Ech, niech będzie przynajmniej taki pożytek z mojej bezsennosci, że odpiszę Watermanowi, skoro się tutaj tyle mnie cytuje już.
Widocznie uznałeś ze poprzedni wątek na ten temat poszedł w złym kierunku i założyłeś nowy.
Kto czytał tu wiele moich postów na tym forum wie, że naprawdę nie uznaję związków że smyczą, w żadną stronę.
Coś jednak było takiego w Twoich wpisach tam, i mniejsza o wiek, co za znaczenie dla wątku czy masz 34 czy 36 lat i masz córkę, dla mnie żadne, że włączyły mi się syreny niepewności co do Twoich intencji.
Pal sześć, może to I moje traumy
Ale uwierz mało kto potrafi to tak odpalić.
Sama nie byłabym w związku gdzie ktoś każe mi legitymować się hasłami, nie pozwala wychodzić z obcymi ludźmi na imprezy, skoro sam to robi.
Ludzie powinni być że sobą w takich związkach, by się czuł swobodnie i czuli zaufanie partnera.
Z jakiś względów kobieta na której Ci tak bardzo zależy, ma wobec Ciebie takie a nie inne odczucia.
Wyzwoliłeś te same odczucia we mnie, nie wiem w sumie dlaczego.
Może jednak to nie jest ta kobieta, przy której w pełni możesz być sobą i ten związek nic dobrego wam nie przyniesie.
A w życiu chyba o to chodzi, by się przy kimś dobrze czuć i bezpiecznie.?
Jedyne co możemy dla drugiej osoby zrobić, to być sobą.
A dla siebie: otaczać się tymi, przy których nie targają nami takie emocje.
Może też niechcący i na Twoje nieszczęście zachowujesz się przy niej jaksloń w składzie porcelany, bo nie macie podobnych doświadczeń zyciowych i potrzebaby tysiąca mil rozmow miedzy wami, by się dobrze poznać, a Wy poznaliście się w realu i chyba jesteście pod mocnym wpływem wzajemnej fascynacji cóż, erotycznej głównie, więc nie ma miejsca na przetrawianie różnych emocji w głowie bez dzielenia się nimi, bo macie stały kontakt?
Mogę Ci jedynie poradzić: Nie dostosowuj się do niej na siłę, bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
Gdybyś przeczytała ze zrozumieniem, to zauważyła byś że to nie ja Cię cytowałem. Nasza dyskusja została zamknięta pod innym wątkiem, jako że ty skupiłaś się na hejtowaniu mojej osoby a nie na wątku