30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 55 56 57 58 59 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,641 do 3,705 z 31,047 ]

3,641

Odp: 30lat i cały czas sam
Znerx napisał/a:

Ja tu mam news ze sceny gamingowej z tamtego tygodnia wink specjalnie dla kolegi Kremika.

Ta pani:
https://static1.thegamerimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2022/02/Tanukana.jpg
Została wyrzucony z profesjonalnej drużyny e-sportowej za wypowiedź na livie o niski mężczyznach.

"Men who are under 170cm don't have human rights," she said on stream (thanks, Kotaku). 170cm is 5 ft 6.9 for the record, just under Japan's average height of 5 ft 7.2. She also said that short men should get bone-lengthening surgery to artificially grow, furthering a stigma against shorter men that's unfortunately all too common.

Widać, że nie jest to wyłącznie polskim problemem. wink

Wczoraj byłem na sklepach ,i rzuciło mi się w oczy że goście powyżej 1,80 każdy spacerował z dziewczyna , wiadomo może siostra itd ,ale jednak , po czym zwracałem uwagę na niskich facetów ,i ci praktycznie wszyscy byli sami .

Zobacz podobne tematy :

3,642

Burzuj na sklepach
No sami  - bo rozgrzane foczki czekaja na nich w domu a goscie sie poprostu rozgladaja jak tu wychaczyc koleja tancerke do trojkata lub czworokata...nie kumacie zycia i tyle.
Ci wysocy 1.8m+ musza wszedzie powluczac ze smutnymi pannami bo na trio nie ma szans.

3,643 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-02-27 12:31:37)

Johnny89 napisał/a:

Wczoraj byłem na sklepach ,i rzuciło mi się w oczy że goście powyżej 1,80 każdy spacerował z dziewczyna , wiadomo może siostra itd ,ale jednak , po czym zwracałem uwagę na niskich facetów ,i ci praktycznie wszyscy byli sami .

I niscy, z racji nie posiadania dziewczyny + dzieci + nie bycia jedynym żywicielem rodziny pierwsi dostaną powołanie od WKU. Będziesz bronił wysokich chadów. cool

3,644

Moja 5 kobieta, nie ma tak zjebanych doświadczeń, jak koledzy, ale co dzisiaj stwierdzam nie ważne, jaka by kobieta nie była, nawet prosta, słodka to i tak zawsze coś wyjdzie. Daruj sobie kobiety spraw sobie psa... (doświadczenia kolegi)
Ja już pier... to, za miesiąc ciuszki w torb taksówka, nowy wynajem, a moja niech robi co chcę, może super kasy nie mam, ale jej życzę powodzenia z pół etatu smile a ja adoptuje pieska może dobermana.

3,645 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-01 15:29:32)

Wracam po przerwie. Znacznie bogatszy o doświadczenia.

Olinka i spółka NIE MIAŁY RACJI.

Ale po kolei.

W połowie ubiegłego miesiąca coś mnie tknęło by zagadać do 2 typów. Stali pod monopolowym i gadali. 1 z 2 spojrzał na mnie z niechęcią, a że przechodziłem obok poczułem się niezręcznie. Oczywiście obaj byli o dobrą głowę wyżsi. Mniej więcej, na oko, w moim wieku. Choć ja na 30-kę zdecydowanie nie wyglądam.

Spodziewałem się zaczepki w stylu "co się k..a patrzysz" lub co gorsza "k..o gapisz". Dlatego wyprzedziłem przeciwnika. Zagadałem do kolesi:

chłopaki, nie mam doświadczenia w piciu, a rzuciła mnie laska dla innego, czuję się nieszczęśliwy, polecicie coś? 1 z nich odparł, że laski są poje..ne i wie co muszę czuć bo sam w poprzednim miesiącu został porzucony. Nowi "koledzy" zaprosili mnie na ... melanż.

Choć towarzystwo mi nie odpowiadało, zgodziłem się. Bo co miałem do stracenia. A i tak mieli się spotkać w knajpie. Na miejscu było już 5 kolesi i 2 dziewczyny.
Na moje nieszczęście mocno wytapetowane więc wstydziłem się ich. W dużym uproszczeniu jeden z typów spytał "co to za jeden" wskazując na mnie. Tamci odparli, że znajomy. Nie mówili skąd ani jak długo się znamy co było mi na rękę.

No, ale do rzeczy. Te 2 laski chociaż średnie w makijażu kleiły się do 1 typka. Oczywiście to "na pewno" zbieg okoliczności ale był on słusznego wzrostu i miał zarysowaną linię szczęki. Ale na pewno panny leciały na jego charakter w końcu ów 33letni mężczyzna kierował do nich "uwodzicielskie" teksty typu "ej skoro już idziesz to rusz swoją tłustą dupę i zamów mi kolejkę", "gdy się nachylasz to nieźle ci cyce podkreśla". 

Z powieści kolesia wynikało, że w ciągu ostatnich 2 lat był w związku z 5 dziewczynami, a opisywał je w nieprzyzwoity sposób. Te dwie panny się do niego kleiły.

Zastanówmy się typ ma fatalną osobowość, dobry wygląd i cieszy się powodzeniem
Inny ma nienaganny, dobry charakter, a słaby wygląd i ma problemy z dziewczynami

to jasno dowodzi, że wygląd ma zdecydowanie większe znaczenie w randkowaniu

Kolejna sprawa na jednym z forum poznałem 29 letniego kolesia - architekta, który przedstawił swoją sytuację tak:

"nie mam szczęścia do kobiet, ciągle źle trafiam. Ostatnio związałem się z jedną, spokojną, miłą dziewczyną. Zerwała ze mną dla jakiegoś popaprańca, który co 3-4 dni się upijał. Opss przepraszam "imprezował". To zdaniem mojej ex ciekawy facet, który jest luzakiem. A ja i moje gry w szachy, pisanie wierszy i poszerzanie wiedzy z fizyki jest nudne".

Przejdźmy do innej rzeczy. Dzisiaj przeszedłem obok 3 młodych - na oko 20-22 letnich dziewczyn. Gadały po ukraińsku. Każda mocno umalowana, ubrana w obcisłe ubrania. Powiadają, że Ukrainki to dobre żony. Nieprawda. Przechodząc obok nich czułem strach. One szły z wysoko uniesioną głową, z miną ważną jak minister. Widać było, że dziewczyny mają o sobie duże mniemanie.

Potem w galerii przeszedłem obok 8 osobowej grupy 20 kilku letnich Polek. Wszystkie miały opięte jeansy i sporą tapetę. Nie zwróciły na mnie uwagi. Gdybym podszedł żadna nie chciała by się ze mną umówić. Potem gdy stanąłem by odpisać znajomemu wiadomość, zauważyłem jak obok wspomnianej 8 osobowej grupki przeszedł wysoki koleś, modnie ubrany, z mocną linią szczeki i wszystkie laski podążyły za nim wzrokiem. Na pewno wyczuły u niego dobry charakter tongue

Następnie na przystanku zauważyłem młodą 23 letnią dziewczynę. Również miała opięte jeansy. Przyjrzałem się jej. Była mocno wymalowana.

Nie była piękna, ani bardzo ładna. Trudno też określić ją jako "atrakcyjną laską" Niemniej brzydka z pewnością nie była. Taka dość ładna. Tylko, że gdyby pozbawić ją makijażu wyglądałaby wyraźnie słabiej. Bynajmniej nie twierdzę, że bez makijażu byłaby szkaradna. Ot po prostu bez tapety byłaby do bólu przeciętna.

I to mnie właśnie boli. Dziewczyna średnia się umaluje i staje się ładna. Potem ma o sobie lepsze mniemanie i uważa, że należy się jej przystojny koleś. A tak naprawdę jest bez makijażu przeciętna i powinna celować w przeciętnych.

Najgorzej gdy przechodziłem obok jakiegoś liceum i 2 rozmawiające w pobliżu szkoły 18letnie wymalowane dziewczyny wznieciły u mnie płomienie strachu.
Jeszcze 2-3 lata temu nie zwróciłbym na nie uwagi. A teraz się ich wstydzę i krępuję. Gdyby nie ten makijaż byłoby inaczej. Laskom wydaje się, że są ładne i wybrzydzają.

Pewnie napiszecie, że dojrzalsze kobiety na wygląd tak uwagi nie zwracają. Przypomnę więc, że na różnych portalach randkowych wstawiłem 30letniego fejka, do którego piszą czasem nawet i ponad 40 letnie kobiety nie szczędząc przy tym komplementów. Skoro kobiety w takim wieku podrywają przystojnego 30latka, to nie mówicie, że z wiekiem się nastawienie kobiet zmienia i że tylko młode dziewczyny zwracają uwagę na wygląd.

I na koniec potęga makijażu

PunBB bbcode test

3,646

Nie wiem Kremik - zainwestuj w sztuke uwodzenia. ( pocwicz motorowki na dzwiach z pokoju itp)

3,647

Edek zjedz więcej żelek

3,648

Kiedyś kobiety 30+ były bardziej ciepłe i rodzinne. Teraz za sprawą mocnego makijażu i treningu na siłowni, mają się za super laski i wybrzydzają. Kobiety 30+ sprzed 20 lat były inne, bardziej wyrozumiałe, mniej wybredne. A te obecne 30-stki myślą, że są jakimiś gwiazdami - bo poćwiczą na siłowni, mają niezłą sylwetkę, umalują się, przez co wyglądają młodziej i się postrzegają za laski.

3,649

Kremik one się przyznały jak Cię nie było ze wzrost jest ważny dużo Cię ominęło ale wymiękły

3,650 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-03-01 16:20:03)

niam niam ...Zelki weszly jak twoje dewagacje.
Po jakiego grzyba sie zorgladzasz za 30tkami? i mlodszymi...odwies tapety na kolek.

Czy nie lepiej pobuszowac z kobietami 40+, Jepiej ugotuja i pewnie takiej tapety nie ma. Nie jedna wychowana na niemodyfikowaych tluszczach maja cialko i kondycje sto razy leprze niz dzisiejsze mlode flaczki ( koledzy przy piwku opowiadali ) masz dziwna taktyke checi zmiany czegos na co nie masz wplywu.
Mozesz np polowac na mamuske co juz dziadki wybyly z domu albo sa na wylocie, sa wolne i juz nie chca dziadow ale takiego leszcza jak ty co moga sobie uformowac wdl wlasnych potrzeb albo sie pobawic albo zaspokoic swoje potrzeby ktore gdzies tam sie zakurzyly ostatnimi laty. Albo poprostu spedzic milo czas z swiezsza krwia.
Skoro nie istniejesz dla 20-30 latek proboj w innej lidze MILFY sa w porzo:)

3,651

Johnny89 napisał/a:

Kremik one się przyznały jak Cię nie było ze wzrost jest ważny dużo Cię ominęło ale wymiękły

Przeczytałem zaległe posty. Tak Olinka twierdzi, że by ze swoim mężem się spotykała gdyby był od niej niższy. Natomiast a facetem mojego wzrostu już nie bo różnica byłaby zbyt duża.

Tylko, że kobiety w okolicach wzrostu wspomnianej Olinki myślą albo podobnie, albo wręcz preferują mężczyzn 180+

Co gorsza dziewczyny 160 i niższe nie szukają faceta po prostu wyższego - i może być to 10 cm, 15, 20, 30, a nawet tylko 5 cm. One chcą kogoś obiektywnie w miarę wysokiego

Podsumuję na przykładzie - kobieta 180 umówi się z facetem 175, natomiast dziewczyna 160 nie spotka się z kolesiem 155, ani 160, ani 165

3,652

Kremik napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Przeczytałem zaległe posty. Tak Olinka twierdzi, że by ze swoim mężem się spotykała gdyby był od niej niższy. Natomiast a facetem mojego wzrostu już nie bo różnica byłaby zbyt duża.

Tylko, że kobiety w okolicach wzrostu wspomnianej Olinki myślą albo podobnie, albo wręcz preferują mężczyzn 180+

Co gorsza dziewczyny 160 i niższe nie szukają faceta po prostu wyższego - i może być to 10 cm, 15, 20, 30, a nawet tylko 5 cm. One chcą kogoś obiektywnie w miarę wysokiego

Podsumuję na przykładzie - kobieta 180 umówi się z facetem 175, natomiast dziewczyna 160 nie spotka się z kolesiem 155, ani 160, ani 165

Kobieta 180 w życiu nie będzie z gościem 175

3,653

Ok wiec skoro masz 155 to czemu nie probujesz swoich sil z dziewczynami ktore maja karłowatość lub niskorosłość.
One tez potrzebuja milosci  czy kiedykolwiek sie z taka panna spodkales, umowiles? Jesli nie to sam je dyskryminujesz ze wzgledu na wzrost.

3,654

edek z krainy kredek napisał/a:

Ok wiec skoro masz 155 to czemu nie probujesz swoich sil z dziewczynami ktore maja karłowatość lub niskorosłość.
One tez potrzebuja milosci  czy kiedykolwiek sie z taka panna spodkales, umowiles? Jesli nie to sam je dyskryminujesz ze wzgledu na wzrost.

Mam 163, a po rozciągnięciu i wyższych butach 167

3,655

Kremik napisał/a:

Prosiłam już, żebyś był łaskaw ze mnie zejść, bo te niesmaczne zaczepki stały się irytujące. Czegoś nie rozumiesz?

3,656

biedy nie ma

3,657

Czy umowiles sie kiedykolwiek lub spotykas sie z dziewczyna ktora ma karłowatość lub niskorosłość ?
Ja na uczelni mialem taka kumpele prze..uj fajna konie z nia mozna bylo krasc, niestety zajeta szyblo znalazla meza.

No co z milfetkami ? spotykales sie z ktoras  z mam?

Moze chodzisz ze spuszczona glowa i palcem przy scianie, mozna takie osoby pominac w tlumie.

3,658 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-01 16:48:11)

Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Prosiłam już, żebyś był łaskaw ze mnie zejść, bo te niesmaczne zaczepki stały się irytujące. Czegoś nie rozumiesz?

Sorry Olinka, nie miał to być atak tongue Tylko chodziło mi o to, że Ty nabardziej upierałaś się przy tym, że wygląd ma mniejsze znaczenie niż charakter.
A to nie jest prawdą. Facet bez dobrego charakteru a odpowiednim wyglądem może mieć powodzenie i dziewczynę, w odwrotną stronę to nie działa

3,659

Charakter faktycznie nie ma żadnego znaczenia jak ktos sie obraca w towarzystwie panów spod budki z piwem i ich prymitywnych Jessik czy innych Karyn. To jedno. Po drugie, gościu co z monotonnością męczybuły wgapia sie przerazonym wzrokiem w grupy kobiet na mieście, jest malo atrakcyjnym prospektem dla przecietnej Kowalskiej. Ty sobie zdajesz sprawę, że wygladasz na jakiegoś szura? Tak sie pytam, bo może to nie jest oczywiste.

3,660

Kolega byłby chyba dobrym propagandzistą, bo usiłuje wszystkim naokoło wmówić, że pewne kwestie nie mają znaczenia, kiedy ma obok siebie dowody czarno na białym, że jednak jest inaczej big_smile Bawić mnie będzie niezmiernie źródło/a wiedzy takich typów i sposób prowadzenia prze nich swoich "badań" D

3,661

Beyondblackie napisał/a:

Charakter faktycznie nie ma żadnego znaczenia jak ktos sie obraca w towarzystwie panów spod budki z piwem i ich prymitywnych Jessik czy innych Karyn. To jedno. Po drugie, gościu co z monotonnością męczybuły wgapia sie przerazonym wzrokiem w grupy kobiet na mieście, jest malo atrakcyjnym prospektem dla przecietnej Kowalskiej. Ty sobie zdajesz sprawę, że wygladasz na jakiegoś szura? Tak sie pytam, bo może to nie jest oczywiste.

Mylisz się, tamten typ miał spore powodzenie i nawet dziewczyna z innej grupy mu siadała na kolanach. Leciała na wygląd. I takie są dziewczyny

3,662

Kremik napisał/a:

Sorry Olinka, nie miał to być atak tongue Tylko chodziło mi o to, że Ty nabardziej upierałaś się przy tym, że wygląd ma mniejsze znaczenie niż charakter.
A to nie jest prawdą. Facet bez dobrego charakteru a odpowiednim wyglądem może mieć powodzenie i dziewczynę, w odwrotną stronę to nie działa

O, edytowałeś cool. Nie miałam czasu od razu odpisać, ale zdążyłam przeczytać. Niestety.

Całą resztę pominę, bo to nie jest nic innego, jak zwykłe bicie piany. Jeśli nie jesteś w stanie dopuścić do siebie, że są kobiety, dla których wygląd ma mniejsze znaczenie niż charakter, to ja z tym nic nie zrobię.

3,663

Przepraszam Olinka.

Odnosząc się do tematu spotkań za "sianeczko". Odwiedziłem 3 panny.

1 - 20 letnia dziewczyna. Mówiła że każdego dnia w "pracy" przyjmuje 4 klientów x200 złotych x 20 dni (10 urlop i kobiece sprawy) da 16 tysięcy na czysto. Do tego dzieli koszty mieszkania z koleżankami. Mówiła, że jest zadowolona z roboty bo nie dość, że lubi to robić to w dodatku niezłą ma kapuchę.

Chciałem tylko się poprzytulać i nic więcej, sama mnie zaczęła całować i na mnie wskoczyła ...

2 - 27 letnia dziewczyna, przyszedłem się poprzytulać i na robótki ręczne ;p ale sama mnie poprosiła o większą akcje. Ujęła to tak "to może przejdziemy do ostrzejszej akcji, co?" A że za bardzo nie chciałem to mnie poprosiła i co głupio odmówić prawda?

3 - 26 latka podobnie jak z tą wyżej. Poinformowała, że chciałaby coś więcej i sama mnie namawiała do "tego"

co ciekawe wszystkie spytały "czemu przyszedłeś?" bo "nie jesteś typem, który korzysta z takich usług"

nawet w oczach owych pań jestem jakimś chyba przegrywem xd

3,664

No jestes "jakimś chyba przegrywem" i nic na to nie poradzimy ale sproboj chociaz byc przyjemniejszy dla otoczenia i w sieci.
I  przesten wyliczac innym oraz zagladac do cudzych portweli , moze to cie tak kurczy?

3,665

Olinka, nie ... każda dziewczyna jest taka sama. Nawet gdy mówi, że na wygląd nie zwraca uwagi, że liczy się charakter to obejrzy się za ciachem. A gdy ten zagada i okaże się debilem i tak będzie go lubiła

Dziewczyny nie lecą na inteligencję. Mam znajomego. Prawdziwy pasjonat fizyki i różnych tematów. Sięga po różne kursy i książki. Od dziewczyny, z którą kręcił usłyszał, że jest za spokojny i za nudny bo ... czas wolny spędzał na czytaniu, rozwiązywaniu zadań z fizyki, wgłębianiu teorii, poszerzaniu horyzontów z innych zakresów jak biologia, chemia, czy marketing. Za to olała go dla pijaczyny, który organizował w knajpie ze znajomymi wypady i się zachlewał tongue

3,666 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-01 21:02:26)

1. Wnioskowanie o CAŁOŚCI populacji na podstawie paru przypadków - prawdziwa bomba smile
2. Ignorowanie realnie istniejących przypadków(wielu), które się nie zgadzają z "jedynymi słusznymi teoriami"- druga bomba
3. Trzymanie się(najprawdopodobniej) jedynie jednego typu osób(kobiet), ktore polecą na to ciacho, ale po tem i tak dostaną obuchem w głowę, jak to ciacho okaże się idiotą..
4. Wyrzucanie komuś, żę ten/ta śmie się w ogóle obejrzeć za kimś atrakcyjnym(WTF?) - prawdziwa bomba..

Mam wrażenie, że tzw "instgramowe Julki" mają tutaj reprezentowac całą kobiecą populację..
A poza tym, no cóż..nie każdy musi za tą fizyką, czy biologią przepadać..Choć niewątliwie wiedza tego typu jest bardziej przydatna czy użyteczna w życiu niż wiadomości z Pudelka czy innego Pomponika...
Do tego nawet do najciekawszego tematu można kogoś zniechęcić, jak się o nim nie potrafi opowiadać..

3,667

Kremik napisał/a:

Przepraszam Olinka.

1 - 20 letnia dziewczyna. Mówiła że każdego dnia w "pracy" przyjmuje 4 klientów x200 złotych x 20 dni (10 urlop i kobiece sprawy) da 16 tysięcy na czysto. Do tego dzieli koszty mieszkania z koleżankami. Mówiła, że jest zadowolona z roboty bo nie dość, że lubi to robić to w dodatku niezłą ma kapuchę.

Chciałem tylko się poprzytulać i nic więcej, sama mnie zaczęła całować i na mnie wskoczyła ...

2 - 27 letnia dziewczyna, przyszedłem się poprzytulać i na robótki ręczne ;p ale sama mnie poprosiła o większą akcje. Ujęła to tak "to może przejdziemy do ostrzejszej akcji, co?" A że za bardzo nie chciałem to mnie poprosiła i co głupio odmówić prawda?

3 - 26 latka podobnie jak z tą wyżej. Poinformowała, że chciałaby coś więcej i sama mnie namawiała do "tego"

co ciekawe wszystkie spytały "czemu przyszedłeś?" bo "nie jesteś typem, który korzysta z takich usług"

nawet w oczach owych pań jestem jakimś chyba przegrywem xd

Nie no 200 zł za przytulanie ,kres męskiej populacji jest bliski, Kremik wiesz co podejrzewam ,że u Ciebie jest jeszcze inny problem , Ty jesteś za miękki ,to raz one to wyczuwają ten strach który masz , dla
Kobiet nie wolno być miłym za bardzo i uprzejmym , a broń Boże na dzień dobry mówić komplement jesteś wtedy skończony im większy hujek tym lepiej

3,668 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-01 23:32:48)

Kremik napisał/a:

Zazdroszczę, ogólnie sam bym poszedł na tego typu spotkania ale na razie nie mogę coś sobie psychiki przestawić.
Dziwnie tak jakoś iść na chatę do obcej kobiety, uprawiać z nią seks i potem wyjść jak ze sklepu big_smile

Ogólnie uważam, że Kremik ma sporo racji w swoich postach.

Johnny89 napisał/a:

Nie no 200 zł za przytulanie

Takie są teraz stawki, to nie lata 90, gdzie za pięć dych miałeś full serwis

Johnny89 napisał/a:

broń Boże na dzień dobry mówić komplement jesteś wtedy skończony im większy hujek tym lepiej

Pracuję w biurowcu i kiedyś wchodząc przez główne drzwi zawsze wpuszczałem kobiety przodem.
Od jakiegoś roku robię na odwrót, czyli otwieram drzwi ale nie wpuszczam kobiety pierwszej, tylko sam wchodzę przodem a dla pań tylko trzymam drzwi ręką by mogła wejść jako druga.

Zauważyłem, że od tamtej pory jak idę korytarzem do łazienki to kobiety z uśmiechem odpowiadają na moje ,,dzień dobry", wcześniej nie do pomyślenia.

Niektóre dziewczyny to wręcz głupiały bo otwieram drzwi i walę do przodu big_smile Myślały na 100%, że je przepuszczę a tu taki klops.

3,669

Kremik napisał/a:

Olinka, nie ... każda dziewczyna jest taka sama.

Może Ty po prostu zmień środowisko. W moim nikt nie zachowuje się jak owe opisywane przez Ciebie panny, jak faceci zresztą również. Jeśli masz taki punkt odniesienia, to i wnioski przestają dziwić.

Kremik napisał/a:

Wyobraźnia Cię ponosi i to ostro big_smile.
Poza tym Ty się przecież boisz wymalowanych kobiet, nawet odezwać się do nich boisz, nawet na nie spojrzeć, a miałbyś uprawiać seks? big_smile

bagienni_k napisał/a:

Wyrzucanie komuś, żę ten/ta śmie się w ogóle obejrzeć za kimś atrakcyjnym(WTF?) - prawdziwa bomba..

No nie? A wystarczyłoby choć odrobinę zainteresować się elementarną psychologią, by wiedzieć, że interesujące dla nas obiekty zawsze bardziej przyciągają uwagę od tych neutralnych. Przecież nawet reklamy opierają się na tej zasadzie.

3,670 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-02 09:52:01)

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Kremik napisał/a:

Zazdroszczę, ogólnie sam bym poszedł na tego typu spotkania ale na razie nie mogę coś sobie psychiki przestawić.
Dziwnie tak jakoś iść na chatę do obcej kobiety, uprawiać z nią seks i potem wyjść jak ze sklepu big_smile

Ogólnie uważam, że Kremik ma sporo racji w swoich postach.

Johnny89 napisał/a:

Nie no 200 zł za przytulanie

Takie są teraz stawki, to nie lata 90, gdzie za pięć dych miałeś full serwis

Chodziło mi o to że płacenie 200 zł dla prostututki żeby się poprzytulać,  to jak dać 300 zł
Lakiernikowi, po to żeby wymienił rozrząd smile

3,671

Kremik napisał/a:
Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Nie do końca. Może na początku ona pomyśli o jaki fajny facet, ale zaczną rozmawiać, wyjdzie dalej ,że to jakiś cham, burak, albo niewychowany idiota i cały czar prysnie. Chyba, że to będzie jaja zakompleksiony osoba, której będzie wszystkojedno kto będzie jej facetem byleby był. Kobieta wymagająca kopnie go po prostu w 4 litery.

3,672

broń Boże na dzień dobry

Pracuję w biurowcu i kiedyś wchodząc przez główne drzwi zawsze wpuszczałem kobiety przodem.
Od jakiegoś roku robię na odwrót, czyli otwieram drzwi ale nie wpuszczam kobiety pierwszej, tylko sam wchodzę przodem a dla pań tylko trzymam drzwi ręką by mogła wejść jako druga.

Zauważyłem, że od tamtej pory jak idę korytarzem do łazienki to kobiety z uśmiechem odpowiadają na moje ,,dzień dobry", wcześniej nie do pomyślenia.

Niektóre dziewczyny to wręcz głupiały bo otwieram drzwi i walę do przodu big_smile Myślały na 100%, że je przepuszczę a tu taki klops.

I zadziałało? Poderwałeś któraś w ten sposób?

3,673

Rossanka, kobieta wymagająca

mało osób zdaje sobie z tego sprawę, ale w relacjach dm panuje jedna prosta zasada.

Atrakcyjny fizycznie facet podoba się każdej przeciętnej dziewczynie. By taką poderwać musi tylko - ukazać zainteresowanie i zaprezentować w miarę ok charakter. Nie są wymagane fajerwerki.

Atrakcyjny facet może podobać się atrakcyjnej dziewczynie. Ale tu by ją poderwać potrzebuje czegoś więcej. Musi mieć znajomości, odpowiednią osobowość, dobrą pozycję społeczną, niezły samochód, dobrą pracę itp.

Dlatego widzimy tylu ciastków z przeciętnymi dziewczynami, bo mają niższe wymagania im wystarczy że facet jest atrakcyjny wizualnie.

Należy dodać, że niskie atrakcyjne kobiety mają tak samo niezbyt wygórowane oczekiwania jak przeciętne kobiety. Im bowiem zależy na tym by facet był wysoki. Wtedy nawet same będą go podrywały.

Przeciętny i mniej z wyglądu  facet nie ma szans u atrakcyjnych kobiet i to niezależnie od osobowości. Taki facet na starcie będzie skreślony.
Przeciętny przy ciekawej osobowości być może zainteresuje mniej atrakcyjną dziewczynę, ale jest o to trudno. Zwłaszcza, że dziewczyny przeciętne startują do atrakcyjnych mężczyzn na portalach randkowych co pokazuje jak bardzo lecą na wygląd.

Przeciętny facet zaczepia przeciętną dziewczynę, w odwrotną stronę to nie działa

Na koniec niski facet. On jest zerem niezależnie od wyglądu, charakteru. Jak facet jest niski to jest 0/10 i dla lasek z miejsca będzie nieatrakcyjny

3,674 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-02 13:43:17)

Zabawne, bo jak się tak patrzy na ulicy, to z reguły ci wszyscy partnerzy atrakcyjnych dziewczyn mają coś, co Ty byś uznał za skazy lub wady. Z pewnością są to lekki brzuszek, nalana lub pucułowata twarz, nieregularne rysy.. Słowem, no modelami to oni nie są.. Za to kjobiety wprost przeciwnie big_smile
Co weź tu człowieku łam sobie głowę co one w tych facetach widziały? big_smile Nie wiem, może coś więcej ich połączyło...

Naotmiast raczej nie może dziwić fakt, że osobowość, charakter i pozyacja społeczna/dobra praca przyciągają ludzi do siebie. Za pracą czy pozycją psołęczną stoją zazwyczaj ambicje, cele i wartości, które niewątpliwie wyglądają atrakcyjnie w oczach każdego, nei tylko płci przeciwnej. Ludziom łatwiej się nieraz dogadać, jeśli podobnie patrzą na świat. Dlatego cieżko sobie wyobrazić, że jedna strona kończy studia, rozwija się, kształci i zdobywa doświadczenie a do tego jest zwyczajnie sympatyczna o szerokich horyzontach, zwiąże się z kimś, kto nawet matury nie ma..

3,675 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-02 13:41:14)

bagienni_k napisał/a:

Zabawne, bo jak się tak patrzy na ulicy, to z reguły ci wszyscy partnerzy atrakcyjnych dziewczyn mają coś, co Ty byś uznał za skazy lub wady. Z pewnością są to lekki brzuszek, nalana lub pucułowata twarz, nieregularne rysy.. Co weź tu człowieku łam sobie głowę co te kobeity w tych facetach przyciągnęło? big_smile Nie wiem, może coś więcej ich połączyło...

Naotmiast raczej nie może dziwić fakt, że osobowość, charakter i pozyacja społeczna/dobra praca przyciągają ludzi do siebie. Za pracą czy pozycją psołęczną stoją zazwyczaj ambicje, cele i wartości, które niewątpliwie wyglądają atrakcyjnie w oczach każdego, nei tylko płci przeciwnej. Ludziom łatwiej się nieraz dogadać, jeśli podobnie patrzą na świat. Dlatego cieżko sobie wyobrazić, że jedna strona kończy studia, rozwija się, kształci i zdobywa doświadczenie a do tego jest zwyczajnie sympatyczna o szerokich horyzontach, zwiąże się z kimś, kto nawet matury nie ma..

Srutu-tutu skoro takiś mądry czemu nie możesz znaleźć dziewczyny? Przecież wystarczy wyjść do ludzi mieć interesującą osobowość. Znajdź dziewczynę udowodnij jak to osobowość wpływa na atrakcyność w oczach dziewczyn

3,676 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-02 13:49:51)

Kremik, może odpowiedź jest zaskakująco prosta: bo np. nie interesuje mnie życie w związku? big_smile Co nie ma nic wspólnego z tym, czy sam jestem atrakcyjny czy nie? Miałem przynajmniej kilka propozycji nawiązania znajomości..Co z tego, skoro nie interesuje mnie stały związek, bo zwyczajnie wygodniej i przyjemniej jest mi być singlem.

Na pewno nie ślęczę na forum i nie narzekam na cały świat, obwiniając wszystkich naokoło, jak ja to mam przerąbane. Nie siedzę w zamknięciu, wychodzę  do ludzi, mam psoro znajomych i przyjaciół. Jeśli zaś pomyślałbym o związku, to ani przez chwilę nie wyskakiwałbym  atakimi bzurdnymi teoriami jakie padły tutaj. Widzę, że dla niektórych nie ma różnicy miedzy zawalczeniem o swoje szczęście a chęcią wzbudzania zachwytu na każdym kroku.

Ale, jak widać, obracanie się w jakimś dziwnym towarzystwie, posiłkowanie się dennymi źródłami czy też swoisty charakter, który chyba odstrasza kobiety, robią swoje, czego efektem jest ten cały wątek.

3,677

bagienni_k napisał/a:

Kremik, może odpowiedź jest zaskakująco prosta: bo np. nie interesuje mnie życie w związku? big_smile Co nie ma nic wspólnego z tym, czy sam jestem atrakcyjny czy nie? Miałem przynajmniej kilka propozycji nawiązania znajomości..Co z tego, skoro nie interesuje mnie stały związek, bo zwyczajnie wygodniej i przyjemniej jest mi być singlem.

Na pewno nie ślęczę na forum i nie narzekam na cały świat, obwiniając wszystkich naokoło, jak ja to mam przerąbane. Nie siedzę w zamknięciu, wychodzę  do ludzi, mam psoro znajomych i przyjaciół. Jeśli zaś pomyślałbym o związku, to ani przez chwilę nie wyskakiwałbym  atakimi bzurdnymi teoriami jakie padły tutaj. Widzę, że dla niektórych nie ma różnicy miedzy zawalczeniem o swoje szczęście a chęcią wzbudzania zachwytu na każdym kroku.

Ale, jak widać, obracanie się w jakimś dziwnym towarzystwie, posiłkowanie się dennymi źródłami czy też swoisty charakter, który chyba odstrasza kobiety, robią swoje, czego efektem jest ten cały wątek.

Jeszcze powiedz, że na randki umawiasz się z łatwością, przytulenie i seks masz od ręki tongue

3,678

Myślę, że warto spróbować i sprawdzić smile Choć ostatnio bywam zajęty innymi sprawami, to raczej nie zakładam, żę dostanę cokolwiek od ręki..Z adarmo to można na ulicy dostać co najwyżej po gębie..Jeśli TY zakładasz, że od razu, bez żadnych problemów uda Ci się z dziewczyną nawiązać kontakt czy namówić ja na spotkanie, to jesteś zwyczajnie naiwniakiem..Sorry, ale taka jest prawda.

3,679

Dobra, gdyby osobowość była ważna dla dziewczyn to byś się nie migał. Lepiej zamiast powiedzieć prawdę uznać "mnie kobiety nie interesują, są ciekawsze sprawy" big_smile
Ciekawe, że atrakcyjni kolesie chodzą na randki, a do tego czas dla siebie znajdują?

3,680

Każdy, kto czegoś chce, to próbuje. Jednak trzeba do tego doać jeszcze to, czy ten ktoś robi to w sposób właściwy. Akurat, w przeciwieństwie do Ciebie, chcąc nawiązać bliski kontakt z kobietą, nie szukałbym szczęścia w losowych Paniach, spotkanych na ulicy, ale nawiązał kontakt w bliższym i węższym gronie ludzi, gdzie, (uwaga!) można spotkać osoby  podobnie patrzące na świat, o zbliżónym charakterze i wartościach. I takie osoby znam, jednak nie usycham z tęsknoty za drugą osobą, bo sam sobie daję radę i nie muszę mieć partnera u boku, aby cieszyć się życiem. Z pewnością nie zależy mi, żeby wzbudzać zachwyt u mijancyh na ulicy Pań, bo nie potrzebuję się w ten sposób dowartościowywać.

Natomiast nie dziwię się, również w przeciwieńśtwie do Ciebie, że drugiego człowieka trzeba do siebie przyciągnąć, nawet atrakcyjnością fizyczną. To nie żadna zbrodnia, tylko takie sa prawa rządzące tym światem. Jak to dalej się potoczy, to już zależy od nas samych. Jedni będą bardziej do siebie pasować, inni nie.

3,681

Tylko, że kobiety celują w atrakcyjniejszych od siebie i wmawiają, że to mężczyźni zwracają większą uwagę na fizys

3,682

Kremik napisał/a:

Tylko, że kobiety celują w atrakcyjniejszych od siebie i wmawiają, że to mężczyźni zwracają większą uwagę na fizys

Robią tak dlatego że chcą być przez atrakcyjnego zaliczone , tak samo gdybys Ty  miał do wyboru pasztet vs schabowy np to wiadomo bierzesz co lepsze ,a facetowi co zależy podyma to podyma nie ma i nie będzie sprawiedliwości na tym świecie

3,683

Tak, ale wmawiają, że wygląd nie jest najważniejszy, albo że to mężczyźni się kierują nim przy wyborze partnera

3,684

Zdaje sobie sprawę, że to kompletne rzucanie grochem o ścianę, ale niech bedzie.

Nikt Ci, Kremik, nie stara sie udowodnić, że wygląd nie ma ŻADNEGO znaczenia. Oczywiście, że ma. Mężczyzna o klasycznej twarzy i proporcjonalnej sylwetce będzie zwracal wiekszą uwage niż przecietny grubasek. Takie jest zycie i nic nie poradzisz na to, że niektórzy rodzą sie bardziej atrakcyjni od innych fizycznie. Ale... na atrakcyjność nie składa sie sam wygląd. Uwage kobiet można tez zwracać pewnością siebie, fajną stylówą, dowcipem czy też przyjaznym nastawieniem. Wielu mężczyzn raczej nie moze liczyć na bycie modelem z wybiegu, a jakos dziewczyny sobie znajdują. Widać maja cos do zaoferowania, poza wyglądem.

3,685

Johnny89 napisał/a:

Robią tak dlatego że chcą być przez atrakcyjnego zaliczone , tak samo gdybys Ty  miał do wyboru pasztet vs schabowy np to wiadomo bierzesz co lepsze ,a facetowi co zależy podyma to podyma nie ma i nie będzie sprawiedliwości na tym świecie

Taaaak, bo kobiety nie marzą o niczym innym, jak o tym, by być przedmiotowo zaliczane. Mówiłam już - zmieńcie środowisko, bo obecne wypacza Wasze myślenie.

3,686 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-02 19:24:36)

Słuchajcie chciałem coś dodać od siebie.
Ogólnie uważam, że Kremik ma sporo racji w tym co pisze i postanowiłem sam sprawdzić kilka kwestii.

Założyłem sobie konto na stronie internetowej, gdzie ludzie szukają osób tylko i wyłącznie do seksu.
Dlaczego tam a nie np na stronach o charakterze ogólnomatrymonialnym? A no dlatego, że chciałem sprawdzić co tak naprawdę jest atrakcyjne fizycznie dla kobiet.

Konto założyłem tylko i wyłącznie by mieć dostęp do tej strony. Żadnego zdjęcia nie dodawałem itp.
Na początek kilka szybkich uwag:

• Na tej stronce w Polsce jest zarejestrowanych hetero/bi: 48 000 kobiet, oraz 410 000 mężczyzn. To oznacza, że na 1 kobietę przypada +8 facetów.
    Są też zarejestrowane pary, one x2 częściej szukają kobiet niż mężczyzn

• Nie przeglądałem wszystkich profili ale dosyć sporo i wygląda to w taki sposób, że kobiety bardzo często mają w profilu zdanie typu: ,,przepraszam, że nie odpisuję ale mam tyle wiadomości, że nie jestem w stanie tego ogarnąć", zaś faceci są zdesperowani do tego stopnia, że błagając o jakąkolwiek odpowiedź potrafią nawet mylić konta żeńskie z męskimi.

• Na podstawie zdjęć/filmów można stwierdzić, że większość osób uprawia seks z nowo poznanymi osobami bez prezerwatywy (tak jakby nie było chorób wenerycznych) - to mnie najbardziej zszokowało

• Najbardziej pożądana jest jakakolwiek kobieta (55 letnie zmęczone i zaniedbane babcie potrafią dostawać cały worek propozycji seksualnych od naprawdę dobrze zrobionych i sporo młodszych mężczyzn), zaś bardzo atrakcyjni mężczyźni pozostają z niczym.

• Najwięcej materiałów ze spotkań seksualnych wśród hetero mężczyzn osiągają profile, których to właściciel jest wysoki (ale nie 180-185 tylko bardziej koło 190) i dobrze zbudowany ale samo przypakowanie jak kloc nic nie daje bo muszą być odpowiednie rysy barków, linii sutkowej, odpowiednie rysy ramion itp. Nie ma znaczenia wtedy wiek faceta, taki 25 latek zalicza dziewczyny w każdym wieku. Taka konfiguracja mężczyzny robi na tej stronie większą robotę niż Javeliny Ukraińskiej armii w Charkowie.

• Najbardziej przykuł moją uwagę profil hetero faceta, który wstawiał filmiki ze spotkań seksualnych i na każdym nagraniu jest inna kobieta. Można by pomyśleć, że jakiś fejk ale właśnie nie. Skąd wiem, że profil jest prawdziwy? A no dlatego, że na każdym materiale ów mężczyzna mówił coś do swojej kobiety i po barwie głosu słychać, że to jeden i ten sam chłopak.
    20 latek, bardzo dobrze wyrzeźbione ciało (nie żaden koks) i w profilu miał wpisane ponad 190cm wzrostu

• Pamiętam profil jednej dziewczyny, która Polakom dawała w gumce a jakiemuś Pakistańczykowi dała pierwszy raz bez prezerwatywy - złośliwe komentarze dosłownie wysadziły jej profil

Wniosek końcowy: Kobietom najbardziej podoba się bardzo wysoki (+190) mężczyzna, który ma bardzo atrakcyjną sylwetkę (jak z okładki). Ćwiczący ekto i endomorfik odpada, musi być dobrze zrobiony mezomorfik z genetycznie atrakcyjnymi liniami klatki piersiowej, brzucha i ramion.
Jeżeli chodzi o kobiety to na takiej stronie atrakcyjna jest dosłownie każda dziewczyna.
Pary szukają głównie kobiet.

Najbardziej pożądanymi profilami są panie a najmniej mężczyźni.

rossanka napisał/a:

I zadziałało? Poderwałeś któraś w ten sposób?

Nie podrywam kobiet, nie chce mi się.

3,687 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-02 19:29:12)

Wedlug tego jak Kremik opisuje życie to by wynikało, że każda kobieta to jakas średniosprytna Karyna, która w mężczyźnie widzi tylko ciastka badź wypchany portfel. Nie wiem w jakich środowiskach sie on obraca na codzień- a nie od świeta pod budką z piwem- ale ten opis plci pięknej odbiega 180 stopni od tego co ja obserwuję.

Nigdy nie zdarzyło mi sie umawiać z kimś WYŁĄCZNIE dlatego, że byl przystojny. Z dwóch gości, z których jeden był super urodziwy, ale nijaki w konwersacji, a drugi przeciętny z pyska, ale za to mial cos ciekawego do powiedzenia, bez wyjatku wybieralam tego drugiego, bo nie interesuje mnie chodzenie na randki z wylącznie ladnym obrazkiem.w

EDIT. Rumuński, portale erotyczne nie sa reprezentatywne dla tego czego kobiety szukają w partnerze. One są reprezentatywne dla tego, co sie liczy przy przygodnym seksowaniu się. A to są arbitralnie różne rzeczy.

3,688 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-02 19:46:27)

Beyondblackie napisał/a:

EDIT. Rumuński, portale erotyczne nie sa reprezentatywne dla tego czego kobiety szukają w partnerze. One są reprezentatywne dla tego, co sie liczy przy przygodnym seksowaniu się. A to są arbitralnie różne rzeczy.

Nie zaprzeczam, dlatego wspomniałem na początku:

Dlaczego tam a nie np na stronach o charakterze ogólnomatrymonialnym? A no dlatego, że chciałem sprawdzić co tak naprawdę jest atrakcyjne fizycznie dla kobiet.

Wiadomo, że u facetów też to działa.
Do łóżka ,,na teraz" wolałbym 18stkę a do dłuższego związku jakąś bardziej zrównoważoną 25 latkę.
Nawet jakbym był z tą drugą w dłuższej relacji to i tak fizycznie dalej podobałyby mi się 18stki.

Dlatego moje obserwacje miały na celu sprawdzić co się podoba kobietom fizycznie u facetów a nie do związku i żeniaczki.
Kobietom najbardziej podobają się mężczyźni bardzo wysocy +190cm z wyrzeźbionym i wymodelowanym kształtem torsu.

Każdy człowiek ma w sobie rządzę seksualne i nawet jak taka kobieta zwiąże się z niskim Mirkiem szachistą z zakolami i urodzi mu trójkę dzieci to i tak cały czas nogi będą jej się uginały na widok wysokiego Chada z dobrą muskulaturą.

3,689

No i co z tego?

Życie nie sklada sie z przygodnego barabara w toalecie. Mnie może i najbardziej podobają się 20 letni chłopcy z dlugimi włosami, ale irracjonalnym jest mysleć, że spędzę lata uganiając sie za nimi. Co wiecej, nie wiem po jaka kurkę miałabym chcieć sie z takim umawiać na wiecej niz seks. Do związku zaś szukam kogos z głowa na karku i z czymś do powiedzenia, a jego wygląd fizyczny ma drugorzedne znaczenie.

Jeżeli Tobie ból cztery litery ściska, że laski Ci sie same na wacka nie nadziewają- bo Tobie się nalezy- to z Toba naprawdę źle jest.

3,690 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-02 20:04:57)

Olinka napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Taaaak, bo kobiety nie marzą o niczym innym, jak o tym, by być przedmiotowo zaliczane. Mówiłam już - zmieńcie środowisko, bo obecne wypacza Wasze myślenie.

Chodziło mi o to ,że  podczas możliwego wyboru miedzy niskim ładny a wysokim ładny czyt (pasztet vs schab) wybierzecie wyższego  i to
Jest normalne. Zreszta ludzie, o czym my dyskutujemy przecież od zawsze było wiadomo ,że atrakcyjniejsi ludzie maja w życiu lepiej  łatwiej,nie oszukujmy się

3,691

Dlatego rozsadny facet jak nie jest modelem z okladki PRACUJE nad sobą. Nie jesteś Alvaro, to miej dobre wykształcenie, sukcesy w karierze, czarujący sposób bycia, ciekawe zainteresowania, a panna się znajdzie.

Najbardziej w tym wątku mnie wkurza, że taki Kremik widzi, że jest niski, ale nic nie zrobi ze swoim rozwojem, bo bardziej mu żal tyłek ściska, że nie jest Chadem i cały świat jest mu winny użalanie się nad jego losem.

3,692

Beyondblackie napisał/a:

Jeżeli Tobie ból cztery litery ściska, że laski Ci sie same na wacka nie nadziewają- bo Tobie się nalezy- to z Toba naprawdę źle jest.

Nic mi niczego nie ściska.
W dzisiejszym świecie to o czym piszesz, czyli ,,nadziewanie kobiet na mojego wacka" mogę mieć już za dwieście złotych.
Serio to nie jest jacht za 2 MLD USD, gdzie mogę sobie tylko ustawić na tapetę monitora.

3,693

Czyli 185cm to jednak za mało, musi być minimum 190cm.
To nabór do ligi NBA? Idę po popcorn.

3,694

rossanka napisał/a:

Na tej stronie, o której pisałem zauważyłem, że największe powodzenie mają faceci +190.
Ci z wzrostem 185 mieli takie samo wzięcie jak Ci z 180 czy 175.

3,695

Beyondblackie napisał/a:

Dlatego rozsadny facet jak nie jest modelem z okladki PRACUJE nad sobą. Nie jesteś Alvaro, to miej dobre wykształcenie, sukcesy w karierze, czarujący sposób bycia, ciekawe zainteresowania, a panna się znajdzie.

.

Tu się nie zgodzę. Akurat wykształcenie, sukcesy w karierze, ciekawe zainteresowania mają zero wspólnego z tym, czy kobieta się zakocha.
Ale nie potępiam, szkoła, praca itd to jest dobre w dzisiejszych czasach, zawsze to większy wachlarz możliwości. Tylko, że to się nijak ma do uczuć. Nue słyszałam jeszcze aby ktoś się w kimś zakochał, bo ten drugi obronił doktorat  czy awansował na pierwszego managera. To by było za proste.

3,696

rossanka napisał/a:

Na tej stronie, o której pisałem zauważyłem, że największe powodzenie mają faceci +190.
Ci z wzrostem 185 mieli takie samo wzięcie jak Ci z 180 czy 175.

Wzięcie. Ale do czego wzięcie? Jak do łóżka to też mi wyróżnienie.

3,697

Kto to jest "chad" bo nie chce mi się googlac.

3,698

rossanka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

.

Tu się nie zgodzę. Akurat wykształcenie, sukcesy w karierze, ciekawe zainteresowania mają zero wspólnego z tym, czy kobieta się zakocha.
Ale nie potępiam, szkoła, praca itd to jest dobre w dzisiejszych czasach, zawsze to większy wachlarz możliwości. Tylko, że to się nijak ma do uczuć. Nue słyszałam jeszcze aby ktoś się w kimś zakochał, bo ten drugi obronił doktorat  czy awansował na pierwszego managera. To by było za proste.

To bys sie zdziwiła. Nie wiem, ale mnie imponują tego typu osiągniecia, bo świadczą o charakterze danego faceta.

3,699

Beyondblackie napisał/a:
rossanka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

.

To bys sie zdziwiła. Nie wiem, ale mnie imponują tego typu osiągniecia, bo świadczą o charakterze danego faceta.

Mnie też imponują, podziwiam takie osoby, ale to nie znaczy, że się w nich zakocham  w jednym tak a w drugim nie, choćby i habilitację właśnie robił.

3,700 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-02 20:36:22)

rossanka napisał/a:

Wzięcie. Ale do czego wzięcie? Jak do łóżka to też mi wyróżnienie.

Tobie może nie ale wiele kobiet, które uwielbiają seks, uwielbiają również, kiedy ich facet ma powyżej 190cm wzrostu i +20cm kolbę.
O wiele bardziej jest im przyjemnie i o wiele częściej osiągają orgazmy niż z Mirkiem zakolakiem.

rossanka napisał/a:

Kto to jest "chad" bo nie chce mi się googlac.

Chad to inaczej 1% najatrakcyjniejszych facetów w społeczeństwie.

Chady spełniają wszystkie poniższe punkty jednocześnie:

- Duży wzrost
- Wyraziste rysy szczęki i twarzy
- Oczy myśliwego
- Uśmieszek złodziejaszka
- Twarz modela
- Szerokie ramiona, wyrzeźbiony tors
- Niski głos
- Ogólna aparycja na najwyższym genetycznie możliwym poziomie
- Czaszka wojownika, często też broda wikinga
- Duży penis
- Asertywność i ekstrawertyzm
- Pieniądze, samochody, domy
- Gęste włosy
- Białe zęby, proste jak od linijki

Opalenizna również może być zaliczana.

3,701

Beyondblackie napisał/a:
rossanka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

.

Tylko żebyś poznała ten charakter to musi cię przyciągnąć wyglądem ,bo nie ma tak że idziesz chodnikiem i widzisz wooow ,ale wykształcony

3,702 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-02 20:51:20)

Może nie zakocham sie w kims z powodu jego habilitacji, ale im większe mężczyzna ma osiągnięcia, zaplecze towarzyskie czy też ciekawe zainteresowania, tym atrakcyjniejszy sie staje dla kobiet i ma wieksze szanse, ze jakas jednak zaskoczy.

A jak ktos ani urodziwy nie jest ani nic do zaoferowania soba tez nie ma, to sorry, ale jest niewidzialny, bo kto chce zwiazać z kimś komu samemu na sobie nie zależy?

Johnny, ja mężczyzn na ulicy nie szukałam. Ja ich poznawalam w sytuacjach towarzyskich bądź na portalach, a tam sie rozmawia i czlowiek jest sie w stanie zorientować z kim ma do czynienia. I chyba naturalnym jest, że towarzysko rozmawiałam z wieloma ludźmi na imprezach, niezależnie od wyglądu.

3,703 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-02 21:25:44)

Dlatego od początku mowa jest o tym, że związek a przygodna znajomość to zupełnie dwie różne rzeczy. Na krótko ludzie szukają nieco innych wrażeń, niż do długotrwałej relacji.

Natomiast nie zgodzę się z Ross, że zakochać się nie można w cziychś, hmm, aspiracjach czy pragnieniach. Nie wiem, może niektóre Panie utożsamiają zakochanie z jakimś mistycznym uczuciem, ale nie ukrywam, że pewne atrybuty czy cechy charakteru zdecydowanie pomagają w nawiązaniu więzi uczuciowej big_smile Sam się o tym przekonałem swego czasu. Atrakcyjność sprowadza się również do aspiracji, osiągnęc czy ciekawych zainteresowań a nie tylko do tej "chemii", która się miedzy ludźmi rozwija. Chociaż ona też łatwiej powstaje, im bardziej ludzie nadają "na tych samych falach."

3,704

Ja tak napiszę, na marginesie, że niepojęcie dla mnie jest atrakcyjny James Lindsay- facet po 40stce, średniego wzrostu, z lekką nadwagą i z gęby przeciętny- bo jest niesamowicie inteligentny, powala wiedzą na temat filozofii marksistowskiej i zabija poczuciem humoru. Jedni mają Alvaro na ścianie, a ja moglabym mieć Dr Lindsaya big_smile

Także tyle w temacie, że koniecznie trzeba być typem z okladki Men's Health.

3,705

Cały sęk w tym, żę właśnie wyrzeźbiony Alwaro czy kształtna Jessica nie nadadzą się do partnerskiego związku, jeśli kompletnie nie będzie sie z nimi w stanie nawiązać porozumienia. Można sie dogadywać w łóżku, ale to chyba nie wszystko?

Posty [ 3,641 do 3,705 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 55 56 57 58 59 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024