Kremik napisał/a:Tak, od zawsze chciałem mieć zwykłą dziewczynę, z którą bym spędzał czas, mógł pogadać, poprzytulać się, pójść na spacer, do kina, kawiarni. Nie szukam modelki z wybiegu. interesuje mnie miła, normalna, dziewczyna
i juz samym tym przebijasz i reprezentujesz wiecej niz "ciacha" 185, co se szukaja laski do przyjazni plus, a raczej samego plusa. jak chcesz se tam zostac i szukac dalej to se szukaj, ale musisz miec swiadomosc, ze to jest szambo pelne lasek, ktore sa tam z braku laku, zeby tylko se popisac, nie szukajace niczego, zeby se podbic poczucie wlasnej wartosci albo zapelnic czas. po stronie facetow to nie wyglada lepiej + dochadza szukacecy czegos niezobowiazujacego/seksu. zaloze sie, ze po roku, dwoch, rtzech oni nadal tam siedza, albo przynajmniej wrocili po raz nty.
jakas jedna na 100 000 normalna pewnie sie trafi, a trzebaby trafic z 20-40 normalnych, zeby na dodatek z kims "zaskoczylo".
choc bylam tam krotko to zdazylam zauwazyc, ze to bagno, wiec nie bierz sobie tych niepowodzen do siebie, bo to nie w tobie jest problem.
i w ciagu tych moich 30 lat zdarzalo mi sie spotkac po raz kolejny z takim normalnym chlopakiem tak ty, nawet jak za pierwszym razem nie zaskoczylo, zeby zobaczyc, czy moze zaskoczy, tak z takimi wysokimi "ciachami" se daje spokoj jak tylko wyjdzie w praniu o co kaman.
jesli te laski maja przekonanie, ze sa w sklepie i maja jeszcze tysiace potencjalnych profilow to juz ich sprawa, ze stracily swoja szanse, bo moze latwo kogos znalezc, ale wartosciowego to juz niekoniecznie i to nie ty cos straciles. niech sobie ida z nawet chadami, jak to sie dla nich skonczy? poprostu trafi pustak na pustaka, nawet lepiej, bo pasuja do siebie.
ja napewno nie mam zamiaru przezywac, bo wg mnie nie ma czego. to ja tam bylam normalna.
ale jak masz zamiar szukac w ten sposob to zaloz jakis profil, wktorym podasz swoj wzrost. ile miales? 168? to wpisz te 168 albo zaokraglnij do 170. na bank jakas czesc, co ma w profilach 180, ma naprawde jakies 179. nikt z linijka i tak nie chodzi na randki, a tych 2 cm nie widac.
najlepiej zrob najpierw tez jakies 2 miesiace przerwy, zebys zlapal dystans.