Kremik napisał/a:A no tak, zapomniałem, że jednak każda lubi wysokich, a i lubi twarz pociągłą, a i 90% woli brunetów, a i niby gust, ale wolą obiektywnie atrakcyjnych 
Bez kitu z tymi brunetami to jest prawda.
Kobiety uwielbiają jak facet ma ciemny kolor włosów, słyszałem to nie raz od kobiet, że uwielbiają brunetów czy tam szatynów.
Może tylko raz usłyszałem jak jedna dziewczyna powiedziała, że woli blondynów.
Ja jestem niestety blondynem, więc kolejna kłoda pod nogi w moją stronę 
Salomonka napisał/a:... tylko skąd ty to wiesz? Skąd z ciebie taki znawca kobiet/kobiecej psychiki, jak nawet za przeproszeniem żadnej nie udało ci się przelecieć? ŻADNEJ. Czyli ani Polki, ani Wietnamki, ani Chinki, a rozprawiasz tutaj jakbyś wszystko o kobietach wiedział i żadna nie miała przed tobą tajemnic.
Przecież napisałem kilka postów wyżej, że z jedną dziewczyną udało mi się spotkać do takiego stopnia, że straciłem z nią swoje prawictwo.
Bardziej dogłębne tłumaczenie dla Ciebie: był seks
Najlepsze jest to, że z tamtych 3 kobiet, które chciały się ze mną spotkać (ale do tego nie doszło) to jedna deklarowała, że mi zrobi obciąganie w samochodzie jak się spotkamy ale trochę mnie to zraziło do niej.
Zauważyłem, że jak kobietom kończą się argumenty to zaczynają atakować na zasadzie ,,nie dupczysz facet, to nie masz prawa się wypowiedzieć".
A to ponoć faceci wszystko kierują na tory seksualne
haha
P.S. Salomonka, Twój argument, że nie powinienem się wypowiadać bo żadnej nie zaliczyłem jednak nie wypalił bo prawiczkiem nie jestem.
Nawet jakbym był to co nie mogę mieć własnego zdania? 
Kobieto, seks dzisiaj można mieć za 200 złotych. Jakbym chciał to co dwa dni uprawiałbym go za pieniądze z inną kobietą.
Ale to nie tutaj jest kartą przetargową.