ostatnio faktycznie mniej tu jestem
Nie chodzi o to ile tu bywasz, tylko jak uważnie czytujesz
Zresztą, powiem Ci w tajemnicy, że to forum, zawsze było czymś w rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przemilczane nieszczęście w małżeństwie. Jak obłaskawić los, żyć lżej
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ostatnio faktycznie mniej tu jestem
Zresztą, powiem Ci w tajemnicy, że to forum, zawsze było czymś w rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji ![]()
paslawek napisał/a:ostatnio faktycznie mniej tu jestem
![]()
Zresztą, powiem Ci w tajemnicy, że to forum, to zawsze było czymś w rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji
Podpowiedź.
GangOlsena nigdy nie traktował forum poważnie ;p ale lubił ujmować się za słabszymi i nękanymi
to jak Robin Hood ? Janosik ?
wszystkiego nie czytuje to nie możliwe parę tematów mnie interesuje
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:ostatnio faktycznie mniej tu jestem
![]()
Zresztą, powiem Ci w tajemnicy, że to forum, to zawsze było czymś w rodzaju towarzystwa wzajemnej adoracji
GangOlsena napisał/a:Podpowiedź.
GangOlsena nigdy nie traktował forum poważnie ;p ale lubił ujmować się za słabszymi i nękanymito jak Robin Hood ? Janosik ?
Nie jest to tutaj mile widziane ![]()
wcale nie prawda mnie tu nazywano tatkiem
co było urocze
ulle napisał/a:paslawek napisał/a:"w głowie się nie mieści" to tylko taka przenośnia
tłumoczku
oj jak z dzieckiemAle się uśmiałam z tej Twojej odpowiedzi paslawku.
Dobre i na tym chyba należałoby zakończyć tę urocza dyskusje..
Tak jak się śmiejesz z innych. Wiemy już jakiej jesteś kategorii. Nie musisz tak podkreślać swojej pogardy dla cudzych problemów. To widać
Rozumiem, że masz Olsenie dość ograniczone możliwości intelektualne, więc spieszę z wyjasnieniem- uśmiałam się z tego, co napisał Paslawek, ponieważ była to trafna, dowcipna niepozbawiona uszczypliwości cięta riposta, która zapewne troszkę uszczypnela kogo trzeba.
Wrzuć raz jeszcze zdjęcie, to się dłużej i bliżej przyjrzę i ocenię czy słusznie ![]()
GangOlsena napisał/a:ulle napisał/a:Ale się uśmiałam z tej Twojej odpowiedzi paslawku.
Dobre i na tym chyba należałoby zakończyć tę urocza dyskusje..
Tak jak się śmiejesz z innych. Wiemy już jakiej jesteś kategorii. Nie musisz tak podkreślać swojej pogardy dla cudzych problemów. To widać
Rozumiem, że masz Olsenie dość ograniczone możliwości intelektualne,
I na tym rozumowaniu poprzestań. W zupełności wystarczy. Nie próbuj już dalej zrozumieć, bo naprawdę widać biało na czarnym, że nie dajesz rady. Szkoda wysiłku. Ja się nie obrażę, bo mnie to wszystko jedno co rozumiesz a co nie.
Co rozumiesz to rozumiesz, czego nie rozumiesz, to już nie zrozumiesz. Bywa. Nie przejmuj się.
Z wyjątkiem rozpoznawania trolli ![]()
A pośpiech jest dobry przy łapaniu pcheł. Aczkolwiek w łapaniu trolli tutaj to się trochę spóźniłaś logując w 2018 roku ![]()
ulle napisał/a:GangOlsena napisał/a:Tak jak się śmiejesz z innych. Wiemy już jakiej jesteś kategorii. Nie musisz tak podkreślać swojej pogardy dla cudzych problemów. To widać
Rozumiem, że masz Olsenie dość ograniczone możliwości intelektualne,
I na tym rozumowaniu poprzestań. W zupełności wystarczy. Nie próbuj już dalej zrozumieć, bo naprawdę widać biało na czarnym, że nie dajesz rady. Szkoda wysiłku. Ja się nie obrażę, bo mnie to wszystko jedno co rozumiesz a co nie.
Co rozumiesz to rozumiesz, czego nie rozumiesz, to już nie zrozumiesz. Bywa. Nie przejmuj się.Z wyjątkiem rozpoznawania trolli
Ok.
Ale czy podrzucisz mi parę broszurek propagandowych polityczno- społecznych, żebym mogła się dokształcić? Macie przecież różne materialy do czytania w swoich biurach partyjnych.
Zalogowałam się w 2018 roku? A mamy już końcówkę 2021 i ja ciągle zalogowana?
Dałaś dzisiaj popis, ale zrobiło się już nudno tak jak w przechodzonym związku. Wyloguje się za chwilę.
GangOlsena napisał/a:ulle napisał/a:Rozumiem, że masz Olsenie dość ograniczone możliwości intelektualne,
Co rozumiesz to rozumiesz, czego nie rozumiesz, to już nie zrozumiesz. Bywa. Nie przejmuj się.Z wyjątkiem rozpoznawania trolli
Ok.
Ale czy podrzucisz mi parę broszurek propagandowych polityczno- społecznych, żebym mogła się dokształcić? Macie przecież różne materialy do czytania w swoich biurach partyjnych.
W łapaniu trolli nie masz równych
A zmieści Ci się ich treść w głowie? Ogarniesz? ![]()
paslawek ? To jak będzie?
z czym ? będzie
ulle napisał/a:GangOlsena napisał/a:I na tym rozumowaniu poprzestań. W zupełności wystarczy. Nie próbuj już dalej zrozumieć, bo naprawdę widać biało na czarnym, że nie dajesz rady. Szkoda wysiłku. Ja się nie obrażę, bo mnie to wszystko jedno co rozumiesz a co nie.
Ok.
Ale czy podrzucisz mi parę broszurek propagandowych polityczno- społecznych, żebym mogła się dokształcić? Macie przecież różne materialy do czytania w swoich biurach partyjnych.W łapaniu trolli nie masz równych
A zmieści Ci się ich treść w głowie? Ogarniesz?
Żartujesz? W mojej małej głównie zmieszcza się jeden, góra dwa trolle dziennie. Wiecej mi nie wlezie.
Jednak jeśli dasz mi materiały propagandowe, wiesz broszurki, jakieś gładkie hasła, to ja szybko poszerze swoje horyzonty myślowe i w swojej głowie zmieszczę nawet słonia.
Do miłego.
GangOlsena napisał/a:ulle napisał/a:Ok.
Ale czy podrzucisz mi parę broszurek propagandowych polityczno- społecznych, żebym mogła się dokształcić? Macie przecież różne materialy do czytania w swoich biurach partyjnych.W łapaniu trolli nie masz równych
A zmieści Ci się ich treść w głowie? Ogarniesz?
Żartujesz? W mojej małej głównie zmieszcza się jeden, góra dwa trolle dziennie. Wiecej mi nie wlezie.
Jednak jeśli dasz mi materiały propagandowe, wiesz broszurki, jakieś gładkie hasła, to ja szybko poszerze swoje horyzonty myślowe i w swojej głowie zmieszczę nawet słonia.
Do miłego.
Skarbie, chcesz jakiś broszurek, to popytaj w partii. Ja nie jestem z żadnej partii. Ja bezpartyjna
Coś wymyśliłaś i na siłe piszesz. Rozumiem że to jakieś uszczypliwe miało być? Zaczepne? Chcesz tu zaimponować przed kimś? Popisać się elokwencją? Jeśli tak to pisz. Pomogę zrobić wrażenie. Nie obiecuję jednak że odpiszę.
z czym ? będzie
Ze zdjęciem
Chcę ocenić czy oby na pewno "tatko"
Chyba nic z tego ![]()
pasławku, a nie mówiłam, że masz anielską cierpliwość :-))
Sam zobacz wszyscy inni wymiękli ;-)
paslawek napisał/a:z czym ? będzie
Ze zdjęciem
to jesteś jakimś wróżem, wróżką ,wyrocznią ? to podchwytliwe
chcieć to se możesz
ja nie jestem "złota świnka" nie muszę się podobać jako tatko nie tatko
z resztą pierwszemu lepszemu lepszej nie będę na zawołanie pokazywał swojej mordki bo jej jemu się tam w dupie przewraca i coś se chce wolność rządzi - spadaj
wysil wyobraźnię tylko uważaj bo Ci może żyłka pęknie .
Na Twoje zdjęcie nie można pewnie liczyć ?
Magda ja też odpadam późno już po 22
jutro poniedziałek ,Gang robi się jeszcze bardziej pretensjonalny z każdym postem i nudniejszy/a.
myślałem że to będzie coś jak "wywiad z wampirem" prawdziwa historia tylko nie z wampirem a prawdziwym trollem a tu siadło ze strony
Ganga a jak na kogoś kto niepoważnie traktował to forum to dużo wie i od dawna tylko taki schowany coś
taki cień a ja się nie obawiam cieni bo świadczą o tym że gdzieś znajduje się światło
pasławku, a nie mówiłam, że masz anielską cierpliwość :-))
Sam zobacz wszyscy inni wymiękli ;-)
Troll.
Jesteś w partii i ja nawet wiem w jakiej.
Idę już spać, tym razem naprawdę.
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:z czym ? będzie
Ze zdjęciem
chcieć to se możesz
z resztą pierwszemu lepszemu lepszej nie będę na zawołanie pokazywał swojej mordki bo jej jemu się tam w dupie przewraca i coś se chce wolność rządzi - spadajwysil wyobraźnię tylko uważaj bo Ci może żyłka pęknie .
paslawku, Jak to pierwszej lepszej? Jak to na zawołanie? Przecież było zaprezentowane dla wszystkich, tu, oficjalnie na forum, nie zdążyłam się wtedy przyjrzeć - nie sądziłam, że będziemy prowadzić kiedyś pogawędkę i będę zaciekawiona czy faktycznie 'tatko' czy nie 'tatko' ![]()
O moją żyłkę natomiast możesz być spokojny. Mnie tutejsze trolle nie wadzą
To też żyjątka
No, pokaż sie raz jeszcze.
Mnie jeśli chcesz możesz zobaczyć na żywo, ale Ty chyba żonaty jesteś, prawda? To raczej odpada ![]()
Jesteś w partii i ja nawet wiem w jakiej.
Idę już spać, tym razem naprawdę.
Troll.
Magda ja też odpadam późno już po 22
jutro poniedziałek ,Gang robi się jeszcze bardziej pretensjonalny z każdym postem i nudniejszy/a.
myślałem że to będzie coś jak "wywiad z wampirem" prawdziwa historia tylko nie z wampirem a prawdziwym trollem a tu siadło ze strony
Ganga a jak na kogoś kto niepoważnie traktował to forum to dużo wie i od dawna tylko taki schowany coś
Widzisz, paslawku, zbytnia pewność siebie do tego z kim piszesz w internecie może okazać się samobójcza ![]()
paslawek napisał/a:GangOlsena napisał/a:Ze zdjęciem
chcieć to se możesz
z resztą pierwszemu lepszemu lepszej nie będę na zawołanie pokazywał swojej mordki bo jej jemu się tam w dupie przewraca i coś se chce wolność rządzi - spadajwysil wyobraźnię tylko uważaj bo Ci może żyłka pęknie .
paslawku, Jak to pierwszej lepszej? Jak to na zawołanie? Przecież było zaprezentowane dla wszystkich, tu, oficjalnie na forum, nie zdążyłam się wtedy przyjrzeć - nie sądziłam, że będziemy prowadzić kiedyś pogawędkę i będę zaciekawiona czy faktycznie 'tatko' czy nie 'tatko'
To też żyjątka
![]()
Mnie jeśli chcesz możesz zobaczyć na żywo, ale Ty chyba żonaty jesteś, prawda? To raczej odpada
na żywo - a to coś ładnego jest czy coś jak baba z brodą nie jaram się czymś takim .
pomęcz się, nie ma mowy, nie dla "psa kiełbasa" .twoja strata i to nie było dla wszystkich moja fizjonomia a że na forum ....też coś
to była taka zabawa głuptasku wyjaśniam znowu .
Widzisz, paslawku, zbytnia pewność siebie do tego z kim piszesz w internecie może okazać się samobójcza
strasznie się nakręciłaś/eś jak na kogoś z takim dystansem ,jak zbytnia pewność siebie chyba żartujesz o coś sobie wkręcasz
pa zagubiona duszo
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:to jesteś jakimś wróżem, wróżką ,wyrocznią ? to podchwytliwe
chcieć to se możesz
paslawku, Jak to pierwszej lepszej? Jak to na zawołanie? Przecież było zaprezentowane dla wszystkich, tu, oficjalnie na forum, nie zdążyłam się wtedy przyjrzeć - nie sądziłam, że będziemy prowadzić kiedyś pogawędkę i będę zaciekawiona czy faktycznie 'tatko' czy nie 'tatko'
To też żyjątka
![]()
Mnie jeśli chcesz możesz zobaczyć na żywo, ale Ty chyba żonaty jesteś, prawda? To raczej odpada
na żywo - a to coś ładnego jest czy coś jak baba z brodą nie jaram się czymś takim .
pomęcz się, nie ma mowy, nie dla "psa kiełbasa" .twoja strata i to nie było dla wszystkich moja fizjonomia a że na forum ....też coś
to była taka zabawa głuptasku wyjaśniam znowu .
To nawet urocze jak starasz się być arogancki, w stylu takiego nieopierzonego smarkacza, że "nie dla psa kiełbasa", "twoja strata" i ten głuptasek, i że mi znowu coś wyjaśniasz
Gdybym nie wiedziała że piszę z dojrzałym mężczyzną to serio mógłbyś z powodzeniem uchodzić teraz za takiego z pierzastym wąsem
paslawku, ja ogarniam to co się do mnie pisze
Dobra zabawa polega na tym, że tutaj - jak to w internecie - można udawać kogo chcesz
Tak wiem, trolle ![]()
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:to jesteś jakimś wróżem, wróżką ,wyrocznią ? to podchwytliwe
chcieć to se możesz
To też żyjątka
![]()
to była taka zabawa głuptasku wyjaśniam znowu .GangOlsena napisał/a:Widzisz, paslawku, zbytnia pewność siebie do tego z kim piszesz w internecie może okazać się samobójcza
strasznie się nakręciłaś/eś jak na kogoś z takim dystansem ,jak zbytnia pewność siebie chyba żartujesz o coś sobie wkręcasz
pa zagubiona duszo
Ciebie wkręcam, bo się - jak koleżanki - strasznie na serio jarasz tym co tutaj i kto wypisuje
Luz, paslawek, luz ![]()
paslawek napisał/a:GangOlsena napisał/a:paslawku, Jak to pierwszej lepszej? Jak to na zawołanie? Przecież było zaprezentowane dla wszystkich, tu, oficjalnie na forum, nie zdążyłam się wtedy przyjrzeć - nie sądziłam, że będziemy prowadzić kiedyś pogawędkę i będę zaciekawiona czy faktycznie 'tatko' czy nie 'tatko'
To też żyjątka
![]()
to była taka zabawa głuptasku wyjaśniam znowu .GangOlsena napisał/a:Widzisz, paslawku, zbytnia pewność siebie do tego z kim piszesz w internecie może okazać się samobójcza
pa zagubiona duszo
Ciebie wkręcam, bo się - jak koleżanki - strasznie na serio jarasz tym co tutaj i kto wypisuje
Luz, paslawek, luz
masz chęć to se wkręć o mnie się nie bój
śpij spokojnie
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:na żywo - a to coś ładnego jest czy coś jak baba z brodą nie jaram się czymś takim .
to była taka zabawa głuptasku wyjaśniam znowu .strasznie się nakręciłaś/eś jak na kogoś z takim dystansem ,jak zbytnia pewność siebie chyba żartujesz o coś sobie wkręcasz
pa zagubiona duszo
Luz, paslawek, luz
masz chęć to se wkręć o mnie się nie bój
![]()
śpij spokojnie
Mam chęć. Zawsze robiłam tu co chciałam. Nawet jak Ciebie tu jeszcze nie było z misją tropienia trolli ;P Ba! Nawet wtedy jak była tu jeszcze moderacja ![]()
Poza tym wiesz jak jest. Człowiek miewa sentyment do różnych ludzi, miejsc i rzeczy ...
paslawku, ja ogarniam to co się do mnie pisze
![]()
Dobra zabawa polega na tym, że tutaj - jak to w internecie - można udawać kogo chcesz
Tak wiem, trolle
Baw się kto komu zabroni ja też lubię magiel i cyrk w budowie
hobby jak hobby ![]()
No chyba jednak prawdopodobnie nie do końca ogarniasz
po za tym wychwycić pewne akcenty niuanse komunikując się przez forum jest niemożliwe po prostu moim zdaniem.
musisz sobie coś dopowiedzieć - co jest oczywiste .
A ty jaka cyniczna ,musiałem kucnąć
Co ty natomiast zrobisz jak zamkną to forum cyt "Jak tu żyć ?",chyba że to nie jedyne na którym bronisz uciśnionych .
Jeżeli jesteś kimś z kim piszę z forum to wygrałaś na całej linii ze mną tyle że co to za zwycięstwo
W takim układzie "sił" ![]()
Co 4 czy co 5 wątek jest twój i nawiązujesz jeszcze kontakt poza forum - nieźle dziś
Polska jutro cały świat przed tobą ,
może tym jest jakaś metoda ?
czy ja ja wiem ?
już nawet nie pytam ile masz tych wcieleń i kont teraz nie wypada zapytać
dobrze że masz kogo wachlować gazetą poza forum ,tylko kasy nie dawaj za dużo ,chyba że ci zbywa.
może to jednak u ciebie jakieś zaburzenie i tracisz kontrolę czasem ?,ja nie stygmatyzuje ludzi, to nie jest atak
i jestem bezsilny tak naprawdę wobec wielu zjawisk .
tego o mnie nie wiesz jeszcze widocznie .
Pośmialiśmy się i dobrze śmiech to zdrowie co nie ?
GangOlsena napisał/a:paslawku, ja ogarniam to co się do mnie pisze
![]()
Tak wiem, trolle
Baw się kto komu zabroni ja też lubię magiel i cyrk w budowie
hobby jak hobby
No chyba jednak prawdopodobnie nie do końca ogarniasz
A czegóż to tak Twoim zdaniem nie ogarniam, co? Wyłapywania internetowych trolli?
Nie bój się paslawku, wróci moderacja, to będziecie w przedbiegach raportować ![]()
A czegóż to tak Twoim zdaniem nie ogarniam, co? Wyłapywania internetowych trolli?
Nie bój się paslawku, wróci moderacja, to będziecie w przedbiegach raportować
To wiesz gdzie się udać ? możesz teraz pohasać ile wlezie
masz inne poczucie humoru albo go nie masz wcale a inna percepcja - normalka
zagadki są fajne tak pobocznie dla rozrywki płochej, między innymi ,jedni wolą krzyżówki inni kryminały,horrory lub romanse ,seriale co kto lubi ja tam nie oceniam co lepsze co gorsze
mamy swoje słabostki to ludzkie przecież
też cie to kręci podobnie w sumie nic dziwnego dla mnie ![]()
rozwalasz system -normalnie trzęsiesz betonem
takich reprymend to dawno tu nie było
a jaka cisza dziś
"mysz która ryknęła"
straciłaś multi konto ? jakiś odwet ![]()
chyba już ci nie zależy na najstarszym głównym koncie masz już ze dwa inne?
tylko poco ?
też krucjata ![]()
znudziło się zdarza się ,albo masz podopieczną absorbującą do wachlowania
jak kurator powodzenia
ja poległem przyznaje
pozdrów pepe
i nie zawracaj głowy
masz inne poczucie humoru albo go nie masz wcale
zagadki są fajne tak pobocznie ,jedni wolą krzyżówki inni kryminały
mamy swoje słabostki to ludzkie przecież
też cie to kręcirozwalasz system -normalnie trzęsiesz betonem
takich reprymend to dawno tu nie było
a jaka cisza dziśmysz która ryknęła
![]()
straciłaś multi konto ? jakiś odwetchyba już ci nie zależy na najstarszym głównym koncie masz już ze dwa inne?
tylko poco ?też krucjata
znudziło się zdarza się ,albo masz podopieczną absorbującą do wachlowaniajak kurator powodzenia
ja poległem przyznaje
pozdrów pepe
Nie było takich reprymend dawno, bo mnie tu dawno nie było
Nie, nie straciłam multi konta. Nie można stracić czegoś czego się nigdy nie miało. Ale można je było mieć całkowicie bezkarnie, pod jednym wszakże warunkiem. Mianowicie, że nie podpadało się moderacji
I jak się z czasem okazywało wielu użytkowników je miało.
Można tu było spotkać wiele ciekawych, wartościowych osób (oczywiście w swoim typie, nie każdy jest jak zupa pomidorowa
)
Co ja tu robię? Zaglądnęłam przypadkiem, zobaczyłam nowy ład i porządek
i tak się składa że mam chwilę czasu aby zostać. Mówi się że myszy harcują jak kota nie ma, ale powiem Ci że zamordyzm też temu forum nie służył
Ale za to jak się niektórzy użytkownicy ekscytowali raportowaniem ![]()
i nie zawracaj głowy
Innych pouczaj, kaznodzieju ![]()
paslawek napisał/a:i nie zawracaj głowy
Innych pouczaj, kaznodzieju
a co ty jesteś z innej gliny ojejku jejku
dlaczego innym życzysz źle ?
niekonsekwencja moim zdaniem
o ile życzysz .
i kto to mówi z tym pouczaniem
żeby być kaznodzieją za dużo wkuwania ,a ja mam "zespół matołka"
i jeszcze te dragi kiedyś tam po drodze masakra mówię ci - takie konsekwencje ![]()
a poważnie jak bierzesz leki nie pij proszę to naprawdę szkodzi, jak się to miesza, nie tylko na nerki i na wątrobę
i żeby nie było nie jestem wojującym abstynentem choć nie pije - to tak z dawnych lat takie doświadczenie nie rada broń boże .
bo przecież nie prosiłaś o nic .
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:i nie zawracaj głowy
Innych pouczaj, kaznodzieju
a co ty jesteś z innej gliny ojejku jejku
i kto to mówiżeby być kaznodzieją za dużo wkuwania ,a ja mam "zespół matołka"
i jeszcze te dragi kiedyś tam po drodze masakra mówię ci - takie konsekwencje
a poważnie jak bierzesz leki nie pij proszę to naprawdę szkodzi jak się miesza nie tylko na nerki i na wątrobę
i żeby nie było nie jestem wojującym abstynentem choć nie pje to tak z dawnych lat takie doświadczenie
To ciekawe, bo nie pisałam że jestem chora. Skąd taki wniosek? Tematy chyba pomyliłeś, ktoś inny musiał Ci pisać o swoich problemach zdrowotnych ![]()
Widzę że paslawek broni terytorium w necie
Będzie z niego niezły fun ![]()
A trolluje że aż miło ![]()
A trolluje że aż miło
niczego nie da się udowodnić co zrobić możemy sobie pospekulować tylko co nie ?
no fakt trochę mnie poniosło
też przyznaje
ale cię rozczaruje ,
tylko na koniec
dodam że podszywanie się pod Burzowego i jego klony przez ciebie było słabe ![]()
GangOlsena napisał/a:A trolluje że aż miło
niczego nie da się udowodnić takie życie co zrobić
no fakt trochę mnie poniosłoteż przyznaje
ale cię rozczaruje ,
tylko na koniec
dodam że podszywanie się pod Burzowego i jego klony przez ciebie było słabe
Widzę że schiza urojeń kto jest kto z powodu braku moderacji zaraz osiągnie rozmiary pandemii
Genialne
Tego się nie spodziewałam tu zobaczyć. Ale Ty mnie nie rozpoznasz . Nie masz szans ![]()
Nie masz szans
O to na pewno
jak uraziłem przepraszam
trochę to bez sensu co za dużo to nie zdrowo
ja odpadam
możesz sobie odnotować wygraną
czapki z głów - królowa może być tylko jedna
"z tobą przegrać to jak z innym wygrać"
Jezu, że tez sie chce tak komuś mdleć na kanapie i perły szarpać ![]()
Może Autorka to troll, a może realna pani Dulska hipokrytka. Wypowiedziec sie kazdy może w temacie. A jakies takie kazania od razu robić? Wyluzuj gumę w majtasach.
Śpiewać każdy może, jeden lepiej, drugi gorzej ![]()
Podobno najlepszą metodą na trolla jest przestać go karmić i poczekać aż sam zdechnie ![]()
Podobno najlepszą metodą na trolla jest przestać go karmić i poczekać aż sam zdechnie
figle figle ![]()
ale co szkodzi się raz na tyle lat po chandryczyć
gorzej jak to Hydra ,niezła jest fakt
Nie warto też dyskutować z głupcem, bo ten najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Po tej historii z Rita dostałam bana i chyba ponad rok nawet tu nie zaglądałam. Nie miałam zamiaru znowu tu się udzielać. Kilka tygodni temu skusiło mnie jednak i coś tam napisałam w paru wątkach.
Forum bardzo się zmieniło przez rok mojej nieobecności, dopiero dzisiaj dowiedziałam się o burzowym- szok.
Po wczorajszej awanturze wywołanej przez tego Olsena doszłam do wniosku, że jest tu jeszcze bardziej beznadziejnie niż myślałam.
Tak więc z mojej strony to koniec.
Przyszła nowa zmiana, niech działa.
Miłej pracy i zabawy życzę towarzystwu, które tu zostało. Przestało mi się tu podobać, więc odchodzę.
Powodzenia.
Tylko efekty są takie, że autorka się ewakuowała, a mamy w jej wątku dwie strony nic nie wnoszących do tematu przepychanek w rodzaju; Sąd sądem, ale racja musi być po naszej stronie. Może to i czsami jest zabawne, ale na pewno nie dla autorki.
Gang, czy tam Gangsterka mnie też probowała skubnąć... Taka metoda trolla, a nuż się uda i trochę pożeruje na kimś, zaśmieci wątek. ![]()
Nie warto też dyskutować z głupcem, bo ten najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Po tej historii z Rita dostałam bana i chyba ponad rok nawet tu nie zaglądałam. Nie miałam zamiaru znowu tu się udzielać. Kilka tygodni temu skusiło mnie jednak i coś tam napisałam w paru wątkach.
Forum bardzo się zmieniło przez rok mojej nieobecności, dopiero dzisiaj dowiedziałam się o burzowym- szok.
Po wczorajszej awanturze wywołanej przez tego Olsena doszłam do wniosku, że jest tu jeszcze bardziej beznadziejnie niż myślałam.
Miłej pracy i zabawy życzę towarzystwu, które tu zostało. Przestało mi się tu podobać, więc odchodzę.
Powodzenia.
Ulle, trzeba przeczekać.. Może w końcu ktoś się zainteresuje tym, co tu się wyprawia. Troll, trolla, trollem pogania niestety.
Powodzenia.
To szkoda jeden punkt widzenia mniej
dostałaś priv ?
Sprawdzę i zaraz Ci napisze.
Podobno najlepszą metodą na trolla jest przestać go karmić i poczekać aż sam zdechnie
Zgadza się. Dlatego nigdy z Tobą nie rozmawiałam a Twoje posty do mnie zdychały śmiercią naturalną ![]()
Powodzenia.
Masz rację. Tu tak kilka lat temu było bardzo fajnie. Żałuj.
Teraz nie ma już tutaj żadnego towarzystwa.
Sprawdzę i zaraz Ci napisze.
Nie otrzymałam niczego na priv, ale właśnie zmieniłam adres mailowy, gdyż tamten jest nieaktualny od lat.
Spróbuj napisać na ten nowy.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Po tej historii z Rita dostałam bana .
Tutaj bany dostawały wyłącznie trolle ![]()
To stąd te nerwy
I zjadliwy atak
Korzysta z okazji bardziej niż nikt inny ![]()
ulle napisał/a:Nie warto też dyskutować z głupcem, bo ten najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Powodzenia.Masz rację. Tu tak kilka lat temu było bardzo fajnie. Żałuj.
Teraz nie ma już tutaj żadnego towarzystwa.
Ja siedziałam na tym forum chyba dekadę, pomogłam wielu osobom, byłam tu szanowana, a ludzie piszący w tamtych czasach byli fantastyczni, było ich mnóstwo. Panowała świetna atmosfera. Wiele nicków pamiętam do dziś.
Od jakiegoś czasu forum znacznie obniżyło poziom, a teraz umiera śmiercią naturalną.
Dobrze, że pojawił się Olsen, który postawił kropkę nad i moim wahaniom odnośnie sensu pozostawania tu tutaj.
Tamto się niestety nie wróci, a to dzisiajsze jest marnej jakości.
Żegnam.
Dobrze, że pojawił się Olsen, który postawił kropkę nad i moim wahaniom odnośnie sensu pozostawania tu tutaj.
Tamto się niestety nie wróci, a to dzisiajsze jest marnej jakości.
Żegnam.
Co za drama
Był dawniej przeznaczony do tego specjalny wątek, gdzie bardziej egzaltowane gwiazdy tego forum ogłaszały że nikt więcej ich tutaj już nie zobaczy.
I pożegnał się zbanowany kiedyś troll ![]()
czekasz na coś Olsen
?
Na oklaski ![]()
echo echo echo zostajesz tu sama
za tydzień będziesz facetem ? ![]()
ulle napisał/a:Sprawdzę i zaraz Ci napisze.
Nie otrzymałam niczego na priv, ale właśnie zmieniłam adres mailowy, gdyż tamten jest nieaktualny od lat.
Spróbuj napisać na ten nowy.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Paslawku wiadomość od Ciebie otrzymałam, dziękuję i też Ci oczywiście odpisałam.
Pa
jest dzięki
echo echo echo zostajesz tu sama
![]()
za tydzień będziesz facetem ?
Ależ Ci wlazłam na odcisk ![]()
paslawek napisał/a:echo echo echo zostajesz tu sama
![]()
Ależ Ci wlazłam na odcisk
mnie ależ skąd
droczę się tylko ![]()
kto ci teraz uwierzy
ach ta wiarygodność ![]()
moderacja nie sprząta ![]()
Snake jeszcze nie wie ? z kim z czym ma do czynienia
zdecyduj się może
ja nie mam odcisków ![]()
dobranoc śliczna cmoki
złość piękności szkodzi
powiedz co czujesz jak wydaje ci się żeś panią ludzkich emocji
a na końcu pokazujesz im jak życzliwie coś napisali fucka powiedz bo ja naprawdę nie wiem ale ciekawski jestem.Helen to Ty ?
GangOlsena
Dobry Duszek Forum
"źle się dzieje w państwie duńskim"
![]()
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:echo echo echo zostajesz tu sama
![]()
Ależ Ci wlazłam na odcisk
mnie ależ skąd
droczę się tylko
kto ci teraz uwierzy![]()
![]()
ach ta wiarygodność
moderacja nie sprząta
Snake jeszcze nie wie ? z kim z czym ma do czynienia![]()
No, no, no jakie poczucie własnej wartości i wyższości
Z kim ma do czynienia
A kimże tutaj jest ten Snake? Jego Wysokość netkobiet czy jak? ![]()
paslawek napisał/a:GangOlsena napisał/a:Ależ Ci wlazłam na odcisk
mnie ależ skąd
droczę się tylko
![]()
ach ta wiarygodność
moderacja nie sprząta
Z kim ma do czynienia
A kimże tutaj jest ten Snake? Jego Wysokość netkobiet czy jak?
a jak myślisz ?
Pasławek bo za chwilę stanie się cud jakiego nawet najstarsza modracja na tym forum nie widziała. Zejdę z ekranu monitora i tak ci dam z bambosza, że na Alasce wylądujesz.
Na własne życzenie karmisz trolla i jeszcze chcesz o d niego szczerych zwierzeń? OD TROLLA?
Idż już chyba lepiej spać. ![]()
Dobranoc.
GangOlsena napisał/a:paslawek napisał/a:mnie ależ skąd
droczę się tylko
![]()
ach ta wiarygodność
moderacja nie sprząta
Z kim ma do czynienia
A kimże tutaj jest ten Snake? Jego Wysokość netkobiet czy jak?
a jak myślisz ?
Ja o nim w ogóle nie myślę ![]()
Jest mi klasycznie obojętny jak zeszłoroczny śnieg
Śmiecham jedynie że ma wiedzieć z kim ma do czynienia ![]()
Snake to zadymiacz na tym forum od lat, który nawet pod rządami jaśnie nam panującej moderacji pisał w stosunku do kobiet na kobiecym forum w sposób pogardliwy, arogancki i opryskliwy w tonie protekcjonalnej wyższości.
Wielu męskich użytkowników na tym forum zostało za to zbanowanych, dziwnym trafem nigdy nie był to Snake.
Pasławek bo za chwilę stanie się cud jakiego nawet najstarsza modracja na tym forum nie widziała. Zejdę z ekranu minitora i tak ci dam z bambosza, że na Alasce wylądujesz.
Na własne życzenie karmisz trolla i jeszcze chcesz o d niego szczerych zwierzeń? OD TROLLA?
Idż już chyba lepiej spać.Dobranoc.
Głodna jesteś? Podzielę się z Tobą. ![]()
Dwa pytania: gdzie jest Autor? Gdzie jest Moderacja? ![]()
Oho! Bolszewiczka. Sierpem i młotem (na na na).
Co do tematu, to zainteresował mnie, gdyż byłabym w stanie coś opowiedzieć o tym co autorka odrzuciła (macierzyństwo ciężko chorego dziecka). Ale… tylko niedoświadczona gvwniara (co nigdy nie pracowała) mogłaby się zastanawiać nad tym czy romanse w pracy mogą w ogóle istnieć. A tak poza tym to możliwe jest być głupim lekarzem, człowiekiem zimnym jak psychopata ale psychopata umiałby wyczytać cudze emocje, więc mamy kolejny zgrzyt w opowieści.
Czuję niesmak ale ta cytryna została przerobiona na lemoniadę dzięki niezawodnym starym wyjadaczom tego forum. Alleluja, jak mi się to dobrze czytało ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przemilczane nieszczęście w małżeństwie. Jak obłaskawić los, żyć lżej
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024