Lady Loka napisał/a:KatiaM1980 napisał/a:Moje dzieci tęsknią za domem, to prawda. Aczkolwiek juz coraz bardziej się przyzwyczajają. Póki co od sierpnia dość często bywały u taty. W tej miejscowości mieszkają też ich dziadkowie. Były maz powiedzial,że odszedl od niej, bo wie,że przy niej nie będzie miał spokojnego życia i przez nią calkowicie straci dzieci i zostanie sam,bo przez to że ją zostawil ona nigdy nie pozwoli mu tego dziecka poznać...a on z kolei chce być obecny w jego życiu i nie ma zamiaru sie uchylać od odpowiedzialności...
Ojojoj straszne. Bo ona mu nie pozwoli mieć kolejnych kochanek, a Ty pozwolisz. Taka jest różnica.
Biedny misio.Kieruję się w stronę teorii, że powinniście wszyscy troje dorosnąć. Masakra, trójka niby dojrzałych ludzi, a wszysch gracie dziećmi. Ciężko uwierzyć, że naprawdę macie ponad 40 lat skończone.
No niestety ta kobieta jest ode mnie 10 lat młodsza i z tego co wiem nadal chce go w swoim życiu i nie ma zamiaru utrudniać mu kontaktów.
Przepraszal, ale co z tego?
Trafił na dziewczynę, która się nie pozwoli zdradzać. Naprawdę miło Ci było odkrywać kolejne skoki w bok? Serio chcesz dalej tak żyć? Chcesz takie przykłady fundować dzieciom? Przecież one doskonale wiedzą, kto rozwalił im rodzinę. On.