seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 106 ]

1 Ostatnio edytowany przez Patrycja siama (2022-07-05 07:25:21)

Temat: seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Witam wszystkich
Mam pytanie czy kiedykolwiek miałaś doznania seksualne z obcokrajowcem lub kobietą jestem ciekawa jakie są twoje doświadczenia ja sama mam bardzo pozytywne doświadczenia z tureckimi i arabskimi mężczyznami w Holandii gdzie mieszkam i pracuję wspaniałych mężczyzn kocham ich

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Idź sobie trollu...

3

kobiety takie jak ty, które nie potrafią nawet udzielić przyzwoitej odpowiedzi, na pewno uprawiają zły seks

4

Patrycja siama napisał/a:

kobiety takie jak ty, które nie potrafią nawet udzielić przyzwoitej odpowiedzi, na pewno uprawiają zły seks

Nie wszystkie kobiety zachowują się jak prostytutki

5 Ostatnio edytowany przez madoja (2022-07-05 15:37:26)

MariuszMariusz napisał/a:

Sam byś bzyknął śliczną Azjatkę lub Mulatkę gdybyś tylko miał okazję, ale jak kobieta zaliczy obcokrajowca to już prostytutka?
Hipokryta.

A odpowiadając na pytanie: nie, nigdy. Murzyni akurat mnie brzydzą, ich ogromne usta są straszne, a penisy wyglądają jak u zwierząt (chodzi mi o kolor).
Z Arabem już prędzej bym się zgodziła (nie ukrywajmy że są przystojni), ale boję się tej kultury, więc w sumie też nic z tego hmm
Chyba szczytem dla mnie byłby jakiś Hiszpan lub Włoch, bo to wciąż Europejczyk.

Aaaale, moja koleżanka od lat siedzi w Wielkiej Brytanii, podrózowała po Egipcie itd i powiedziała że Arabowie to cud miód malina. Duże penisy, długo mogą, wielbią kobietę itd. I że nigdy już nie wróci do Polaków.

6 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-05 15:51:33)

Nie jestem zafiksowany na punkcie narodowości, jak niektórzy Koledzy na forum, ale w Twoich wypowiedziach madoja(albo przytaczanych wypowiedziach Twoich znajomych) da się zauważyć jaką taka pogardę do facetów, którzy nie są ideałami z wyglądamu, oczywiście według "niby uniwersalnych kanonów" męskicj urody. Tak, jakbyś się patrzyła z góry z lekceważniem na tych, którzy np nie mają 1,9 m, ani sylwetki "Y", w spodniach mniej niż 20 cm, nie ma idealnych rysów twarzy, wyrzeźbionego ciała itp.
Ideał męskości, który reprezentuje może z 5-10 % męskiej populacji.. Może nie zwróciłbym na to uwagi, ale jeśli wg Ciebie "atrakcyjność" w oczach innych jest ważniejsza dla człowieka od tego, co odczuwa jego partner i jak przez partnera jest odbierany, to jest zastanawiające..
Troche też przebija się takie przekonanie, zę to kobieta ma głównie dostawać i brać a facet dawać we wzajemnej relacji..

7 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-05 16:07:42)

madoja napisał/a:

Aaaale, moja koleżanka od lat siedzi w Wielkiej Brytanii, podrózowała po Egipcie itd i powiedziała że Arabowie to cud miód malina. Duże penisy, długo mogą, wielbią kobietę itd. I że nigdy już nie wróci do Polaków.

Niech nie wraca smile Kogo to... ? smile
Papa smile
Taki z niej cud, że to wielka  strata narodowa super waginy jak nie wróci ?

Na przykład Duńczycy twierdzą, że Polki są kiepskie i brzydkie nie potrafią obciągnąć porządnie.
Co za świat big_smile

8

Bagiennik i paslawek w punkt, jak myślicie dlaczego madoja jest tak popularna na wykopie? Bo mówi to, co oni uważają że myślą wszystkie kobiety.

9

bagienni_k napisał/a:

Troche też przebija się takie przekonanie, zę to kobieta ma głównie dostawać i brać a facet dawać we wzajemnej relacji..

Trochę nie rozumiem założenia że ja chcę tylko brać, nic nie dając.
Nie wiem... Skąd Ci się wzięło? Poczytaj inne moje posty, gdzie bronię facetów, stoję po ich stronie, a właśnie kobiety często uważam za roszczeniowe i kapryśne.

Prowadzę swoją firmę, kocham swoją pracę, mam swoje zainteresowania i nie wiszę facetowi na szyi. Nigdy nie stroję fochów i zawsze mówię o co mi chodzi. W domu sprzątam i gotuję. Jeśli zostaje w opakowaniu ostatnia czekoladka, daję ją mężowi zamiast zjeść sama. A co do wyglądu - ja na serio nie chcę żeby to zabrzmiało zarozumiale, ale jak mam opisać jak wyglądam? Najczęściej porównywano mnie do Moniki Bellucci.
Czy sądzisz że kobieta która dużo osiągnęła i jest - powiedzmy - atrakcyjna, nie ma prawa wymagać?
Nawet przez chwilę się nad tym nie zastanowiłeś. Po prostu wyobrażasz mnie sobie jako roszczeniową głupią księżniczkę tylko dlatego że nie bawię się w poprawności polityczne.

10

madoja napisał/a:

Sam byś bzyknął śliczną Azjatkę lub Mulatkę gdybyś tylko miał okazję, ale jak kobieta zaliczy obcokrajowca to już prostytutka?
Hipokryta.

Zawsze oceniasz innych swoją prywatną miarą? Tak to już jest że puszczalskie kobiety widza wszędzie seks.

11

bagienni_k napisał/a:

Nie jestem zafiksowany na punkcie narodowości, jak niektórzy Koledzy na forum, ale w Twoich wypowiedziach madoja(albo przytaczanych wypowiedziach Twoich znajomych) da się zauważyć jaką taka pogardę do facetów, którzy nie są ideałami z wyglądamu, oczywiście według "niby uniwersalnych kanonów" męskicj urody. Tak, jakbyś się patrzyła z góry z lekceważniem na tych, którzy np nie mają 1,9 m, ani sylwetki "Y", w spodniach mniej niż 20 cm, nie ma idealnych rysów twarzy, wyrzeźbionego ciała itp.
Ideał męskości, który reprezentuje może z 5-10 % męskiej populacji.. Może nie zwróciłbym na to uwagi, ale jeśli wg Ciebie "atrakcyjność" w oczach innych jest ważniejsza dla człowieka od tego, co odczuwa jego partner i jak przez partnera jest odbierany, to jest zastanawiające..

Akurat kobiety zdecydowanie wolą grubość niż długośc. Powyżej 17 cm to większość kobiet boli a nie podnieca

12 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-05 17:15:40)

Podejrzenia może i miałem, ale jak widać niesłuszne smile

W porządku, skoro lubisz swoje życie to świetnie, ale nie ma co patrzeć na każdego przez pryzmat swojego życia. Masz być mozę idealne(niemal) życie czy partnera, ale nie ma co sugerować innym, że w życiu musi być wszystko (niemal)doskonałe. Cala masa osób pracuje(w tym prowadzi swoje firmy), kocha swoją pracę, ma zainteresowania i robi to, co Ty, ale nie przemyca w swoich wypowiedziach tego, żę inaczej niż oni, to żyć się nie da...Znamienne było to stwierdzenie, żę to nieistotne, żę ktoś "mniej atrakcyjny" ma partnera, ważne, że nie jest atrakcyjny dla innych ludzi, szczególnie obcych.

Każdy, nie tylko kobieta ma prawo wymagać, ale raczej większość ludzi, jak widzę, nie przekracza tej przyzowitej granicy, która się kończy tam, gdzie zaczyna się szukanie tych "rys na szkle" - a to brak odpowiedniej muskulatury, a to cm w spodniach czy może czegoś tam związanego z życiem, pracą i podejściem do ludzi czy jakichkolwiek "wad" u faceta. Wszystko można usprawiedliwić, twierdząć, że "ma się do tego prawo" -ale w pewnym momencie z tego robi się zwyczajny cyrk..

Możę się mylę, ale jestem strasznie uczulony na takie rzeczy...

13

madoja napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Nie wiem... Skąd Ci się wzięło? Poczytaj inne moje posty, gdzie bronię facetów, stoję po ich stronie, a właśnie kobiety często uważam za roszczeniowe i kapryśne.

Prowadzę swoją firmę, kocham swoją pracę, mam swoje zainteresowania i nie wiszę facetowi na szyi. Nigdy nie stroję fochów i zawsze mówię o co mi chodzi. W domu sprzątam i gotuję. Jeśli zostaje w opakowaniu ostatnia czekoladka, daję ją mężowi zamiast zjeść sama. A co do wyglądu - ja na serio nie chcę żeby to zabrzmiało zarozumiale, ale jak mam opisać jak wyglądam? Najczęściej porównywano mnie do Moniki Bellucci.
Czy sądzisz że kobieta która dużo osiągnęła i jest - powiedzmy - atrakcyjna, nie ma prawa wymagać?
Nawet przez chwilę się nad tym nie zastanowiłeś. Po prostu wyobrażasz mnie sobie jako roszczeniową głupią księżniczkę tylko dlatego że nie bawię się w poprawności polityczne.

Ona jest brzydka. ładna to jest Angelina Juliet.

14

Madoja to dowód na to, że damski przegryw istnieje;p

15

Nie mówię o prostytutce, ale o tym, że ludzie powinni zachowywać się normalnie i po prostu reagować

16

zgadzam się z tobą co do Arabów, oni rzeczywiście są przystojnymi mężczyznami i fantastyczni w łóżku. zwykle mają dużego penisa ... uwielbiam to 1

17 Ostatnio edytowany przez Patrycja siama (2022-07-06 09:18:20)

..

18 Ostatnio edytowany przez Patrycja siama (2022-07-06 09:19:05)

...

19

zgadzam się z tobą co do Arabów, oni rzeczywiście są przystojnymi mężczyznami i fantastyczni w łóżku. zwykle mają dużego penisa ... uwielbiam to 1

20 Ostatnio edytowany przez Patrycja siama (2022-07-06 09:19:43)

...

21

mieszkam w Rotterdamie w Holandii mam duże doświadczenie z arabskimi mężczyznami, są bardzo mili w łóżku. Uwielbiam być ostro pieprzona przez Araba

22 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-07-06 09:41:47)

paslawek napisał/a:
madoja napisał/a:

Papa smile

Na przykład Duńczycy twierdzą, że Polki są kiepskie i brzydkie nie potrafią obciągnąć porządnie.
Co za świat big_smile

Czy to są dane potwierdzone badaniami naukowymi? big_smile tongue

23 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 10:05:46)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:
madoja napisał/a:

Papa smile

Co za świat big_smile

Czy to są dane potwierdzone badaniami naukowymi? big_smile tongue

Oczywiście smile

Byłem nimi oburzony .
tymi badaniami

24

mieszkam w Rotterdamie w Holandii mam duże doświadczenie z arabskimi mężczyznami, są bardzo mili w łóżku. Uwielbiam być ostro pieprzona przez Araba

Cieszę się Twoim szczęściem.

25

madoja napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ona jest brzydka. ładna to jest Angelina Juliet.

A kto to jest Angelina Juliet??

26

dzięki moim doświadczeniom seksualnym z arabskimi mężczyznami w Holandii mogę potwierdzić, że nadal bardzo dobrze się ruchają i przez długi czas swoimi dużymi penisami

27

dzięki moim doświadczeniom seksualnym z arabskimi mężczyznami w Holandii mogę potwierdzić, że nadal bardzo dobrze się ruchają i przez długi czas swoimi dużymi penisami

Allah akbar ! big_smile

28

hahahahaha Miałem to 3 lata temu, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem penisa koleżanki z Iraku, może następnego dnia powyżej 22 cm, mogłem bardzo ciężko chodzić

29

hahahahaha Miałem to 3 lata temu, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem penisa koleżanki z Iraku, może następnego dnia powyżej 22 cm, mogłem bardzo ciężko chodzić

"Ona jest pedałem
właśnie się dowiedziałem
całą duszą i ciałem ona jest pedałem"

Elektryczne Gitary big_smile

30

Ups- jesteś osobą transpłciową czy po prostu już zagubiłeś się w kreowaniu swojego ulubionego wizerunku panienki z Rotterdamu ostro osaczanej przez lokalnych Arabów ? smile

31

nie jesteś normalny... bo nie podobała ci się moja odpowiedź zamierzasz nazwać mnie pedałem... wstydź się
Jestem tylko Polką, która ma normalne życie jak wszystkie kobiety i ma uczucia do seksu czy to jest zabronione ??

32

Skąd taka negatywna odpowiedź? Nie jestem transseksualistą i wcale nie jestem pedałem Jestem polską młodą damą mieszkającą za granicą i dołączam do tych foró

33

Ale czy to przypadkiem nie chodzi o to że Arabowie, to zagraniczniki, są ciemni i mają kwadratowe szczęki? big_smile tongue

34

nie jesteś normalny... bo nie podobała ci się moja odpowiedź zamierzasz nazwać mnie pedałem... wstydź się
Jestem tylko Polką, która ma normalne życie jak wszystkie kobiety i ma uczucia do seksu czy to jest zabronione ??

Nie mam zamiaru się wstydzić - spadaj  big_smile pedał to potoczne określenia pederasty,sami geje czasem tak siebie określają
nie ma w tym nic pejoratywnego a wydźwięk zależy od kontekstu ty sobie dopowiadasz bo chcesz być frajerem i ofiarą 
to twoja marniutka prowokacja,ale czego się spodziewać po tępym,pustaku.
słabo z finezją u ciebie big_smile

35

Spodziewałem się takich głupich reakcji od tak żałosnych ludzi jak ty, jesteś po prostu zazdrosny.
to moja opinia i musisz to zaakceptować dziwoląg bardzo lubię pieprzyć się z arabami i będę to dalej robił, a nie z tobą

36 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 11:57:46)

Spodziewałem się takich głupich reakcji od tak żałosnych ludzi jak ty, jesteś po prostu zazdrosny.
to moja opinia i musisz to zaakceptować dziwoląg bardzo lubię pieprzyć się z arabami i będę to dalej robił, a nie z tobą

Nic nie muszę big_smile
Po co było zakładać taki durny wątek skoro wiadomo już było co będzie ?
Zazdrosny ? big_smile pojebała misia pszczoła smile
Rób co chcesz z kim chcesz .Kogo to obchodzi smile
Mnie nie kręcą ciemne,długie iracko/arabskie kutasy,w ogóle mnie nie kręcą żadne
tak jakoś jest  smile

kompromitujesz tutejsze trolle niestety

37 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2022-07-06 12:37:56)

Skąd taka negatywna odpowiedź? Nie jestem transseksualistą i wcale nie jestem pedałem Jestem polską młodą damą mieszkającą za granicą i dołączam do tych foró

Może jak przeczytasz to co napisałeś/łas to zrozumiesz?
Czy  masz problem z rozróznianiem rodzaju męskiego i żeńskiego czasowników? smile

"Spodziewałem się takich głupich reakcji od tak żałosnych ludzi jak ty, jesteś po prostu zazdrosny.
to moja opinia i musisz to zaakceptować dziwoląg bardzo lubię pieprzyć się z arabami i będę to dalej robił, a nie z tobą"

38

Eee  cudze chwalicie,  swego nie znacie  tongue
Nasi górale  też niczego sobie,  temperamentni i to co mają w gaciach  jest naprawdę imponujące big_smile a tak się mówi o murzynach,  dlaczego o góralach tak cicho,  jak zadbani  to nie doceniamy  co mamy tongue

Murzyni mnie nie kręcą,  mam tak jak madoja,  Arabowie  w sumie jakby się zastanowić to faktycznie są przystojni,  Włosi  czy Hiszpanie  może i by mnie kręcili  gdyby nie moda na robienie się na Nich  rzygam tym już,  a przecież nasi też są przystojni więc tego nie rozumiem. 

Hm jakbym była wolna i bym miała kogoś zaliczyć  to bym wybrała  gorala lub Araba big_smile

39

paslawek, żałuj  big_smile

40 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 19:12:31)

Panna z Dworu napisał/a:

Arabowie podcierają się żwirem big_smile
żal ściska big_smile big_smile big_smile

41

paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

To ściska, czy Ci nie żal big_smile Zdecyduj się tongue

42 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 19:51:10)

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:

To ściska, czy Ci nie żal big_smile Zdecyduj się tongue

Znowu mieszasz pogubiłem się big_smile
Patrycja jest Arabem?
chwila moment zastanówmy się
jak Patrycja  jest Arabem to odpada bo to facet
i podciera się żwirem
zdecydowanie jestem hetero podcieranie się żwirem jakoś do mnie nie trafia big_smile
gdybym był wolny to w sumie wolałbym zaliczyć Turczynkę albo Irankę
Arabki prawdopodobnie też podcierają się żwirem jak Patrycja Arab
taka tradycja pustynna (są badania)
to w sumie jednak żal ściska że nie jest Turczynką, Iranką i kobietą

43

Polki kochają czarne kutasy, to jest No 1 w Europie, polki są w stanie zostawić swoje dzieci zrobią dosłownie wszystko żeby obciągnąć czarnemu anal, podwójna penetracja tylko z czarnuchem

44

Johnny89 napisał/a:

Polki kochają czarne kutasy, to jest No 1 w Europie, polki są w stanie zostawić swoje dzieci zrobią dosłownie wszystko żeby obciągnąć czarnemu anal, podwójna penetracja tylko z czarnuchem

Nie obrażaj Polek.
Skoro ty znasz tylko takie to nie wiem w jakim środowisko się obracasz.
Nie wiem może kompleksy? Żadna nie dała ci się spenetrować? Pewnie nawet na pocałunek nie miałeś co liczyć.
Żałosne

45 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 20:28:45)

Johnny89 napisał/a:

Następny "geniusz" smile

46

Szeptuch napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Nie obrażaj Polek.
Nie wiem może kompleksy? Żadna nie dała ci się spenetrować? Pewnie nawet na pocałunek nie miałeś co liczyć.
Żałosne

Hahaha za to tobie po tym poście się wypną i spenetrujesz każda lizodupie typowy zjeb z friendzone

47

niestety paslawek.
widzę ze okres wakacyjny to będzie ciężki okres na forum.
szkoda ze nie ma tak jak za lat mojej młodości,ze dzieciaki szly do zbioru owoców czy  warzyw do rolników albo na jagody czy grzyby.
nie dość ze zarobiły sobie kasę to i głupoty się ich nie trzymały.

48

Johnny89 napisał/a:
Szeptuch napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Nie obrażaj Polek.
Żałosne

Hahaha za to tobie po tym poście się wypną i spenetrujesz każda lizodupie typowy zjeb z friendzone

Ja mam zonę od 5 lat incelu,idź na terapie może nie jest za późno

49 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-06 20:48:53)

Szeptuch napisał/a:

niestety paslawek.
widzę ze okres wakacyjny to będzie ciężki okres na forum.
szkoda ze nie ma tak jak za lat mojej młodości,ze dzieciaki szly do zbioru owoców czy  warzyw do rolników albo na jagody czy grzyby.
nie dość ze zarobiły sobie kasę to i głupoty się ich nie trzymały.

Johny89,Forseco.Patti, Patrycja to chyba jedna i ta sama osoba,
ale on/ona/oni to aktywni bez względu na wakacje,w sumie to przewidywalni

50

Johnny89 napisał/a:

Hahaha za to tobie

Zacznij się podcierać żwirem big_smile

51

paslawek napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Następny "geniusz" smile

Jaki następny? big_smile Wciąż ten sam tongue

52

Panna z Dworu napisał/a:
paslawek napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Następny "geniusz" smile

Jaki następny? big_smile Wciąż ten sam tongue

No tak smile

53

O jaaaaaaaa gdzie rumuński ? Ewidentnie temat w jego guście !

54

Passlavek
Myślę, że jesteś po prostu żałosną osobą z takimi ludźmi jak ty, czasami jest mi ich żal… prawdopodobnie masz złe życie, stąd zazdrość. mogę ci powiedzieć, że Arabowie i Turcy, z którymi ich pieprzyłem, są 100 razy lepsi i przystojniejsi niż ty szalony. prawdopodobnie jesteś typem, który nie może pieprzyć kobiety, stąd hahahahaha żałosna osoba, którą ssiesz brzydkiej osobie
jestem patrycją siama
seksowną Polką i pozwalam się pieprzyć Arabom i Turkom, a nie głupim ludziom takim jak ty

55

Johnny89
nie daj się zwieść temu zwariowanemu i brzydkiemu tyczce jest zazdrosny bo Polki wybierają ruchanie przystojnego Araba lub obcego mężczyznę on nie jest w 100% mentalnie w głowie i prawdopodobnie też głupi rasista
witam w moim temacie
patrycja Siama

56

na pewno żałuje, że nigdy nie zerżnął go arab z dużym penisem, dlatego jest o mnie zazdrosny, cioto

57

Panna z Dworu
kiedy czytam twój komentarz, zauważam, jakim jesteś opóźnionym w rozwoju typem patrycja nie jest arabem patrycja to przystojna i seksowna Polka, która codziennie jest ostro wyruchana przez kardo jaffa przystojnego Iraku również lepiej niż z Polakiem, który pieprzy się 1 raz za 2 tygodnie
jeśli jesteś pedałem, dajesz się zerżnąć Arabowi z 22 cm penisem szalonym
arabowie są lepsi i ładniejsi od ciebie

58

Dajmy spokój Patrysi vel 65 letniemu Stefanowi spod Pułtuska   co rajcuje się swoimi fantazjami

59

60

Normalne kobiety nie przepadają za dużymi penisami bo wtedy seks bardziej boli niż jest przyjemny

61

Istotka6 napisał/a:

Eee  cudze chwalicie,  swego nie znacie  tongue
Nasi górale  też niczego sobie,  temperamentni i to co mają w gaciach  jest naprawdę imponujące big_smile a tak się mówi o murzynach,  dlaczego o góralach tak cicho,  jak zadbani  to nie doceniamy  co mamy tongue

Murzyni mnie nie kręcą,  mam tak jak madoja,  Arabowie  w sumie jakby się zastanowić to faktycznie są przystojni,  Włosi  czy Hiszpanie  może i by mnie kręcili  gdyby nie moda na robienie się na Nich  rzygam tym już,  a przecież nasi też są przystojni więc tego nie rozumiem. 

Hm jakbym była wolna i bym miała kogoś zaliczyć  to bym wybrała  gorala lub Araba big_smile

A po co tobie facet z członkiem dużych rozmiarów skoro powyżej 17 cm penis najczęściej powoduje więcej bólu niż przyjemności

62 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-07-07 10:18:03)

A Twoim zdaniem każda kobieta jest zbudowana tak samo? Jak jest większy otwór to i klucz pewnie większy pasuje:d. Mnie tylko bawi to uogólnianie w tym temacie, gdzie jak wiemy nasze drogie panie przecież próbują walczyć ze stereotypami...coz.

63

to nie zawsze boli, w przeciwnym razie seks nie jest dobry.Jeżeli jesteś dobrze przygotowana i zgadzasz się ze swoim mężem lub przyjacielem, który ma dużego penisa, że na początku nie zagłębia się w ruchanie, to na pewno nie zaszkodzi.w moim doświadczeniu z moim pierwszym irackim przyjacielem, kardo jaffem, mieliśmy takie spotkanie, byłem bardzo zdenerwowany, ponieważ nigdy nie miałem dużego penisa, on miał penisa prawie 22 cm i używałem dużo lubrykantu, wtedy na początku było dość potem napięta i trudna przyzwyczaiłam się do tego i pokochałam to.każda kobieta jest inna.
jestem kobietą i mogę ci powiedzieć, że prawie wszystkie Polki lubią duże penisy i nie wierzą kobiecie, która mówi, że mi się to nie podoba, bo kłamie

64

lubię seks z Arabami lub Turkami, ponieważ zwykle mam duże penisy, uwielbiam to, że uważam tego rodzaju mężczyzn za bardzo atrakcyjnych i seksownych
duży penis nigdy mnie nie boli, po prostu cieszę się seksem

65

Passlavek
Myślę, że jesteś po prostu żałosną osobą z takimi ludźmi jak ty, czasami jest mi ich żal… prawdopodobnie masz złe życie, stąd zazdrość. mogę ci powiedzieć, że Arabowie i Turcy, z którymi ich pieprzyłem, są 100 razy lepsi i przystojniejsi niż ty szalony. prawdopodobnie jesteś typem, który nie może pieprzyć kobiety, stąd hahahahaha żałosna osoba, którą ssiesz brzydkiej osobie
jestem patrycją siama
seksowną Polką i pozwalam się pieprzyć Arabom i Turkom, a nie głupim ludziom takim jak ty

Słaba ta twoja riposta
strasznie mdła,jednak liczyłem na bardziej wyrafinowaną odpowiedź
psychoanaliza mojej skromnej osoby przez ciebie do niczego
nic się nie zgadza absolutnie co do mnie
zdaje się że ty nie widziałeś na oczy prawdziwego Turka czy Araba
nie uprawiałeś też jeszcze seksu, nie jesteś kobietą
za to jesteś dennym, bardzo kiepskim prowokatorem
co sam ze sobą gada w dodatku nie potrafi zmienić stylu
żeby go rozpoznać
marniutka ta twoja odpowiedź bardzo niedoświadczonej osoby
jedyna rada to nie karmić jesteś takim typem trolla bez polotu
co zdechnie z braku uwagi w nędznym temacie
pełnym subiektywnych, infantylnych generalizacji od czapy

Posty [ 1 do 65 z 106 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seks z obcokrajowcem lub cudzoziemką

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024