30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 81 82 83 84 85 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,331 do 5,395 z 31,047 ]

5,331

Odp: 30lat i cały czas sam
Screwdriver napisał/a:

Kremik skoro wolisz mieć obciążony mózg Wykopem i Insta niż stawy butami, które dodałyby Ci pewności siebie, to ja Ci więcej nie mogę Ci doradzić. W dzisiejszych czasach wiek koło 30stki i 176 cm niewiele więcej znaczy niż 172 cm, ja wyobraź sobie też czytam Wykop #przegryw i inne... Orientuję się w temacie. Buty to Twój jedyny ratunek na dzień dzisiejszy, chyba że pojedziesz do Hiszpanii do jedynej kliniki w Europie przeszczepiające kończyny i przeszczepisz sobie obie nogi na dłuższe, albo poczekasz 20 lat gdy może technologia rozwinie się na tyle, że zedytujesz sobie geny i zaczniesz rosnąć.
A tak na poważnie to po prostu niech chłop spróbuje wszystkich dostępnych środków które mogą chłopu coś poprawić, inaczej to będzie it's over dla chłopa.

Twierdziłeś, że sobie wmawiam, że problem znajduje się w mojej głowie, a teraz twierdzisz, że z moim wzrostem nie mam szans i muszę się ratować butami? big_smile

Skoro rzekomo wymyślam i gadam głupoty, pokaż jak na tinderze z 163 w opisie umawiasz się z dziewczynami

a nie że raz upierasz się, że mój wzrost to nie problem, ale sam na własnej skórze odrzucenia z powodu wzrostu nie chcesz doświadczyć i sugerujesz, że jednak jestem zbyt niski

więc zdecyduj się czy wzrost mój stanowi problem czy nie

Zobacz podobne tematy :

5,332

Screwdriver napisał/a:

Jakiś_człowiek - już pisałem tu że Słupsk, ale moim zdaniem lepiej mi szło z kobietami z południa Polski, szkoda bo takie fajne kobietki a tak daleko.

No to ja mając ustawione 23-32 lata, do 40km, to w obrębie Gliwice/Katowice, czyli dość dużym skupisku ludzi, to nie mam szans na takie wyniki tongue Więc to wcale nie znaczy, że na południu jest lepiej.

5,333

Psycholog Na Niby napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Facet pragnie 18stki do łóżka.

Chyba Ty.. ale biorę pod uwagę ze jesteś prawiczkiem i myślisz innymi kategoriami.

Psycholog Na Niby napisał/a:

ostatnio wiozłem 4 Ukrainki +/- 18 lat i czułem stres że zaraz ktoś mnie zatrzyma za pedofilię, handel żywym towarem czy inne stręczycielstwo, nie wyobrażam sobie takiego pułapu wiekowego big_smile. To co legalne chyba nie zawsze wypada.. Ale przynajmniej wiemy na jakie prostytutki chodzi rumuński żołnierz.

Ty serio jesteś takim skończonym debilem albo na takiego się kreujesz? lol
Najpierw piszesz, że jestem prawiczkiem, by potem napisać, że wiesz na jakie prostytutki chodzę.
Sam sobie przeczysz, jak jakiś schizofrenik.
Do tego napisałeś dwie nieprawdy.
Co tu się odwala z ludźmi big_smile

bagienni_k napisał/a:

18-stka? Coż, jak jednych bawi zadawanie się z dziećmi, to nic na to nie poradzę..

Kolejny odklejony.
Nie wiem czy wiesz ale w polskim prawie człowiek w wieku 18 lat jest dorosły, może założyć rodzinę, otrzymać dowód osobisty, zrobić prawo jazdy kategorii B i iść do pracy na etat w pełnym wymiarze godzin zgodnie z kodeksem pracy.
Taki ktoś może samodzielnie kupić/sprzedać lub wynająć nieruchomość, grać w pełni legalnie na giełdzie.

Zaś Ty piszesz, że 18 letnia kobieta to dziecko?
Kolejny schizofrenik.

Olinka napisał/a:

Myślę sobie, że w pewnym wieku to staje się wręcz zwyczajnie żenujące i zahacza o desperacki kryzys wieku średniego, żeby nie napisać o... pedofilię cool.

Olinka napisał/a:

Jeśli jednak komuś chodzi o seks i tylko o seks, to już inna bajka, mimo wszystko żenujące, kiedy dojrzały facet ślini się na widok małolaty.

Powyżej mają Państwo idealny przykład co się dzieje z +40 letnią kobietą, gdy ta dowiaduje się o tym, że jakiś mężczyzna woli młodsze (legalnie) kobiety do związku/seksu.
Jeżeli w Waszej pracy siedzą same kobiety w przedziale wiekowym 40+ i Wy jako 30-35 letni facet powiecie, że chcielibyście się związać z 20latką to wszystkie kobiety w tym biurze ch.j strzeli lol
To tak samo jakbyście na forum dla kobiet napisali, że będąc mężczyzną chcecie tylko i wyłącznie kobietę bezdzietną - taki post ma moc niczym włożenie kija w gniazdo szerszeni smile
Olinka napisała, że ślinienie się na widok 18 letniego człowieka (w polskim prawie jako dorosły) jest żenujące a nawet może być podciągnięte pod pedofilie.
Rozumiecie ten sajgon? big_smile
Przecież to jest ból 4 liter większy niż cokolwiek innego.

5,334

Czlowiek ustaw jakiegoś czada w profilu to zobaczysz że 30 par w ciągu dnia to norma ... ale pewnie to teorie bo kobiety na wygląd nie lecą ;p

5,335

Kremik napisał/a:

Czlowiek ustaw jakiegoś czada w profilu to zobaczysz że 30 par w ciągu dnia to norma ... ale pewnie to teorie bo kobiety na wygląd nie lecą ;p

Kufa mać. Tinder to apka, gdzie ocenia się kogoś po wyglądzie. Więc to jest normalne, że jak ktoś wygląda lepiej, to będzie mieć więcej par. Nikt tego tutaj przecież nie neguje.

5,336

Rumuński mienie 18 lat nie oznacza bycia naprawdę dorosłym. Człowiek rozwija się gdzieś do 25 roku zycia, dlatego nie wyobrażam sobie o czym z taką dziewczynką mialby rozmawiać dojrzały facet? W dowodzie niby dorosła, ale wymień pare zdań i od razu wiadomo, że to dzieciuch jeszcze jest. No chyba, że Ty uważasz, że do stworzenia związku wystarczy seks, bo kto by sie tam przejmowal wspólnymi poglądami, zainteresowaniami, poziomem doświadczeń czy czymś tam jeszcze innym.

5,337

Czlowiek rozumiem proporcje typu jeden ma np 50 par, a drugi 70, a trzeci 100

skoro jednak kazda kobieta ma niby inny gust, jak upeirają się tu panie to kazdy powinien mieć porównywalne powodzenie, a na pewno nie mialoby prawa byc tak ze jeden ma 150 par, inny 200, a kolejny 5

5,338 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-18 18:42:54)

Rumuński Nie zamierzam tym razem uciekać się do ostrych słów, ale SPRÓBUJ zrozumieć jedną rzecz: to, co możliwe jest w prawie czy ogólnie przyjętych zwyczajach, nie musi odzwierciedlać mojego gustu czy gustu iluś tam facetów. Dla mnie istotny jest przede wszystkim rozwój psychofizyczny, najbliższe plany życiowe i oczekiwania - jeśli mówimy o zwiazku a nie o przygodzie. Nawet sam fakt, żę ktoś do szkoły chodzi już może sprawiać problem. Poza tym, mimo pełnoletności, w 99,9 % przypadków taka nastolatka jest pod opieką rodziców, których obecność też czyni taki układ dodatkowo skomplikowanym.

W świetle prawa osoba 18 letnia jest dorosła, ale mentalnie to w wielu wypadkach jeszcze dziecko.
Skoto tak lubisz 18-stki, ok. Twój wybór, tylko nie każdy może podzielać Twoją opinię. Dla mnie, kiedy mam 35 lat, taka dziewczyna jest dzieckiem. Warto zwrócić uwagę, że im ogólnie ludzie są starsi, tym granice się bardizej zacierają. Nawet jak 40-letni facet zwiąże się z 25 latką, to będzie mniejszy problem, niż przypadek 35-latka i 18-latki.
Muszę przyznać, że w kilku wypadkach, kiedy miałem towarzysko do czynienia z parom takimi osobami, to odzywały się we mnie nawet instynkty opiekuńcze na poziomie relacji starszy brat-młodsza siostra.
W jakimś stopniu ta kobieta/dziewczyna stawała się dla mnie aseksualna. Ja tak mam, nie odpowiadam za innych facetów, ale już 20-kilku latka to zupełnie inna sprawa wink

Nie mam pretensji, że ogólnie, w późniejszym wieku faceci wolą młodsze, ale może każdy ma jakąś tam granicę. W moim przypadku, myślę, że na pewno nie związałbym się z uczennicą.
Już te 10 lat młodsza - czemu nie?

5,339

Rumuński poza tym nie rozumiesz 1 rzeczy. Każda kobieta jest młoda zanim dojrzeje. Czyli każda ma swój prime. A ja co? Zawsze byłem i będę niski i nigdy nie miałm primu. Widzisz różnicę? Piszesz, że odrzucisz 40 latkę. Ok, ale 20 lat temu była młodsza. Miała 20lat, a ja nigdy nie byłem wysoki

5,340

Kremik napisał/a:

skoro jednak kazda kobieta ma niby inny gust, jak upeirają się tu panie to kazdy powinien mieć porównywalne powodzenie, a na pewno nie mialoby prawa byc tak ze jeden ma 150 par, inny 200, a kolejny 5

Tak każda kobieta ma inny gust, co zostało tu udowodnione. Niemniej jednak może być też tak ( i to w obie strony), że z jakichś powodów tego zainteresowania nie ma. U Ciebie np. niski wzrost i szczupła postura. Nie wiem jak ogólnie wyglądasz ale jeśli też nie bardzo, to no niestety. Wiele kobiet też ma z tym problem. Tylko według teorii Rumuńskiego one nie mają prawa podobać bo są zaniedbane czy 'stare'. Odwracając jednak sytuację; dlaczego niby macie się podobać i to jeszcze pannom, które mają wybór? Bo chcecie? To za mało.

5,341

Ty serio jesteś takim skończonym debilem albo na takiego się kreujesz? lol
Najpierw piszesz, że jestem prawiczkiem, by potem napisać, że wiesz na jakie prostytutki chodzę.
Sam sobie przeczysz, jak jakiś schizofrenik.
Do tego napisałeś dwie nieprawdy.
Co tu się odwala z ludźmi big_smile

Przypomniałem sobie jak pisałeś o prostytutkach po fakcie, nie edytowałem posta bo nie jesteś aż tak istotny dla mnie. Ja wiem czy jest sens dyskutować z kimś kto ma kompleks czarnoskórych? Przez takich „mężczyzn” jak Ty w przestrzeni publicznej, nawet jakoś mocno nie muszę się starać, dziękuję za to ze obniżasz standardy.

5,342

Kremik chętnie dałbym tu screeny ale totalnie nie mam pojęcia jak tu można wstawić jakiś obrazek.

5,343

Screwdriver napisał/a:

Kremik chętnie dałbym tu screeny ale totalnie nie mam pojęcia jak tu można wstawić jakiś obrazek.

Musisz wrzucić obrazek do neta, a potem wstawić tak: https://www.netkobiety.pl/help.php?section=img

Kremik napisał/a:

Rumuński poza tym nie rozumiesz 1 rzeczy. Każda kobieta jest młoda zanim dojrzeje. Czyli każda ma swój prime. A ja co? Zawsze byłem i będę niski i nigdy nie miałm primu. Widzisz różnicę? Piszesz, że odrzucisz 40 latkę. Ok, ale 20 lat temu była młodsza. Miała 20lat, a ja nigdy nie byłem wysoki

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, dlaczego inni niscy mężczyźni są w związkach Twoim zdaniem? Bo temu że są inni niscy mężczyźni i że są w związkach nie można zaprzeczyć, to jest faktem. Nie jesteś jeden jedyny niski na świecie.

5,345

Screwdriver napisał/a:

Twoje screeny nic nie znaczą sorry, ale pisałeś jako facet 176, nie 163, a miałeś pisać że mierzysz 163, inaczej badanie pozbawione jakiegokolwiek sensu

5,346

Panna Szlachetnego Rodu poznali te dziewczyny we wczesnej młodości, albo są z innego starszego rocznika gdy wygląd nie odgrywał aż takiej roli, ślepej kurze może też trafi ziarno, to że mają kobiety nie znaczy, że je wybrali, tylko trafiła się 1 lepsza

Kremik napisał/a:

Panna Szlachetnego Rodu poznali te dziewczyny we wczesnej młodości, albo są z innego starszego rocznika gdy wygląd nie odgrywał aż takiej roli, ślepej kurze może też trafi ziarno, to że mają kobiety nie znaczy, że je wybrali, tylko trafiła się 1 lepsza

Aha, czyli wszyscy niscy mężczyźni w związkach na świecie, to Ci którzy poznali partnerki "w młodości" (a jaki to wiek Twoim zdaniem ta młodość?) oraz wszyscy nie są Twoimi rówieśnikami? Po prostu na świecie nie ma żadnego niskiego mężczyzny w wieku 30 lat który ma partnerkę?

Zadałam Ci pytanie, a nie prosiłam o obrażanie mojej inteligencji.

5,348

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Kremik napisał/a:

Aha, czyli wszyscy niscy mężczyźni w związkach na świecie, to Ci którzy poznali partnerki "w młodości" (a jaki to wiek Twoim zdaniem ta młodość?) oraz wszyscy nie są Twoimi rówieśnikami? Po prostu na świecie nie ma żadnego niskiego mężczyzny w wieku 30 lat który ma partnerkę?

Zadałam Ci pytanie, a nie prosiłam o obrażanie mojej inteligencji.

Tego to się pewnie nigdy nie dowiesz, bo Kremik jest w stanie wszystko wyjaśnić jakimś wytrychem w stylu: złapał pierwszą lepszą, wychodził przez rok, zalapał się na 1/10 albo jest slawny i ma kasę.

5,349

Przykro mi ale nigdy nie zgodzę się z teorią, że 18sto letnia dziewczyna jest dzieckiem.
Jeżeli już chcecie być tacy fajni, to chociaż nazywajcie sprawy po imieniu.

Człowiek, który ma 18 lat jest osobą dorosłą a nie dzieciaczkiem.

Obłuda i kłamstwo w tym temacie jest ogromne, niestety.

5,350 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-18 21:08:56)

Przykro mi ale nigdy nie zgodzę się z teorią, że 18sto letnia dziewczyna jest dzieckiem.
Jeżeli już chcecie być tacy fajni, to chociaż nazywajcie sprawy po imieniu.

Człowiek, który ma 18 lat jest osobą dorosłą a nie dzieciaczkiem.

Obłuda i kłamstwo w tym temacie jest ogromne, niestety.

Aleś się uczepił legalnego terminu.

Niech Ci będzie, że 18- latka jest formalnie dorosła, ale realnie patrząc to jest niedojrzała dziewczyna, która jeszcze pewnie do szkoly chodzi i jest na utrzymaniu rodziców. Ci rodzice jakby zobaczyli starego byka jak Ty kręcącego sie wkolo ich córki, to szybko byś zebrał nieziemskie baty i zostal wyzwany od pedofili. A z perspektywy tej panny, to jestes po prostu dziadersem i wątpię czy by dwa razy na Ciebie popatrzyła. W przeciwieństwie do Ciebie byłam kiedys nastolatką i wiem jak patrzyłam na facetów po 30- stce. Przepraszam, Ciebie nawet równolatki nie chcą, bo widzą jaką masz jajecznicę w glowie, a Ty sie oszukujesz, że licealistka zainteresuje się starym zgredem, co sie ślini na jej widok.

5,351 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-18 21:08:27)

Jak obłuda czy hipokryzja?

Nie możesz przyjąć do wiadomości, że są po prostu różne gusta?

To jest forum publiczne, więc w jakim celu ludzie tutaj mieliby kłamac? Jeśli piszę, że nie lubię zadawać się z 18-stkami, to oznacza, że dla MNIE jest to dziecko, ale może już dla kogoś innego nie..Jak ktoś chce się spotykać z nimi - droga wolna!
Poza tym, jeśli się nie  mylę, to Ty masz 28 lat a ja z kolei 35. Więc dla mnie różnica jest spora - ponad 17 lat. Problem w tym, że gdybym miał te 45 a kobieta 30 czy dajmy na to ja 35 a kobieta 25 - spoko.
Ale 18-stka? No nie, podziękuję. Prawo, możliwości to jedno, ale biologia niestety też ma swoje prawa. Poza tym, zwyczajnie nie kręci mnie wizja związku z kimś, kto jest aktualnie na tak odmiennym etapie życiowym, że samo spędzanie czasu z tą osobą jest zwyczajnie utrudnione z logistycznego punktu widzenia. Poza tym, tak, jak powiedziałem: tak młoda osoba nie wzbudza we mnie pociągu seksualnego, ale bardziej taką potrzebę opiekuńczości a chyba nie po to się z kimś wiążemy, żeby się nim bez przerwy opiekować?
Do tego rozwój psychofizyczny człoweika rządzi się swoimi prawami. Dlatego też 18-stka mentalnie nie nadaje się dla mnei jako partnerka, bo jest jeszcze niedojrzała. Zatem z 25 czy 23-22 latką może by się udało, ale nie 18-stką.

Naprawdę ludzie dużo łatwiej by się dogadywali, jeśli zwyczajnie uznawali czyjeś odmienne preferencje czy gusta.

5,352

krem napisał/a:

Nie udawaj głupiego. Wiadomo, że "gust" dotyczy szczegółów. Tego czy, ta twoje 7ka, jest blondynem czy brunetem z loczkami i gitarą.

5,353

Powyżej mają Państwo idealny przykład co się dzieje z +40 letnią kobietą, gdy ta dowiaduje się o tym, że jakiś mężczyzna woli młodsze (legalnie) kobiety do związku/seksu.
Jeżeli w Waszej pracy siedzą same kobiety w przedziale wiekowym 40+ i Wy jako 30-35 letni facet powiecie, że chcielibyście się związać z 20latką to wszystkie kobiety w tym biurze ch.j strzeli lol (...)
Olinka napisała, że ślinienie się na widok 18 letniego człowieka (w polskim prawie jako dorosły) jest żenujące a nawet może być podciągnięte pod pedofilie.

Haha, taaaak, tak to sobie tłumacz, pomimo że ostatnie co mogę na ten temat powiedzieć, to że mam ból d*py big_smile. Wiesz dlaczego? Bo może mam te swoje ponad cztery dychy, ale nadal nie czuję się wyrzucona na margines męskiego zainteresowania, a że chłopcy z samego założenia nie są dla mnie atrakcyjni, to nawet jeśli któryś uzna, że z racji wieku jestem dla niego przezroczysta, to mnie to ani ziębi, ani grzeje, bo on dla mnie również. Proponuję zatem, abyś następnym razem, zanim palniesz kolejną tego typu głupotę, dwa, a nawet dziesięć razy pomyślał, bo przynajmniej się nie zbłaźnisz. 

Stwierdzenie z pedofilią w tle było celowo przejaskrawione, ale raz, że trzeba to umieć wychwycić, a dwa - oczywiście, że osiemnastolatka mentalnie to jeszcze dziecko. Przypominam, że sama byłam kiedyś osiemnastolatką, a choć jak na swój wiek byłam całkiem do rzeczy, odpowiedzialna i dojrzała, to z perspektywy czasu z pełną świadomością mogę stwierdzić, że psychicznie między mną z dzisiaj a tamtą dziewczyną jest przepaść i to jednak na niekorzyść tamtej młodziutkiej osoby. Dojrzały facet mógł we mnie zobaczyć jedynie obiekt seksualny, ale nie wyobrażam sobie, abym mogła mu być partnerką na życie.
Swoją drogą jak sobie przypomnę jak do mnie startował z łapami dwa, a może i trzy razy starszy instruktor jazdy, kiedy robiłam kurs (miałam niecałe 18 lat), to do dziś mnie mdli. W żaden sposób mi to nie pochlebiało, za to on w moich oczach był właśnie tak żenujący, że aż śmieszny i malutki.

5,354

Kremik napisał/a:

Nińa de Copacabana ... skoro masz inne ciekawsze rzeczy do roboty czemu przeglądasz ten i nie tylko ten wątek, jak i również inne fora? tongue
Śledzisz bo lubisz i masz na to czas. Tak więc daruj sobie z tą racją ;p

Bo od czasu do czasu lubię się też odmóżdżyć. A innych forów nie przeglądam. A z tą racją to chodziło mi o to, że nie mam zamiaru tracić czasu na poszukiwanie 5 tysięcy badań będących w kontrze do twoich badań, bo w tym czasie mogę robić ciekawsze rzeczy. Jakbyś po łebkach nie czytał, to może byś zrozumiał co chciałam przekazać tongue

5,355 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-18 22:50:16)

Olinka napisał/a:

Jeżeli w Waszej pracy siedzą same kobiety w przedziale wiekowym 40+ i Wy jako 30-35 letni facet powiecie, że chcielibyście się związać z 20latką to wszystkie kobiety w tym biurze ch.j strzeli lol (...)

Haha, taaaak, tak to sobie tłumacz, pomimo że ostatnie co mogę na ten temat powiedzieć, to że mam ból d*py big_smile. Wiesz dlaczego? Bo może mam te swoje ponad cztery dychy, ale nadal nie czuję się wyrzucona na margines męskiego zainteresowania, a że chłopcy z samego założenia nie są dla mnie atrakcyjni, to nawet jeśli któryś uzna, że z racji wieku jestem dla niego przezroczysta, to mnie to ani ziębi, ani grzeje, bo on dla mnie również. Proponuję zatem, abyś następnym razem, zanim palniesz kolejną tego typu głupotę, dwa, a nawet dziesięć razy pomyślał, bo przynajmniej się nie zbłaźnisz.

Mnie zastanawia skąd się bierze i czemu ma służyć, to jak często młodzi mężczyźni tak bardzo mocno podkreślają w rozmowach, że nie kręcą ich starsze kobiety, skąd się bierze ta potrzeba punktu odniesienia do starszych od siebie kobiet, które z racji wieku właśnie nie są zainteresowane relacjami z dużo młodszymi mężczyznami ani nawet prostym faktem aby czuć się w ich oczach atrakcyjnymi. Nie mówię tu o jakiś wyjątkach, parach, które przełamują ogólną zasadę. Ten nacisk na punkt odniesienia do starszej od siebie mnie ciekawi.

5,356

Mnie zastanawia skąd się bierze i czemu ma służyć, to jak często młodzi mężczyźni tak bardzo mocno podkreślają w rozmowach, że nie kręcą ich starsze kobiety, skąd się bierze ta potrzeba punktu odniesienia do starszych od siebie kobiet, które z racji wieku właśnie nie są zainteresowane relacjami z dużo młodszymi mężczyznami ani nawet prostym faktem aby czuć się w ich oczach atrakcyjnymi. Nie mówię tu o jakiś wyjątkach, parach, które przełamują ogólną zasadę. Ten nacisk na punkt odniesienia do starszej od siebie mnie ciekawi.

Hmm... Słuszna uwaga. Dla mnie to też jest niezrozumiałe, ale może Panowie nam to wyjaśnią.

5,357

Olinka napisał/a:

Hmm... Słuszna uwaga. Dla mnie to też jest niezrozumiałe, ale może Panowie nam to wyjaśnią.

Ja tam zawsze wolałem starsze kobiety, tylko musiały być zadbane a w Polsce to często problem. Jakbym miał do wyboru 45 albo 18 (mam 30) to wybrałbym 45, może to jakaś forma sapioseksualizmu. Ostatnio miałem „randkę” z 23latka , czulem się niekomfortowo bo bałem się ze zniszczę jej psychikę.

5,358

jak często młodzi mężczyźni tak bardzo mocno podkreślają w rozmowach, że nie kręcą ich starsze kobiety,

A kategoria MILF jedną z najpopularniejszych na serwisach xxx... zupełnie przez przypadek. cool Do tego MILF jest najczęściej oglądaną kategorią w PL. lol
Przynajmniej według raportu jednego z większych serwisów. W ogóle ciekawa lektura.

https://www.bosshunting.com.au/wp-content/uploads/2021/12/9-1200x1155.png

5,359

Jedno jest pewne. Kobiety po 40 mają większe powodzenie niż niski 30 letni facet. Nawet jeśli sporo kolesi 30+ i 40+ nie umówi się z kobietą około i powyżej 40-stki to drugie tyle mężczyzn w przedziale wiekowym 30-45 chętnie pójdzie z nią na randkę. Natomiast niski mężczyzna nie może nawet o takim zainteresowaniu ze strony płci przeciwnej pomarzyć

5,360 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-19 11:33:06)

Kremik napisał/a:

Jedno jest pewne. Kobiety po 40 mają większe powodzenie niż niski 30 letni facet.

Jedno jest pewne. Nikt normalny nie porównuje powodzenia odmiennych płci jako wzajemnie adekwatnych dla takiego porównania. Jeśli chcesz się porównywać, zrób porównanie do innych, trzydziestoletnich, niskich mężczyzn.

Pomiędzy kobietą 40+ a niskim mężczyzną 30+ istnieją wyłącznie różnice.

Wypisujesz brednię na bredni.

5,361

A dlaczego niby nie mogę porównywać? Pewnie to obnaża fakt, że kobiety większą zwracają uwagę na wygląd od mężczyzn stąd nie na rękę Tobie moje porównanie.
Należy w końcu otwarcie powiedzieć, że kobiety SĄ PŁCIĄ BARDZIEJ WYBREDNĄ I TO ONE KIERUJĄ SIĘ BARDZIEJ WYGLĄDEM niż mężczyźni. To nie jest tak, że facet patrzy na wygląd i że wystarczy aby był trochę ładniejszy od diabła. TO KŁAMSTWO OPRACOWANE PRZEZ KOBIETY BY ZATAIĆ FAKT, ŻE TO ONE PRZYWIĄZUJĄ WIĘKSZĄ WAGĘ DO APARYCJI NIŻ MĘŻCZYŹNI. Dla facetów przeciętna kobieta z MANKAMENTAI FIZYCZNYMI JAK MAŁY BIUST, BRAK WCIĘCIA W TALII, WĄSKIE BIODRA, SZEROKIE RAMIONA może być atrakcyjna, a dla kobiety niski, szczupły facet, już nie. KOBIETY SĄ BARDZIEJ WYBREDNE I PRZYWIĄZUJĄ WIĘKSZĄ WAGĘ DO WYGLADU I TO JEST PRAWDĄ.

Kobiety, które nie cieszą się żadnym powodzeniem są 2/10, a mężczyźni którzy nie mają zainteresowania ze strony kobiet to często 5/10, gdzie kobieta 5/10 ma spory wybór

5,362

Kobiety przy kości mają jakieś powodzenie, a ich odpowiednicy, puszyści mężczyźni zdecydowanie mniejsze
Kobieta 5/10 ma większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej niż facet 5/10
Niska kobieta lub bardzo wysoka też ma większe powodzenie od niskiego faceta

Tak więc to jasno pokazuje ten facet który dobrze wygląda ma powodzenie, nie zaś ten który ma super charakter

Atrakcyjni mężczyźni często mają słaby charakter a jednak powodzenie mają ogromne? Jak to wyjaśnicie jak nie tym, że wygląd jest ważniejszy od charakteru, a kobiety lecą na ten wygląd

5,363

Jeżeli w Waszej pracy siedzą same kobiety w przedziale wiekowym 40+ i Wy jako 30-35 letni facet powiecie, że chcielibyście się związać z 20latką to wszystkie kobiety w tym biurze ch.j strzeli lol
To tak samo jakbyście na forum dla kobiet napisali, że będąc mężczyzną chcecie tylko i wyłącznie kobietę bezdzietną - taki post ma moc niczym włożenie kija w gniazdo szerszeni smile

Jeszcze ten temat maglujecie? Rumunski, coś Ci te 30ki i 40 ki siedzą w głowie cały czas iak widze, to zakręć się wokół jakiejś.
Nie uwierzę, że cię nie kręcą, inaczej byś o nich nie wspominał. Nigdy nie napisałeś, że 60, 70 , 80latki to babcie, jakbyś nie zauważał jako kobiet tego przedzialu wiekowego. Skąd więc ta obsesja na temat 30plus? Jakbyś je uważał za stare, to po prostu nie zwracalbys na nie uwagi i nie pisał o nich. Tak jak nie piszesz np o 70latkach. Do głowy Ci nie przyjdzie napisać, że 70 latka jest już stara i nikogo nie pociaga,  bo szczerze, to masz to gdzieś, kobiety w tym wieku ani Cię ziębią ani grzeją. A 30latki z plusem wywołują silne emocje. Ile postów już im poświęciłeś.

5,364

Kremik napisał/a:

Kobiety przy kości mają jakieś powodzenie, a ich odpowiednicy, puszyści mężczyźni zdecydowanie mniejsze
Kobieta 5/10 ma większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej niż facet 5/10
Niska kobieta lub bardzo wysoka też ma większe powodzenie od niskiego faceta

Tak więc to jasno pokazuje ten facet który dobrze wygląda ma powodzenie, nie zaś ten który ma super charakter

Atrakcyjni mężczyźni często mają słaby charakter a jednak powodzenie mają ogromne? Jak to wyjaśnicie jak nie tym, że wygląd jest ważniejszy od charakteru, a kobiety lecą na ten wygląd

Już to pisałeś.
A nieatrakcyjni mężczyźni wszyscy maja kryształowy charakter, żebyś się nie zdziwil.

5,365

Rossanka, nie twierdzę by mniej urodziwi mężczyźni mieli wspaniały charakter. Niemniej KAŻDY dobrze wyglądający facet cieszy się powodzeniem. A nie ma możliwości by wszyscy z tego grona mieli dobre charaktery. Często słyszy się zresztą, że wykorzystał, że zachowywał się okropnie, a i tak kobiety za nim leciały. Nie jeden temat zresztą na tym forum to pokazuje. W każdym razie skoro każdy atrakcyjny fizycznie facet cieszy się zainteresowaniem, a nie każdy z nich ma porządny charakter to jasno pokazuje, że czynnikiem decydującym jest wygląd, od tego zależy czy facet się podoba, czy nie. I nie wierzę w żaden różny gust. Każda kobieta lubi obiektywnie atrakcyjnych mężczyzn i na nich skupia uwagę. Przeciętni i mniej atrakcyjni faceci, nawet nie wspominając o niskich nie cieszą się żadnym powodzeniem.

I dlatego trzeba o tym otwarcie mówić, że to kobiety są bardziej wybredne i przywiązują większe znaczenie powierzchownym cechom, nie zaś mężczyźni

5,366 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-19 12:14:09)

Katarynka obseyjnie nakręcona swoimi "rewelacyjnymi" teoriami kręci się dalej...

Chociaż nawet śmiesznie)a jednocześnie żałośnie) wyglądają te krzyki jednego faceta, który zaprzecza wszyskiemu, co tak naprawdę obowiazuje w relacjach międzyludzkich. Jest zwyczajnie zafiksowany na skutek pseudonakowych teorii, wyrwanych ze "sprawdzonych i zaufanych" źródeł.

5,367

Screwdriver nie oczekuję od Ciebie screenów. Na koncie masz 176 wpisane, nie 163 więc wybacz, Twoje badanie mnie kompletnie przestało interesować

5,368 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-19 12:16:59)

Kremik napisał/a:

A dlaczego niby nie mogę porównywać?

Dlatego, że porównywanie powodzenia kobiety 40+ z powodzeniem niskiego mężczyzny 30+ z założenia oparte jest na fałszywych przesłankach. Kobieta 40+ to nie samotny mężczyzna 30+. Inaczej kształtuje się powodzenie kobiety 40+ a inaczej mężczyzny 30+. Założenia, punkty odniesienia, cele - wszystko inne.

5,369

bagienni_k napisał/a:

Katarynka obseyjnie nakręcona swoimi "rewelacyjnymi" teoriami kręci się dalej...

Chociaż nawet śmiesznie)a jednocześnie żałośnie) wyglądają te krzyki jednego faceta, który zaprzecza wszyskiemu, co tak naprawdę obowiazuje w relacjach międzyludzkich. Jest zwyczajnie zafiksowany na skutek pseudonakowych teorii, wyrwanych ze "sprawdzonych i zaufanych" źródeł.

Skoro wiesz, że moje teorie są bzdurami, a z rzeczywistością nie mają nic wspólnego załóż profil faceta 165 na dowolnym portalu randkowym i zobacz jakim cieszy się powodzeniem xd

5,370

Kremik napisał/a:

A dlaczego niby nie mogę porównywać?

Dlatego, że porównywanie powodzenia kobiety 40+ z powodzeniem niskiego mężczyzny 30+ z założenia oparte jest na fałszywych przesłankach. Kobieta 40+ to nie samotny mężczyzna 30+. Inaczej kształtuje się powodzenie kobiety 40+ a inaczej mężczyzny 30+. Założenia, punkty odniesienia, cele - wszystko inne.

Rozmawiałem z kilkoma kobietami 40+. Dziewczyny pisały, że nadal cieszą się sporym powodzeniem zarówno wśród mężczyzn młodszych 28-39, jak i starszych.
Na brak zainteresowania nie narzekają w realu i w internecie. Poza tym panie 40+ nadal zwracają ogromną uwagę na wzrost. Nie wierzę więc w żadne ściany omawiane przez redpilla, tylko blackpill jest prawdą

5,371 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-19 12:30:22)

Kremik napisał/a:

Rozmawiałem z kilkoma kobietami 40+. Dziewczyny pisały, że nadal cieszą się sporym powodzeniem zarówno wśród mężczyzn młodszych 28-39, jak i starszych.
Na brak zainteresowania nie narzekają w realu i w internecie. Poza tym panie 40+ nadal zwracają ogromną uwagę na wzrost. Nie wierzę więc w żadne ściany omawiane przez redpilla, tylko blackpill jest prawdą

To jest żenujące, co Ty wypisujesz! Jesteś mężczyzną 30+, a nie kobietą 40+ i nic Ci po tym jak kształtuje się powodzenie pań w tym wieku. NIC. Bo nie jesteś jedną z nich. Zastanów się nad czynnikami powodzenia mężczyzny, które są charakterystyczne dla mężczyzny jako osobnika tej płci, posiadanych przez niego cech a nie cech związanych odmienną płcią.

5,372

Kremik napisał/a:

Należy w końcu otwarcie powiedzieć, że kobiety SĄ PŁCIĄ BARDZIEJ WYBREDNĄ I TO ONE KIERUJĄ SIĘ BARDZIEJ WYGLĄDEM niż mężczyźni.

Taaaak, w końcu, ale chyba po raz pierwszy w dniu dzisiejszym, bo do zmierzchu będzie kolejnych kilka, a nawet kilkanaście razy smile.

5,373 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-19 12:41:09)

Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Należy w końcu otwarcie powiedzieć, że kobiety SĄ PŁCIĄ BARDZIEJ WYBREDNĄ I TO ONE KIERUJĄ SIĘ BARDZIEJ WYGLĄDEM niż mężczyźni.

Taaaak, w końcu, ale chyba po raz pierwszy w dniu dzisiejszym, bo do zmierzchu będzie kolejnych kilka, a nawet kilkanaście razy smile.

Po prostu redpill czerpie z koncepcji sprawiedliwości społecznej - każdemu po równo big_smile Czy się podobasz, czy się nie podobasz, po prostu należy Ci się kobieta big_smile

5,374

Olinka, problem nie znajduje się w tym, że to co głoszę jest wyssane z palca, ale problem siedzi w tym, że kobiety są bardziej wybredne, mocniej zwracają uwagę na wygląd od mężczyzn, a wmawiają, że to facet jest stroną stawiającą znacznie bardziej na wygląd od charakteru

Zobaczcie nawet na innym zagranicznym forum koleś twierdzi to samo co ja

https://www.girlsaskguys.com/dating/q86 … ow-average

5,375

Zobaczcie jaki pustak

You're obviously bitter. I don't put tall guys on a pedestal, I just think they're hot. I would never date a guy close to my height (though I'm 5'1") because they are just not attractive to me at all. I usually prefer guys who are 6'0-6'3" (it is impossible for me to date anyone taller than that) because tallness is just attractive to me. My current boyfriend is 5'10" but he's still way taller than me. I can't date a guy who I consider to be short because they just look childish, like they're a mini person (my brother is an example of this, he's 5'3" and super muscular with a beard, so he just looks silly). I don't see my boyfriend as my protector, because he is super skinny and doesn't know how to fight. However, I don't need someone to protect me. I just like how sexy his long legs look and all that. Little hands and stumpy limbs are just not appealing to me.

Laska drobniutka a leci na wysokich kolesi. I co dalej radzicie preferować filigranowe dziewczyny?
Śmieszne jest to, że dziewczyna zarzuca autorowi tematu zgorzknienie, wyjaśnia że nie stawia wysokich na piedestale, a następnie pisze, że wysocy są seksowni oraz, że niscy nie mają u niej szans

Zwykła pusta lala, zasługuje na wykorzystanie i porzucenie, na nic więcej

https://www.girlsaskguys.com/fashion-st … n-pedestal

5,376

Kremik napisał/a:

Olinka, problem nie znajduje się w tym, że to co głoszę jest wyssane z palca, ale problem siedzi w tym, że kobiety są bardziej wybredne, mocniej zwracają uwagę na wygląd od mężczyzn, a wmawiają, że to facet jest stroną stawiającą znacznie bardziej na wygląd od charakteru

Haha, a nie mówiłam? lol

Po prostu redpill czerpie z koncepcji sprawiedliwości społecznej - każdemu po równo big_smile Czy się podobasz, czy się nie podobasz, po prostu należy Ci się kobieta big_smile

Tak jest, dlatego trzeba w końcu zacząć rozdawać na nas jakieś skierowania albo talony... big_smile
Tylko wiesz, to też nie może być sztuka dla sztuki, bo facet ma prawo być z taką, która mu się podoba, którą może wybrać spośród innych, co do której nie będzie się obawiał, że jej odbije sodówka z powodu nałożonego na przeciętną facjatę makijażu cool.

5,377

Olinka serio Ty nie rozumiesz istoty problemy, a ta jest następująca, kobiety są bardziej wybredne, a niskich facetów uważają za nieatrakcyjnych. Niczego sobie nie wmaowilem

5,378

No niech sobie takie patyczaka "hoduje" skoro chce..Woli wysokich i chudych, to niech się za takich bierze..."Problem" w tym, że ta jedna nie jest całością damskiej populacji..

5,379 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-19 13:47:33)

Kobiety lubią drani - wiele razy to czytałem. Czy to prawda? Kiedyś uważałem, że tak. Ale teraz jestem przekonany, że kobiety nie lubią dupków, lecz to że są przystojni. Ci kolesie nie stawiają kobiet na piedestale. Nie dbają o nie, ani też się nie starają. To kobiety walczą o ich względy. Ale dlaczego tak się dzieje? Czy gdyby nie byli atrakcyjni to dziewczyny by kontemplowały w jaki sposób przyciągnąć uwagę jednego, czy drugiego drania? Nie. Kluczowy jest wygląd.

Drań podoba się kobiecie z wyglądu. Jest nim zainteresowana, podoba się jej. On to wie, czuje, widzi. Jest dla niej miły bo chce by mocniej się wkręciła.
A następnie wiedząc, że ma ją na widelcu zachowuje się chamsko, obojętnie, bo nic do niej nie czuje, tak naprawdę mu na niej nie zależy, tylko co najwyżej zamierza pójść z nią do łóżka.

I to tyle, raz jest dobry, a raz zły. Kobieta wkręca się bo ten dupek podoba się jej z wyglądu, jest niby nią zainteresowany, myśli że ma u niego szansę, że może z tym ciachem wejść w związek, a on wymyka się spod kontroli. Wtedy dziewczyna stara się by ponownie był nią oczarowany. Chce by znowu on buł miły i ukazywał zainteresowanie. Dostaje to. Dziewczyna się cieszy, angażuje, a on potem znowu pokazuje, że tak naprawdę ma ją gdzieś. Wtedy dziewczyna po raz kolejny usiłuje go przekonać do siebie.

Skopiowałem to zachowanie i przetestowałem na fejku

oto wyniki - 100% się zgadza

https://i.imgur.com/e0FMo8b.png

https://i.imgur.com/4cjSSJo.png

https://i.imgur.com/O5QdbVv.png

https://i.imgur.com/Jrn7IIF.png

5,380

Idziesz jak burza, Kremiku big_smile.

Ok, ja nie rozumiem istoty problemu, a Ty postawiłeś sobie za punkt honoru, żeby dotarło do mnie wreszcie, że te wszystkie przykłady z otoczenia, które pokazują, że niski wzrost nie przekreśla szansy na dobry związek tylko mi się przyśniły.

5,381 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-19 13:55:27)

Jak widzę, w jaki sposób laska pisze, to od razu odechciałoby mi się z nią spotykać..

"Z konta w kont" big_smile

5,382 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-19 14:01:26)

Olinka napisał/a:

Idziesz jak burza, Kremiku big_smile.

Ok, ja nie rozumiem istoty problemu, a Ty postawiłeś sobie za punkt honoru, żeby dotarło do mnie wreszcie, że te wszystkie przykłady z otoczenia, które pokazują, że niski wzrost nie przekreśla szansy na dobry związek tylko mi się przyśniły.

Już ja znam te wasze "dobre związki" w przypadku niskich mężczyzn.

Facet nadziany, przystojny z twarzy, z bdb sylwetką, z dobrą pracą, samochodem, mieszkaniem, a jego partnerka o wiele mniej atrakcyjna z wyglądu, bez kasy i pewnie jeszcze z dzieciakiem. Ale niech się cieszy chłop, że trafił na chociaż jedną

Inna, jeszcze z czasów szkoły średniej poznana - miał farta, ślepa kura potrafi czasami złapać ziarno

Te udane związki polegają na tym, że wzięli 1 lepszą bo nie mając powodzenia chwytali każdej jednej, nawet kobiety z wąsami

Nie wierzę, że poza obecnymi partnerkami mieli inne, ani w to że cieszyli się powodzeniem, umawiali się na randki jak wysocy kolesie

Zresztą co z tego, ze kilku niskich sobie dziewczynę znalazło jak zdecydowana większość 99% już nie

Parafrazując logikę wypowiedzi Olinki - ale jak to nie możesz wygrać w lotto? Ale co za problem, Stasiek zagrał i zgarnął główną pulę. Jakbyś chciała to byś wygrała. Masz zły system grania w lotto. O Eustachy też zgarnął 6, czyli można. A to, że miliony innych nie są w stanie wygrać, zignoruję ;p

bagienni_k napisał/a:

Jak widzę, w jaki sposób laska pisze, to od razu odechciałoby mi się z nią spotykać..

"Z konta w kont" big_smile

Może już myślała o kontach bankowych big_smile

5,384

Kremik napisał/a:

Rossanka, nie twierdzę by mniej urodziwi mężczyźni mieli wspaniały charakter. Niemniej KAŻDY dobrze wyglądający facet cieszy się powodzeniem. A nie ma możliwości by wszyscy z tego grona mieli dobre charaktery. Często słyszy się zresztą, że wykorzystał, że zachowywał się okropnie, a i tak kobiety za nim leciały. Nie jeden temat zresztą na tym forum to pokazuje.

Jest typ kobiet, którym odpowiada podświadomie poniżanie, tylko ,że to nie są kobiety psychicznie stabilne. Często mają swoje dysfunkcje. To nie jest normalne tkwić w takim związku.
Normalna kobieta po takich numerach mówi do widzenia.
Poznajesz faceta , przystojny, podoba się, ale np w stosunku do mnie jest niegrzeczny, mówi np zrobiłabyś coś z włosami bo wyglądasz jak fleja i schudnij parę kilo, bo wyglądasz jak prosiak i dla mnie to już jest koniec znajomości.
Jakieś bicie i popychanie i facet skończyłby na policji i nie interesowałoby mnie, czy wygląda ja George Clooney czy Ferdek Kiepski.

5,385 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-19 15:35:01)

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Rossanka, nie twierdzę by mniej urodziwi mężczyźni mieli wspaniały charakter. Niemniej KAŻDY dobrze wyglądający facet cieszy się powodzeniem. A nie ma możliwości by wszyscy z tego grona mieli dobre charaktery. Często słyszy się zresztą, że wykorzystał, że zachowywał się okropnie, a i tak kobiety za nim leciały. Nie jeden temat zresztą na tym forum to pokazuje.

Jest typ kobiet, którym odpowiada podświadomie poniżanie, tylko ,że to nie są kobiety psychicznie stabilne. Często mają swoje dysfunkcje. To nie jest normalne tkwić w takim związku.
Normalna kobieta po takich numerach mówi do widzenia.
Poznajesz faceta , przystojny, podoba się, ale np w stosunku do mnie jest niegrzeczny, mówi np zrobiłabyś coś z włosami bo wyglądasz jak fleja i schudnij parę kilo, bo wyglądasz jak prosiak i dla mnie to już jest koniec znajomości.
Jakieś bicie i popychanie i facet skończyłby na policji i nie interesowałoby mnie, czy wygląda ja George Clooney czy Ferdek Kiepski.

Zapodam historię z życia wziętą. Kiedy byłam na studiach, czyli laaaata temu kiedy byłam piękna i młoda tongue, spotkałam takiego kolesia co z wygladu mnie totalnie powalił. Z 185 cm wzrostu, piękne kręcone kasztanowe włosy, oczy niebieskie jak basen w Holywood, cera jak z porcelany i ogólnie twarz anioła. No, to postanowiłam go poznać i poprzez kolegę kolegi jakoś żeśmy sie zeszli na jakiejś domówce. Czy ta historia ma happy end? Zależy jak na to patrzec. Pomimo swojej wybitnej urody, ten gościu okazał się zwykłym aroganckim chamidłem, ze szlacheckim wręcz kompleksem wyższości. Po kilkunastu minutach rozmowy ja musiałam kombinowac jak się wykręcić, bo cały urok rozpłynął się w zderzeniu z jego osobowością. Najśmieszniejsze było to, że on myślal, że zrobił na mnie wrażenie- narcyzm level hard- i do końca imprezy starał się mi wcisnąć swój numer.

Także tyle liczy się wygląd.

5,386

Co nie zmienia faktu, że gdyby okazał się z charakteru zaledwie przeciętny, bez jakiś nadzwyczajnych pasji, zainteresowań, byłby też poprawny pod kątem podejścia do innych ludzi to by wystarczyło aby się z Tobą umówić. W przypadku niskiego faceta, nawet byś na niego nie zwróciła uwagi. A każda próba podejścia skończyłaby się odrzuceniem

5,387

Zabawna jest teoria, wedle której wysoki przystojny chad zawsze bedzie chamem i prostakiem a niski, nieatrakcyjny fizycznie facet miłym czy kulturanym "dżentelmenem".

5,388

Kremik napisał/a:

Co nie zmienia faktu, że gdyby okazał się z charakteru zaledwie przeciętny, bez jakiś nadzwyczajnych pasji, zainteresowań, byłby też poprawny pod kątem podejścia do innych ludzi to by wystarczyło aby się z Tobą umówić. W przypadku niskiego faceta, nawet byś na niego nie zwróciła uwagi. A każda próba podejścia skończyłaby się odrzuceniem

Nieprawda.

Gdyby po prostu był przeciętny, to by mnie znudził i efekt byłby taki sam. No, może z grzeczności dłużej bym z nim pogadała, ale efektywnie stracilabym zainteresowanie. Przyjmij do wiadomości, że dla mnie faktycznie liczy sie inteligencja, oczytanie i jakieś wyraziste poglądy. Lubię ciekawych mężczyzn, a nie ladnych mężczyzn.

5,389 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-03-19 15:53:01)

Beyondblackie napisał/a:

Tylko bez wyglądu to byś się z nim nie umówiła. wink I wychodzi na Kremikowe. Bez wyglądu nie ma wejścia, bez wejścia nie można nic ugrać. A jak ktoś ma w dzisiejszych czasach 160 cm to sorry. Dla faceta to praktycznie kalectwo -związkowe, nie uznawane przez medycynę.

5,390

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Tylko bez wyglądu to byś się z nim nie umówiła. wink I wychodzi na Kremikowe. Bez wyglądu nie ma wejścia, bez wejścia nie można nic ugrać. A jak ktoś ma w dzisiejszych czasach 160 cm to sorry. Dla faceta to praktycznie kalectwo -związkowe, nie uznawane przez medycynę.

Bez wyglądu też by sie okazalo, ze jest chamidłem, więc koniec bylby taki sam. Zresztą jego wygląd był subiektywnie atrakcyjny DLA MNIE. Inna kobieta by popatrzyła i sie skrzywiła, bo rudy, bo patyczakowaty, bo przydlugie włosy, bo blady jak ściana- to sie nazywa gust.

5,391

Edward? wink
http://4everstatic.com/obrazki/850xX/sztuka/film-i-serial/edward-cullen,-robert-pattinson-146941.jpg

Parę lat temu to wszystkie się w nim kochały. lol

5,392

Znerx napisał/a:

Edward? wink
http://4everstatic.com/obrazki/850xX/sztuka/film-i-serial/edward-cullen,-robert-pattinson-146941.jpg

Parę lat temu to wszystkie się w nim kochały. lol

Mnie sie Pattison nigdy nie podobał. Ma zbyt silna szczekę i świńskie oczka. Ale aktor dobry.

Jak juz mialabym wymieniać jakiegoś ciastka, który również dla mnie jest atrakcyjny, to wskazalabym na Olega Zagorodnii.
https://podium.im/en/actors/201407

5,393

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Znerx drwisz sobie, czy piszesz poważnie?

5,394

Beyondblackie napisał/a:

Jak juz mialabym wymieniać jakiegoś ciastka, który również dla mnie jest atrakcyjny, to wskazalabym na Olega Zagorodnii.

I zaraz będzie, że ciastkiem jest głównie dlatego, że to zagraniczniak cool.

5,395

Olinka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

I zaraz będzie, że ciastkiem jest głównie dlatego, że to zagraniczniak cool.

Pewnie.

On ma niesamowity profil i symetrię twarzy. Ale to jest rzadkie w populacji.

Posty [ 5,331 do 5,395 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 81 82 83 84 85 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024