Bagiennik nie przeszkadzałoby niektórym, bo myślałyby o innych, o partnerze który chce być na weselu dobrego kumpla, o kumplu, któremu jeden problem z głowy by spadł, o sobie żeby miło spędzić czas i uprzyjemnić imprezę swoim towarzystwem, a nie o tym, by się wygodnie odpindrzyć jak gwiazda na nieswoimi weselu, zawieść swojego partnera, postawić go w głupiej sytuacji, żeby kombinował jął koń pod górę, albo zmusić do rezygnacji, bo jak się w spokoju nie odpindrzę to strać tą jednorazową okazję być z dobrym kumplem w ważnym dla niego dniu (nie dla mnie) albo zawieść jego dobrego kumpla, dołożyć wszystkim problemu tylko dlatego, że nie mogłabym nago spacerować po pokoju i siedzieć w łazience przez 6 godzin. Ludzie
Po imprezie padłabym na ryj a rano zaznaczyła kiedy łazienka i na jak długo jest moja, czy pasuje wszystkim a do spania wzięłabym T-shirt i jakieś spodenki. Zrobiłabym to przede wszystkim dla partnera, wiedząc jak mu zależy by tam być.
Na wakacje to też bym sobie poszukała miejsca, które mi odpowiada bez dodatkowych ludzi, chyba że to konkretne miejsce, które nie oferuje takich wygód a mi bardzo zależy, żeby tam w tym konkretnym miejscu być. I wykorzystałabym dane warunki najlepiej jak mogę a nie marudziła, że nie mogłam się tej nocy poseksić w pokoju, to jakbym chciała to za stodołą bym mogła wśród gwiazdWszystko da się zrobić, wystarczy dobra wola. Jak się oczywiście chce gdzieś być i w czymś uczestniczyć. Jak nie albo średnio i inne opcje na wieczór nęcą to się zawsze jakiś problem znajdzie i będzie dealbreakerem. Np jeśli chcę być na plaży to miejsc nie brakuje, konkurencja daje wiele możliwości. Natomiast jeśli pojechałabym na wioskę w Wietnamie, bo bardzo chcę to będę spać na hamaku i będę zadowolona
Co za bełkot? ![]()
Niech dziewczyna zapomni o sobie i myśli o innych
. Zamiast o sobie, niech myśli o koledze swojego chłopaka w jego ważnym dniu. Zamiast o swoim komforcie niech myśli o komforcie swojego faceta, żeby mu się przykro nie zrobiło, bo mu zależy tam być.
Co kogo obchodzi co ty wolisz? Tu chodzi o to, co woli dziewczyna Adama 200901 a nie co tobie odpowiada.
Wszystko zrobiłabyś dla faceta?
WTF? I co masz jakiegoś faceta? Pewnie nie, bo faceci nie lubią dziewczyn, co to dla faceta porzucają siebie, swoje samopoczucie, żeby jemu wejść w dupę. W końcu włazidupę właśnie tam mają.