30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 80 81 82 83 84 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,266 do 5,330 z 31,047 ]

5,266

Odp: 30lat i cały czas sam
Olinka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Kazda kobieta bowiem kocha się w kwadratoszczękich, wysokich modelach z okladki. Prosze sie przed szereg nie wysuwać.

Tak, dokładnie każda! big_smile
Nie wiem tylko jak wyjaśnić, że wiążemy się z przeróżnymi facetami, którym najczęściej do kremikowych chadów jak stąd do Marsa.

Bo u chadów nie macie szans ,chad byle jakiej nie zaliczy

Zobacz podobne tematy :

5,267 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-03-17 21:27:41)

Jak nie, według kremika Chady przecież prowadzają się ze średniaczkami. Mówil tyle razy że non stop widuje pary on młody bóg a ona taka sobie więc aż tak ciężko być nie może big_smile

Johnny89 napisał/a:
Olinka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Kazda kobieta bowiem kocha się w kwadratoszczękich, wysokich modelach z okladki. Prosze sie przed szereg nie wysuwać.

Tak, dokładnie każda! big_smile
Nie wiem tylko jak wyjaśnić, że wiążemy się z przeróżnymi facetami, którym najczęściej do kremikowych chadów jak stąd do Marsa.

Tak to sobie tłumacz big_smile

5,269 Ostatnio edytowany przez Screwdriver (2022-03-17 21:51:01)

Drogi Kremiku, przeczytałem trochę wykopu i śledzę Wasze dyskusje na Netkobietach w tym temacie i nie wytrzymałem - założyłem konto na Tinderze. Jest to po części fake konto bo mam na nim 33 lata, ale zdjęcia są moje i w miarę aktualne, sprzed roku (wyglądam młodo więc laski się nie orientują). Chodziło mi o to by poznawać kobiety z Twojego targetu. Pierwsza para przyszła dość szybko, bo po jakiś 15 min, kobieta w wieku 32 lata, z tego samego miasta, akceptuje mój wzrost (mam w opisie), jest bardzo ładna i bardzo fajnie mi się z nią rozmawia, jest dużo humoru i ogólnie nie gada jak pusta lala, także już na starcie mam spory dowód na to że chyba jednak coś pitolisz...

5,270 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-03-17 21:57:26)

jjbp napisał/a:

Jak nie, według kremika Chady przecież prowadzają się ze średniaczkami. Mówił tyle razy że non stop widuje pary on młody bóg a ona taka sobie więc aż tak ciężko być nie może big_smile

Ale z 5 na raz.
W końcu ktoś musi te babki obrabiać - jak pół społeczeństwa, tak te 5tki i mniej, to może sobie najwyżej spotkanie z dziewczyną wyobrazić. cool

Wiesz ile sie taki chad musi namęczyć?
Trzeba to logistycznie ogarnąć. Pełno czasu poświęcić. I jeszcze "musisz być twardy", taka średniaczka nie podnieca jak influencerka z instagrama... a niebieskie tabletki kosztują.
To normalnie służba społeczna jest. roll

edit:

akceptuje mój wzrost (mam w opisie),

To dość pochopne założenie. wink Ludzie nie czytają tych opisów.
Tak samo jak np. nie czytają umów czy ofert sprzedaży, a potem kręcą dramę.

5,271

Kremik już mam 3 pary. Chyba masz coś ze zdjęciami nie tak że tak słabo Ci idzie...

5,272

No to wychodzi ze miałybyśmy szanse na chada tylko że wszystkie na tego samego big_smile

5,273

Johnny89 napisał/a:

Bo chad, przynajmniej tak prymitywny jak Ty tu opisujesz, nigdy u mnie by nie miał wiekszych szans. Intrygująco blady chudzielec za to...

Screwdriver napisał/a:

Drogi Kremiku, przeczytałem trochę wykopu i śledzę Wasze dyskusje na Netkobietach w tym temacie i nie wytrzymałem - założyłem konto na Tinderze. Jest to po części fake konto bo mam na nim 33 lata, ale zdjęcia są moje i w miarę aktualne, sprzed roku (wyglądam młodo więc laski się nie orientują). Chodziło mi o to by poznawać kobiety z Twojego targetu. Pierwsza para przyszła dość szybko, bo po jakiś 15 min, kobieta w wieku 32 lata, z tego samego miasta, akceptuje mój wzrost (mam w opisie), jest bardzo ładna i bardzo fajnie mi się z nią rozmawia, jest dużo humoru i ogólnie nie gada jak pusta lala, także już na starcie mam spory dowód na to że chyba jednak coś pitolisz...

A ile masz tego wzrostu w opisie? Podałeś tyle co Kremik, 163 cm?

5,275

Żeby podsumować wieczór, zapodam mojego ulubionego gitarzystę. Tak wygląda idealny męski brzuch:
https://www.pinterest.co.uk/pin/454722893634558440/

5,276

Słuchajcie ja już mam dosyć tego tematu, prawie 90 stron o wzroście i szczękach no ileż można.

Jak idzie 24 letnia dziewczyna po ulicy to dlaczego dziady +60 letnie się za nią oglądają a nie za babciami w ich wieku?
No bo facet lubi jak kobieta jest młoda. Mężczyznom podobają się takie dziewczyny.

Tak samo kobiety lubią jak facet jest wysoki (słyszałem chyba kilkadziesiąt takich komplementów w moją stronę od pań).
Dziewczyny kochają to, gdy mężczyzna ma duży wzrost.

Są to prawa niezmienne, uwarunkowane naszą genetyką.

Facet pragnie 18stki do łóżka, bo podświadomość mu wierci w deklu, że taka pani urodzi mu zdrowsze i silniejsze dziecko niż 60 letnia babcia.
Kobiecie podobają się wysocy faceci bo ma zapisane w podświadomości, że dobre geny mężczyzny przełożą się na zdrowe i silne dziecko.

Przestańcie pie....ić głupoty, że wzrost nie ma znaczenia!
Mimo iż nigdy nie byłem w związku to kobiety mi wprost mówiły wiele razy coś na zasadzie: ,,o jeny ale Ty jesteś wysoki, no no hehe...".
Wzrost nie zagwarantował mi nigdy związku ale jak widać, jest to czynnik, który się kobietom podoba, niezależnie od ogólnej aparycji faceta.

Wygląd jest tak samo ważny jak i charakter.
Co z tego, że dziewczyna będzie miała najlepszy charakter na świecie, gdy będzie odrzucało mnie na samą myśl, że muszę ją złapać za rękę?
Co z tego, że będę miał kobietę z najpiękniejszym mindsetem, skoro będę musiał przez miesiąc walczyć sam ze sobą na płaszczyźnie psychicznej, by ją pocałować? Bo tak mnie odpycha fizycznie.

W drugą stronę tak samo. Na co mi pani z wyglądu torpeda 10/10, z którą nie będę miał wspólnego języka?
Super sex i co potem? Cały wieczór będziemy siedzieć w ciszy i się patrzeć na siebie bez słowa?

Mam 28 lat a podobają mi się takie do 24 lat i tego nie zmienię. Nie wyobrażam sobie być z rówieśniczką(!) a co dopiero z kobietą starszą ode mnie.

Słuchajcie ja już jestem zmęczony tym tematem.
Nie byłem w związku i już pewnie nigdy nie będę, po kiego Wacława musimy pisać po raz tysięczny o wzroście, szczękach, Chadach i innych ciastkach?
Będę do końca życia kawalerem to będę i żadne pisanie późnymi wieczorami tego nie zmieni.

5,277 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-17 23:30:03)

Beyondblackie napisał/a:

Żeby podsumować wieczór, zapodam mojego ulubionego gitarzystę. Tak wygląda idealny męski brzuch:
https://www.pinterest.co.uk/pin/454722893634558440/

Gibson ES-335 smile

5,278

Beyondblackie, Tobie się nie podobają gitarzyści tylko przystojniacy (Zagraniczni) z gitarą w ręku.

5,279

Kazdy jest, kur*a, zmęczony tym tematem, bo nic sie w nim nie dzieje. Jakby Kremik się mnie spytal czy lubię wysokich facetów, to nie sklamię- lubię ponad metr osiemdziesiąt z patykowata budowa i wielkimi włosami. TYLKO, to nie jest kurka jedyne kryterium wyboru kogokolwiek. Może i blady patyczak, ale jak głupi czy tez niekompatybilny, to odrzut. Mój ukochany facet ma jakiś 1.82 m ale żadnych innych patyczykowatych cech. Normalny facet po 50- siątce, który kocha rower i chodzi na silownię. Ma piekne brązowe oczy, świetne brwi, kompletne wlosy i ODLOTOWO MEGA charakter.

5,280 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-18 00:01:31)

Beyondblackie napisał/a:

Jakby Kremik się mnie spytal czy lubię wysokich facetów, to nie sklamię- lubię ponad metr osiemdziesiąt z patykowata budowa i wielkimi włosami. TYLKO, to nie jest kurka jedyne kryterium wyboru kogokolwiek.

Kremik, czytasz?

Chyba możemy na tym zakończyć cały ten temat.
Prawda została napisana, nic dodać, nic ująć.

5,281

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Jakby Kremik się mnie spytal czy lubię wysokich facetów, to nie sklamię- lubię ponad metr osiemdziesiąt z patykowata budowa i wielkimi włosami. TYLKO, to nie jest kurka jedyne kryterium wyboru kogokolwiek.

Chyba możemy na tym zakończyć cały ten temat.
Prawda została napisana, nic dodać, nic ująć.

To mało. Ja lubię takich ponad metr dziewięćdziesiąt.

5,282 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-18 00:00:49)

rossanka napisał/a:

Czytasz Kremik?

Rossanka, ja mam jedyne 185cm i wiem, że to było dużo w 2010 roku
Teraz w obecnych czasach wysoki facet to taki powyżej 190cm (pisałem o tym tutaj wiele razy).

5,283

rossanka napisał/a:

Czytasz Kremik?

Teraz w obecnych czasach wysoki facet to taki powyżej 190cm (pisałem o tym tutaj wiele razy).

I przystojnyvh z twarzy. Zapomniałam dopisać. Dobrze też, by dużo zarabiał.
I miał spore mieszkanie.
I był wysportowany, zadbany i modnie ubrany.

5,284

Johnny89 napisał/a:

Doprawdy, a skąd Ty to wiesz? Skąd wiesz jak wyglądamy, kim jesteśmy i kto się za nami ogląda? Bo tak sobie wydedukowałeś? Na jakiej podstawie? Bo coś Ci się mętnie wydaje? cool

Swoją drogą jeśli chcesz dyskutować na takim poziomie, to jest na poziomie dna i mułu, to uwierz, że jeśli podchwycimy tę nutę, to będzie Ci bardzo przykro. Serio, serio.

5,285

Facet pragnie 18stki do łóżka.

Chyba Ty.. ale biorę pod uwagę ze jesteś prawiczkiem i myślisz innymi kategoriami. Masz moje zrozumienie i błogosławieństwo.

5,286

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

Niee, dałem 176 czyli tyle ile mam, ale to też niewiele. Poza tym ja Kremikowi mówiłem że spokojnie może mieć 172 wystarczy kupić odpowiednie obuwie.

5,287

Psycholog Na Niby napisał/a:

Chyba Ty.. ale biorę pod uwagę ze jesteś prawiczkiem i myślisz innymi kategoriami.

Myślę sobie, że w pewnym wieku to staje się wręcz zwyczajnie żenujące i zahacza o desperacki kryzys wieku średniego, żeby nie napisać o... pedofilię cool.

5,288

Kremik, 4 pary i 12 polubień, a ja naprawdę jestem przeciętniakiem. Celuję w wiek 23 - 33.

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Czytasz Kremik?

I przystojnyvh z twarzy. Zapomniałam dopisać. Dobrze też, by dużo zarabiał.
I miał spore mieszkanie.
I był wysportowany, zadbany i modnie ubrany.

big_smile
I koniecznie samochód klasy F.

5,290

18-stka? Coż, jak jednych bawi zadawanie się z dziećmi, to nic na to nie poradzę..

Ja sam, przy wzroście 173, musiałbym być chyba chory, żeby sobie kupować jakiejś podkładki do butów..TO już jest granica, której nie chcę przekraczać...

Hmm, dużo zarabiający - > 10 k
Duże mieszkanie > 60 m
Wysportowany - odpowiednia rzeźba czy kondycja?

Ciekawe... big_smile

Screwdriver napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

Niee, dałem 176 czyli tyle ile mam, ale to też niewiele. Poza tym ja Kremikowi mówiłem że spokojnie może mieć 172 wystarczy kupić odpowiednie obuwie.

Z 163 cm do 172 cm to jest skok prawie 10 cm, jakie to mogłoby być obuwie dla faceta?
To jest różnica, którą dają szpilki wink

5,292

bagienni_k napisał/a:

18-stka? Coż, jak jednych bawi zadawanie się z dziećmi, to nic na to nie poradzę..

Ja sam, przy wzroście 173, musiałbym być chyba chory, żeby sobie kupować jakiejś podkładki do butów..TO już jest granica, której nie chcę przekraczać...

Hmm, dużo zarabiający - > 10 k
Duże mieszkanie > 60 m
Wysportowany - odpowiednia rzeźba czy kondycja?

Ciekawe... big_smile

Minimum 25 tysięcy na rękę,miesięcznie.
Duże mieszkanie- apartament 150m i pani do sprzątania, bo ogarnąć taki metraż to nie byle co.
Wyspirtowany, to i rzeźba i kondycja, siła, zwinność i niezłomność

5,293

To bierz się za jakiegoś piłkarza smile

5,294

bagienni_k napisał/a:

Z której drużyny?

5,295

A  dla mnie wzrost dalej jest dość neutralny smile spotkałam takich co mi się podobają o moim wzroście, niższych i wyższych. I dalej będę mówić że to jie decydujące kryterium (według mnie)

5,296

Z tymi 18stkami to trzeba pamiętać że nie każda osoba ma swój tak zwany peak w wieku nastoletnim. Znam dużo dziewczyn które obecnie wyglądają dużo lepiej niż w wieku lat 18

5,297

Olinka napisał/a:

Myślę sobie, że w pewnym wieku to staje się wręcz zwyczajnie żenujące i zahacza o desperacki kryzys wieku średniego, żeby nie napisać o... pedofilię cool.

No dokładnie, ostatnio wiozłem 4 Ukrainki +/- 18 lat i czułem stres że zaraz ktoś mnie zatrzyma za pedofilię, handel żywym towarem czy inne stręczycielstwo, nie wyobrażam sobie takiego pułapu wiekowego big_smile. To co legalne chyba nie zawsze wypada.. Ale przynajmniej wiemy na jakie prostytutki chodzi rumuński żołnierz.

5,298 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-18 10:21:07)

rossanka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Z której drużyny?

A to już sobie wybierz smile

W sumie najlepiej celować w któreś z zachodnich lig: Premier League, Bundesliga, albo Primera Division czy Serie A smile

Z tymi 18-stkami, to robi sie naprawdę zabawne..

Nawet zwyklę rozmnowy czy przelotna znajomość budzą moje wątpliwości. Nie wiem, czy nie czułbym się dziwnie, idąc z taką do łóżka. O poważnym związku to jużnawet nie mówię. Kiedyś byłtutaj wątek Autorki w tym właśnie wieku, która związała się z 35-latkiem. O dziwo, dość sporo Pań popierało i kibicowało im, choć nie wiem, jak się to skończyło. ALe jaki był bulwers, jak tylko ktoś miał wątpliwośći, co do sensownośći takiego "układu". Przecież to dwójka ludzi na kompletnie innych etapach życiowych czy rozwoju psycho-fizycznym. Padają często wyjqaśnienia typu "zaiskrzyło", czy "kochają się" - ok, tylko akurat w moim przypadku gdzies jest ta blokada, która nie pozwala mi nawiązać bliskiej relacji z osobą, bedącą na tak odmiennym etapie życia. Inne cele, plany czy oczekiwania od tegoż życia sprawiają, że to nie ma szansy przetrwać.

5,299

bagienni_k napisał/a:

Przecież to dwójka ludzi na kompletnie innych etapach życiowych czy rozwoju psycho-fizycznym.

Sądzę, że tu jest clou problemu, bo nie wiem jak długo związek może przetrwać na fizycznym zauroczeniu i to raczej jednostronnym, bo z drugiej zwykle bardziej wygląda to na układ niż coś więcej.
Jeśli jednak komuś chodzi o seks i tylko o seks, to już inna bajka, mimo wszystko żenujące, kiedy dojrzały facet ślini się na widok małolaty.

Z własnego otoczenia znam taką sytuację: mąż mojej dobrej koleżanki (mój rocznik, ona nieco młodsza) odszedł od niej, by związać się z dziewczyną w wieku mojego syna (wówczas 20 lat). Na ile znam temat, to ona widziała w nim ojca, którego nigdy nie miała, on z kolei poczuł się dowartościowany. Niemniej minęło trochę czasu i ostatnie, co można powiedzieć, to że są ze sobą szczęśliwi. Facet ponownie został ojcem, czego absolutnie nie chciał i tak zaczęły się problemy, z finansami po rozwodzie też coś podobno nieźle zgrzyta. A taka wielka miłość była... wink

5,300

Screwdriver napisał/a:

Z 163 cm do 172 cm to jest skok prawie 10 cm, jakie to mogłoby być obuwie dla faceta?
To jest różnica, którą dają szpilki wink

Podawałem już tu link do sklepu który takie buty sprzedaje sle podam raz jeszcze :
https://faretti.pl/?gclid=Cj0KCQjw29CRB … 1EEALw_wcB

5,301

Kremik mam już 12 par i rozmawiam chyba z 5ma dziewczynami a to wszystko od wczoraj około 21 kiedy założyłem konto. No i jak się na to zapatrujesz? Coś chyba jednak źle robisz...

5,302 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-18 14:53:32)

Dziewczyny bez większego wysiłku mają dostęp do wielu mężczyzn. Dawniej w ciągu roku panny mogły co najwyżej oczekiwać 30 zainteresowanych typów. Obecnie w niecałą dobę każda laska może z grona 100 chętnych kolesi wybrać tych z którymi wybierze się na randkę .  Mało tego dziewczyny bez najmniejszej pracy nad charakterem mogą liczyć na zainteresowanie ze strony przystojnych mężczyzn. Można więc uznać, że portale randkowe są fabryką incelstwa.
Wszystkiemu winne jest to, że dziewczyny mają prostą drogę kontaktu z wieloma facetami, w tym przystojnymi. W takiej sytuacji przeciętni i mniej pociągający fizycznie kolesie są mimowolnie skazani na porażkę. W końcu co raz częściej słyszy się historie, że nawet całkiem niezły z wyglądu facet ma ogromne problemy by któraś panna się nim zainteresowała.

I jak się tu nie dziwić że liczba inceli stale się zwiększa?

Mnóstwo mężczyzn przeprowadziło podobne badania i zawsze profil kobiety cieszył się dużo większą popularnością.

Eksperymenty polegały na założeniu 2 kont - mocno przeciętnej dziewczyny oraz całkiem niezłego z wyglądu chłopaka. Kobiecy profil zawsze miał dużo więcej adoratorów.

5,303

Screwdriver napisał/a:

pisałeś jej ile masz wzrostu? A może to samotna zdesperowana matka? Pokaż screeny gdzie pisałeś jej o wzroście. Inaczej nie uwierzę

5,304

gościu wpisałeś 176 i chwalisz się parami, wpisz 163 i potem pisz, że laski akceptują Twój wzrost. A te śmieszne buty to sobie wsadź ... potem je trzeba
będzie ściągnąć i co?

Rozumiecie typa? Pisze mi, że sobie wmawiam, że laski nie chcą ze mną rozmawiać z powodu wzrostu, a on mi udowodni, że jestem w błędzie i podał wzrost 176 i uważa że to prawie to samo co moje 163

brak słów jak w ogóle można kolesia 163 porównać do 176 czy 172 i twierdzić, że kobietom wzrost nie przeszkadza

Weź człowieku zastanów się ... wpisz 163 i dopiero gadaj, że wrost bez znaczenia - miałbyś 0 par - nie licząc tych które nie przeczytały opisu

zrozum, że 176 to nie jest tragiczny wzrost i nie można go porównać do 163

może od razu wpisz 190 i potem gadaj - wmawiasz sobie, laski nie lecą na wzrost, akceptują moje 190

163 to jest dramat, nie wiem jak w ogóle mogłeś pomyśleć że podając 176 wyjdzie na to samo że 163

Twoje "badanie" jest 10000000000000000000 razy mniej rzetelne od moich i tych z wykopu

5,305

pogromca moich teorii się znalazł hahahaha jakbyś na wykopie napisał wzrost bez znaczenia, 160 to nie przeszkoda, mnie z 176 kobiety akceptują to by Ciebie tam zjedli śmiechem

176 porównuje do 163 i uważa że skoro laski akceptują 176 to i 163 też

5,306

Kremik napisał/a:

pogromca moich teorii się znalazł hahahaha jakbyś na wykopie napisał wzrost bez znaczenia, 160 to nie przeszkoda, mnie z 176 kobiety akceptują to by Ciebie tam zjedli śmiechem

Może zaakceptuj fakt że zawsze będziesz sam i zostań mnichem? Przeceniasz rolę kobiet w życiu mężczyzny.

5,307

Kolega ataku dostał, ale chyba Screwdriver się tym za bardzo nie przejął, bo ciężko traktować Kremika poważnie..

5,308

To Ty nie doceniasz roli kobiety w życiu mężczyzny. Ja w przeciwieństwie do Ciebie przeczytałem sporo książek, artykułów na temat małżeństw, związków, a także badań, które jasno wskazują jak bardzo bycie w związku dodaje szczęścia w życiu, że jest to normalne, iż będąc samemu czuje się brak spełnienia itp. Zapoznaj się badaniami, a nie psycholog na niby uważa że ma rację ... rację masz ... ale też na niby

5,309 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-18 15:28:37)

bagienni_k napisał/a:

Kolega ataku dostał, ale chyba Screwdriver się tym za bardzo nie przejął, bo ciężko traktować Kremika poważnie..

Tamten pisał, że kobiety nie zwracają uwagi na wzrost, że przesadzam bo podał 176 i rozmówczynie akceptowały 176. Tylko, że ja mierzę 163. Poza tym wymyślił, że gdy założę buty zyskam 9cm, a różnica między 176, a 172 nie jest żadna

Fatalnie koleś liczy. Skoro mierzy 176 to w butach ma 178 a to znacznie więcej niż 172 - już w butach. Do tego ludzie z wykopu nosili takie obuwie i odradzali, raz że niszczy stawy, a dwa że jest niewygodne i chodzi się jak robocop, a w dodatku rzekomo z powodu niewygody przyjmuje się zgarbioną pozycję więc nie uzyskałoby się 172 podczas chodzenia, a jedynie stojąc w miejscu

Kremik napisał/a:

Nie jesteś ewenementem na skalę światową ze wzrostem 1.63 cm u mężczyzny. A tak się zachowujesz, jakbyś był a wszyscy pozostali mężczyźni mieli wzrost powyżej. Mężczyźni, tak jak kobiety, różnią się między sobą wzrostem. Wskazujemy Ci, że w związku z tym, mężczyźni, którzy mają taki sam lub podobny wzrost do Twojego, łączyli i łączą się w pary z kobietami, a zatem nie jest tak jak twierdzisz, po prostu nie może być, że jedynym czynnikiem decydującym o zainteresowaniu mężczyzną jest jego słuszny wzrost (czyli te 1.80 cm). To oznacza, że w Twojej osobie muszą być inne cechy, które nie pozwalają Ci wypromować się w oczach kobiet.

5,311

Beyondblackie napisał/a:

Mój ukochany facet ma jakiś 1.82 m ale żadnych innych patyczykowatych cech. Normalny facet po 50- siątce, który kocha rower i chodzi na silownię. Ma piekne brązowe oczy, świetne brwi, kompletne wlosy i ODLOTOWO MEGA charakter.

Gdyby miał nie 182, a 162 to nawet na niego byś nie spojrzała. Nie miałby szansy pokazać, że posiada ODLOTOWO MEGA charakter. Na starcie już zostałby odrzucony

5,312

Panna Sz - kobieta niskiego mężczyznę skreśli zanim pozna jego dobre strony. Jest niski to mu dziękuje. Gdy wzrost jest zaakceptowany, wtedy dochodzą być może inne cechy. Kiedy jednak facet jest wysoki, przystojny to może nie szanować dziewczyny, mieć ją gdzieś, a ona i tak będzie za nim latała, tylko z powodu wyglądu

5,313

Kremik napisał/a:

To Ty nie doceniasz roli kobiety w życiu mężczyzny. Ja w przeciwieństwie do Ciebie przeczytałem sporo książek, artykułów na temat małżeństw, związków, a także badań, które jasno wskazują jak bardzo bycie w związku dodaje szczęścia w życiu, że jest to normalne, iż będąc samemu czuje się brak spełnienia itp. Zapoznaj się badaniami, a nie psycholog na niby uważa że ma rację ... rację masz ... ale też na niby

To zmień książki i artykuły bo Ci nie służą chłopczyku. Wielki krąg naukowców z wykopu. Każdy doskonale wie że wzrost ma znaczenie ale nie jest wyrokiem. Jesteś zwyczajnym leniem który lubi narzekać. Nie jesteś dla mnie żadnym dowodem na cokolwiek, bo znam niskich mężczyzn w związkach, zazwyczaj są, pozytywni, przedsiębiorczy, empatyczni, pewni siebie. Nie masz żadnej z tych cech. Po tonie wypowiedzi można wywnioskować że jesteś skazany na konto premium na PH i nawet chodzenie na szczudłach by Ci nie pomogło. Idź do centrum onkologii albo hospicjum, może wtedy nabierzesz pokory do życia Ty stetryczała ulęgało.

5,314 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-18 15:45:09)

Kremik napisał/a:

Panna Sz - kobieta niskiego mężczyznę skreśli zanim pozna jego dobre strony. Jest niski to mu dziękuje. Gdy wzrost jest zaakceptowany, wtedy dochodzą być może inne cechy. Kiedy jednak facet jest wysoki, przystojny to może nie szanować dziewczyny, mieć ją gdzieś, a ona i tak będzie za nim latała, tylko z powodu wyglądu

Nie jesteś ewenementem. Mężczyźni Twojego wzrostu łączą się w pary z kobietami. W związku z tym nie jest prawdziwe twierdzenie że kobiety skreślą niskich mężczyzn. U mnie w pracy jest dwóch takich mężczyzn. Żonatych! W otoczeniu, wśród znajomych, a także po prostu na ulicy widuję takich mężczyzn z kobietami. Ponawiam pytanie - jakim CUDEM Twoim zdaniem?

5,315

Panna Sz - z jakiego jesteś województwa bo ja u siebie nie widzę niskich mężczyzn zbyt często, a jeśli to bez kobiety, w oczach ich głębi się smutek ...

Psycholog - tak znasz niskich, którzy są w związkach i jeszcze powiedz, że w nocy przebierają się za batmana i ścigają złoczyńców, przestań, nie wiesz jak to być kurduplem, kimś gorszy, być 0 dla kobiet, nie być traktowany na serio ... to doprawdy interesujące, że podobne doświadczenia do moich mają niscy faceci z całego świata, a wysocy lub średniego wzrostu - powyżej 175 upierają się, że sobie wmawiam...

poczytaj więcej o świecie, a nie bajki wmawiasz

5,316

Kremikowi po prostu łatwiej jest zaakceptować, że przyczyną jego niepowodzeń w kontaktach z kobietami jest coś, na co nie ma żadnego wpływu, czyli wzrost. Świadomość, że to w nim samym może tkwić problem, jest o niebo trudniejsza do przyjęcia, dlatego rękami, nogami i do upadłego będzie bronił swojej jedynej słusznej teorii.

5,317

Kremik napisał/a:

[Do tego ludzie z wykopu nosili takie obuwie i odradzali, raz że niszczy stawy, a dwa że jest niewygodne i chodzi się jak robocop, a w dodatku rzekomo z powodu niewygody przyjmuje się zgarbioną pozycję więc nie uzyskałoby się 172 podczas chodzenia, a jedynie stojąc w miejscu

A Ty wiesz jak bycie wysokim obciąża stawy? Zastanów się big_smile

Kremik napisał/a:

Panna Sz - z jakiego jesteś województwa bo ja u siebie nie widzę niskich mężczyzn zbyt często, a jeśli to bez kobiety, w oczach ich głębi się smutek ...

Jestem z realnego świata, a nie z internetowego wykopu i innych incelowskich wikipedi sączących pierdolamenty do głowy, w którym ludzie różnią się wzrostem, i dobierają się w pary wedle własnych upodobań, a nie jakiś odgórnych założeń wziętych żywcem z czterech liter.

5,319

Screwdriver napisał/a:

Kremik mam już 12 par i rozmawiam chyba z 5ma dziewczynami a to wszystko od wczoraj około 21 kiedy założyłem konto. No i jak się na to zapatrujesz? Coś chyba jednak źle robisz...

oO Gdzie Ty mieszkasz?

Tyle par to ja w miesiąc miałem xD

5,320

Olinka, ale ze mną jest wszystko w porządku. Serio. Kiedyś w szkole średniej nie znałem blackpilla, byłem otwartą, sympatyczną, życzliwą osobą (dalej w realu jestem) a koleżanki z klasy się ze mnie śmiały. Stroniły sobie z mojego wzrostu żarty. I co wmawiałem sobie coś? Nie, nawet wtedy nie zdawałem sobie sprawy, że ze mną cos nie tak. Zaczepiłem kilkaset dziewczyn i też wiele z nich wytknęło mi wzrost. Ale pewnie to ja sobie tylko coś wmawiam ... szkoda, że mnóstwo niskich mężczyzn spotkało się z identyczną reakcją kobiet

5,321

jjbp napisał/a:

A Ty wiesz jak bycie wysokim obciąża stawy? Zastanów się big_smile

Inaczej gdy jest się wysokim niż nosi specjalne buty, które mocno obciążają stawy

5,322

Kremik napisał/a:

gościu wpisałeś 176 i chwalisz się parami, wpisz 163 i potem pisz, że laski akceptują Twój wzrost. A te śmieszne buty to sobie wsadź ... potem je trzeba
będzie ściągnąć i co?

To tak samo jak z makijażem, wieczorem trzeba go zmyć i co? tongue

Kremik napisał/a:

To Ty nie doceniasz roli kobiety w życiu mężczyzny.

A ja przeczytałam dzisiaj: "Kobiety, które nie wyszły za mąż i nie urodziły dzieci są najszczęśliwszą grupą na świecie. Mało tego – są zdrowsze i żyją dłużej. Tak uważa Paul Dolan, wiodący ekspert od szczęścia, naukowiec behawioralny z London School of Economics. Badania pokazały, że małżeństwo jest wskazane dla mężczyzn. Dzięki temu podejmują mniej ryzyka i wpływa to pozytywnie na ich zdrowie. Zupełnie inaczej wygląda to w przypadku kobiet. Mężatki w średnim wieku były bardziej narażone na choroby fizyczne i psychiczne niż singielki. Dlatego Dolan radzi: „Jeśli jesteś mężczyzną, prawdopodobnie powinieneś wziąć ślub. Jeżeli jesteś kobietą, nie rób tego".

Może dlatego kobiety "wybrzydzają"? tongue

5,323

Gareta, to ja przytoczę badania naukowe, które jasno wskazują coś innego, tak w przypadku kobiet, jak i mężczyzn

5,324

Garota, nie gareta tongue

No i co to zmieni? Ja przytoczyłam takie, ty przytoczysz inne i będziemy mieć remis.

5,325

Żaden remis, moje wynikają z lat obserwacji, z badań prowadzonych przez różnych naukowców ;p a Twoje to wypowiedź 1 kolesia

5,326

Ale między tobą a mną jest jedna, zasadnicza różnica. Otóż ja się w ten temat nie zagłębiam, gdyż...uwaga, uwaga...mam inne, ciekawsze rzeczy do roboty tongue i na udowadnianie, że "moja racja" jest większa od "twojej racji" szkoda mi najnormalniej w świecie życia tongue

5,327

Nińa de Copacabana ... skoro masz inne ciekawsze rzeczy do roboty czemu przeglądasz ten i nie tylko ten wątek, jak i również inne fora? tongue
Śledzisz bo lubisz i masz na to czas. Tak więc daruj sobie z tą racją ;p

5,328

Kremik skoro wolisz mieć obciążony mózg Wykopem i Insta niż stawy butami, które dodałyby Ci pewności siebie, to ja Ci więcej nie mogę Ci doradzić. W dzisiejszych czasach wiek koło 30stki i 176 cm niewiele więcej znaczy niż 172 cm, ja wyobraź sobie też czytam Wykop #przegryw i inne... Orientuję się w temacie. Buty to Twój jedyny ratunek na dzień dzisiejszy, chyba że pojedziesz do Hiszpanii do jedynej kliniki w Europie przeszczepiające kończyny i przeszczepisz sobie obie nogi na dłuższe, albo poczekasz 20 lat gdy może technologia rozwinie się na tyle, że zedytujesz sobie geny i zaczniesz rosnąć.
A tak na poważnie to po prostu niech chłop spróbuje wszystkich dostępnych środków które mogą chłopu coś poprawić, inaczej to będzie it's over dla chłopa.

5,329

Tak coś czuję, że ci wszyscy niscy, nie dostawali jednak aż takiego hejtu, bo coś poza niskim wzrostem w sobie mieli, co przyciągnęło płeć przeciwną. No, ale możemy sobie gdybać..
Trzeba by ich wszystkich zebrać i zapytać big_smile

A tak swoją drogą, to ja chyba powinienem już dawno zdechnąć czy zwariować, skoo kobieta ma być aż tak ważna w moim życiu, że bez niej sobie nie poradzę i uschnę z tęsknoty..;D

5,330

Jakiś_człowiek - już pisałem tu że Słupsk, ale moim zdaniem lepiej mi szło z kobietami z południa Polski, szkoda bo takie fajne kobietki a tak daleko.

Posty [ 5,266 do 5,330 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 80 81 82 83 84 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024