GOSTY napisał/a:Mizoandryczka napisał/a:Czemu laska?? Może ciężko uwierzyć normalnemu człowiekowi ze podrywa na to nastepne ale tak jest. Są tacy faceci. Pokazuje jakie ma branie.
Ale też pokazuje, jaką ma banie.
Śmieszne to.
Tak. To jest w sumie smieszne. Ale nie dla mnie. Jak był mi obojętny to mnie śmieszył jak tak podchodził nieraz powstrzymywalam się żeby nie wybuchnąć śmiechem. No wyobraź sobie podchodzi ładna łaska metr od Ciebie staje przed Tobą i się gapi
i robi to setki razy. Potem na zmianę ignoruje i znów podchodzi następnym razem. Zaczyna Ci tego brakować i już Cię nie śmieszy. Byłam innym człowiekiem przed tym całym cyrkiem. Tzn poki mnie to śmieszyło jeszcze 2 lata temu. Byłam szczesliwa cieszyłam się byle czym. A później dostałam jakiejs chorej obsesji. To się nazywa uzaleznienie adrenalinowe. Tak jakby gach dążył do tego do skutku. Nie poddawał się. Jak taki karaluch. Albo pająk na swojej pajęczynie tkający powoli nici i patrzący jak łapią się kolejne muchy. O! Właśnie tak! Chce iść do miasta znowu szczesliwa nie czekająca ze może go zobaczę.
Czym się zajmujesz w życiu? Kim jesteś? Co robisz na co dzień?
Gapisz się na zdjęcia, kogoś, kto gapił się na Ciebie.
Na prawdę, zniewalające z nóg.
Pytanie o wiek, wciąż aktualne, choć nieistotne