Zdrada emocjonalna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: Zdrada emocjonalna
twojeslowo napisał/a:
Numizmatyk napisał/a:

Pewnie to nie nowość, ale po pracy wracam zmęczony. Spędzam z rodziną czas na tyle na ile mogę. Nie to, że wgl się nie zajmuje nimi, ale zwyczajnie doba jest dla mnie za krótka. Nie to, że śpię pół dnia bo to też wygląda tak że śpię po 5-6 godzin. Za dużo zajęć mam i może to bardziej zluzuję a więcej czasu poświęcę im.

Rozumiem, a pracę masz mocno wymagającą? Jak się dzieją takie rzeczy, to w ogóle trzeba przemodelować sposób myślenia i spędzania czasu z rodziną i partnerką. Zdrowie i sen to podstawa. 5-6h trochę mało, ile masz lat?

32 lata. Tak śpię od dawna. Im dłużej śpię tym mam poczucie, że marnuję czas i dzień ucieka. Pracę mam dość mocno wymagającą bo jestem operatorem dość skomplikowanej maszyny i orzez tą sytuację musiałem wziąć urlop bo nie byłem w stanie pracować... Zamiast odciąć myślenie i skupić się na pracy to to wszystko tak uderzało we mnie że w pracy była moja osoba a ja byłem gdzieś indziej... Z kolegami z pracy nawet nie chciałem rozmawiać. Patrzyłem tylko na zegar ile do końca.

Zobacz podobne tematy :

67

To normalne po takich przeżyciach. Organizm odreagowywuje po silnym stresie sygnalizując wyczerpanie. Idz do lekarza, może kilkudniowy urlop, wyjazd na kilka dni poza dom (odcięcie się).

68

normalnyjestem napisał/a:

To normalne po takich przeżyciach. Organizm odreagowywuje po silnym stresie sygnalizując wyczerpanie. Idz do lekarza, może kilkudniowy urlop, wyjazd na kilka dni poza dom (odcięcie się).

O tyle mialem szczescie ze po wybuchu tego wszystkiego mialem urlop. Choc nie ukrywam ze przydalby sie teraz.

69

Ostatnio znów są ciężkie dni. Znów pewne rzeczy do mnie wracają. Naszła mnie taka myśl bo niektórzy tutaj mam takie tylko wrażenie, że nie do końca rozumieją jak bardzo sytuacja odbiła się na mnie. Naszła mnie taka jedna myśl. Czasami jak coś się zobrazuje to lepiej idzie coś zrozumieć. Znalazłem na telefonie ich czat i mógłbym tu zamieścić czat z ich jednego dnia byście mogli zobaczyć na czym to polegało. Czy to dobry pomysł?

70

Numizmatyk napisał/a:

Znalazłem na telefonie ich czat i mógłbym tu zamieścić czat z ich jednego dnia byście mogli zobaczyć na czym to polegało. Czy to dobry pomysł?

Uważam że to zły pomysł, to poufne wiadomości.  Sprawdzasz, kontrolujesz partnerką ale nie masz wpływu na nią. Kontrola  drugiej osoby to niewłaściwy kierunek.
Skup się lepiej na sobie, na swoich emocjach, na tym na co masz masz wpływ, czyli na swoich myślach. Edukuj się i szukaj sposobów na poprawę relacji z partnerką.

71 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-01-17 09:15:47)

Numizmatyk napisał/a:

Ostatnio znów są ciężkie dni. Znów pewne rzeczy do mnie wracają. Naszła mnie taka myśl bo niektórzy tutaj mam takie tylko wrażenie, że nie do końca rozumieją jak bardzo sytuacja odbiła się na mnie. Naszła mnie taka jedna myśl. Czasami jak coś się zobrazuje to lepiej idzie coś zrozumieć. Znalazłem na telefonie ich czat i mógłbym tu zamieścić czat z ich jednego dnia byście mogli zobaczyć na czym to polegało. Czy to dobry pomysł?

Udostępnianie cudzej korespondencji jest karalne.

72

To zdarzenie, ukazało, jakie masz duże problemy ze sobą. Współczuję partnerce, ten związek nie przetrwa.

73

twojeslowo napisał/a:

Soooo, bussy... smile. Rozumiem, że przez pracę zaniedbałeś własne zdrowie psychiczne, fizyczne, partnerkę, rodzinę? Mało sexy. Masz już trop, dlaczego partnerka poszła w flirt.

To jest myślenie tunelowe i oczywiście wprowadzające faceta w poczucie winy. Kłopot może być taki jak z selekcjonerem polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Czyli może zależeć od tego, czy włoski napastnik strzeli gola, czy nie. smile

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada emocjonalna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024