, nie na rozum
„Bo tylko wygląd się liczy”
A i kremy za 10 lat nie pomogą, wtedy będzie musiał poddać się zabiegom…I te jego marzenia o byciu „pięknym” - z zewnątrz…
Pożądanym…
Przez kobiety rodem z okładek magazynów…
Biedny ten nasz Tedi…
wygląd ponad wszystko, nie ma to jak posuwać atrakcyjną kobietę, pasztety do garów
gman98v2 napisał/a:Lepsza płatna 10/10, niż 4/10 po karuzeli.
Taaa .. Lepsza taka, w której przed chwilą inni faceci kończyli jeden po drugim, niż taka, którą ktoś porzucił.
Gdzie Ty masz rozum?
w końcu Koralinka o sobie prawdę napisała, szczere wyznanie, nie wiedziałem że tych Niemców było więcej
KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:Lepsza płatna 10/10, niż 4/10 po karuzeli.
Gdzie Ty masz rozum?w końcu Koralinka o sobie prawdę napisała, szczere wyznanie, nie wiedziałem że tych Niemców było więcej
Ty lubisz Włoszki, ja Niemców . Powiedz mi Tadziu, na co mi jakiś Polaczek?
KoralinaJones napisał/a:Taaa .. Lepsza taka, w której przed chwilą inni faceci kończyli jeden po drugim, niż taka, którą ktoś porzucił.
Gdzie Ty masz rozum?w końcu Koralinka o sobie prawdę napisała, szczere wyznanie, nie wiedziałem że tych Niemców było więcej
Powiedzcie mi, chłopcy, w jaki sposób Wy łączycie ze sobą te myśli???
Wariatkowo to mało powiedziane!
Theodore Robert Bundy napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Taaa .. Lepsza taka, w której przed chwilą inni faceci kończyli jeden po drugim, niż taka, którą ktoś porzucił.
Powiedzcie mi, chłopcy, w jaki sposób Wy łączycie ze sobą te myśli???
W końcu mam nick, który pozwala mówić mu do mnie zdrobnieniem. Musiało mu tego bardzo brakować .
Wariatkowo to mało powiedziane!
Olinko w wariatkowie jest normalniej
To jest stwierdzenie faktu, czy forma pocieszenia?
To jest stwierdzenie faktu, czy forma pocieszenia?
Dwie te kwestie w jednym zdaniu w sumie,jakby co .
DotykDuszy napisał/a:Ted Bundy napisał/a:w końcu udowodnione jest ze ludzie nieatrakcyjni mało zarabiają
Ted,Ty i te Twoje teorie, sprzeczne
z rzeczywistością…
Ja widuje bardzo dużo ludzi którzy odstają od obecnie promowanego „ideału piękna”
Nie jest.
Chyba Ty to głosiłeś?nigdzie nie pisałem że każda leci na Ronaldo,
cos mi się wydaje ze się ślinisz na niego stąd to porównanie...
wracając do tych których widzisz i rzekomo zarabiają, to w takim razie czemu pasztet w mojej pracy zarabia mniej, niż druga atrakcyjna kobieta na tym samym stanowisku ?
Tadziu, tylko proszę nie przypisuj mi swoich skłonności, cech
Jesteś w 100% że zarabia więcej z powodu wyglądu?
Theodore Robert Bundy napisał/a:DotykDuszy napisał/a:Ted,Ty i te Twoje teorie, sprzeczne
z rzeczywistością…
Nie jest.
Chyba Ty to głosiłeś?nigdzie nie pisałem że każda leci na Ronaldo,
cos mi się wydaje ze się ślinisz na niego stąd to porównanie...
wracając do tych których widzisz i rzekomo zarabiają, to w takim razie czemu pasztet w mojej pracy zarabia mniej, niż druga atrakcyjna kobieta na tym samym stanowisku ?Tadziu, tylko proszę nie przypisuj mi swoich skłonności, cech
Jesteś w 100% że zarabia więcej z powodu wyglądu?
oczywiście że jestem pewien, dobrze znam księgową i wiem kto ile zarabia, atrakcyjni ludzie mają lepiej niż wy pasztety , dlatego ja w firmie zarabiam najwięcej.
Z tym murzynem to była przenośnia, ale jak widać dopisać sobie znów musicie coś eh..
Ja mam takie pytanie do Ciebie gman i do inych tu, czy Wy wierzycie w fantazje Theodore?
Z tym murzynem to była przenośnia, ale jak widać dopisać sobie znów musicie coś eh..
Nie. My sobie już z Ciebie żartujemy.
Ja mam takie pytanie do Ciebie gman i do inych tu, czy Wy wierzycie w fantazje Theodore?
Ja wierzę w to, że ktoś się zapomniał przelogować, a pozostałe posty są tylko kamuflażem
Ja siebie pilnuje.
Rox, nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, że moje niesamowite powodzenie, atrakcyjność , jest odbierana u ciebie jako fantazje.
Roxann napisał/a:Ja mam takie pytanie do Ciebie gman i do inych tu, czy Wy wierzycie w fantazje Theodore?
Rox, nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, że moje niesamowite powodzenie, atrakcyjność , jest odbierana u ciebie jako fantazje.
Tadziu, ale tu wszyscy wiedzą, że fantazjujesz Jesteś takim elementem folklorystycznym forum, do którego się tu wszyscy odzywają, żeby mieć z niego bekę. Ty naprawdę myślisz, że ktoś Cię tutaj traktuje poważnie ???? Biedaku
Łatwo się dajesz podpuścić.
Theodore Robert Bundy napisał/a:Roxann napisał/a:Ja mam takie pytanie do Ciebie gman i do inych tu, czy Wy wierzycie w fantazje Theodore?
Tadziu, ale tu wszyscy wiedzą, że fantazjujesz
Jesteś takim elementem folklorystycznym forum, do którego się tu wszyscy odzywają, żeby mieć z niego bekę. Ty naprawdę myślisz, że ktoś Cię tutaj traktuje poważnie ???? Biedaku
Łatwo się dajesz podpuścić.
Tak taki wsiowy mundrek- gupek z Tadzia
i jego co niektórych innych wcieleń.Lubi taki rodzaj uwagi, ma nawet fanów jak Rumi i spółka,albo to sam Be albo go małpuje.
Cała filozofia.
Tadziu,
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie o kremikach - czyli co będzie jak przestaną działać za 10, 15 lat?
I tedy zmuszony będziesz poddać się medycynie estetycznej, a wiesz że to nie tania sprawa, i chyba zdajesz sobie sprawę z faktu, że nikt nie wygląda tak samo mając np 38 lat obecnie,
jak 10, 15 lat wcześniej, i to naturalne zjawisko, nikogo nie ominie,
i co wtedy z Tobą będzie?
Za „dobry uczynek” - ładne zachowanie
o którym wspomniałeś muszę Cię pochwalić
<Netkobietka głaszcze po główce
„małego Tadzia”>
Z tym murzynem to była przenośnia - by spokojny, nieatrakcyjny facet pozostał na rynku matrymonialnym na stare lata, jak się kobiety wybawią na karuzeli. Ktoś musi odchować "niespodziankę" po Chadzie.
Z tym murzynem to była przenośnia - by spokojny, nieatrakcyjny facet pozostał na rynku matrymonialnym na stare lata, jak się kobiety wybawią na karuzeli. Ktoś musi odchować "niespodziankę" po Chadzie.
Jak na stare lata to znaczy, że dziecko dotosle i nie trzeba go wychowywać.
Ciebie i tak nikt nie zechce, nawet za 10 lat. Jesteś bezpieczny, wychowywanie dzieci Ci nie grozi
Czy to znaczy, że mężczyźni l piszący obecnie na forum, będący po rozwodach i mających dzieci, to są Chadami?
Z drugiej strony - skoro taka może mieć Chada, to po pierwsze dlaczego miałaby mieć tylko jednego?, a po drugie - po co jej spokojny, nieatrakcyjny - nawet na stare lata? Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem". Wybawi się, wyszaleje, co jej tego już nikt jej nie odbierze a na stare lata to dziecko bedzie już miala dawno odchowane. Serio wydaje Ci się że kobiecie na stare lata która używała życia potrzebna jest kula u nogi w postaci jakiegoś zdziadziałego beta, czy jak to się tam nazywa? Taka, która może mieć Chada wybierze Chada.
Rada dla Ciebie: celuj w swój target. W równie skromne, spokojne i nieatrakcyjne jak Ty. One nigdy nie będą po karuzeli z Chadem, bo takiej Chad nie będzie chciał.
Taaaa... przenośnia. Palnąłeś wybitną głupotę i teraz usiłujesz jakoś z tego wybrnąć. Zresztą nawet gdyby jednak uznać to za przenośnię, to w żadnej mierze nie zaciera się wrażenia, które pozostawiłeś.
gman98v2 napisał/a:Z tym murzynem to była przenośnia - by spokojny, nieatrakcyjny facet pozostał na rynku matrymonialnym na stare lata, jak się kobiety wybawią na karuzeli. Ktoś musi odchować "niespodziankę" po Chadzie.
Z drugiej strony - skoro taka może mieć Chada, to po pierwsze dlaczego miałaby mieć tylko jednego?, a po drugie - po co jej spokojny, nieatrakcyjny - nawet na stare lata? Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem". Wybawi się, wyszaleje, co jej tego już nikt jej nie odbierze a na stare lata to dziecko bedzie już miala dawno odchowane.
Oj Koralino nie znasz się na kobietach ,a to proste jest chopaki mają na to odpowiedź
taka jest natura kobiet włącza się desperacja po karuzeli im dłużej trwa tym bardziej nie potrafią być same z dzieckiem - koniec kropka
dogma nienaruszalna instynkt hipergamiczny imperatyw etc i uwaga na to są mityczne legendarne badania z wykopalisk
wszyscy mdleją powaleni taka prawdą
"siostro tlen" ?
O hipergamii dawno nie było.
(...) i uwaga na to są mityczne legendarne badania z wykopalisk
KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:Z tym murzynem to była przenośnia - by spokojny, nieatrakcyjny facet pozostał na rynku matrymonialnym na stare lata, jak się kobiety wybawią na karuzeli. Ktoś musi odchować "niespodziankę" po Chadzie.
Z drugiej strony - skoro taka może mieć Chada, to po pierwsze dlaczego miałaby mieć tylko jednego?, a po drugie - po co jej spokojny, nieatrakcyjny - nawet na stare lata? Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem". Wybawi się, wyszaleje, co jej tego już nikt jej nie odbierze a na stare lata to dziecko bedzie już miala dawno odchowane.
Oj Koralino nie znasz się na kobietach
,a to proste jest chopaki mają na to odpowiedź
taka jest natura kobiet włącza się desperacja po karuzeli im dłużej trwa tym bardziej nie potrafią być same z dzieckiem - koniec kropka
dogma nienaruszalna instynkt hipergamiczny imperatyw etc i uwaga na to są mityczne legendarne badania z wykopaliskwszyscy mdleją powaleni taka prawdą
"siostro tlen" ?
Bzdura. Taka, która może mieć Chada nie schodzi z karuzeli
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Z drugiej strony - skoro taka może mieć Chada, to po pierwsze dlaczego miałaby mieć tylko jednego?, a po drugie - po co jej spokojny, nieatrakcyjny - nawet na stare lata? Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem". Wybawi się, wyszaleje, co jej tego już nikt jej nie odbierze a na stare lata to dziecko bedzie już miala dawno odchowane.
Oj Koralino nie znasz się na kobietach
dogma nienaruszalna instynkt hipergamiczny imperatyw etc i uwaga na to są mityczne legendarne badania z wykopaliskwszyscy mdleją powaleni taka prawdą
"siostro tlen" ?
To tylko te 10/10
inne cóż zegar tyka biologiczny panika narasta
a dostępne potencjalne Chady albo misiowacieją z wiekiem, albo padają jak muchy po swojej karuzeli nieboraki
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Oj Koralino nie znasz się na kobietach
"siostro tlen" ?
To tylko te 10/10
a dostępne potencjalne Chady albo misiowacieją z wiekiem, albo padają jak muchy po swojej karuzeli nieboraki
Ale w takim razie te od 9/10 w dół już nie mogą mieć Chada a więc tym bardziej nie mogą być po karuzeli. O co tu kaman?
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Oj Koralino nie znasz się na kobietach
"siostro tlen" ?
To tylko te 10/10
Nieprawda. Facet z wiekiem zyskuje. I jak ma 30 lat to na jego widok padają 20 latki. A potem czas kręci i facet ma 50, 60, 70 lat i nadal może wybierać w 20kach, bo tu gdzieś pisze, że właśnie z wiekiem mężczyzna zyskuje.
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Bzdura. Taka, która może mieć Chada nie schodzi z karuzeli
To tylko te 10/10
a dostępne potencjalne Chady albo misiowacieją z wiekiem, albo padają jak muchy po swojej karuzeli nieborakiAle w takim razie te od 9/10 w dół już nie mogą mieć Chada a więc tym bardziej nie mogą być po karuzeli. O co tu kaman?
Te biorą kogokolwiek z desperacji, aby nie być samej. A po nocach śnią o Chadach
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:To tylko te 10/10
a dostępne potencjalne Chady albo misiowacieją z wiekiem, albo padają jak muchy po swojej karuzeli nieborakiAle w takim razie te od 9/10 w dół już nie mogą mieć Chada a więc tym bardziej nie mogą być po karuzeli. O co tu kaman?
Te biorą kogokolwiek z desperacji, aby nie być samej. A po nocach śnią o Chadach
To te karuzele ze snów też sie liczą?
rossanka napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ale w takim razie te od 9/10 w dół już nie mogą mieć Chada a więc tym bardziej nie mogą być po karuzeli. O co tu kaman?
Wg forum tak
KoralinaJones napisał/a:rossanka napisał/a:Te biorą kogokolwiek z desperacji, aby nie być samej. A po nocach śnią o Chadach
Wg forum tak
To przerąbane. Nie dość, że jestem 9,99/10 to jeszcze śnię po nocach o Chadach .
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Bzdura. Taka, która może mieć Chada nie schodzi z karuzeli
To tylko te 10/10
To tak zwany błąd w matrixie jest.Zdarza się pech czyli peszek
U Tadzia problem jest taki że,
nie dość że nie wygląda jak sobie wymarzył zaburzenia - „obsesja na punkcie wyglądu”
do tego brak mu miłości, zrozumienia,
ciepłej życiowej kobiety u boku/ciepła kobiecego - stąd to zachowanie, frustracja, kompleksy, robienie z siebie wariata…
Tadziu, pamiętaj im mniej złośliwy człowiek w stosunku do innego człowieka,
tym bardziej szczęśliwszy,
to naprawdę działa, spróbuj,
kiedyś wspomnisz moje słowa.
I pamiętaj każdy człowiek
jest „Dziełem sztuki”
być może kiedyś zrozumiesz…
Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem".
Kochać go nie będzie, ale do związku z rozsądku się nada, jak już Chad nie zechce
KoralinaJones napisał/a:Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem".
Kochać go nie będzie, ale do związku z rozsądku się nada, jak już Chad nie zechce
To znajdzie następnego Chada, skoro może. Przecież nie jeden Chad po tym świecie chodzi, ale całe tłumy...
rakastankielia napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Taka, która mogła mieć Chada nigdy nie będzie zainteresowana jakimś "ochłapem".
To znajdzie następnego Chada, skoro może. Przecież nie jeden Chad po tym świecie chodzi, ale całe tłumy...
Jak jest stara, to nie znajdzie, bo Chad będzie wolał młodszą
KoralinaJones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Kochać go nie będzie, ale do związku z rozsądku się nada, jak już Chad nie zechce
Stara, nie znaczy głupia. Taka, co miała Chada nigdy nie będzie chciała męskiej podróbki. Pomijam milczeniem fakt, od kiedy i dla kogo kobieta jest "stara". Tak czy siak to Wy Panowie nigdy nikogo mieć nie będzie z takim podejściem. Najwyraźniej nadal nie zauważacie że to jest wyłącznie Wasz problem a nie tych kobiet które sobie życia z Chadem poużywały.
Serio Wam się wydaje, że kobieta na stare lata potrzebuje nieatrakcyjnego nieudacznika? To jakaś kolejna teoria?
Po co takiej kobiecie na stare lata facet, który nigdy nie uprawiał seksu, jest nieatrakcyjny tak pod względem wyglądu jak i osobowości? Co macie do zaoferowania takiej która miała kiedyś Chada?
Powtarzam, szukajcie w swojej lidze. Nie oglądajcie się za dziewczynami Chadów a za takimi na waszym poziomie, skromnymi, poczciwymi, szarymi myszkami, dobrymi, grzecznymi dziewczynami ze złotym sercem, które nie są zainteresowane puszczeniem się z Chadem. Taka nie będąc nigdy z Chadem, nie majac na to żadnych szans, nigdy nie będzie po karuzeli. I po problemie.
Edit: Reasumując. Jeśli jesteś 4/10 szukaj takiej również 4/10. Na taką żaden Chad nawet nie spojrzy a więc taka nigdy nie wjedzie na żadną karuzelę. Co najwyżej powzdycha sobie do takiego Chada i to wszystko.
KoralinaJones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Kochać go nie będzie, ale do związku z rozsądku się nada, jak już Chad nie zechce
Chad też się starzeje i dla młodszych może być już odbierany nie jak Chad, ale jak starszy, bajerujący pan, z którego się młode dziewczęta podsmiewają.
rakastankielia napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To znajdzie następnego Chada, skoro może. Przecież nie jeden Chad po tym świecie chodzi, ale całe tłumy...
Stara, nie znaczy głupia. Taka, co miała Chada nigdy nie będzie chciała męskiej podróbki. Pomijam milczeniem fakt, od kiedy i dla kogo kobieta jest "stara". Tak czy siak to Wy Panowie nigdy nikogo mieć nie będzie z takim podejściem. Najwyraźniej nadal nie zauważacie że to jest wyłącznie Wasz problem a nie tych kobiet które sobie życia z Chadem poużywały.
Serio Wam się wydaje, że kobieta na stare lata potrzebuje nieatrakcyjnego nieudacznika? To jakaś kolejna teoria?
Po co takiej kobiecie na stare lata facet, który nigdy nie uprawiał seksu, jest nieatrakcyjny tak pod względem wyglądu jak i osobowości? Co macie do zaoferowania takiej która miała kiedyś Chada?Powtarzam, szukajcie w swojej lidze. Nie oglądajcie się za dziewczynami Chadów a za takimi na waszym poziomie, skromnymi, poczciwymi, szarymi myszkami, dobrymi, grzecznymi dziewczynami ze złotym sercem, które nie są zainteresowane puszczeniem się z Chadem. Taka nie będąc nigdy z Chadem, nie majac na to żadnych szans, nigdy nie będzie po karuzeli. I po problemie.
Edit: Reasumując. Jeśli jesteś 4/10 szukaj takiej również 4/10. Na taką żaden Chad nawet nie spojrzy a więc taka nigdy nie wjedzie na żadną karuzelę. Co najwyżej powzdycha sobie do takiego Chada i to wszystko.
Tylko że kobiety 4/10 szukają oczko, dwa wyżej. Więc jeszcze bardziej ma facet zniżać wymagania, a kobieta może zawyżać, bo "jej się należy"?
Sorry, wolę płatna 7-8/10 od czasu, do czasu niż brać resztki ze stołu, jak się wybawią, lub samotne matki, co wcześniej nie były zainteresowane.
Jeszcze twoje (lub innej użytkowniczki, nie pamiętam), by brać taką przy kości i jej pomóc zrzucić to. Szkoda, że w drugą stronę takie rad nie ma.
KoralinaJones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jak jest stara, to nie znajdzie, bo Chad będzie wolał młodszą
Po co takiej kobiecie na stare lata facet, który nigdy nie uprawiał seksu, jest nieatrakcyjny tak pod względem wyglądu jak i osobowości? Co macie do zaoferowania takiej która miała kiedyś Chada?Powtarzam, szukajcie w swojej lidze. Nie oglądajcie się za dziewczynami Chadów a za takimi na waszym poziomie, skromnymi, poczciwymi, szarymi myszkami, dobrymi, grzecznymi dziewczynami ze złotym sercem, które nie są zainteresowane puszczeniem się z Chadem. Taka nie będąc nigdy z Chadem, nie majac na to żadnych szans, nigdy nie będzie po karuzeli. I po problemie.
Tylko że kobiety 4/10 szukają oczko, dwa wyżej. Więc jeszcze bardziej ma facet zniżać wymagania, a kobieta może zawyżać, bo "jej się należy"?
Sorry, wolę płatna 7-8/10 od czasu, do czasu niż brać resztki ze stołu, jak się wybawią, lub samotne matki, co wcześniej nie były zainteresowane.
Jeszcze twoje (lub innej użytkowniczki, nie pamiętam), by brać taką przy kości i jej pomóc zrzucić to. Szkoda, że w drugą stronę takie rad nie ma.
Dla Ciebie ona będzie 4/10 a dla innego 9/10 i weźmie ją z pocałowaniem ręki aż się będzie kurzyło.
Dlatego jesteś sam, bo oceniasz na 4 te, które inni ocenia znacznie wyżej. Może tu jest problem?
To bierz taką 2/10, dla niej będziesz dwa oczka wyżej.
Sorry, wolę płatna 7-8/10 od czasu, do czasu
I chlamydię.
niż brać resztki ze stołu, jak się wybawią, lub samotne matki, co wcześniej nie były zainteresowane.
Ale taka jaką możesz mieć nie będzie wybawiona i nie będzie miała dzieci, bo jej Chad nie będzie chciał. Taka dla Chada jest jak powietrze. Chad nie ogląda się za takimi, one są nie tknięte przez Chadów nawet wzrokiem. A beciaki dzieci nie robią, bo przecież seksu nie uprawiają.
No ale czego się spodziewałeś, że kogo możesz mieć? Ludzie dobierają się na tym samym poziomie.
Bierzesz sobie taką dla bety, nie skalaną nawet przez Chada spojrzeniem, z czystą kartą, 2/10 żeby zrobić na niej wrażenie swoim 4/10. I jesteś jak reszta normalnego społeczeństwa.
KoralinaJones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jak jest stara, to nie znajdzie, bo Chad będzie wolał młodszą
.
Jak wtedy nie były zainteresowane, to teraz też nie będą.
To tak nie działa, że kobieta nie jest zainteresowana mężczyzną, za 5 lat stuka jej 40ka i nagle jest zainteresowana mężczyzna, którym nigdy nie była w ten sposób zainteresowana.
To tak nie działa, że kobieta nie jest zainteresowana mężczyzną, za 5 lat stuka jej 40ka i nagle jest zainteresowana mężczyzna, którym nigdy nie była w ten sposób zainteresowana.
Co Ty opowiadasz, ross? Jak to nie jest, jak jest. Stuka jej 40stka i bierze się w panice za szukanie chłopa. Najlepiej totalnego frajera, bez wyglądu, bez osobowości, bez kasy - desperacja the highest level, przecież dziecko ktoś musi chować, kij z tym że dziecka nie da się już wcisnąć do okna życia bo za duże.
rakastankielia napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To znajdzie następnego Chada, skoro może. Przecież nie jeden Chad po tym świecie chodzi, ale całe tłumy...
Tak się do mnie przyczepiłaś, że niby nie rozumiem ironii, a sama jej nie zrozumiałaś. Przecież ja tylko ciągnę temat, który Ty zaczęłaś i tak samo żartuję, jak Ty.
I tak, szukam na swoim poziomie, ale mnie nie chcą. Właśnie taka szara myszka to mój typ.
Dla Ciebie ona będzie 4/10 a dla innego 9/10 i weźmie ją z pocałowaniem ręki aż się będzie kurzyło.
Dlatego jesteś sam, bo oceniasz na 4 te, które inni ocenia znacznie wyżej. Może tu jest problem?
Nie, inni nie oceniają wyżej, tylko są na tyle zdesperowani, że wezmą wszystko, co się rusza.
To wina desperatów, że 4/10 uważają się za 7/10.
Tak się do mnie przyczepiłaś, że niby nie rozumiem ironii, a sama jej nie zrozumiałaś. Przecież ja tylko ciągnę temat, który Ty zaczęłaś i tak samo żartuję, jak Ty.
I tak, szukam na swoim poziomie, ale mnie nie chcą. Właśnie taka szara myszka to mój typ.
Akurat w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem znacznie więcej. To jak musisz być nieatrakcyjny i odpychający, że nawet szara myszka Cię nie chce? Przecież szare myszki też mają swoich szarych towarzyszy.
To bierz taką 2/10, dla niej będziesz dwa oczka wyżej.
Haha, nie. Równie dobrze mogę powiedzieć, by kobiety przestały szukać wyżej, niż same są.
I chlamydię.
Prędzej zarazić się można od imprezowiczki, niż od div. Wystarczy poprosić, by pokazała badania na weneryki.
Dlatego nie zwraca się uwagi na rówieśniczki potem.
I taki Chad, facet jak z okładki magazynów, jak i kobiety z okładek magazynów
za 10, 15 lat już nie będą wyglądali jak wcześniej, ich wygląd die zmieni,
O NIKIM czes nie zapomni…
Człowiek się zmienia…
Życie się zmienia…
Bywa że taki chad, bądź facet jak z okładek magazynów jest tak przesiąknięty swoją
„Popularnością”/przebojowością, gdy już zazna „sędziwego wieku”
jest tak zepsuty,
że do niczego się nie nadaje…
rakastankielia napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Stara, nie znaczy głupia. Taka, co miała Chada nigdy nie będzie chciała męskiej podróbki. Pomijam milczeniem fakt, od kiedy i dla kogo kobieta jest "stara". Tak czy siak to Wy Panowie nigdy nikogo mieć nie będzie z takim podejściem. Najwyraźniej nadal nie zauważacie że to jest wyłącznie Wasz problem a nie tych kobiet które sobie życia z Chadem poużywały.
Akurat w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem znacznie więcej. To jak musisz być nieatrakcyjny i odpychający, że nawet szara myszka Cię nie chce? Przecież szare myszki też mają swoich szarych towarzyszy.
Po prostu szara myszka woli być sama niż z facetem na swoim poziomie.
że do niczego się nie nadaje
Dużo imprezowiczek po swoim czasie tak samo nie nadaje się do życia. A jak zostaje kociarą, to w ogóle...
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Kompendium wiedzy o polkach + bonus dla przegrywów płci męskiej
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024