Hej, ile czasu jest potrzebne na czucie się w związku swobodnie i takie zaufanie wzajemne i jak powinno wyglądać zaangażowanie w związek, bo mam wrażenie, że jak pisze z moją dziewczyną, to ona mnie zlewa odpisuje co prawda, ale nie ciągnie rozmowy tylko tak naprawdę odpowiada co prawda na spotkaniach potrafii być czuła i pokazać zainteresowanie, ale jak już piszemy to mam wrażenie, że jest inną osobą i czasem się zastanawiam, a co, jeżeli ona na spotkaniach udaje co mam o tym myśleć? Po jakim czasie osoby w związku są siebie pewne i poznają swoich partnerów ze znajomymi itp.? Jesteśmy w związku półtora miesiąca.
Hej, ile czasu jest potrzebne na czucie się w związku swobodnie i takie zaufanie wzajemne i jak powinno wyglądać zaangażowanie w związek, bo mam wrażenie, że jak pisze z moją dziewczyną, to ona mnie zlewa odpisuje co prawda, ale nie ciągnie rozmowy tylko tak naprawdę odpowiada co prawda na spotkaniach potrafii być czuła i pokazać zainteresowanie, ale jak już piszemy to mam wrażenie, że jest inną osobą i czasem się zastanawiam, a co, jeżeli ona na spotkaniach udaje co mam o tym myśleć? Po jakim czasie osoby w związku są siebie pewne i poznają swoich partnerów ze znajomymi itp.? Jesteśmy w związku półtora miesiąca.
A wiek Wasz jest jaki?
Ja mam 24 lata ona ma 21 lata
Po jakim czasie osoby w związku są siebie pewne i poznają swoich partnerów ze znajomymi itp.? Jesteśmy w związku półtora miesiąca.
Dzień w którym uznasz, że jesteś zupełnie pewien swojego partnera/partnerki jest dniem początku końca związki. Nawet po 50 latach małżeństwa nie należy być pewnym swojego partnera. Cały czas trzeba dbać o siebie i starać się by w związku było dobrze ( wiem, że nie o to Ci chodziło, po prostu tak mi się nasuneło
)
Jeśli boisz się poznać partnerkę ze swoimi znajomymi, to tak jakbyś uważał, że jest z Tobą tylko dlatego bo nikogo innego nie zna. To słaba podstawa do znajomości. Jeśli będzie z Tobą dlatego, że ze wszystkich znajomych wybrała właśnie Ciebie, to możesz być spokojny o trwałość tej relacji.
Usłyszałem komentarz, że jest zemną z nudów, po czym poznać, że tak faktycznie jest?
Nie na tu żadnej reguły.
Zapytaj, może nie lubi pisać...
Usłyszałem komentarz, że jest zemną z nudów, po czym poznać, że tak faktycznie jest?
Od kogo usłyszałes ten komentarz? Od niej?
Osoba, która jest z kimś z nudów, nie angażuje się za bardzo w relacje. Zwykle nie jesteś jej priorytetem i wybierze spędzanie czasu z Tobą jak już wszystkie inne, ciekawsze opcje nie będą dostępne.
Może to typ dziewczyny, która jest przekonana, że musi mieć chłopaka, ale sama nie wie po co i dlaczego.
Jeśli tak mówi przyjmij to za pewnik.
Czy chcesz być z osobą która jest z Tobą z nudów?
A jeśli tak, to co chcesz jej od siebie dać a co od niej brać?
Może ten związek nie jest dla niej satysfakcjonujący, dlatego dziewczyna jest z Tobą by nie być sama. Jeśli Ci na niej zależy postaraj się poznać jej potrzeby a potem zdecyduj, czy masz ochotę je spełniać.
Jeśli każde z Was będzie liczyć na profity nie dając z siebie zbyt wiele, to wielkiego Lowe Story z tego nie będzie.
9 2022-10-06 20:09:46 Ostatnio edytowany przez Motocyklistka (2022-10-06 20:11:24)
Mówią, że pierwszy bąk oznacza swobodę w związku haha
A tak powaznie.. ja też nie lubię pisać. Najczęściej odpisuję mężowi lakonicznie. Na żywo natomiast to zupełnie inna sprawa.
Zapytaj, tak będzie chyba najprościej.