seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 106 z 106 ]

66

Odp: seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

każda kobieta jest inna moim zdaniem każda kobieta nie ma znaczenia czy ma duże czy małe ciało może łatwo zostać zerżnięta przez dużego penisa jeśli jest na to przygotowana i używa lubrykantu
Mówię z własnego doświadczenia

Zobacz podobne tematy :

67

Daję ci radę, bo jesteś żałosną osobą lepiej, że nie odpowiadasz na mój temat, to bardzo źle dla twojego mózgu, że nie masz hahahahaha szalonego inaczej będziesz miał dość zazdrości
dobry dzień

68 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-07 11:07:55)

wypchaj się smile
twój wątek jest zniszczony
nikt nie będzie już tu zaglądał
bo sam temat był marny
nieciekawy
oraz jest beznadziejną przewidywalną prowokacyjką 

następnym razem czytaj to co napisałeś 10 razy tłumoku
bo nie ma w tym anie ładu ani składu w dodatku jesteś leniwy przymulony.
posty można edytować dzieciaku nieszczęsny

69

Wciąż powtarzam, że jesteś żałosny i nie masz rozumu, bo zazdrościsz arabom są znacznie lepsi od ciebie
Dam ci darmową radę, że sam musisz się pieprzyć z Arabem, może jesteś dobrą osobą
dupek

70

Patrycja siama napisał/a:

Wciąż powtarzam, że jesteś żałosny i nie masz rozumu, bo zazdrościsz arabom są znacznie lepsi od ciebie
Dam ci darmową radę, że sam musisz się pieprzyć z Arabem, może jesteś dobrą osobą
dupek

Tylko tyle ci pozostało powtarzanie,powtarzanie i powtarzanie
nie mam czego zazdrościć Arabom ponieważ nie są lepsi,ani gorsi
to jest obiektywna prawda
tumanie

71

paslawek napisał/a:

dupek

Tylko tyle ci pozostało powtarzanie,powtarzanie i powtarzanie
nie mam czego zazdrościć Arabom ponieważ nie są lepsi,ani gorsi
to jest obiektywna prawda
tumanie

Przecież toto z translatorem pisze smile

72

Właśnie o co tu chodzi? Gość pisze jak gdyby używał tłumacza.

73

Be. napisał/a:

Właśnie o co tu chodzi? Gość pisze jak gdyby używał tłumacza.

To dlatego to takie nudne smile
niderlandzki Arab/Turek "atakuje" znaczy ruski troll
agent wpływu
tego tu jeszcze nie było big_smile

74

Znaczy nie zdziwilaby mnie ani trochę taka ekspansja arabska na Europę, wiadomo że kobiety to najbardziej podatny grunt i uwierzą we wszystko co nawinie im Arab, nawet 22cm.

75

Ja znam cyfry arabskie. Liczy się ?

76

Misinx napisał/a:

To zależy co chcesz uczynić  smile

77

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

To zależy co chcesz uczynić  smile

Tak mi się jakoś skojarzyło z arabami.

78

Be. napisał/a:

Znaczy nie zdziwilaby mnie ani trochę taka ekspansja arabska na Europę, wiadomo że kobiety to najbardziej podatny grunt i uwierzą we wszystko co nawinie im Arab, nawet 22cm.

Nie wiem skąd bierzesz te rewelacje ale na pewno nie można tego odnieść do ogółu. Ja swojego czasu obracałam się wśród obcokrajowców. Przez to, że moje dwie kolezanki miały chłopaków Arabów, również to środowisko mniej lub bardziej poznałam. Dodam od razu, że te dziewczyny nie były Polkami tylko pochodziły z Ameryki Płd. Ogólnie bardzo niewiele znam przypadków by Polki wiązały się, a nawet romansowały z obcokrajowcami, zwykle te osoby łaczyły się w pary między sobą - środowisko obcokrajowców trzymało się w dość hermetycznej grupie. Osobiście nie związałabym się, a nawet nie weszłabym w rozmans z Arabem czy Turkiem. Nie przepadam róznież za latynosami czy Włochami, choc z nieco innego powodu. Podobnie jeśli chodzi o czarnoskórych mężczyzn. Przed pandemią bardzo dużo podróżowałam zawodowo, przez co poznałam mnóstwo ludzi róznej narodowości i jakoś nigdy żaden facet z innego kraju nie zawrócił mi w głowie. Natomiast jeśli się zdarzało, że z kimś zaczynałam nadawać na tych samych falach, zaraz się okazywało, że ów facet ma polskie korzenie.

79

Nie wiem w jakich krajach byłeś? ale wiem, że całkowicie się mylisz co do tego, co właśnie powiedziałeś, że kobiety w basenie i nie kojarzą się z obcymi mężczyznami, a wcale z Arabami i Turkami, to jesteś pewien lub ślepy, albo robisz to, albo nie widzisz rzeczy. Ja nawet mieszkam w Holandii, mieszka tam prawie 400 tysięcy Polaków i zapewniam, że wiele Polek ma kontakty seksualne z obcokrajowcami, niezależnie od tego, czy są w związku małżeńskim czy nie, tak samo w Belgii i Niemczech.
i ciągle pytam, co jest nie tak z arabskimi i tureckimi
mężczyznami, którzy są bardzo atrakcyjnymi i miłymi ludźmi, nic w tym złego, bardzo ich lubię

80

I jeszcze raz pozwól, że wyjaśnię to dla Ciebie, a przez resztę jestem w 100% Polką i jestem bardzo dumna z bycia Polką. i jestem tutaj, aby powiedzieć swoją opinię, co lubię, a nie niczyja sprawa, że lubię arabów lub tureckich i że uprawiam z nimi seks, to jest moje życie prywatne. i nie słuchaj głupich kłamstw o ludziach i nie mów, że Polki nie mają do czynienia z obcokrajowcami to jesteś
naprawdę bardzo naiwny

81

Jestem naprawdę zaskoczona całą tą nienawiścią i dyskryminacją komunikatów i reakcji oraz całym tym oburzeniem na Polkę zajmującą się Arabami czy Turkami!!! co myślisz, że jesteśmy najlepszymi ludźmi na świecie no nie myślałem tak !!!! żyjemy w XXI wieku żyjemy razem w jednym świecie. my jako Polacy musimy nauczyć się akceptować innych ludzi i nie dać się zwieść ludziom, którzy są rasistami idę z Arabami i Turkami, ponieważ są dla mnie mili Holandia
koniec wiadomości

82 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-07 19:46:26)

koniec wiadomości

wreszcie big_smile
nie marudź smile nie wisz czasem biedactwo smile
Pa Pa

83

że wyjaśnię to dla Ciebie

Śledziu czy suwalszczanin?

84 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-07 21:08:14)

Jestem naprawdę zaskoczona całą tą nienawiścią i dyskryminacją komunikatów i reakcji oraz całym tym oburzeniem na Polkę zajmującą się Arabami czy Turkami!!! co myślisz, że jesteśmy najlepszymi ludźmi na świecie no nie myślałem tak !!!! żyjemy w XXI wieku żyjemy razem w jednym świecie. my jako Polacy musimy nauczyć się akceptować innych ludzi i nie dać się zwieść ludziom, którzy są rasistami idę z Arabami i Turkami, ponieważ są dla mnie mili Holandia
koniec wiadomości

Zaskoczona czy zasoczony? Bo już się gubisz. Były tu sygestie, że używasz tłumacza prez co nie wiadomo czy jesteś facetem czy kobietą.Nie ważne.. ja Ci tylko współczuję, serio.

85

Roxann napisał/a:

Zaskocziona czy zasoczony? Bo już się gubisz. Były tu syhestie, że używasz tłumacza prezz co nie wiesz czy jesteś facetem czy kobietą. nie ważne.. ja Ci tylko współczuję, serio.

O ile zakład, że to Johny?

86

jakis_czlowiek napisał/a:
Roxann napisał/a:

Zaskocziona czy zasoczony? Bo już się gubisz. Były tu syhestie, że używasz tłumacza prezz co nie wiesz czy jesteś facetem czy kobietą. nie ważne.. ja Ci tylko współczuję, serio.

Nie zakładam bo iluś trolli jeszzcze bym podejrzewała o takie teksty. Choć bym się nie zdziwiła, że to ta sama jedna osoba piszącą pod różnymi nicami i też ze sobą.

87

jakis_czlowiek napisał/a:
Roxann napisał/a:

Któż by śmiał dyskutować z Panem Magistrem specjalistą smile

88

Niech chce każdy bzyka z kim chce o ile nikomu krzywdy nie robi. Ja osobiście nie chciałabym obcokrajowca i mimo, iż wielu z nich poznałam tylko z tymi co mieli korzenie polskie jakąś większą relację miałam.

89

Be. napisał/a:

A Twoim zdaniem każda kobieta jest zbudowana tak samo? Jak jest większy otwór to i klucz pewnie większy pasuje:d. Mnie tylko bawi to uogólnianie w tym temacie, gdzie jak wiemy nasze drogie panie przecież próbują walczyć ze stereotypami...coz.

Nie ma kobiet mających pochwę dłuższą niż 7 cm.  Kobiety preferujące duże penisy to margines i najczęściej sa to nimfomanki potrzebujące ponadnormatywnej stymulacji do osiągnięcia orgazmu. To akurat można przeczytać w książkach Starowicza.

90

to nie zawsze boli, w przeciwnym razie seks nie jest dobry.Jeżeli jesteś dobrze przygotowana i zgadzasz się ze swoim mężem lub przyjacielem, który ma dużego penisa, że na początku nie zagłębia się w ruchanie, to na pewno nie zaszkodzi.w moim doświadczeniu z moim pierwszym irackim przyjacielem, kardo jaffem, mieliśmy takie spotkanie, byłem bardzo zdenerwowany, ponieważ nigdy nie miałem dużego penisa, on miał penisa prawie 22 cm i używałem dużo lubrykantu, wtedy na początku było dość potem napięta i trudna przyzwyczaiłam się do tego i pokochałam to.każda kobieta jest inna.
jestem kobietą i mogę ci powiedzieć, że prawie wszystkie Polki lubią duże penisy i nie wierzą kobiecie, która mówi, że mi się to nie podoba, bo kłamie

TY jestes trolem i twoja  opinia jest dla mnie nie istotna

91 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-07-08 10:30:48)

apropo_defacto napisał/a:

że wyjaśnię to dla Ciebie

Śledziu czy suwalszczanin?

Tłumacz google smile

92

Ja lubię te cyfry arabskie.

93

Misinx napisał/a:

Ja też.Zwłaszcza te o dużych nominałach na rewersie smile

94 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-07-08 13:47:31)

gojka102 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Arabskie są takie bardziej luzackie, bo te rzymskie to jakieś takie sztywniackie.

Ale z kolei kawy 100% arabskiej nie bardzo lubię. Wolę mieszankę z robustą. Sama arabska jest dla mnie za kwaśna.

95 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-07-08 15:10:43)

Misinx napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Arabskie są takie bardziej luzackie, bo te rzymskie to jakieś takie sztywniackie.

Ale z kolei kawy 100% arabskiej nie bardzo lubię. Wolę mieszankę z robustą. Sama arabska jest dla mnie za kwaśna.

Jako historyk-nie mam nic przeciw rzymskim.I bardzo je lubię smile

A co do kawy nie mam zdania. Też nie lubię kwaśnej smile

96

Misinx napisał/a:
gojka102 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Dużo zależy jak jest palona. Jest sporo arabic, które nie są kwaśne. Są łagodniejsze od robusty, delikatniejsze w smaku.

A te rzymskie to nie tylko są sztywniackie ale jeszcze wkurzają. Coś trzeba dodawać, odejmować. Nigdy ich nie lubiłem. Nawet zegarka nigdy nie kupiłem z rzymskimi.

97

zwykłyOn napisał/a:
Misinx napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Dużo zależy jak jest palona. Jest sporo arabic, które nie są kwaśne. Są łagodniejsze od robusty, delikatniejsze w smaku.

A te rzymskie to nie tylko są sztywniackie ale jeszcze wkurzają. Coś trzeba dodawać, odejmować. Nigdy ich nie lubiłem. Nawet zegarka nigdy nie kupiłem z rzymskimi.

Tego dodawania też nie lubiłem. Zwłaszcza jak rok był zapisany po rzymsku.

98 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-07-09 13:42:35)

Te liczby arabskie, są arabskimi tylko z nazwy, w rzeczywistości są łacińskie. Arabskie jest jedynie liczenie dziesiętne.
Ciekawie też było np. z Celsjuszem, który przyjął za podstawę obliczania temperatury wrzenie wody. Zatem 0, było 100 stopni. Normalna temperatura na zewnątrz, to było 80 stopni, czyli teraz 20. Każda temperatura powyżej wrzenia wody, to już był minus.
Dopiero jego uczniowie sformułowali zasadę odwrotności zachowania natury. Śmieszne, bo dla nas to odwrotnie myślał Celsjusz. Oni dopiero przyjęli za 0, temperaturę zamarzania wody. smile

99

Legat napisał/a:

Te liczby arabskie, są arabskimi tylko z nazwy, w rzeczywistości są łacińskie. Arabskie jest jedynie liczenie dziesiętne.
smile

...a tak w ogóle pochodzą z Indii wink

100

Rumik? smile Nowe wcielenie?

Rumik. Mówisz, że uwielbiasz mulatki. A skoro uwielbiasz mulatki to podziękuj wszystkim Polkom, które kochały się z Murzynami smile Bo to dzięki nim w Polsce są mulatki.

101 Ostatnio edytowany przez Anetka1 (2022-07-17 12:47:20)

Ja uważam, że to po części ma znaczenie  oczywiście nie jest to reguła sprawdzająca się w 100%, ale nie jest to stwierdzenie wyjęte z pupy. Są nacje gdzie generalnie mężczyźni są pewniejsi siebie - tutaj własnie Latynosi, Hiszpanie, Włosi. Są też nacje gdzie seks nie jest tematem tabu, gdzie ludzie są na niego bardziej otwarci, gdzie rozmawia się o seksie w domu bez wstydu. Po przeciwnej stronie są nacje gdzie seks jest traktowany tylko jako narzędzie do prokreacji. Myślę, że to wszystko przekłada się na ogólne wrażenie, ale także jakość współżycia. Tylko nie ma z tym nic wspólnego fizyczny wygląd penisa... Ja przeżyłam najlepszy swoj seks w życiu z czarnoskórym, który 8 lat mieszkał w Italii, wiem ze   seks z czarnoskórym to dla większości ludzi to cos takiego.. od razu  penis ma byc 30cm i jeszcze tam cos ale to bzdury..

102 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-07-17 13:19:08)

Nie no ja się zgadzam, to tak samo jak Ukrainki, Białorusinki czy Koreanki są o wiele milsze, lojalne, zaradne i rozgarnięte niż Polki. Do tego są o wiele lepszymi matkami no i co by nie mówić są o wiele ładniejsze...no mitem jest tylko to, że mają też większe cycki, bo z tym to różnie. Niektóre mają małe jak Polki:).

103

Narodowość nie ma znaczenia, rasa (czarne, arabki, azjatki) to kwestia budowy ciala, a glowne roznice to kultura i podejscie do tematu.
Mieszkalem pol roku w Wietnamie i randkowalem z masazystka, mam slabosc do azjatek, drobne ale super kondycja - zaczelo sie ze zamowilem ja do domu na masaz i jak mialem sie odwrocic na plecy to nie dalo sie ukryc, ze bylo mi milo. Nie miala z tym problemu, seks fajny, choc azjatki niechetnie podchodza do oralu, anal praktycznie nie istnieje ( dla mnie zaden problem), ale uwielbialem to ze jak sciagalem majtki to robila "oooo" mimo ze nie jestem jakis szalenie wielki.

W USA (NY rok) randkowalem z Murzynką, wiecej klotni niż seksu ale jak już seks to angażowała się jak młot pneumatyczny (stąd twerking).
W PL z Ukrainką - niby skromna ale oczekiwała traktowania księżniczki
W PL z Czeszką - nimfomanka, ale fizycznie bez różnicy, tzw rasa kaukazka

Z arabką nie chciałem i nie mogłem, bo w ZEA za to się idzie do więzienia,

104

Seks z cudzoziemkami jest najlepszy, przede wszystkim polki nie są tak atrakcyjne jak niektore cudzoziemki.

105

hahahahaha Miałem to 3 lata temu, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem penisa koleżanki z Iraku, może następnego dnia powyżej 22 cm, mogłem bardzo ciężko chodzić

To koleżanki w Iraku mają penisy?! No coś podobnego, no dziwny kraj.

106 Ostatnio edytowany przez Teufel (2022-11-12 22:20:44)

Skąd się tyle tego trollstwa naszło?

Posty [ 66 do 106 z 106 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024