Adam200901 napisał/a:M!ri napisał/a:Tu jest też kwestia dominacji, ma tak być, bo on tak chce i ma stanąć na jego.
Spanie z innymi ludźmi w pokoju po imprezie nie jest ani przyjemne ani bezpieczne. Chcesz autorze aby ktoś wykorzystał Twoją dziewczynę gdy będzie pijana?
Pozostawiłbym to bez komentarza, ale poziom abstrakcji tego posta przebił chyba wszystko co widziałem od dawna. Kwestia bezpieczeństwa jest ostatnią, o której pomyślałbym w tej sytuacji. Ani to nie slums, ani patologia, kulturalne towarzystwo znających się ludzi, nie chcę robić osobistych wycieczek, więc na tym zakończę.
Większość gwałcicieli to znajomi ofiary i tzw. “porządni ludzie”... Wcale nie tak dawno był na forum omawiany przypadek dziewczyny, którą po imprezie wykorzystał brat(!) jej chłopaka. Tak że tego…
Ok, i'm done. Z tym, że to nie jest tramwaj o 3 rano na łódzkich Bałutach, a nocleg w domu weselnym w towarzystwie swego chłopaka z resztą. Myślę, że bywały i przypadki, gdy pijany ojciec zgwałcił własną córkę, czy to wystarczający argument by zrezygnować z odwiedzania rodzinnych stron?