30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 93 94 95 96 97 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,111 do 6,175 z 31,047 ]

6,111 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-02 01:00:17)

Odp: 30lat i cały czas sam
DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

O tak! Wstrząsające argumenty smile

Mechełem zatrzęsło ( Mecheł to mój  kot  )

Hej kocie! smile Zimno trochę, nie?

A czy Mecheł ma jedwabiste futerko, a łepek  już wygłaszczony i uliżony? smile

Tak to taki szaro bury tygrys - dachowiec jest
trudno mi pisać bo leży na kolanach i mruczy - przestał usnął właśnie smile

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131918049_1372406219766824_8542227654156590083_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zH7fAzRgYEkAX_lDaxK&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT-CXNuB9YeaCS6_XPBw0T_xHr2SVeUVBTNo0_UI_BlNsw&oe=626CD480

Zobacz podobne tematy :

6,112

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Dlaczego sugerujesz, że coś mnie ugryzło?

Bo spojrzałam na Twój temat autorski i byłeś normalny… do czasu. Zmiana dramatyczna. Ale może musisz ten etap przejść hmm Późno bo późno ale zawsze.

6,113

Czym jest 6 lat wobec marszu życia?

6,114

DeepAndBlue napisał/a:

Bo spojrzałam na Twój temat autorski i byłeś normalny… do czasu. Zmiana dramatyczna. Ale może musisz ten etap przejść hmm Późno bo późno ale zawsze.

Zobacz ile w moim temacie autorskim jest stron a ile tutaj? Kilka vs 100 big_smile

Lucyfer666 napisał/a:

Czym jest 6 lat wobec marszu życia?

Całe życie przede mną, może jeszcze klepki w głowie mi się jakoś inaczej ułożą, zobaczymy big_smile

Psycholog Na Niby, napisałeś, że spotka mnie kara i również, że nie mogę czuć się bezpieczny (czyli sugerujesz, że z Twojej strony grozi mi niebezpieczeństwo jak i kara).

Gdy napisałem, że krzywdy fizycznej mi nie zrobisz, to odpisałeś, że zapraszasz mnie ,,na kawę"

Jak jesteś chociaż trochę inteligentny to chyba już wiesz do czego zmierzam? wink

Kurcze, gdyby jutro stała mi się jakaś krzywda przez nieznanego oprawcę tak, że miałbym uszczerbek na zdrowiu fizycznym to musiałbym się trochę nad tym zastanowić, czy brać Ciebie jako potencjalnego winowajcę smile W końcu pisałeś, że spotka mnie kara wink

wink

6,115 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-02 01:26:06)

paslawek napisał/a:

Też chcę taką bruczącą motorynkę smile Najlepszy okład na obolałe mięśnie.

Oduczyłam się już męczenia ale Uh… aż zęby mi zadzwoniły big_smile Tak by mu delikatnie w czubek ucha dmuchnąć… albo dotknąć wąsika… albo położyć palec na grzbiecie… albo tak delikatnie za parę włosków złapać…
albo zmierzwić ogon… Uh! Brakuje mi tego tongue

Edit: jaki rozkoszniak ^.^ i zamroczony już, omdlewa smile Odpływa. Oczy zachodzą błonką…

6,116

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

W takim razie nie spotykaj się ze mną. Mężczyzna jeśli nie jest zainteresowany kobietą, po prostu ją ignoruje.

Zarzekam się:

Gdybym szedł ulicą i spotkał Ciebie na chodniku i wiedziałbym, że Ty to Ty.

Zarzekam się, że nawet bym się słowem do Ciebie nie odezwał.
Zarzekam się, że nie patrzyłbym się na Ciebie
Zarzekam się, że byłabyś dla mnie niewidzialna.
Zarzekam się, że jakbyś coś do mnie mówiła to bym zignorował
Zarzekam się, że jakbyś mnie zaczepiała to odebrałbym to jako atak w moim kierunku.

6,117

Karą może być również to ze staniesz oko w oko z prawdziwym mężczyzna i ulegniesz wtedy totalnej Kremikonozie. W świetle prawa strzał w twarz (ciężko zrobić tym krzywdę) z otwartej ręki może być ścigany z postępowania cywilnego ale ja wiem czy będzie Ci się chciało bawić? Mi wystarczy prawnik z pełnomocnictwem. Do Torunia mam 1h30min drogi i bywam tam często prywatnie. Jeżeli obiecasz mi ze nazwiesz mnie frajerem w 4 oczy, pójdziemy na kawę smile.

6,118

Psycholog Na Niby napisał/a:

Karą może być również to ze staniesz oko w oko z prawdziwym mężczyzna i ulegniesz wtedy totalnej Kremikonozie. W świetle prawa strzał w twarz (ciężko zrobić tym krzywdę) z otwartej ręki może być ścigany z postępowania cywilnego ale ja wiem czy będzie Ci się chciało bawić? Mi wystarczy prawnik z pełnomocnictwem. Do Torunia mam 1h30min drogi i bywam tam często prywatnie. Jeżeli obiecasz mi ze nazwiesz mnie frajerem w 4 oczy, pójdziemy na kawę smile.

Poczekaj poczekaj, chwila moment.

Napisałeś wyraźnie, że spotka mnie kara oraz, że nie mogę czuć się bezpieczny.

Po czym napisałem, że fizycznie krzywdy mi nie zrobisz, Twoja odpowiedź - ,,zapraszam na kawę"

To chyba jest sugerujące, prawda?

Jeżeli w niedalekiej przyszłości stałaby mi się krzywda przez niezidentyfikowanego człowieka to istnieje możliwość, że brałbym Ciebie jako potencjalnego napastnika i miałbym w tym pewną rację (z prawnego punktu widzenia)

Ja nie piszę tutaj o pyskówkach słownych, czy wypłacanych liściach na twarz.

Jeżeli doznałbym uszczerbku na zdrowiu, np jutro o godzinie 12:00 miałbym zmasakrowaną twarz i sprawca byłby nie znany to mogę Ciebie podać jako pierwszego podejrzanego o ten czyn.

Pisałeś przecież, że spotka mnie kara i moje bezpieczeństwo nie jest takie pewne, prawda?

P.S. Napisałeś, że ,,brakuje mi gdzieś kilku cm" i to już było wg. Ciebie ok?
Ale jak ja napisałem, żeś frajer (tł. z chorwackiego - ,,koleś") to już jest obraza, tak?

6,119

Siostro! Mamy coś na bredzenie?!?

6,120 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-04-02 01:34:35)

Jeżeli doznałbym uszczerbku na zdrowiu, np jutro o godzinie 12:00 miałbym zmasakrowaną twarz i sprawca byłby nie znany to mogę Ciebie podać jako pierwszego podejrzanego o ten czyn.

Możesz. Powiedz ze to Psycholog Na Niby z kobiecego forum, masz gwarantowany psychiatryk.

6,121

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:

Mechełem zatrzęsło ( Mecheł to mój  kot  )

Hej kocie! smile Zimno trochę, nie?

A czy Mecheł ma jedwabiste futerko, a łepek  już wygłaszczony i uliżony? smile

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/131918049_1372406219766824_8542227654156590083_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zH7fAzRgYEkAX_lDaxK&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AT-CXNuB9YeaCS6_XPBw0T_xHr2SVeUVBTNo0_UI_BlNsw&oe=626CD480

Pierwszy post naprawdę warty uwagi od wielu wielu stron <3

6,122

Lucyfer666 napisał/a:

Na podstawie danych z? wink

Bo aktualnie wręcz jest więcej kobiet niż mężczyzn.

Odliczając uchodźczynie i kobiety w wieku poprodukcyjnym, to jednak wojak ma rację.

6,123

assassin napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Odliczając uchodźczynie i kobiety w wieku poprodukcyjnym, to jednak wojak ma rację.

Ma, sprawdzałem GUS.
Dlatego nie zaprzeczyłem smile

6,124

DeepAndBlue napisał/a:

Obawiam się, że dla niektórych to nawet cudowny lek by nie pomógł...

Mecheł pasławka jest tu chyba najprzyjemniejszym akcentem smile

6,125

assassin napisał/a:

I jeszcze trzeba dołożyć ulubiony temat Rumuńskiego wink czyli związki z obcokrajowcami. Tak mi się wydaje, że jednak kobiet wychodzących za obcokrajowca jest dużo więcej. Nawet guglnąłem big_smile według portalu forsal: Polki biorą śluby z obcokrajowcami 3x częściej niż Polacy.

6,126 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-02 09:52:12)

Lucyfer666 napisał/a:
assassin napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ma, sprawdzałem GUS.
Dlatego nie zaprzeczyłem smile

Taaaaak wojak ma rację big_smile  Przepraszam, że niby w czym? big_smile

A wiek produkcyjny, to nie jest przypadkiem zdolność do pracy i czy przypadkiem nie jest pojęciem z zakresu ekonomii, zarządzania i nie dotyczy ekonomiki zatrudniania? big_smile

I jak to ma się do poziomu wypowiedzi o ssaniu nigeryjskich kutasów. Poziom wypowiedzi to rynsztok i dno... Boże, że jemu ktoś przyznaje rację... Masakra...

6,127

Wpisz sobie współczynnik feminizacji w Polsce na podstawie danych grup wiekowych smile

6,128 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-02 09:58:39)

Lucyfer666 napisał/a:

Wpisz sobie współczynnik feminizacji w Polsce na podstawie danych grup wiekowych smile

Wpisz sobie wiek przedprodukcyjny i produkcyjny i zobacz co oznacza big_smile I i jakich zjawisk dotyczy big_smile  Przyjdzie jeden, głupotę napisze, drugi za nim powtarza a trzeci przyklaskuje big_smile

Z pewnością nie są to statystyki o ssaniu czarnych kutasów. yikes

6,129 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-02 10:02:29)

Akurat przyznawanie racji któremukolwiek z owych Panów możę być baaaardzo trudne.. smile Jeśli już, to należy zweryfikować dane co najmniej w kilku innych źródłach..

Fakt fakte, żę niektóre rejony czy np. większe miasta mogą mieć różny stosusenk liczbowy płci, gdie nie zawsze przewaga jednych będzie oczywista. Akurat w stolicy Panie zdecydowanie wygrywają smile

6,130

bagienni_k napisał/a:

Akurat przyznawanie racji któremukolwiek z owych Panów możę być trudne..Jeśli już, to należy zweryfikować 6dane co najmniej w kilku innych źródłach..

Fakt fakte, żę niektóre rejony czy np. większe miasta mogą mieć różny stosusenk liczbowy płci, gdie nie zawsze przewaga jednych będzie oczywista. Akurat w stolicy Panie zdecydowanie wygrywają smile

Rządowy GUS Bagienniku. Panna sobie dodała do tego w czym przyznałem rację.

Wiek produkcyjny to kategoria ZATRUDNIENIA big_smile Wiek produkcyjny – ludność wykonująca pracę przynoszącą dochód oraz bezrobotni; przedział wiekowy przyjęty w statystyce dla potrzeb ekonomii. big_smile

Umarł w butach big_smile

6,132

Wiek produkcyjny to kategoria ZATRUDNIENIA big_smile Wiek produkcyjny – ludność wykonująca pracę przynoszącą dochód oraz bezrobotni; przedział wiekowy przyjęty w statystyce dla potrzeb ekonomii. big_smile

Umarł w butach big_smile

Ale nie mówię o wieku produkcyjnym, a współczynniku feminizacji, co podkreśliłem.

Lucyfer666 napisał/a:

Umarł w butach big_smile

Ale nie mówię o wieku produkcyjnym, a współczynniku feminizacji, co podkreśliłem.

A ja o tym pod jakiej TREŚCI wpisem przyznałeś rację big_smile To może doczytaj big_smile

6,134

Niektórym chyba wiek produkcyjny kojarzy się i myli z wiekiem rozrodczym
i (re)produkcją"fabrykowaniem" potomstwa tak mi się zdaje cuś.

6,135

paslawek napisał/a:

Po prostu różnica pokoleniowa w rozpatrywaniu pojęć big_smile

6,136

Afroamerykańskich*

6,137

Treści reprodukcyjnym tongue

6,138

Afroamerykańskich*

Ostatni czarni żołnierze z USA (czy tam biznsmani), o których było głośno, okazali się tak naprawdę Nigeryjczykami. Jak już ich policja złapała, po wyłudzeniu kilkuset tysięcy złotych od spragnionych internetowej miłości kobiet. cool

paslawek napisał/a:

big_smile big_smile big_smile

6,140

Znerx napisał/a:
assassin napisał/a:

I jeszcze trzeba dołożyć ulubiony temat Rumuńskiego wink czyli związki z obcokrajowcami. Tak mi się wydaje, że jednak kobiet wychodzących za obcokrajowca jest dużo więcej. Nawet guglnąłem big_smile według portalu forsal: Polki biorą śluby z obcokrajowcami 3x częściej niż Polacy.

Oj to prawda,
Nie pamiętam o tym dokładnie ile tego było ale Polki kilkukrotnie częściej wchodzą w związki z obcokrajowcami niż Polacy.
Takiego zeszmacenia własnego narodu nie widziałem.

Chłopy giną w okopach, przeżywając męczarnie od obrażeń a nasze kochane witaminki będą się bawiły z Anglikami i innymi takimi Panami.

Ja pisałem o tym, że w Polsce, w wieku prokreacyjnym jest znacznie więcej kobiet od mężczyzn.
Nie pisałem nic o wieku produkcyjnym (i tego typu)

Wiek prokreacyjny to nie jest 50-80 tylko bardziej 20-30 i wtedy właśnie przeważnie zakłada się rodziny.
Chyba kobiet jest więcej o 100 000 niż facetów (w tej drugiej grupie)
Dlatego rynek matrymonialny jest zepsuty do szpiku kości.

W fazie szukania partnera/ki do założenia rodziny to kobiety mają w czym wybierać a faceci muszą w brutalny sposób polować na cokolwiek.

Na dodatek nasze kochane witaminki utrudniają nam sprawę śpiąc z obcokrajowcami.
Nie dość, że my Polacy w wieku rozrodczym mamy bardziej pod górkę z powodów czysto strukturalnych to nasze Polki kilkukrotnie częściej uciekają do obcokrajowców niż my sami.

Dlatego dla takiego femoida jak panna nieszlachetnego (cudzołożnica) rodu nigdy nie będę miał szacunku.

6,141 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-04-02 12:21:40)

Człowiek nie jest na wyłączność.
Nie jest tym bardziej własnością państwa ani narodu.

I tak - Wielu Polaków nie jest atrakcyjnych z powodu roszczeniowej mentalności, gdzie ma pełnić rolę rycerza. Każdy rynek jest płynny i jego zasady są zmienne. Kto się nie potrafi dostosować odpada.

Czytając Twój wpis powiedz mi dlaczego Ty miałbyś mieć od kogoś uznanie szacunku?

W takim razie nie spotykaj się ze mną. Mężczyzna jeśli nie jest zainteresowany kobietą, po prostu ją ignoruje.

Zarzekam się:

Gdybym szedł ulicą i spotkał Ciebie na chodniku i wiedziałbym, że Ty to Ty.

Zarzekam się, że nawet bym się słowem do Ciebie nie odezwał.
Zarzekam się, że nie patrzyłbym się na Ciebie
Zarzekam się, że byłabyś dla mnie niewidzialna.
Zarzekam się, że jakbyś coś do mnie mówiła to bym zignorował

Bóg Ci zapłać big_smile

Zarzekam się, że jakbyś mnie zaczepiała to odebrałbym to jako atak w moim kierunku.

Chyba pasem po gołej dupie big_smile
Ostrzegam lojalnie, bo w pewnych okolicznościach dotyczących krnąbrnych bachorów hołduję staroświeckim, aktualnie mało poprawnym metodom wychowawczym tongue

6,143

bagienni_k napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Obawiam się, że dla niektórych to nawet cudowny lek by nie pomógł...

A maść na ból siedzenia? tongue

Nasz biedny ołowiany żołnierzyk walczy na frontach, wykrwawia się machając szablą i mieczem za te niewdzięczne samice co wyjechały z kraju walczyć o bochenek chleba… zamiast polegać na jego dzielnym ramieniu. Jak mogły tongue Granda!

Lucyfer666 napisał/a:

(...)

I tak - Wielu Polaków nie jest atrakcyjnych z powodu roszczeniowej mentalności, gdzie ma pełnić rolę rycerza.(...)

No, i moje marzenia o rycerskim mężczyźnie padły w gruzach big_smile tongue

6,145

Lucyfer666 napisał/a:

(...)

I tak - Wielu Polaków nie jest atrakcyjnych z powodu roszczeniowej mentalności, gdzie ma pełnić rolę rycerza.(...)

Najlepsza zbroja nie lśni, tylko uwalona jest krwią i błotem tongue

Swoją drogą Legionista tak pisze o Polkach, a sam z urody wolę Włoszki, Hiszpanki oraz rdzenne reprezentantki państw skandynawskich.

6,146

Choćby się pewnych osób nie znało osobiście, to jednak sam styl wypowiedzi, prezentowane chore podejście do pewnych spraw czy zwyczajnie bzdurne i niedorzeczne wnioski sprawią, że auytomatycznie ta osoba przestaje wzbudzać szacunek.

6,147 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-02 13:30:55)

bagienni_k napisał/a:

Choćby się pewnych osób nie znało osobiście, to jednak sam styl wypowiedzi, prezentowane chore podejście do pewnych spraw czy zwyczajnie bzdurne i niedorzeczne wnioski sprawią, że auytomatycznie ta osoba przestaje wzbudzać szacunek.

To już nawet pomijając ten styl wypowiedzi, ale właśnie zwyczajnie bzdurne i niedorzeczne twierdzenia wypowiadane z największą powagą i przekonaniem o ich prawdziwości, sprawiają, że przynajmniej ja nie tyle tracę szacunek do kogoś, co zaczynam mieć wątpliwości czy oby na pewno rozmawiam z dorosłą osobą.

To tak jak z małym dzieckiem, które udaje, że go coś boli i jest w pełni przekonane, że udało mu się nabrać dorosłego big_smile No nic tylko się roześmiać.

Dla mnie Rumunski to takie dziecko tongue Bzdury pisze i wydaje mu się, że nikt nie zauważa jaki jest infantylny i niedorzeczny. big_smile

Moim zdaniem Rumunski nie jest osobą dorosłą, względnie jeśli jest, jest osobą która jest prawie całkowicie niedojrzała emocjonalnie.

6,148 Ostatnio edytowany przez assassin (2022-04-02 13:44:05)

Lucyfer666 napisał/a:

Umarł w butach big_smile

A ja o tym pod jakiej TREŚCI wpisem przyznałeś rację big_smile To może doczytaj big_smile

Zjadłem 're', kto chciał, to załapał o co chodzi wink

A chlopakom samotność doskwiera i tyle, mnie to absolutnie nie dziwi. Lepsze takie wylewanie z siebie emocji, niż odreagowywanie po amerykańsku, z pełnym magazynkiem.

6,149

Znajdzie się jedna łania, zrobi maślane oczka i poglądy pójdą w siną dal. tongue

Lucyfer666 napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

(...)

Najlepsza zbroja nie lśni, tylko uwalona jest krwią i błotem tongue

A pod przyłbicą koniecznie długi wąs big_smile

6,151

assassin napisał/a:

A chlopakom samotność doskwiera i tyle, mnie to absolutnie nie dziwi. Lepsze takie wylewanie z siebie emocji, niż odreagowywanie po amerykańsku, z pełnym magazynkiem.

Takich frustratów jest dużo. Wśród nich są frustraci wyjątkowi, zindoktrynowani pojebaną ideologią. A wśród nich są wyjątkowo wyjątkowi frustraci zindoktrynowani pojebaną ideologią, którzy stają się terrorystami.

Nie ma co im pobłażać jeśli zmierzają w kierunku totalnego obłąkania hmm

6,152

Lucyfer666 napisał/a:

Czytając Twój wpis powiedz mi dlaczego Ty miałbyś mieć od kogoś uznanie szacunku?

Do mnie pijesz?

Uuuuu....

No w sumie masz prawo ale pamiętaj, że każdą piłeczkę da się odbić - to tak na przyszłość.

Jeżeli chodzi o mnie to na nasz lokalny rynek matrymonialny wnoszę wartość równą 0%
Polka zadająca się z obcokrajowcami też wnosi na nasz polski rynek matrymonialny zerową wartość bo jest niedostępna dla Polaków.
Oczywiście powie Ci, że ma wybór itp. ale i tak w pierwszej kolejności poleci do Niemca czy Anglika zamiast do Polaka (jeżeli będzie miała wybór)

Różnica pomiędzy mną a Panną jest taka, że ja się przyznaje do tego, że u mnie wartość wynosi zero podczas, gdy taka ście...dziewczyna tego nie powie wprost.

Różnica rozbija się o honor, którego niektórym brakuje.

Widzisz już różnicę?

Faceci umierają na froncie, dostają z rakiet w czołgi, w których się znajdują.
Zanim skonają to cierpią od oparzeń i Bóg wie może nawet i od napalmu?

A co robią ich kobiety w tym czasie?

Karuzela opalonych kutangów we Francji.

Hańba powiadam

Powiadam Hańba po tysiąclecie, tysiąckrotna hańba nie do zmycia.

6,153

Naprawdę nie ma innych sposobów radzenia sobie ze swoimi kompleksami czy frustracjami niż tzw. "amerykański" lub wylewanie swoich żali na forum internetowym?

(pytanie retoryczne)

6,154

Jeszcze Ci się nie znudziło człowieku specjalnej troski? big_smile

6,155

KoralinaJones napisał/a:

Może sprecyzuj do kogo był zaadresowany ów post, bo się pogubiłem..:)

6,156

bagienni_k napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Może sprecyzuj do kogo był zaadresowany ów post, bo się pogubiłem..:)

Do tego delikwenta, który ewidentnie naćpał się fusów od herbaty i powiedział co wiedział big_smile

6,157

Karolina Jones nam się zarejestrowała na forum... Dzisiaj lol

6,158

Hahah Rumun w formie, Ciebie nie wolno bić, takich jak Ty to trzeba kochać mocniej smile.

6,159 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-02 22:50:40)

Jeżeli chodzi o mnie to na nasz lokalny rynek matrymonialny wnoszę wartość równą 0%
Polka zadająca się z obcokrajowcami też wnosi na nasz polski rynek matrymonialny zerową wartość bo jest niedostępna dla Polaków.

To zamykamy ten pier... teatrzyk ,nie będzie żadnego rynku i rozdziobią na kruki i wrony

Hańba powiadam

Nawet nie do siódmego pokolenia tylko
tak całkiem nie do zmycia - przesada
Nie zgadzam się

Nie kombinuj Żołnierzu bo Cię skręcą

6,160 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-02 22:49:57)

Hahah Rumun w formie, Ciebie nie wolno bić, takich jak Ty to trzeba kochać mocniej smile.

A nie mówiłam ? tongue

6,161

.

Faceci facetom zgotowali ten los.
Wynagradzanie takich krzywd nie jest rolą kobiet.

6,162 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-02 22:58:09)

Agnes76 Oceniając facetów(pomimo wielu naszych grzechów i grzeszków) NIE warto brać pod uwagę takich przypadków, jak u Kolegi wink, bo to trochę zaniża średnią w dół..

Muszę uważać, żeby przypadkiem nie połknąć fusów tongue

6,163 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-04-02 22:57:56)

Agnes76 napisał/a:

Kolejna co dzieli ludzi na płcie?
A czytałaś o tym co robiła kiedyś Caryca Katarzyna?

Nie tylko faceci wywołują wojny.

bagienni_k napisał/a:

Agnes76 Oceniając facetów(pomimo wielu naszych grzechów i grzeszków) NIE warto brać pod uwagę takich przypadków, jak u Kolegi wink, bo to trochę zaniża średnią w dół..

Takiego wazeliniarza nigdy nie widziałem jak Ty.
Chłopie przecież to jest smutne do potęgi ntej.

6,164

Agnes76 napisał/a:

Kolejna co dzieli ludzi na płcie?
A czytałaś o tym co robiła kiedyś Caryca Katarzyna?

Nie tylko faceci wywołują wojny.

Odniosłam się do Twojej wypowiedzi,  Ty pierwszy wyskoczyłeś z podziałem tongue

Trochę o Katarzynie czytałam, w podręcznikach historii o niej było big_smile

6,165 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-02 23:03:53)

Nie będę się powtarzał, ale mam odmienne zdanie co do tego, co jest smutne...

A Ty się najwyraźniej powtarzasz, ale mam na to wyje..., jeśli brak jakiejkolwiek krytyki czy obrazy kobiet uznawany jest za wazeliniarstwo..

6,166

bagienni_k napisał/a:

A Ty się najwyraźniej powtarzasz, ale mam na to wyje..., jeśli brak jakiejkolwiek krytyki czy obrazy kobiet uznawany jest za wazeliniarstwo..

Chłopie ale Ty robisz za każdym razem takie ,,maślane oczka" jak odpowiadasz w kobiecie, piszesz jej tak jakbyś wchodził w 4 litery a prawda jest taka, że wieczorem samotnym się pewnie nażresz kanapek przed snem i to wszystko.

6,167 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-02 23:15:52)

bagienni_k napisał/a:

mam na to wyje...

Ah! smile Załapałam się na zorzę polarną smile

6,168

Nie jadam przed snem, bo potem zwykle kiepsko śpię..

Natomiast ciężko jest wnioskować o czyichś "oczkach" na podstawiewypowiedzi na forum. Można jednak wysnuć wniosek o kimś, jeśli ten ktoś nazywa wazeliniarzem kogokoleik, kto z SZACUNKIEM wyrażan się o drugiej stronie( w tym przypadku kobietach).

Powiem tyle: gdybyś był moim dobrym kumplem przez lata, ale nagle by się okazało, że na żywo odwalasz takie akcje, to zerwałbym z Tobą kontakt momentalnie.

Na koniec zdradzę Ci, co mnie w sumie najbardziej do Ciebie zniechęciło: nie te bzdurne wnioski czy skretyniałe poglay, ale roszczeniowość i styl wypowiedzi, ukoronowany słowami "czekam!" lub "zazeknij się!"
Jaakbyś tak kiedyś chciał zyskać lepszy odbió, to możę spróbuje zaniechać używania tych określeń..

6,169

wieczorem samotnym się pewnie nażresz kanapek przed snem i to wszystko.

Akurat Bagiennik to czasem musi uciekać przed babami nawet tymi z forum smile
Nie odrobiłeś lekcji

6,170

DeepAndBlue napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

mam na to wyje...

Ah! smile Załapałam się na zorzę polarną smile

No popatrz...A ja nie miałem nigdy tyle szczęścia..
Masz jakąś tajną receprturę? smile

Trzęsienie ziemi za to przeżywałem wielokrotnie..

6,171

bagienni_k napisał/a:

Chłopie ale Ty robisz za każdym razem takie ,,maślane oczka" jak odpowiadasz w kobiecie, piszesz jej tak jakbyś wchodził w 4 litery a prawda jest taka, że wieczorem samotnym się pewnie nażresz kanapek przed snem i to wszystko.

Tak bywa. Wysoka kultura osobista plus kultura wypowiedzi, połączona najwyraźniej z brakiem frustracji z powodu samotnego konsumowania kanapek tongue

6,172

Paslawek … hej hej wink

Bagiennik Recepturę mam… tylko składniki trzeba nazbierać wczesną jesienią drugiego słonecznego poranka po kilku deszczowych dniach smile

6,173 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-04-02 23:38:24)

Lucyfer666 napisał/a:

Do mnie pijesz?

Uuuuu....

No w sumie masz prawo ale pamiętaj, że każdą piłeczkę da się odbić - to tak na przyszłość.

Ojojoj, czyżbyś miał problem z inną perspektywą?
Rozumiem, że na Twoje wyskoki żadnej reakcji ma nie być, tylko potulnie?

Oczywiście powie Ci, że ma wybór itp. ale i tak w pierwszej kolejności poleci do Niemca czy Anglika zamiast do Polaka (jeżeli będzie miała wybór)

Lol wink
No i widzimy tyle par i rodzin.
W sumie patrząc środowisko red czy black pilla bardzo łatwo znaleźć odpowiedź dlaczego kobiety nie chcą się z facetami z tych kręgów umawiać.
Bo żaden facet by nie chciał kobiety z podobnym zapatrywaniem, tylko w drugą stronę.

Różnica pomiędzy mną a Panną jest taka, że ja się przyznaje do tego, że u mnie wartość wynosi zero podczas, gdy taka ście...dziewczyna tego nie powie wprost.

Wartość na rynku jest wynikową całości. Skoro sam siebie uważasz za zero, dlaczego oczekujesz innej reakcji?
Przez te kilka lat najwyraźniej praca poszła w kierunku utraty wartości, zamiast jej budowy.
A dlaczego?

Różnica rozbija się o honor, którego niektórym brakuje.

Był pewien polityk, który w pamiętnym majowym przemówieniu zwieńczył go hasłem honoru... Jakże niewiele czasu minęło, kiedy honorowo uciekał nomen-omen do Rumunii

Widzisz już różnicę?

Nie. Widzę morze kompleksów, których nie akceptujesz, a dodatkowo Ciebie dewastują.
Nakładasz maskę górnolotnych haseł jednocześnie równając swoją wartość do zera.

Karuzela opalonych kutangów we Francji.

Hańba powiadam

Cherry Picking nie jest zbytnio poważnym materiałem dowodowym.
No, ale w końcu niechaj tsunami emocji się dzieje, wszak znaleziony dowód do tezy.

6,174 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-02 23:42:42)

DeepAndBlue napisał/a:

Paslawek … hej hej wink

Bagiennik Recepturę mam… tylko składniki trzeba nazbierać wczesną jesienią drugiego słonecznego poranka po kilku deszczowych dniach smile

Dereń ? Czy Bieluń ? I co do tego ?

Jak Ci się skończy remont to co za problem z adopcją kota .

14 żołędzi - remember smile

6,175

paslawek napisał/a:

Dereń ? Czy Bieluń ? I co do tego ?

Jak Ci się skończy remont to co za problem z adopcją kota .

Szklanka piołunu, garść szałwii wieszczej, oko żaby tongue 

A kota chętnie, tylko to skomplikowana procedura w Anglii. Do tego nie mam pozwolenia na futrzaki w umowie o wynajem domu hmm

Posty [ 6,111 do 6,175 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 93 94 95 96 97 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024