Zakochałem się w mężatce, lecz odrzuciłem ją.To źle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zakochałem się w mężatce, lecz odrzuciłem ją.To źle?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 141 z 141 ]

131

Odp: Zakochałem się w mężatce, lecz odrzuciłem ją.To źle?
Star_dust napisał/a:

Kobieta zachowuje się naprawdę cudacznie, dorwała gościa, kombinuje za plecami męża, obrabia mu tyłek do kogoś kogo ledwie zna...no tak, zapomniałam, że  to anioł wcielony, dobroduszny i troskliwy...taaa jasne smile

Oj tam, ważne, że młoda, fajne cycki, nogi i jeszcze sama "chce".
A Autor wyposzczony, pewnie nie ma czasu na "normalne" podrywanie kobiety, trzeba postarać, znaleźć czas, pieniądze... a i tak nie wiadomo czy coś z tego będzie (nawet seks).
Ja jestem ciekawa czy Autor w tej opowieści przedstawionej siostrze wspomniał, że na nią leci (i najpewniej ona na niego), tj. chciałby współtowarzyszyć w zdradzie, czy tylko przedstawił obraz biednej umęczonej przez męża kobiety, która szukała z nim kontaktu by się wygadać a on bezdusznie ją olał. wink

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Gary (2021-09-24 17:06:23)

Tomasz55 napisał/a:

Wczoraj rozmawiałem z siostrą o całej sprawie. Stwierdziła że potraktowałem tę kobietę okropnie

Hmm... no tak, tak... okropnie. Zgadzam się z tą diagnozą.

Ale chciałem ją wychłodzić,

Cel był dobry.
Realizacja celu niezbyt... czyli brakło "miękkiego lądowania".

Teraz nawet nie ma jak z nią pogadać. Smsy nie są bezpieczne, telefony podobnie. Pozostaje czekać aż się kiedyś zobaczymy dzięki dzieciom, a to może być równie dobrze parę miesięcy.

Ufff... parę miesięcy (?).
O kurczę... to dłuuuugi czas.
Po takim czasie, to ona już dawno zapomni o problemie, przetrawi go emocjonalnie.
Do Ciebie się zdystansuje.

Skoro Ty nie jesteś w związku to ona do Ciebie może dzwonić.
To ryzykowne, ale możesz wysłać jej sms-a o treści   "Proszę o tel".
Może oddzwoni... Tylko takim SMS-em możesz jej narobić przykrości jak mąż będzie obok niej.
Można wysłać jak mąż nie będize obok niej...
Duże kombinatorstwo. 

Na facebooku jej nie znalazłeś? Pewnie dziecko ma mamę w znajomych?

133 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-09-24 18:02:25)

przecież to dzieci z tej samej szkoły- wiec okazji do spotkań jest mnóstwo.
jak w klasie córki mojej był jeden samotny Pan to wszystkie mamy go znały bardzo dobrze a on organizował często u siebie imprezy dla córki gdzie zapraszał wszystkich. Zreszta moze to też niezły sposób dla wdowca na nawiązanie znajomosci.
Statystycznie to w klasie Twojego dzuecka są pewnie ze 3 wolne kobiety  nie mówiąć ilke w całej szkole.
I to będą młodsze od Ciebie . smile
Albo jakaś babcia lat 55 wink)  wrzesień- zgłoś się do komitetu rodzicielskiego smile)

134

Za babcię dziękuję...

135 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-09-24 18:58:11)

Tomasz55 napisał/a:

Za babcię dziękuję...

powiedział 55 latek smile
Wybierzesz sobie jaką tam chcesz. ale lepiej wolną smile

136

Ela210 napisał/a:
Tomasz55 napisał/a:

Za babcię dziękuję...

powiedział 55 latek smile
Wybierzesz sobie jaką tam chcesz. ale lepiej wolną smile

I tu jest pies pogrzebany, bo Tomasz z chęcią zaopiekowałby się młodą sierotką, a nie babcią. Jest wolny i ma prawo wyboru, ale zwyczajnie boi się, że mąż takiej sierotki obije mu twarz. Jak ktoś wcześniej zauważył, Tomasz nie widzi nic zdrożnego w tym, że taki aniołek po lekkim poznaniu opowiada mu swoje życie, oczywiście w tajemnicy przed złym mężem. On ją z chęcią uratuje i będą żyć długo i szczęśliwie.
Jako babcia powiem Ci Tomaszu, że jeśli lubisz dramy, to wchodzić w to jak w dym.

137

Te, dziadek  - daj młodej spokój, zażyj diazepam i nie truj na forum.
Tudziez - drogi trollu - myć się i nyny, bo jutro musisz lekcje na poniedziałek odrobić tongue

138 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-09-24 20:48:58)

smile "Jedenaste"'
"siostro tlen"

139

Jestem ciekawa zakończenia tej historii. Spotkaliście się jeszcze?

140

Rzadko zaglądam na ten portal ale jak już zajrzę to czytam problemy ludzi z coraz to większym przerażeniem. Ta Pana zamężna przyjaciółka doskonale wie co robi, szuka zaplecza... myślę, że jest wyrafinowaną, to jest straszne co Pan pisze, radzę trzymać się od niej z dala jeśli chce mieć Pan spokojne życie.

141

W jakim celu jest ten wątek i jakie jest Twoje pytanie ?
Wygląda jakbyś się chwalił - wypisywała do mnie mężatka ale ją odrzuciłem, no i co w z związku z tym ? Połechtała Twoje ego, teraz się nie odzywa - przyznaj się, że czekasz na kolejnego SMS'a smile
Kobieta ewidentnie ma jakieś zaburzenia - nie widzisz tego ? 'Depresja' - a zdiagnozowana ? smile Kto dziś nie ma depresji, bądź jakiś problemów ze sobą ?
Już jakieś scenariusze w głowie wijesz, już sobie coś wyobrażasz, żeby za chwilę to uciąć i napisać 'nie doczytaliście przecież jej napisałem że nic z tego!' ... ale wacek drgnął w międzyczasie, ale w międzyczasie wyobraźnia zaczęła podsuwać różne myśli. Kobieta zdecydowania zasiała ziarno niepokoju.
Oszukuj siebie dalej pisząc jakieś brednie czy 'jest możliwość aby nasze rodziny wspólnie spędzały czas w parku' bla bla bla
Facet masz 54 lata, bądź ze sobą szczery, bo piszesz jakbyś miał 15.

Posty [ 131 do 141 z 141 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zakochałem się w mężatce, lecz odrzuciłem ją.To źle?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024